2400 Oldal V  « < 1497 1498 1499 1500 1501 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.04. 11. - 18:33:01
Létrehozva: #29961

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.04. 11. - 19:11:31) *
Vicuska!
Az amire Te gondoltál az nem szőrös! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo kopasz a gatyádba lévő? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 11. - 18:33:24
Létrehozva: #29962

devotee

Neo, a hátadból nem sokat láttam, kicsit sötét a kép, de ami átjött az bejött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem kifehezetten visszataszító ha egy férfi szőrteleníti a lábát.

Vicus, az én Zolim meg pont azt mondja hogy nem szedi le a hónaalján, mert akkor jobban izzad. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
De Gahan Gézának van igaza.
Jaj szegény Petra. Gyógypuszi neki.

Most ennyi drágáim, megyek jógázni, aztán meg letöltöttem az Exférj újratöltve c. filmet, és azt nézem.

Pussz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 18:33:57
Létrehozva: #29963

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 11. - 19:12:50) *
Vica most akkorát röhögtem XDDDDDDD

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 11. - 18:35:25
Létrehozva: #29964

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 11. - 19:33:01) *

Na ez aztán jó direkt kérdés volt. He-he. XDXDXD

Én még nem láttam olyat. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Az egyik barátnőm azt mondta olyan mint az elefánt ormánya. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 18:39:32
Létrehozva: #29965

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 11. - 19:33:24) *
Neo, a hátadból nem sokat láttam, kicsit sötét a kép, de ami átjött az bejött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicus, az én Zolim meg pont azt mondja hogy nem szedi le a hónaalján, mert akkor jobban izzad. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
De Gahan Gézának van igaza.
Jaj szegény Petra. Gyógypuszi neki.

Most ennyi drágáim, megyek jógázni, aztán meg letöltöttem az Exférj újratöltve c. filmet, és azt nézem.

Pussz!

Köszi a gyógycuppot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe a Géza nem csak a hónalján igazítja meg a szőrt hanem máshol is mert zavarja az izzadságszag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.04. 11. - 19:35:25) *
Na ez aztán jó direkt kérdés volt. He-he. XDXDXD

Én még nem láttam olyat. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Az egyik barátnőm azt mondta olyan mint az elefánt ormánya. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

"elefánt ormánya"....nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kérd meg a férjed csupaszítsa le és akkor látsz.Hehe...

Trixx gondolom te is vigyorogtál a retro képeken. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

van még jó pár ha esetleg valakit érdekel

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 18:40:25
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 11. - 18:40:57
Létrehozva: #29966

devotee

Neo senki nem mondta,hogy ápolatlan lenne, akinek szőröss a háta, ne butáskodj! Nem tetszhet mindenki, mindenkinek... ha valaki, akkor én aztán igazán tudom! Rakok is ide valamit...

Fontos, hogy megtanuld: NEM SZERETHET TÉGED MINDENKI!!!!
Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek, akik nem szeretik a szilvát. Meg kell értened, te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát! Megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha banán leszel, csak középszerű banán lehetsz. Viszont még mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán légy, lesznek emberek akik nem szeretik majd a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, Vagy megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni...

Én egy nagy szilva vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode... nem fogok ilyen kulissza titkokat kiteregetni, ezek csak ránk tartoznak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De egyszer anyukád ideolvas, tuti el leszel fenekelve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 18:42:29
Létrehozva: #29967

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 11. - 19:40:57) *
Neo senki nem mondta,hogy ápolatlan lenne, akinek szőröss a háta, ne butáskodj! Nem tetszhet mindenki, mindenkinek... ha valaki, akkor én aztán igazán tudom! Rakok is ide valamit...

Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett..., zamatos..., kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek, akik nem szeretik a szilvát. Meg kell értened, te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát! Megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha banán leszel, csak középszerű banán lehetsz. Viszont még mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán légy, lesznek emberek akik nem szeretik majd a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, Vagy megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni...

Mode... nem fogok ilyen kulissza titkokat kiteregetni, ezek csak ránk tartoznak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De egyszer anyukád ideolvas, tuti el leszel fenekelve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

juj de szépen megfogalmaztad ezt a szilvás dolgot.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 18:47:54
Létrehozva: #29968

devotee

Elefánt ormánya, ezen én is nagyot röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.04. 11. - 18:40:57) *

Huuu, ez a szilvás dolog nekem magas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az előbb mondta, hogy nem valószínű, hogy jön. Azt mondta, én sem fogom bírni. Hát ez nem attól fog függni, hanem attól, hogy milyen lelki állapotban leszek Alan után XD

Vica!!!!!!!!!
Én kérek még retró képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 18:51:49
Létrehozva: #29969

devotee

Oké Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor retro képek még....

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 18:55:19
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  199867.jpg ( 30.93K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  199873.jpg ( 29.52K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  1173581576fqn5.jpg ( 17.77K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  8538e728_ca0b_4321_b7e5_cff6565dd4c0.jpg ( 82.52K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  Band_201981_86_20Pic_No_20011.jpg ( 172.73K ) Letöltések száma: 5

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 18:53:03
Létrehozva: #29970

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 11. - 18:51:49) *
Oké Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor retro képek még....

Jajjjj Dave gyerek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 18:57:34
Létrehozva: #29971

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 11. - 19:53:03) *
Jajjjj Dave gyerek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az első képet mikor először láttam a Best of DM albumba csak pislogtam és majdnem nem ismertem meg Dave-et.Legalább is a PM-es képei utána nagyon fura volt olyan zsenge korú képet látni róla. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 19:00:26
Létrehozva: #29972

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 11. - 18:57:34) *
Az első képet mikor először láttam a Best of DM albumba csak pislogtam és majdnem nem ismertem meg Dave-et.Legalább is a PM-es képei utána nagyon fura volt olyan zsenge korú képet látni róla. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olyan aranyos volt gyerekként. Bele kellene harapni a szép arcába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 19:03:09
Létrehozva: #29973

devotee

Mode hát az biztos,hogy mondjuk egy városban laktam volna vele abban az időben akkor tuti én is megfordultam volna ha elmegy mellettem az utcán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na azért már 19 évesen nem volt annyira gyerek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Beleharapni?Inkább össze-vissza puszilnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 19:04:24
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 19:05:18
Létrehozva: #29974

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 11. - 19:03:09) *
Mode hát az biztos,hogy mondjuk egy városban laktam volna vele akkor tuti én is megfordultam volna ha elmegy mellettem az utcán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na azért már 19 évesen nem volt annyira gyerek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hát úgy nem, de olyan kis gyerek feje van a képen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg hát ahogy most kinéz, meg amennyi idős, ahhoz képest gyerek volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Egyszer a mamám látott egy ilyen régi képet róla, és azt mondta, hogy pont hozzám való (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hehehe, persze felvilágosítottam ezredszerre is, hogy Dave nem a szerelmem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 19:05:54
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 19:09:32
Létrehozva: #29975

devotee

hehe Mode a mostani kinézetéhez képest persze,hogy gyerek volt elvégre most közel jár a 48-hoz akkor meg 19 volt.Van egy kis különbség.....a kis fiatal csávóból micccsoda dögös fickó lett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

hozzád való lenne?Miért Alan nem lenne hozzádvaló? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 19:13:06
Létrehozva: #29976

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 11. - 19:09:32) *
hehe Mode a mostani kinézetéhez képest persze,hogy gyerek volt elvégre most közel jár a 48-hoz akkor meg 19 volt.Van egy kis különbség.....a kis fiatal csávóból micccsoda dögös fickó lett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

hozzád való lenne?Miért Alan nem lenne hozzádvaló? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dögös fickó, az biztos..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még 60 évesen is dögös lesz, fogadok..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom, azt még nem mondta mamám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak Dave-re mondta, hogy hozzám való (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Viszont 2 évvel ezelőtt azt mondta Alan-re, hogy csinos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is 2 éve volt, hanem 1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2009 nyarán..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 11. - 19:15:30
Létrehozva: #29977

devotee

pár kép 1983-ból vagy 84-ből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 11. - 20:13:06) *
Dögös fickó, az biztos..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még 60 évesen is dögös lesz, fogadok..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom, azt még nem mondta mamám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak Dave-re mondta, hogy hozzám való (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Viszont 2 évvel ezelőtt azt mondta Alan-re, hogy csinos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is 2 éve volt, hanem 1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2009 nyarán..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe azért a mama is kiszúrja a jó pasikat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Megyek mert a kislányom szólt,hogy "aludni".

Jó éjszakát és szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  02DM1984.jpg ( 121.95K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  03DM1984.jpg ( 102.65K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  04DM1984.jpg ( 112.41K ) Letöltések száma: 3

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 11. - 19:17:21
Létrehozva: #29978

devotee

ÓÓÓÓ Dave a macsó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Oké Vica, én is készültem menni, úgyhogy jó éjszakát!

Aha, kiszúrja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De csak Alant szúrta ki, meg Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 11. - 19:17:32
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.04. 11. - 19:31:01
Létrehozva: #29979

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 11. - 19:33:01) *

Kopasz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.04. 11. - 19:33:24) *

Nem igazán sikerült úgy odaraknom a képet ahogy akartam, ezért kattints rá a képre és még mozogni is fog! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.04. 11. - 19:40:57) *

Én nagyon szeretem a szilvát! Főleg a nagy szilvát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na jóccakát Babák! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 11. - 19:32:56
Létrehozva: #29980

devotee

Sziasztok!

KÉSZ A VIDEÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Bocsánat, hogy úgy eltűntem, de siettem, mert éppen 4-re lett kész a videos dvd, így kikaptam a gépből, előtte már felöltöztem és startra készen vártam, bele is néztem még és nagy örömömre működött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muhaha, nagy munka volt és neccesen lett kész, de kész lett!!!! Hát majd szombaton meglátjátok a végeredményt, én igazán igyekeztem élvezetes vidit készíteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode, örülök, hogy neked is tetszik a hajam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, szerencsés vagyok, természetesen hullámos a hajam és ahogy megfésülöm úgy század meg. Majd körkefével kikefélem a végét és annyi, máris úgy fog állni, ahogy most. Legalábbis remélem, de majd vennem kell egy körkefét, mert itt Pesten nincs, és persze a nagy kapkodásban otthon hagytam a sajátom... és a gyantázóm is otthon hagytam, szóval kénytelen leszek hideg gyantával dolgozni, amit nem szeretek. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1497 1498 1499 1500 1501 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
106 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (106 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: