2400 Oldal V  « < 1498 1499 1500 1501 1502 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.04. 11. - 19:37:59
Létrehozva: #29981

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 11. - 15:30:12) *
Vica, köszi!!!

Hú igen, imádom, tényleg ez az egyedüli rossz, hogy eszembe jut a drog, stb.
De amúgy király, á le se tudom írni szavakkal, hogy mennyire imádom devo Dave-ecskémet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma is nézhetne így ki, és én meghalnék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie igen, remélem talizunk pénteken is, hurrá már nagyon várom, meg szombatot is akkor, elsétálok ha kell.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megkérdezem amúgy a buszt, vagy az is lehet, Zoli elvisz, nem tudom, de eljutok valahogy.

Mert most néztem a járatokat, de fenébe, nem mennek úgy...

Milyen jó lesz, mindenkit agyonölelnék és buliznánk, milyen jó volt dec. 30 is, nekem nagyon jó volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jujj, de jó!!!!!!!!!!!!!!! Újra együtt bulizunk és megint viszek fényképezőt és lehengereljük Alan-t! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy én is csak addig maradok míg Alan, aztán asszem megkérem Edót, hogy hozzon engem is haza ha megteszi, akkor nem kell taxiznom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem Szombathelyre is tudsz jönni olyan jó lenne, ott aztán szétverjük a Padlást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dec. 30 volt ÉLETEM LEGJOBB BULIJA!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 11. - 20:38:49
Létrehozva: #29982

devotee

Angie.. elmondod, ez milyen vidi? eddig nem kérdeztem, mert annyira el voltál foglalva... vagy titok? vagy már mondtad, csak nem láttam? hát az én hajam is hullámos.. meg göndör... olyan össze vissza... de nekem nem szép, ha hagyom csak úgy, mert Ugri Borbála úgy a hajam. Iszonyatos.. úgyhogy te tényleg nagyon szerencsés vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhhh... anybody? nobody? fakiba... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 11. - 20:52:28
Létrehozva: #29983

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 11. - 21:38:49) *
Angie.. elmondod, ez milyen vidi? eddig nem kérdeztem, mert annyira el voltál foglalva... vagy titok? vagy már mondtad, csak nem láttam? hát az én hajam is hullámos.. meg göndör... olyan össze vissza... de nekem nem szép, ha hagyom csak úgy, mert Ugri Borbála úgy a hajam. Iszonyatos.. úgyhogy te tényleg nagyon szerencsés vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhhh... anybody? nobody? fakiba... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, azt hittem már mondtam, de lehet hogy nem. Nem tudom, de akkor most mondom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szombathelyi bulira Kesik megkért, hogy egy 50 perces Mode mixhez készítsek videot, és hát azt alkottam egész hétvégén. Bár az alapanyag megvolt, "csak" össze kellett rakni, de elég meló volt ez is.

Hát én sokszor nem is fésülködöm, mert úgy sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha kifésülöm, akkor száll minden felé és ronda szénaboglya, ellenben fésű nélkül nagyon klasszul áll. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vagyok, csak mélt írtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 11. - 21:03:53
Létrehozva: #29984

devotee

50 perces mix? huhhhh... és ki csinálta a mixet? jujj.-. de jóóóó. és mik vannak benne? lehet valamit tudni róla? Ügyes vagy Ange (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 11. - 21:08:41
Létrehozva: #29985

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 11. - 22:03:53) *
50 perces mix? huhhhh... és ki csinálta a mixet? jujj.-. de jóóóó. és mik vannak benne? lehet valamit tudni róla? Ügyes vagy Ange (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Valami székesfehérvári dj csinálta, nem tudom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 80-as évek mix, van benne: Leave in silence, Get the balance right, Sun and the Rainfall, Sea of skin, Policy of truth, Strangelove, World in my eyes, Pleasure little treasure, PJ.

Köszi, igyekeztem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Asszem elteszem magam holnapra, egyedül leszek meg minden, úgyhogy fárasztó napok lesznek megint... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszika! Jó8.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 11. - 21:13:04
Létrehozva: #29986

devotee

Jóccakát Angie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 11. - 21:22:39
Létrehozva: #29987

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 11. - 22:13:04) *
Jóccakát Angie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi, neked is!!

És... MARTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 11. - 21:23:15
Létrehozva: #29988

devotee

HEhehe... bolond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 11. - 21:28:55
Létrehozva: #29989

devotee

Na én is lefekszem.. puszika !!!jóccakát!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 11. - 21:40:23
Létrehozva: #29990

devotee

Menj már aludni Ange.. nem fogsz tudni reggel felkelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nahhh... én meg még cigizek egyet
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 11. - 23:10:49
Létrehozva: #29991

devotee

na

Vac, köszi az anacondás képeket, meghaltam rajtuk, meg azon a szemüveges régieken is.

