![]() ![]() |
2010.04. 12. - 10:13:55
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Valicska.... annyira begerjedtél, hogy kétszer is felraktál egy csomót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi van veled (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem szoktál te ilyen figyelmetlen lenni ! Editkém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát béna voltam, de mint mondtam már ALANből sosem elég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 10:22:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vica: jobbulást a kiscsajnak!!! igen, van a Las Vegas-i, a New York-i meg a Miami-i Helyszínelők abból az eresztésből. Hát azért emlékeztem arra a részre mert már kétszer is láttam gépen és hát sokkolt. Azok jobban megmaradnak.
Edó: én is szeretem a CSIt!!! - kicsit le vagyok mondjuk most maradva. Valics: huh azért nem néz ki rosszul Alan most! egy-két képen tökre emlékeztet ezzel a hajjal Trent Reznorra (Nine Inch Nails énekese). Angie: nagyon kivi leszek a vidire! jah tegnap a vonaton volt egy pasas, aki tökre emlékeztetett Kesikre! majdnem megszólítottam mikor láttam, hogy nem ő az! XD (tod, sehol a bőrgatya! XD) |
|
|
|
2010.04. 12. - 10:35:03
Létrehozva:
|
|
|
sziasztoook
egyetemről írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, Vica, sajnálom a kiscsajszit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) elég randa az idő is, de azért vidulok. szerelmes vagyok a hajamba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj gyerekek, nekem csütörtökön jó idő legyen, mert szabadtéri buliba vagyok hivatalos. valamiért a CSI-s sosem szerettem. pedig megnéztem több részt is, hátha, de nem tudom megszeretni. pedig otthon a szomszédlányok hardcore rajongók. maradok a criminal mindsnál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csajooooooook? ezen a héten szombatheeeeeeely!!! most akkor mi is van, pestről csak hárman vagyunk innen a seregből? Angie, Usi, Loli? vagy más is? jah, aludni én is alig tudtam. és másodperccel az ébresztőm csörgése előtt felriadtam. erre a randa szürke égre. bloááááá |
|
|
|
2010.04. 12. - 10:53:04
Létrehozva:
|
|
|
Angie,Usi,Lola köszi a Petra nevében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie megérkezett a RAH-os lemez.Köszönöm és cuppantás érte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi értem szóval akkor többféle Helyszínelők is van. Edóka hát ettől a CSI résztől én is rosszul lettem kissé.Ahogy Usi mondta,hogy sokkolta...engem is. |
|
|
|
2010.04. 12. - 11:15:02
Létrehozva:
|
|
|
hogy ez az óra milyen elborzasztóan borzalmas.
|
|
|
|
2010.04. 12. - 11:24:11
Létrehozva:
|
|
|
Lola: én csak mi hármunkról tudok, hogy Pestről megyünk.
nekem a 2-től kezdődő órám lesz marha unalmas... :S |
|
|
|
2010.04. 12. - 11:52:12
Létrehozva:
|
|
|
Én meg mindjárt elalszom.... olyan álmosító az idő.. pedig mindjárt jönnek a tanulóim!
|
|
|
|
2010.04. 12. - 12:01:23
Létrehozva:
|
|
|
én meg lusta vagyoooooook!!! asszem lehet csak az óra végére megyek be leadni a házim és megkérdezni mit kell jövő hétre. annnnnnnnnnyira unalmas az az óra!!!
|
|
|
|
2010.04. 12. - 12:14:47
Létrehozva:
|
|
|
na, el is marad a jövő héten ez az órám, mert önálló munka van. kutatunk mint atom... ajjjj de sok kedvem van... hülye fókuszcsoport
|
|
|
|
2010.04. 12. - 12:19:40
Létrehozva:
|
|
|
az enyém is igazán elmaradhatna...
|
|
|
|
2010.04. 12. - 12:25:55
Létrehozva:
|
|
|
Helloka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Valics... meg akarsz ölni??? xDDDD Jajj mennyi Alan istenem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mondjuk ez a lenyírt haj nem igazán áll jól neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sosem állt neki jól a rövid haj, hanem az, ahogyan be volt lőve neki régen..na az az Alan frizura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: megkaptam a dvd-ket, nagyon-nagyon köszi!!! Megdobbant a szívem amikor megláttam Alant (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Lola: Nagyon szép vagy, és tök jó a hajad, nekem tetszik az, amikor többféle árnyalat van benne Mode: "a Depeche Mode új énekesnőt keres".... EHEHEHEHEHEEEE XDDD inkább ne!!! XDDDD Szerintem se XD Bár én szívesen lennék énekesnő a Mode-ban, vagy mondjuk egy duettet énekelni az Istennel ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó napot mindenkinek. Nos nekem nem úgy indult mintha jó nap lenne.Bár pocsék éjszaka után milyem is lenne a nap? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Fél éjszaka hallgattam a lányom köhögését aztán mikor végre nagy nehezen abbahagyta és el tudtam szundítani akkor kezdett a férjem köhögni.Aztán reggel kinézek az ablakon látom sötétség,eső...eh (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd megpróbáltam a gyerekem összeszedni de semmit sem akart csinálni amit mondtam neki.Öltözés,pisilés,fésülködés.....mindenre csak hiszti volt a válasz.Főleg mikor megtudta,hogy nem a bölcsibe viszem még jobban rákezdett.Kiakadtam kissé.Majd végre elindultunk esőben az orvoshoz.Már megint vagy inkább szokás szerint mandulagyulladása van némi bronhitiszes beütéssel és ráadásul gennyes váladék folyik le a hátsógaratfalán ami ingerli arra az iszonyatos hurutos köhögésre amit produkál.Úgyhogy most megint antibiotikum kúrán van a lányzóm. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jajj szegény Petra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Küldök neki egy nagy Dávis puszit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 12:26:47
Létrehozva:
|
|
|
kötyikötyi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) )
most vannak először sávjaim, de imádom őket. hiába, profi a sráca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 12:32:53
Létrehozva:
|
|
|
kötyikötyi (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ) most vannak először sávjaim, de imádom őket. hiába, profi a sráca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Ő ilyen profi fodrász? vagy csak sokat gyakorolta..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 12:38:52
Létrehozva:
|
|
|
Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Ő ilyen profi fodrász? vagy csak sokat gyakorolta..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eleinte csak szerette csinálni, aztán el is végezte a szakmát. és mostmár csinálgatja, de nem dolgozik szalonban mert nicns pénze vállalkozói engedélyre. de versenyezget, és nagyon jó helyei vannak. és lelkes is és ügyes is. mesterfodrásznak készül. jah és a legjobb barátom |
|
|
|
2010.04. 12. - 12:43:50
Létrehozva:
|
|
|
eleinte csak szerette csinálni, aztán el is végezte a szakmát. és mostmár csinálgatja, de nem dolgozik szalonban mert nicns pénze vállalkozói engedélyre. de versenyezget, és nagyon jó helyei vannak. és lelkes is és ügyes is. mesterfodrásznak készül. jah és a legjobb barátom Ja értem. Hát akkor hajrá, drukkolok neki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 13:36:41
Létrehozva:
|
|
|
hogy ez az óra milyen elborzasztóan borzalmas. és nekem este és iccaka milyen borzalmas lesz... még jó, hogy van Photoshop. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Angie,Usi,Lola köszi a Petra nevében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie megérkezett a RAH-os lemez.Köszönöm és cuppantás érte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök neki, megint lehet diszkózni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: megkaptam a dvd-ket, nagyon-nagyon köszi!!! Megdobbant a szívem amikor megláttam Alant (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Neked is jó bulizást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szívesen! |
|
|
|
2010.04. 12. - 14:57:10
Létrehozva:
|
|
|
nah, házi leadva, visszaértem az albiba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
annyira jó volt ezt a szerelmetes Muse számot hallgatni újra meg újra, ahogy úton voltam a városban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most is az megy. neeeeem bííííírom abbahagyni! XDDD (persze közben mást is hallgatok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) jah, képzeljétek, MYM-en is kiakadtak az IDM végén! XDDDDD szegények... XDDD De hát elneveztek Cruel Sisters-nek minket (= Kegyetlen Nővérek) XDDD micsoda megtisztelő név!!! Imádom! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 15:37:49
Létrehozva:
|
|
|
és nekem este és iccaka milyen borzalmas lesz... még jó, hogy van Photoshop. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Örülök neki, megint lehet diszkózni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked is jó bulizást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szívesen! Angie azt tettük,diszkóztunk a Petrával.Megnéztük miközben Caruso tortát gyártottam. Az úgy volt,hogy elkezdtük nézni de félbehagytuk mert más dolgom akadt aztán újra kezdtük süti gyártás közben.Hehe amikor félbehagytuk ilyet mond nekem a Petra "nézzük a Dávikat". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe a Dávis puszit Dávi tudja adni úgyhogy küldd ide gyorsan apádat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért köszi. Usi azt nem csodálom,hogy kiakadtak a MYM-en.Hát kissé én is kiakadtam mikor láttam,hogy vége az IDM-nek. "Kegyetlen nővérek"...jó elnevezés (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 15:40:04
Létrehozva:
|
|
|
vica: jaja, én is bírom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Caruso torta? az milyen? (egyébként a Miami-s Helyszínelőkben David Caruso a főszereplő - a vöröshajú csóka napszemcsiben - mindjárt ő jutott eszembe XDDD) |
|
|
|
2010.04. 12. - 15:42:23
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oké, elküldöm egy puszira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |