![]() ![]() |
2009.10. 15. - 15:32:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egyébként én azt sem értem miért kell mindenből ügyet csinálnia némelyiknek miért nem lehet egyszerűen csak élvezni azt amit a srácok a zenéjükkel adnak nekünk.Aki meg a kinti topicban azt sirja vissza milyen jó volt az 1993-as turné amikor Dave hogy pörgött a drogtól az szerintem hülye.Jobb lenne ha Dave most drogozna?Hát nem én úgy gondolom.Vagy egyesek szerint használja megint azt a mocskot,hogy megint pörögjön Dave és igy szórakoztasson?Bocs,hogy ezt itt mondom el de egyszerűen elképesztő egyik-másik úgynevezett rajongó számomra.
|
|
|
|
2009.10. 15. - 15:35:14
Létrehozva:
|
|
|
jajj Onix köszönöm a szép szavakat (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Meg Vicának is köszönöm (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Egyébként így igaz, sokkal lekesebben szeretem Őket, mint egy olyan, aki már tizen meg huszon éve szereti. Ők már kiöregedtek egy kicsit, azok már kitombolták magukat annyi évvel ezelőtt. De én sem értem, hogy miért kell hasonlítgatni turnékat. Aki annyi ideje szereti, az még nem jött rá annyi idő alatt, hogy minden albumon és turnén mást próbálnak csinálni? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
2009.10. 15. - 15:39:03
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Vica, lesz Andys is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 15. - 15:42:45
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl, te olyan 20 körül vagy ugye? na most egy 20 éves rajongó tud bulizni, és élvezni tudja az életet, avval együtt a Mode-al. Mode-os Élet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy olyan, aki 20 évvel ezelőtt volt annyi, mint mi most, és már a 30-as, 40-es éveit járja, szerintem még az is lehet tapasztalatlan. Szerintem nem attól függ, ki mekkora rajongó, hogy mennyi ideje szereti. Ha egy hónapja szeretnénk, akkor is ugyanúgy rajonghatnánk értük..Én pl.. Lassan 3 éve, hogy rajongok értük, de még mindig vannak olyan dolgok, amiket nem is tudok róluk, és néha csak nézek, hogy "Jéé, ilyen is volt?" Szóval számomra a DM örök megoldatlan ügy marad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Etől függetlenül jobban szeretem őket, mint bármi mást. Nem hiszem hogy a DM korhoz és rajongási időhöz lenne kötve. Nézzük csak Petrát (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2009.10. 15. - 15:46:23
Létrehozva:
|
|
|
egyébként egyetértek vica! beteg és önző dolog az én szememben, hogy azt sírják vissza mikor Dave a drogoktól kábán konckáztatta az életét estéről estére. majdnem ráment az együttes arra a korszakra (ráadásul Alant is elvesztették). én örülök hogy vége van. szeretem a Devo-t de nem véletlen nézem meg ritkán.
És valóban, Mode, mindig újat akarnak csinálni és természetes hogy változnak. Sajnálom azokat, akik ezt nem tudják felfogni, pedig elméletileg nekik (az idősebb generációnak) ezt jobban kéne látnia, mint nekünk fiataloknak, nem? Érdekes. Mode: ja, 22 vagyok már kicsit több mint egy hónapja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként meg igazad van, a DM-et nem kötném korhoz, hisz a pocaklakóktól kezdve az egészen idősekig mindenkit megmozgat a zenéjük és ez azért nem kis teljesítmény, bármennyire is sír a szája széle egyeseknek. |
|
|
|
2009.10. 15. - 15:48:15
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
A DM mindig meg tudott újulni!Minden album más,és ez így jó!El kell fogadni,hogy Ők is változnak,ahogyan mi is.
|
|
|
|
2009.10. 15. - 15:50:51
Létrehozva:
|
|
|
http://kilepo.iwiw.hu/w41c6e7/index.html?z=0
Remélem mindenkinek azt adja ki, amit nekem. Szemen szúrt 2 egymás nyelvét szopogató ember ott egy pici képen XDD Hát igen, érdekes, hogy a fiatalabbaknak kicsit tisztább a gondolkodásuk..már akinek, mert korombeli társaimnak még agyuk sincs szerintem xD Onix egyébként mit mondott az illető Dave-ről? Le akarom szidni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 15. - 15:58:59
Létrehozva:
|
|
|
Mode a vitánkat elolvashatod az SDMFC-n,még a pesti koncert előtt történt.Sőt!Azt a hozzászólását is megtalálhatod,ami kiverte a biztosítékot nálam.
|
|
|
|
2009.10. 15. - 16:05:24
Létrehozva:
|
|
|
Huh!Nekem meg osonnom kellene hazafele!Jó volt ezt az ügyet kidumálni!Mennyi mindent köszönhetek a DM-nek...Titeket is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi!Szép estét Nektek!
|
|
|
|
2009.10. 15. - 16:10:16
Létrehozva:
|
|
|
Mode ami a Petrát illeti éppen jóelőbb kiabált velem mert éppen nem volt bekapcsolva a lejátszó,hogy "Dávid,Dávid" és mutatott a lejátszóra,hogy Dave-et akarja hallagtni.
Onix bocs lehet,hogy hülye vagyok de mi az a SDMFC.Én is elolvasnám a vitádat azzal a bolond pasassal. Szia Onix,vigyázz magadra hazafelé és a Mode legyen veled.Puszi |
|
|
|
2009.10. 15. - 16:10:38
Létrehozva:
|
|
|
Mode ami a Petrát illeti éppen jóelőbb kiabált velem mert éppen nem volt bekapcsolva a lejátszó,hogy "Dávid,Dávid" és mutatott a lejátszóra,hogy Dave-et akarja hallagtni. Onix bocs lehet,hogy hülye vagyok de mi az a SDMFC.Én is elolvasnám a vitádat azzal a bolond pasassal. Jajj Vica meg akarom enni a lányodat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) www.sdmfc.hu ez az SDMFC (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg is keresem én is , mert nagyon kíváncsi vagyok. Csak annyit tudtam, hogy összevesztetek. Még júliusba valamit mondott is, és Borg rávágta, hogy ezen veszett össze veled is. |
|
|
|
2009.10. 15. - 16:13:55
Létrehozva:
|
|
|
Mode93: kivételesen röhögtem és egyetértettem a Hole to feed kritikával (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Vica: husi kis akaratos a jánykád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igazi kő-mode-os lesz mire felnő! XD Az SDMFC az nem az index.hu-s fórum, ugye? mert ha nem akkor én se vágom. |
|
|
|
2009.10. 15. - 16:15:36
Létrehozva:
|
|
|
http://www.sdmfc.hu/modules.php?name=Forum...sc&start=45
Vica ezzel kezdődött... |
|
|
|
2009.10. 15. - 16:16:51
Létrehozva:
|
|
|
jééé, nem is tudtam erről a DM oldalról!!!
|
|
|
|
2009.10. 15. - 16:21:34
Létrehozva:
|
|
|
Köszi csajok.Nagyon rázizzent Dave-re a kiscsaj az biztos.Van izlése.Hehe.Mode-os lesz ja.
Öcsém ettől a Droid nevű fazontól falra mászok.Most meg a másik topicban mondott egy bunkóságot.Hát nem birtam megállni,hogy ne válaszoljak neki. |
|
|
|
2009.10. 15. - 16:23:42
Létrehozva:
|
|
|
Köszi csajok.Nagyon rázizzent Dave-re a kiscsaj az biztos.Van izlése.Hehe.Mode-os lesz ja. Öcsém ettől a Droid nevű fazontól falra mászok.Most meg a másik topicban mondott egy bunkóságot.Hát nem birtam megállni,hogy ne válaszoljak neki. Ami frissen jött hír ma Dave-ről, ott is írt valamit, lehet, hogy azt láttad. Csak azt nem értem, ha mást nem tud, mint fikázni az "apámat" XD akkor mit keres itt? Írja le a véleményét de kulturáltan. |
|
|
|
2009.10. 15. - 16:30:07
Létrehozva:
|
|
|
hát halkan jegyzem meg, hogy szerintem igaza volt a srácnak. Dave magához képest tényleg nem pörgött annyit, de ez érthető az akkori állapota miatt. Becsülendő volt, hogy folytatta a turnét. Nekem nem tűnt olyan támadónak a hangvétele, mint freestate-en vagy index.hu-n egyeseknek lett volna. Egyedül a divatmode-os beszólása csapta ki a biztosítékot nálam.
|
|
|
|
2009.10. 15. - 16:30:42
Létrehozva:
|
|
|
Igen Mode abban a topicban ahol arról van szó,hogy Dave összekeverte Perut Chilével.Ja ki kiváncsi a megjegyzéseire. Bah...
Köszi Onix én sem tudtam,hogy ez az oldal de majd szétnézek. |
|
|
|
2009.10. 15. - 16:34:50
Létrehozva:
|
|
|
Vica: én se tudtam megállni most már. marhára idegesítő.
|
|
|
|
2009.10. 15. - 16:38:08
Létrehozva:
|
|
|
U-girl biztos igazad van azt illetően,hogy Dave most nem pörgött annyi mint máskor de hát az érthető egy olyan betegség után ami neki volt.Nem is volt a sértő Droidtól hanem ez a divat rajongásra való célzása.
|
|
|
|
![]() ![]() |