Jaja, Edó én ilyen kis dumcsis vagyok, de nem szoktam kezdeményezni, hozzám szólnak, vonzom az embereket. és ha egyszer lehet, akkor dumcsizok és szórakoztatom a népet. ma is, kanyargott a sor, beértünk a visszafordítóba, mondom, nini, már a shikanban vagyunk. (tudjátok, ez a F1ben a visszafordítókanyar) na ezen mindenki röhögött. meg ilyenek, nyomtam a dumcsit. jaja, a sráv is megismert, puszizkodtunk, kedves volt, vigyorgott az egyszemélyes show-mon.

Laciméknál voltam, megnéztük a benjamin buttont, ettünk, fodrászoltunk.
nagy volt az izgalom a facebookon a politika miatt, remekül szórakoztam. és új lett a fejem, íme
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs442.snc3/25366_1277453262768_1423105761_30692510_2457348_n.jpg)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs462.ash1/25366_1277453382771_1423105761_30692513_7249159_n.jpg)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs442.snc3/25366_1277453302769_1423105761_30692511_6012336_n.jpg)

igazi frufrum lett, imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 12. - 05:25:36
Létrehozva: #29992

devotee

Jó reggelt, jó reggelit!

Végre vége a majomparádénak és nem kapok több idióta sms-t meg telefonhívást, hurrá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ellenben az nem nyugtat meg, hogy éjszakai sötétség honol odakinn és baromi hideg van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De hát mindegy ez egy borús hét lesz esővel.

Edó, nem aludtam jól sajna... végig forogtam az egész éjszakát basszus, pedig fáradt voltam! És ma még suli is lesz, hu, de nincs hozzá kedvem. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Lola, szuper a hajad az igazi frufruddal együtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tetszik nagyon a színe!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.04. 12. - 07:27:46
Létrehozva: #29993

devotee

Jó reggelt Babák!

Lolácska, fantasztikusan jó lett az új hajad! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 12. - 08:08:27
Létrehozva: #29994

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 11. - 14:28:29) *
Jaj Usinak akartam már mondani csak elmaradt.Azt szokták mondani,hogy ha valakit sokat emlegetnek akkor biztos csuklik.Hát ha ez igaz lenne arra is,hogy az is csuklik akire sokat gondolnak akkor Usi te pénteken tuti csuklottál volna mert annyit jutottál az eszembe.Néztem a CSI-t.....ééééés kit láttam benne?Eric Smandát.....
Kül elég szörnyű volt a rész abból a szempontból,hogy az egyik ügy az volt,hogy egy házaspárnak azért halt meg a pár hónapos babája mert véletlen az apuka bent felejtette a 60 fokos kocsiba és a baba hőgutát kapott.Aztán a végén kiderült,hogy direkt csinálta.Elborzadtam amikor mutatták,hogy rázárta a kicsire a kocsit és a baba sírni kezdett. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Sziasztok!

Jelentem marha szar idő van Szegeden - borult és esős és hűvös! :S

Vica: jaj köszi, hogy gondoltál rám! jujj de régen láttam Ericet!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
jaj igen, emlékszem arra a részre - én is nagyon ki voltam akadva rajta! még akkor is mikor kiderült, hogy azt hitték a szülők hogy ez a kisgyerekük is genetikailag beteg és nem akarták újra végigcsinálni egy gyerek elvesztését - és a végén persze az is kiderült, hogy nem volt beteg csak félreértették a jeleket!!!! és emiatt megölték a babát!!!! hát milyen szülő az ilyen?!?!?!?!

a képekről: annyira örülök, hogy leáldozott a "tüdőgatyák" ideje!!!!!!!! annyira viccesek ezek a betűrt felsők a hónaljig érő gatyákkal!!!! XDDDD jah és volt két kép piros háttérrel, ahol Martinon szemüveg volt és torzonborz haj! na az aranyos!!! vajon mire állították fel, hogy ő lett a legmagasabb?!?!?! XDDD
hmmmm... és banán + Dave..... HMMMMMMMMMMMMM!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet
Tejesköcsig, igen biggrin.gif Szeretem a tejet és a jó kiállású, szépen megmunkált köcsögöt is! biggrin.gif

EHEHEHEHEHEEE!!! ezen hangosan felkuncogtam!! XD (és miért mindjárt Dave ugrott be Andy helyett?!?!?!?! XD)

Angie: a betűtípus amit használtam az ez:
http://www.dafont.com/aquiline.font
vagy a 2-es verziója:
http://www.dafont.com/aquiline-two.font
jó kis oldal egyébként! én is innen szedem a betűtípusaimat! már a E betűig átnéztem és leszedtem amik kellenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de egyébként asszem ezeket el is küldtem neked. vagy neked csak textárákat adtam és Caprinak küldtem a betűtípusokat? hm. már nem emlékszem!

Niki: JUHHHHÚÚÚÚ jössz te is Szombathelyre!!!! már nagyon várom!!!! buli lesz nagyon! hát nem tom hogy mennek neked a buszok, de akkor inkább érj oda hamarabb és sétálgass vagy nem tom - én is hamarabb megyek fel valszeg Pestre, hogy nyugiban kiérjünk a csajokkal a buszhoz.

Mode: "a Depeche Mode új énekesnőt keres".... EHEHEHEHEHEEEE XDDD inkább ne!!! XDDDD

Köszönöm lányok, örülök, hogy bejött az utolsó háttérkép is az IDM-hez!!! (Edó és Trixx, a szavaitokért plusz ölelés! ez a hatás volt a cél!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )

a csendes utazás téma: általában én bedugom a fülem zenével - ritkán bírom a csöndet + marha jó érzés zenét hallgatva figyelni az elsuhanó tájat (pl. a Dream on igazi utazós zene nekem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) tegnap is tök jól esett csak bámulni kifelé a fejemből, hallgatni a zenét és elmerülni a gondolataimban - általában ilyenkor tudok. (jah meg ilyenkor kellemesen elperverzkedek az agyamban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Edó: a szilvás hasonlat nagyon tetszett!!! le is mentem!!!

Angie: grat a vidihez!!! nagyon kivi leszek rá!!!!
amúgy veled álmodtam!!! egy volt osztálytársam általánosból meg még egy fórumos csaj (nem tom ki) vendégeskedett Csabán nálatok és felmentünk a szobádba ami kicsi volt és megbeszéltük hogy ki hol alszik aztán hallgatóztunk, mert apud beszélt lent telefonon Dave-vel angolul vmit a másnapi DM-es buliról XD jót röhögtem mikor felkeltem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 12. - 08:12:28
Létrehozva: #29995

devotee

Sziasztok!
Bekukk, sok a meló! Puszi nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 12. - 08:53:42
Létrehozva: #29996

devotee

Jó napot mindenkinek.

Nos nekem nem úgy indult mintha jó nap lenne.Bár pocsék éjszaka után milyem is lenne a nap? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Fél éjszaka hallgattam a lányom köhögését aztán mikor végre nagy nehezen abbahagyta és el tudtam szundítani akkor kezdett a férjem köhögni.Aztán reggel kinézek az ablakon látom sötétség,eső...eh (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd megpróbáltam a gyerekem összeszedni de semmit sem akart csinálni amit mondtam neki.Öltözés,pisilés,fésülködés.....mindenre csak hiszti volt a válasz.Főleg mikor megtudta,hogy nem a bölcsibe viszem még jobban rákezdett.Kiakadtam kissé.Majd végre elindultunk esőben az orvoshoz.Már megint vagy inkább szokás szerint mandulagyulladása van némi bronhitiszes beütéssel és ráadásul gennyes váladék folyik le a hátsógaratfalán ami ingerli arra az iszonyatos hurutos köhögésre amit produkál.Úgyhogy most megint antibiotikum kúrán van a lányzóm. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Usi nagyon jól emlékszel a CSI arra a részére amit mondtam.Kül azért meséltem el neked kit láttam mert nekem még nem volt szerencsém látni Eric-et filmen.Nem annyra rég kezdtem el péntekenként nézni illetve amiket láttam abban nem volt benne mert az valami New York-i helyszínelők volt vagy mi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola jó a hajad.Hehe az is volt a célom az anacondás képekkel,hogy meghalj rajtuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.04. 11. - 20:31:01) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 12. - 09:29:40
Létrehozva: #29997

devotee

Sziasztok!

Lola... nagyon nagyon jó lett a hajad! nagyon szép vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, én is emlékszem erre a részre, és teljesen rosszul voltam tőle. imádom a CSI-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

MEddig mondanak ilyen dzsuva időt? remélem péntekem, és szombaton már jó idő lesz! Buliiiiiiiiiii!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Valics W
post 2010.04. 12. - 10:05:53
Létrehozva: #29998

Slowblow
**

Jó reggelt Fekete Sereg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Így Alan érkezése előtt 4 nappal egy kis kép ízelítő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És még Alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még mindig ALAN (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://1kt.eu/Alan-bw/

ALAN -ből sosem elég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Alan_mil__n.jpg ( 111.19K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  alan_mil__n3.jpg ( 56.55K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  Alan_mil__n5.jpg ( 53.29K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  Alan_mil__n_1.jpg ( 46.1K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  Alan_mil__n_2.jpg ( 210.99K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  alan_mil__n_4.jpg ( 111.19K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  Alan_mil__n_6.jpg ( 64.06K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  Alan_mil__n_7.jpg ( 64.18K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  Alan_mil__n_8.jpg ( 45.07K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 12. - 10:08:34
Létrehozva: #29999

devotee

Valicska.... annyira begerjedtél, hogy kétszer is felraktál egy csomót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi van veled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem szoktál te ilyen figyelmetlen lenni !
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 12. - 10:10:28
Létrehozva: #30000

devotee

Usi, igen te már elküldted nekem a fontokat, de csak a DM-eseket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX nagyon, én nem tudtam volna őket össze vadászni.

Ma küldöm Kesiknek a videot próba üzemre, aztán majd ha tetszik nektek, akkor megkaphatjátok ti is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De fura egy álmod volt már megint, én nem aludtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Vica, jobbulást a mini Módernek... szegénykém...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1498 1499 1500 1501 1502 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
106 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (106 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: