2400 Oldal V  « < 1495 1496 1497 1498 1499 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.04. 11. - 13:58:42
Létrehozva: #29921

devotee

tyűha de beindultatok, majd visszaolvasok, de most már sietek készülődni. addig is meg akartam mutizni az IDM 23., utolsó illusztrációját! Huhh végre ezzel is kész vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2010/101/7/a/It_doesn__t_matter_23_by_Useless_girl.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 11. - 14:00:31
Létrehozva: #29922

devotee

Amúgy nézem a buszjáratot, de nagyon hülyén megy innen Sz.helyre, pff, ezt nem gondoltam volna, pedig mikor suliba jártam, többet ment.
Most hogy jussak el jövő héten, menni akarok!!!
Valamit kitalálok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 11. - 14:03:43
Létrehozva: #29923

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 11. - 14:37:00) *
Niko!!!!!!!

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hehehe, ez a Niko olyan nálam kb., mint Dave-nek a David. Csak család szokott így hívni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mástól nem hallottam eddig, de most cuki voltál, hogy ezt mondtad. Puszika!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó lett nagyon tényleg!
Ja, azok (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) a fránya lenövések, ismerős.

Ez csak úgy kicsúszott a klaviatúrámból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De asszem múltkor is írtam msn-en, de ugye nem baj?

Idézet (Niki @ 2010.04. 11. - 15:00:31) *
Amúgy nézem a buszjáratot, de nagyon hülyén megy innen Sz.helyre, pff, ezt nem gondoltam volna, pedig mikor suliba jártam, többet ment.
Most hogy jussak el jövő héten, menni akarok!!!
Valamit kitalálok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hívd fel Kesiket és kérdezd meg, hogy tőletek megy-e DM busz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 11. - 14:04:06
Létrehozva: #29924

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 11. - 15:03:02) *
Ez csak úgy kicsúszott a klaviatúrámból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De asszem múltkor is írtam msn-en, de ugye nem baj?

Ja nem, dehogyis.
Pont azt mondom, hogy ilyenkor jó érzés fog el, ha valaki véletlen így szólít. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 11. - 14:06:10
Létrehozva: #29925

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 11. - 14:38:50) *
Most már nem csak banánnal kell Andynek közlekedni hanem tejesköcsöggel is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tejesköcsig, igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem a tejet és a jó kiállású, szépen megmunkált köcsögöt is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.04. 11. - 15:04:06) *
Ja nem, dehogyis.
Pont azt mondom, hogy ilyenkor jó érzés fog el, ha valaki véletlen így szólít. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jó érzés jó, főleg ha ilyen véletlenül jön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 11. - 14:58:42) *
tyűha de beindultatok, majd visszaolvasok, de most már sietek készülődni. addig is meg akartam mutizni az IDM 23., utolsó illusztrációját! Huhh végre ezzel is kész vagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2010/101/7/a/It_doesn__t_matter_23_by_Useless_girl.jpg)

Nagyon szuper!
Már akartam kérdezni, hogy milyen betűtípust használtál? Nekem is kellene, olyan klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megkaphatom?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 14:06:51
Létrehozva: #29926

devotee

Sziasztok!!!!
Angie nagyon szép vagy a képeken!!!

éééés ma végre 101 %-ossá vált, hogy pénteken életem szerelmét látni fogom élőben (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Anyu már be is írta az igazolást (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 11. - 14:10:10
Létrehozva: #29927

devotee

baaaanyek, Vica... ezekkel a képekkel forgatod a kést a szemeimben
vizuális környezetszennyezésért fel lehetne jelenteni őket... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

baaaaaaaaaaaaaaakkkkker, gyerekek. igazolással szavazni szívás. másfél órát álltam sorba. de sebaj, ismerkedtem, szórakoztattam a körülöttem állókat. és már megint varázsoltam. mondom az embereknek, úgy 50 perc után, hogy ennyit csak rocksztárokra várakoztam eddig. eszembe is jutott a koncert júniusban meg januárban, amikor vártunk. erre oldalra nézek, majdnem elájultam. ott áll elem szemben a srác, akivel a júniusi koncert előtt ismerkedtem meg!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vonzástörvényből fogok doktorálni...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 11. - 14:16:01
Létrehozva: #29928

devotee

Én hiszek ebben, ha valakire gondolok, tuti jelentkezik Lola.

Figyi ezt nem értem, most mi ez az igazolásos dolog?

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 11. - 15:06:51) *
Sziasztok!!!!

éééés ma végre 101 %-ossá vált, hogy pénteken életem szerelmét látni fogom élőben (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Anyu már be is írta az igazolást (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Akkor talizunk, hurrá! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 14:17:44
Létrehozva: #29929

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 11. - 15:10:10) *
vizuális környezetszennyezésért fel lehetne jelenteni őket... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

baaaaaaaaaaaaaaakkkkker, gyerekek. igazolással szavazni szívás. másfél órát álltam sorba. de sebaj, ismerkedtem, szórakoztattam a körülöttem állókat. és már megint varázsoltam. mondom az embereknek, úgy 50 perc után, hogy ennyit csak rocksztárokra várakoztam eddig. eszembe is jutott a koncert júniusban meg januárban, amikor vártunk. erre oldalra nézek, majdnem elájultam. ott áll elem szemben a srác, akivel a júniusi koncert előtt ismerkedtem meg!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vonzástörvényből fogok doktorálni...

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola röhögök mint állat

Jó van na a lányoknak tetszik...vagyis Angie-nek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki mivel te szereted Devo Dave-et ez neked megy.

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 11. - 15:06:51) *
Sziasztok!!!!

Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hurrá mész a koncertre.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  20239_102497343113412_100000594394058_65264_4913563_n.jpg ( 44.96K ) Letöltések száma: 11

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 11. - 14:18:00
Létrehozva: #29930

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 11. - 15:10:10) *

Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor te most úgy szavaztál, hogy kértél papírt a jegyzőtől? Nem gondoltam, hogy ez ilyen bonyolult és hosszadalmas, de legalább jól elvoltál. A csávó felismert? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 14:18:44
Létrehozva: #29931

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 11. - 14:58:42) *

De jók a színek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg az egész úgy ahogy van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 11. - 14:19:11
Létrehozva: #29932

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 11. - 15:16:01) *
Én hiszek ebben, ha valakire gondolok, tuti jelentkezik Lola.

Figyi ezt nem értem, most mi ez az igazolásos dolog?

Akkor talizunk, hurrá! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Niki, akkor jössz Szombathelyre is meg a Recoilra is? De király (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És hurrá, talizunk!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 14:24:11
Létrehozva: #29933

devotee

na megyek hajat mosni...meg rendet rakni....majd még jövök

Idézet (Angelus @ 2010.04. 11. - 15:06:10) *
Tejesköcsig, igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem a tejet és a jó kiállású, szépen megmunkált köcsögöt is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie majd a legközelebbi koncertre viszünk Andynek tejes köcsögöt ajándékba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 11. - 14:24:31
Létrehozva: #29934

devotee

jah
nem az... tetszenek a képek csak fulladozok a vihogástól...
jajj devo Dave... szépséges, csak annyira utálok erre gondolni hogy itt milyen veszélyben volt a kis bolond.

nem a jegyzős dolog bonyi.
az volt gáz, hogy itt ahol szavaztam 1600an kértük át a papírt, és nem voltak felkészülve ennyi emberre... és csak egy szavazófülkébe várhattunk, érted
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 11. - 14:30:12
Létrehozva: #29935

devotee

Vica, köszi!!!

Hú igen, imádom, tényleg ez az egyedüli rossz, hogy eszembe jut a drog, stb.
De amúgy király, á le se tudom írni szavakkal, hogy mennyire imádom devo Dave-ecskémet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma is nézhetne így ki, és én meghalnék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie igen, remélem talizunk pénteken is, hurrá már nagyon várom, meg szombatot is akkor, elsétálok ha kell.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megkérdezem amúgy a buszt, vagy az is lehet, Zoli elvisz, nem tudom, de eljutok valahogy.

Mert most néztem a járatokat, de fenébe, nem mennek úgy...

Milyen jó lesz, mindenkit agyonölelnék és buliznánk, milyen jó volt dec. 30 is, nekem nagyon jó volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 14:34:03
Létrehozva: #29936

devotee

Niki: Jössz te is?? Juhéé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 15:05:13
Létrehozva: #29937

devotee

gyerekeeek!!!!!!
Elbvégeztem egy olyan kvízt az iwiwen, hogy melyik halott sztár lennék..és mi jött ki???????????? ez:

Cserháti Zsuzsa.
Ritkán látni újsághirdetésben: énekesnőt keres a Depeche Mode. Te mégis hiszel az ilyen csodákban. Talán ennek is köszönheted, hogy Cserháti Zsuzsaként kétszer is befutottál egy élet alatt. Igazi megújuló művész vagy, akit senki nem támogat.

A Depeche Mode-ra kaptam fel a fejem...
Amit írnak utána, az hülyeség..xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 11. - 15:24:22
Létrehozva: #29938

devotee

Sziasztok!

Nikiii.. akkor jössz? kibasszuk a rezsót mind a két helyen? mondjuk én a recoil-on csak Alan-ig maradok, utána tépünk haza, hogy másnap megújult erővel koptathassuk szombathelyen!. ÁÁÁáááhhh.. mekkora lesz.. én vagyok a szendvics felelős, hogy hazafelé ehessenek Valicsék.. mert mi mindig nagyon zabások vagyunk, és ennünk kell a hazafelé úton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy vinnem kell jó párat! MEg ha lesz időm, sürök brownie-t.. hát igen.. én ilyen házitündér vagyok:)

Angie... nagyon szép a hajad.. és te megtudod csinálni magadnak? mert nekem minden buli előtt fodrászhoz kell mennem, különben olyan összevissza a hajam... úgyhogy most is megyek pénteken, remélem szombatra még marad belőle valami.

Mode... akkor mehetsz Alanre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szombaton is jössz buliba?

Usi, nagyon agyon csodás lett az utolsó háttérképed.. fantasztikus.. komor!!!

Lola... na mi volt a sráccal.. megismert? mosolygott? odaköszönt? és te tuti mindenkivel csacsogtál.. olyan vagy, mint én.. hozzám is mindenki beszél, mert valahogy olyan a kisugárzásom, hogy idegenek megszólítanak, és bájcsevegnek velem.. de én szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na Angie drágám.. oktass.. mert még mndig nem tudom hol a fakiban kell ezt a szarságot csináolnom.

Ja a szőőőőőr... én nem szeretem a nagyon szőrös pasikat.. valszeg, mert szőrminátor vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azért azt, ha szőrös valakinek a háta Neo, azt azért tudja... és nem is szereti, és tesz is ellene... a java legalábbis, aki erre igényesebb.. ezt onnan tudom, hogy kozmetikus vagyok, és rengeteg srác jár hozzám hátat gyantáztatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként nagyon nagyon sok pasi gyantáztat.. rengetegen a mellkasukat.. a hónaljról meg ne is beszéljünk, olyan sokan. Sőőőt van olyan srác, aki minden tavasszal lejön, hogy gantázzam le a lábát is, mert ugyan nem szereti ha csupasz, de azt sem, ha full szőrös nyáron. Így tavasszal leszedem, nyárra meg pont akkora, hogy még nem ronda... figyelmes srác, és semmi ferde hajlama nincs... bár ha lenne, engem az sem zavar, van abból is nálam bőven!
Az, hogy valakinek egyáltalán nincs szőr a testén, az nem jellemző férfiaknál, szint csak azok, akik gyantáztatnak.. kicsi mellszőr, nem gond egyáltalán.. nade alul legyen nekem rendben tartva, mert a hajam kihullik a 70-es évektől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 15:29:27
Létrehozva: #29939

devotee

Edó:
Hát eddig úgy van meg volt, hogy megyek, meg elvileg anyám is jön, de még meggondolja. Az a baj, hogy ha ő is jön, akkor nem tudok veletek foglalkozni, de szerintem nem lesz hozzá különösebben kedve.

És azt tudja valaki, hogy Alan meddig marad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 15:37:35
Létrehozva: #29940

devotee

Egyébként ez az Alan féle buli olyan lesz, hogy Alan nyomja a zenét, és akkor mindenki táncol? Vagy mi? XD Majd mindjárt nézek videón, hátha van valami.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 15:38:42
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1495 1496 1497 1498 1499 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
133 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (133 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: