2400 Oldal V  « < 149 150 151 152 153 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.12. 01. - 13:43:45
Létrehozva: #3001

devotee

Köszi csajok,arik vagytok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) átadom a puszit és az ölelést a Petrának.

Ildi:a gondozónő is azt mondta mint te,hogy mostanában kijutott a Petrának és,hogy milyen aranyos ahogy tűri.Tényleg hogy van a kezed?

Angie:ki játsza a fiúk feleségeit?Hát mondjuk mi.Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 13:51:06
Létrehozva: #3002

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 01. - 13:10:31) *
Látom jó témát dobtam fel ezzel a filmmel. Na de akkor jöjjenek a kardinális kérdések: Kik játsszák a fiúk feleségeit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szegény Petra, jobbulást neki.

Ildi, hogy van a kezed?

Angi!
Köszi kérdésed!14.-én műti a balt.
Kül elküldtem priviben az email címemet a progihoz.

A Szereplőkön majd gondolkodunk még.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 01. - 13:53:50
Létrehozva: #3003

devotee

Ildi akkor majd 14.-én gondol rád az egész Sereg és egy emberként szoritunk neked,hogy minden rendben menjen. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 13:56:24
Létrehozva: #3004

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 01. - 13:43:45) *
Köszi csajok,arik vagytok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) átadom a puszit és az ölelést a Petrának.

Ildi:a gondozónő is azt mondta mint te,hogy mostanában kijutott a Petrának és,hogy milyen aranyos ahogy tűri.Tényleg hogy van a kezed?

Angie:ki játsza a fiúk feleségeit?Hát mondjuk mi.Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicus!
Színésznők kellenek,mert a Fiúkat is színészek játszanák!!!Reggel még erről volt szó!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 01. - 13:59:03
Létrehozva: #3005

devotee

Oké csak poénkodtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szinésznők?...fogalmam sincs (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 14:14:14
Létrehozva: #3006

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 01. - 13:59:03) *
Oké csak poénkodtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szinésznők?...fogalmam sincs (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Ok!Gondoltam!
Meg akkor több is kell,korosztályonként!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 01. - 14:18:55
Létrehozva: #3007

devotee

Sziasztok!

Na mivel időben leadtam a wikipédiás szócikkemet Ladik Katalin munkásságáról (tessék megnézni: http://hu.wikipedia.org/wiki/Ladik_Katalin), van egy kis időm netezni.
Örülök, hogy tetszettek a képek!
A fick-választós vitába nem szólnék bele, de tagadhatatlanul legyezi az írói hiúságomat, hogy erről ment a beszélgetés! XD
Hát igen, a sztorijaink eléggé túlfűtöttek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (a Trilógiától kezdve fokozatosan nő a perverz-faktor. hehe XD)
Egyébként Mode, ne izgulj, (meglepő mode-on) még mi sem írtunk olyan sztorit, amiben végzetes szerencsétlenség érné Dave-et! Pedig micsoda szentségtörés és könnyfakasztás lenne belőle! Erről beszéltünk Caprival korábban, de most szünetel a közös írás egy darabig.
Egyébként nekem már az a fura, ha egy sztoriban az erotikus jelenetnél nem Dave, Mart vagy Alan van (igen, Andyt direkt hagytam ki! XD) Hmmm.... lehet kellene egy Alan-es sztorit vagy legalább egy novit összedobni vmikor.

Jézus de éhes vagyok. Ma még nem ettem semmit. :S

Egyébként nehogy azt higgyétek, hogy anyámék tudnak arról, hogy én ilyeneket írok! XD

Macsus: én vasárnap tartottam DM-estet: másodszorra megnéztem a Sotu box set 4. DVD-jét, amin a Hogyan készült filmek vannak meg a studio sessionök, meg a Wrong klip. hjajjj de jó volt! utána olyan ingerenciám lett volna a DM-ről csevegni veletek, de net híján ez sajna nem jöhetett létre! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

dec 30-a: huh ma vettem fel a vizsgáimat és volt időpont 30-ára is! ki olyan hülye, hogy ilyenkor vizsgázzon??? meg van 23-án is egy másik tárgyból, de azt is skippelem inkább és januárit veszek fel időpontnak. na mindegy, szóval a lényeg, hogy a 30-a számomra 101%-os részvétellel jár!!!! nagyon várom! tavasz óta nem voltam Pecsában sajna. Macsus, te is gyere!!!!! Mi megértünk, velünk lehet ömlengeni a DM-ről! XD
Nagyon kivi leszek rátok csajok!!!!!!

Edóka: jó képek! nagyon vissza kellett megint fognom magam, hogy ne visítsak fel hangosan a kutyakakis sztorin! XD Egyébként sajnáltam, hogy nyáron nem jutottunk el afterra mert szarráfagytunk volna. De most ha törik, ha szakad a hó, akkor is!!!!

Nekem is anyám szerette Jimmyt de mióta meghalt, szerencsére nem tudja meghallgatni! XD Jah meg az alkesz szomszédasszonyunk is imádta és állandóan üvöltette, de szerencsére már évek óta nem lakik ott (társasház voltunk, de megvettük a hátsórészt is). ildi, amúgy én kapásból rájöttem, hogy a Z.J. kit takar! XD hudejo vagyok! XD

jaj anyám már megint mennyit írtatok! nem győzök olvasni. közben meg kilyukad a gyomrom... ehhh... de az legalább boldogít, hogy kb. 4 év után először szombaton randim lesz, jesssszzz!!! XDDDD

Üvegfestés: egyik karácsonyra én is csináltam angyalokat sima üvegre. De rajzszakkörön is csináltunk kisebb dolgokat (villanykörtét pl., meg vázát). Sajna nem olyan olcsó hozzá a festék, meg a kontúrozó, de megéri szerintem. Később is fel lehet használni.

Niki: uhh, nagyon sajnálom a történteket! nálunk a családban anyumnak is meg nagybátyám feleségének is volt ilyen problémája... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jobbulást!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

vice: Petrának is jobbulást!!!! huh hát eléggé le lehet gyengülve szegényke immunrendszere mostanság. :S

na rohanok is tovább! kajaaaaa!!!! de azért hagyok nektek egy hátteret, amit tegnap sikerült felpakolnom netre. pápi!

(IMG:http://fc06.deviantart.net/fs51/f/2009/334/1/e/Feel_the_music____by_Useless_girl.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 01. - 14:20:17
Létrehozva: #3008

devotee

Ildi:huh fogós kérdés.Egyáltalán ki játszaná a fiúkat? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 01. - 14:30:11
Létrehozva: #3009

devotee

Szia Usi.

Köszi a jobbulás kivánást a Petrának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát az biztos,hogy nem szuperál tökéletesen az immunrendszere pedig Béres cseppet és C vitamint is szedetek vele. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Köszi a hátteret...szuper. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 14:38:33
Létrehozva: #3010

devotee

Usi!
Igen!!!!!Hudejóóóóóóóóóóóóóó Vagy!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Örülök a szombati randidnak!!!Majd gondolok Rád!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Dec.30.PECSA!!!Yeeessssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon reméltem,hogy ott leszel!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A cikket mindjárt egy kávé társaságában elolvasom!
Jó étvágyat!!!
Köszi az újabb képet!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 01. - 14:41:06
Létrehozva: #3011

devotee

Ó tényleg Usi.Szombaton én is gondolok rád,hogy vajon,hogy sikerül a randid. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 01. - 15:40:50
Létrehozva: #3012

devotee

Köszi mkinek (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) majd legközelebb sikerül ugye?
Szerintem mi legyünk a színésznők. Úgyis váltak is el, tehát mindenkinek jut szerep a fiúk mellé. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na most megint lemaradtam...majd olvasok
üdv mkinek.

Mindjárt koncert, juhéjj!
Mentek bulizni? Pecsa?
Én nem tudok sehova, dolgoznom kell. Szilveszterkor is itthon leszünk, de nem baj most nem bánom, a koncert miatt!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 16:01:56
Létrehozva: #3013

devotee

Niki!
Fel a fejjel!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biztos úgy lesz!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Igazad van!Miért is ne játszhatnánk mi a szerepeket!!!
Akkor nem álmodozás lenne Davie Baby Cobrájáról,hanem emlékezés!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 01. - 16:14:19
Létrehozva: #3014

devotee

Niki! Hát, hogy ne sikerülne, ezen nem szabad keseregni, biztosan nem véletlenül történt, ahogy történt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhhh.. lányok, engem meg elnyomott a buzgóság. Még a nyálam is kifolyt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JAjjj.. Usi.. de jó a randi, nálam is befigyelhetne már valami, de most nem úgy állnak a dolgaim.
Szegény Petra.. ez mekkora genyaság, ez a kötőhártya gyuszi.. Csak vigyázz, mert fertőző, nehogy elkapd, aztán majd nem látod a monitort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki! Hát, hogy ne sikerülne, ezen nem szabad keseregni, biztosan nem véletlenül történt, ahogy történt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ildi te minden nap főzöl?

Viszont ha már film, jobb szeretném, ha egyszer Usi-Capri fick lenne megfilmesitve, és én játszhatnám Dave partnerét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom, hogy a szerző páros előnyt élvez, de azért megpróbálnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 01. - 16:36:18
Létrehozva: #3015

devotee

Totál kakukk vagyok. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 16:41:22
Létrehozva: #3016

devotee

Edóka!
Nem főzök minden nap.A gyerekeim be vannak fizetve a suliba,de néha kérik,hogy hétvégén kívül ezt vagy azt csináljak.Főleg most,hogy nem melózok és több időm van!hehehe

Viszont a film témánál nekem is beugrottak Usiék Fan-fickjei....

Idézet (Angelus @ 2009.12. 01. - 16:36:18) *
Totál kakukk vagyok. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Mi a baj Angi?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 01. - 16:44:29
Létrehozva: #3017

devotee

Egész nap gépészeti táblázatot fordítottam angolról..... már csak sorokat meg oszlopokat látok. Ráadásul a 9 oldalból csak 3,5 van készen. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 01. - 16:45:23
Létrehozva: #3018

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 01. - 15:40:50) *
Köszi mkinek (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) majd legközelebb sikerül ugye?
Szerintem mi legyünk a színésznők. Úgyis váltak is el, tehát mindenkinek jut szerep a fiúk mellé. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na most megint lemaradtam...majd olvasok
üdv mkinek.

Mindjárt koncert, juhéjj!
Mentek bulizni? Pecsa?
Én nem tudok sehova, dolgoznom kell. Szilveszterkor is itthon leszünk, de nem baj most nem bánom, a koncert miatt!!!

Niki hát persze,hogy sikerül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És akkor lesz egy gyönyörű kisbabád.

Edóka:próbálok vigyázni nehogy elkapjam.

Angie:probléma? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ó már látom.Szegényke... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Fick megfilmesités nem rossz gondolat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 16:50:36
Létrehozva: #3019

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 01. - 16:44:29) *
Egész nap gépészeti táblázatot fordítottam angolról..... már csak sorokat meg oszlopokat látok. Ráadásul a 9 oldalból csak 3,5 van készen. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Uppsssssz!Te szegény!!!Akkor most napokig ezt csinálhatod?
Gondolom monoton,egyhangú,unalmas!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Meg azok az oszlopok nézése egész nap a szemedet is elfárasztotta!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 01. - 16:50:55
Létrehozva: #3020

devotee

Haza is megyek....

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 149 150 151 152 153 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
135 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (135 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: