![]() ![]() |
2010.04. 11. - 15:49:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! Nikiii.. akkor jössz? kibasszuk a rezsót mind a két helyen? mondjuk én a recoil-on csak Alan-ig maradok, utána tépünk haza, hogy másnap megújult erővel koptathassuk szombathelyen!. ÁÁÁáááhhh.. mekkora lesz.. én vagyok a szendvics felelős, hogy hazafelé ehessenek Valicsék.. mert mi mindig nagyon zabások vagyunk, és ennünk kell a hazafelé úton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy vinnem kell jó párat! MEg ha lesz időm, sürök brownie-t.. hát igen.. én ilyen házitündér vagyok:) Angie... nagyon szép a hajad.. és te megtudod csinálni magadnak? mert nekem minden buli előtt fodrászhoz kell mennem, különben olyan összevissza a hajam... úgyhogy most is megyek pénteken, remélem szombatra még marad belőle valami. Mode... akkor mehetsz Alanre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és szombaton is jössz buliba? Usi, nagyon agyon csodás lett az utolsó háttérképed.. fantasztikus.. komor!!! Lola... na mi volt a sráccal.. megismert? mosolygott? odaköszönt? és te tuti mindenkivel csacsogtál.. olyan vagy, mint én.. hozzám is mindenki beszél, mert valahogy olyan a kisugárzásom, hogy idegenek megszólítanak, és bájcsevegnek velem.. de én szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na Angie drágám.. oktass.. mert még mndig nem tudom hol a fakiban kell ezt a szarságot csináolnom. Ja a szőőőőőr... én nem szeretem a nagyon szőrös pasikat.. valszeg, mert szőrminátor vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért azt, ha szőrös valakinek a háta Neo, azt azért tudja... és nem is szereti, és tesz is ellene... a java legalábbis, aki erre igényesebb.. ezt onnan tudom, hogy kozmetikus vagyok, és rengeteg srác jár hozzám hátat gyantáztatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként nagyon nagyon sok pasi gyantáztat.. rengetegen a mellkasukat.. a hónaljról meg ne is beszéljünk, olyan sokan. Sőőőt van olyan srác, aki minden tavasszal lejön, hogy gantázzam le a lábát is, mert ugyan nem szereti ha csupasz, de azt sem, ha full szőrös nyáron. Így tavasszal leszedem, nyárra meg pont akkora, hogy még nem ronda... figyelmes srác, és semmi ferde hajlama nincs... bár ha lenne, engem az sem zavar, van abból is nálam bőven! Az, hogy valakinek egyáltalán nincs szőr a testén, az nem jellemző férfiaknál, szint csak azok, akik gyantáztatnak.. kicsi mellszőr, nem gond egyáltalán.. nade alul legyen nekem rendben tartva, mert a hajam kihullik a 70-es évektől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, nem tudom meddig maradok Recoil-on, majd meglátjuk. Bulizunk jót. Hú de sötét felhők jöttek most ide, esni kezdett és villany is kell mindjárt. Hehe, a kis csacsogók!!! Én nem vagyok csacsogós, hát attól függ milyen a kedvem, de általában nem. És utálom, ha idegenek megszólítanak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint, pl. vonaton. Baszki, kész vagyok attól. Jöttem haza, és én szeretek csak lenni, ülni én ilyen vagyok, mennek a gondolataim, álmodozok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , nézem a tájat, és közben meditál az agyam, vagy mit tudom én, és akkor mindig hozzám szólnak. Na jó, nem mindig, de gyakran, előfordul és utálom!!! Pedig minden "jelzésem" az, hogy most hagyjanak békén, és mégis. Megőrülök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sosem szoktam válaszolni, illetve válaszolni igen, de lezárt válaszok azok. Meg idegennek mi köze van ahhoz, hol dolgozom? Teljesen kész vagyok az ilyen emberektől. Hát ez van, pedig tényleg nem vagyok utálatos, hanem mosolygós és a tekintetem se olyan, lehet azért gondolják, hogy zaklathatnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az ismerős "idegenek"-kel meg pláne utálok, helló hogy vagy? Mintha nagyon érdekelné, meg már ezer éve nem is láttuk egymást, miről beszéljünk, és egyáltalán jaj. Na meg a hangoskodás is távol áll tőlem. Megőrülök, ha egy pénztárnál állva azt hallom, hogy a gyereknek holnap milyen órája lesz, hülye volt a főnök, megcsalta ezt, meg azt, és stb., milyen hülye az apám, mert csalja anyám, és szemét is velem, mert nem szeret. Nem lehetne halkabban? Kit érdekel? Miért tereget? Miért kell mindenkinek tudni? |
|
|
|
2010.04. 11. - 16:00:15
Létrehozva:
|
|
|
Mode... elég sok van a neten róla, de tuti láttál is már. Alan egy emelvényen lesz, keveri a zenét PK-el, te meg rázod rá.... lötyörögsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy riszálsz.. vagy vonaglassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én pörgök majd a rúdon ehhhh.... És miért ne tudnál velünk foglalkozni, ha ott van édesanyád? szrintem anyukád velem egykorú lehet, lehet még jól el is lennénk vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy egyébként, ha meg nem kíváncsi ránk Te nem jöhetsz oda hozzánk?
Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) micsoda magadnak való vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kis hörcsög (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a magadnak valót ne értsd rosszul. Én is szeretek magam lenni.. mert ez nagyon ritka, nekem aztán tényleg hallgatnom kell egész álló nap mások magánéletét... de egyszerűen mindig beszélgetek... micsoda ronda vénasszony lesz belőle.. és már nincs is messze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 16:13:28
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, szoktam jellemezni ezt magamról, az vagyok kicsit ez tény.
Nyugodt természet alapjáraton, és szemlélődő. Látod ez az, én is szoktam kozmetikushoz menni, de én zárkózott vagyok, szóval minek mondjak el mindent és mesélgessek magamról egy olyannak, akihez ritkán járok és találkozok vele, de még ha sokszor is, hát nem a barátnőm. Szóval az időjárásról tv-műsorról, meg a többiek beszélgetésébe bele-beleszólok, ha kérdeznek. Vagy azt mondom, hogy jaj de álmos vagyok és jólesik a kezelés, csak hogy ne kelljen beszélni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nem azért van ez, mert butának tartanám magam, hogy nem tudok mit szólni, csak egyszerűen ilyen vagyok. Viszont az a kevés ember, aki hozzám közel van, azokkal már teljes a nyitottságom! Szétverjük mindkét helyet, ja-ja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 16:18:18
Létrehozva:
|
|
|
AAaaahhhhh.. BL kézi megy.. Győr.. a kedvenceim .. látod Niki, én is imádom a labda játékot, én is 6 évig kéziztem, beállós voltam. És itt a győrnél játszik egyik vendégem, a szőlősi Patricia.. igaz, még kicsi, de már egy párszor játszott, nagyon nagy tehetség... huhhhh.. én is midnig szétizgulom magam...
Igen.. nálam sem mindenki szószátyár.. és én ismerem, ki olyan,aki csak pihenne.. meg is próbálom úgy beírni a vendégeket, hogy csacsogós mellé csacsogós menjen, csendes mellé csendes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 16:33:54 |
|
|
|
2010.04. 11. - 16:20:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode... elég sok van a neten róla, de tuti láttál is már. Alan egy emelvényen lesz, keveri a zenét PK-el, te meg rázod rá.... lötyörögsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy riszálsz.. vagy vonaglassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én pörgök majd a rúdon ehhhh.... És miért ne tudnál velünk foglalkozni, ha ott van édesanyád? szrintem anyukád velem egykorú lehet, lehet még jól el is lennénk vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy egyébként, ha meg nem kíváncsi ránk Te nem jöhetsz oda hozzánk? Oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én ott majd vagy Alan előtt vonaglok, vagy sehogy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rátámaszkodok a színpadra és folyatom a nyálam XD XD XD Mert anyukám beleszól mindenbe XD Mondjuk szerintem el tudnátok beszélgetni, anyám 36 lesz 1 hónap múlva. De persze, akkor is oda mehetek, csak anyu egy zavaró tényező xD de nem baj, megoldjuk akkor is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjj csak lenne már csütörtök délután (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 16:35:51
Létrehozva:
|
|
|
Oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én ott majd vagy Alan előtt vonaglok, vagy sehogy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rátámaszkodok a színpadra és folyatom a nyálam XD XD XD Mert anyukám beleszól mindenbe XD Mondjuk szerintem el tudnátok beszélgetni, anyám 36 lesz 1 hónap múlva. De persze, akkor is oda mehetek, csak anyu egy zavaró tényező xD de nem baj, megoldjuk akkor is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjj csak lenne már csütörtök délután (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na... én meg most múltam 35.. úgyhogy simán dumálhatunk, szerintem van is miről.. lenne is.. na! Ha gondolod! Na meccs után jövök! |
|
|
|
2010.04. 11. - 16:39:09
Létrehozva:
|
|
|
AAaaahhhhh.. BL kézi megy.. Győr.. a kedvenceim .. látod Niki, én is imádom a labda játékot, én is 6 évig kéziztem, beállós voltam. És itt a győrnél játszik egyik vendégem, a szőlősi Patricia.. igaz, még kicsi, de már egy párszor játszott, nagyon nagy tehetség... huhhhh.. én is midnig szétizgulom magam... Igen.. nálam sem mindenki szószátyár.. és én ismerem, ki olyan,aki csak pihenne.. meg is próbálom úgy beírni a vendégeket, hogy csacsogós mellé csacsogós menjen, csendes mellé csendes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is nézem a meccset! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt is az megy. Hát jó, de mehet csendes mellé csacsogós is, nem lesz uncsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiváltják egymást, hehehe. Sokszor örülök is, csak beszéljenek, legalább rám nem terelődik a szó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon szörnyű vagyok? De hidd el, aki olyan barát stb., azzal nem vagyok ám ilyen. Szerintem veletek is közvetlen vagyok azért, vagy nem? |
|
|
|
2010.04. 11. - 16:40:08
Létrehozva:
|
|
|
Na... én meg most múltam 35.. úgyhogy simán dumálhatunk, szerintem van is miről.. lenne is.. na! Ha gondolod! Na meccs után jövök! Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak azt ne mondd el neki, mikről fantáziálok itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 17:32:52
Létrehozva:
|
|
|
Niki és ha odaérnek a fiúk akkor majd úgy fogadod őket,hogy "keblemre". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JUJJ, ezek a mai csúcsképek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 17:48:57
Létrehozva:
|
|
|
JUJJ, ezek a mai csúcsképek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo drága mi rajtuk a csúcs? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah nem az... tetszenek a képek csak fulladozok a vihogástól... jajj devo Dave... szépséges, csak annyira utálok erre gondolni hogy itt milyen veszélyben volt a kis bolond. nem a jegyzős dolog bonyi. az volt gáz, hogy itt ahol szavaztam 1600an kértük át a papírt, és nem voltak felkészülve ennyi emberre... és csak egy szavazófülkébe várhattunk, érted akkor jó...vihogj csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki szívesen.Mikor megláttam azt a képet amit küldtem neked akkor te ugrottál be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 18:02:37
Létrehozva:
|
|
|
Lola neked. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Remélem ezeket nem találod vizuálisan környezetszennyezőnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola a második képen középtájra fókuszálj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A harmadikon is.....ni-ni mi rajzolódik ki a nadrág vékony anyagán át... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 18:11:32
Csatolt állományok
potassium.jpg ( 8.85K )
Letöltések száma: 8
04.jpg ( 31.77K )
Letöltések száma: 5
278.jpg ( 9.11K )
Letöltések száma: 5 |
|
|
|
2010.04. 11. - 18:03:55
Létrehozva:
|
|
|
Neo drága mi rajtuk a csúcs? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Például Martin és Alan... ahogy kinéztek akkor... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 18:05:06
Létrehozva:
|
|
|
Például Martin és Alan... ahogy kinéztek akkor... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) istenem na hát valahonnan nekik is elkellett indulni ami a kinézetet illeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 18:06:16
Létrehozva:
|
|
|
A szőr témához iderakom a hátamról készült képet, remélem nem közerkölcszavaró...
(IMG:http://kepfeltoltes.hu/thumb/100411/h_tam_www.kepfeltoltes.hu_.gif) Akinek ennyi sok, az ne nézzen a hátamra, nekem így jó ahogy van, de akkor se vagyok ápolatlan ez miatt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 18:06:59 |
|
|
|
2010.04. 11. - 18:09:18
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Dave hogy eszi a banánt XDDD
|
|
|
|
2010.04. 11. - 18:10:13
Létrehozva:
|
|
|
A szőr témához iderakom a hátamról készült képet, remélem nem közerkölcszavaró... (IMG:http://kepfeltoltes.hu/thumb/100411/h_tam_www.kepfeltoltes.hu_.gif) Akinek ennyi sok, az ne nézzen a hátamra, nekem így jó ahogy van, de akkor se vagyok ápolatlan ez miatt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo még szerencse,hogy nem más szőrös testtájadról nem raktál fel képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az lenne a közerkölcs zavaró. Jajj Dave hogy eszi a banánt XDDD Alanről kéne ilyen kép neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 18:10:46
Létrehozva:
|
|
|
Például Martin és Alan... ahogy kinéztek akkor... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj Alan..ne is mondd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.04. 11. - 18:11:31
Létrehozva:
|
|
|
Neo még szerencse,hogy nem más szőrös testtájadról nem raktál fel képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az lenne a közerkölcs zavaró. Alanről kéne ilyen kép neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicuska! Az amire Te gondoltál az nem szőrös! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 11. - 18:12:50
Létrehozva:
|
|
|
Neo még szerencse,hogy nem más szőrös testtájadról nem raktál fel képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az lenne a közerkölcs zavaró. Alanről kéne ilyen kép neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica most akkorát röhögtem XDDDDDDD |
|
|
|
2010.04. 11. - 18:26:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hazaértem, visszaolvastam. Huh de kivagyok. Anyával megritkítottuk a fenyőfát. Kicsit meg is vágtam magam a fűrésszel... Vicusom azok a retro képek..ááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi hol vagy? Hagy "csókoljalak" meg! Annyira, de annyira szép a 23-as háttér. És rajta Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki én is pont ilyen vagyok ha utazok. Bámulok ki az ablakon, a gondolataim szárnyalnak, és ne szóljon hozzám senki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy me be nem áll a szám. |
|
|
|
![]() ![]() |