![]() ![]() |
2010.04. 12. - 17:58:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Értem én Mode,hogy rakod maga oda....lovagolni fogsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Minek ode mogyorós csoki?Nem elég neked Alan mogyorói?Meg aztán mit kezdesz a csokiból kiolvadt mogyoróval,mondjuk leeszed Alan mellkasáról?.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak egy jó tanács:vigyázz az olvasztott csokival nehogy túl forrón csurgasd Alan micsodájára mert akkor nem lesz nászéjszaka hanem mehettek a kórházba az ügyeletre mert leégetted a a férjed farkát. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 12. - 18:00:24 |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:01:27
Létrehozva:
|
|
|
hehehhehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angol telivér XDDDDDDDDDDDD
Mert a mogyorósat szeretem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a sima tejes csokit is szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan mogyorói...xD csak egy jó tanács:vigyázz az olvasztott csokival nehogy túl forrón csurgasd Alan micsodájára mert akkor nem lesz nászéjszaka hanem mehettek a kórházba az ügyeletre mert leégetted a a férjed farkát. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oké-oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd figyelek..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 12. - 18:01:53 |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:03:02
Létrehozva:
|
|
|
hehehhehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angol telivér XDDDDDDDDDDDD Mert a mogyorósat szeretem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a sima tejes csokit is szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan mogyorói...xD hehehehe angol telivér.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végül is...ja de vigyázz a lovaglással el ne törd Alan érzékeny jószágát....tegnap olvastam erről,hogy létezik ilyesmi úgyhogy óvatosan (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:03:53
Létrehozva:
|
|
|
hehehehe angol telivér.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végül is...ja de vigyázz a lovaglással el ne törd Alan érzékeny jószágát....tegnap olvastam erről,hogy létezik ilyesmi úgyhogy óvatosan (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ki törte le kinek? De durva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:06:08
Létrehozva:
|
|
|
hehehhehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angol telivér XDDDDDDDDDDDD Mert a mogyorósat szeretem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a sima tejes csokit is szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan mogyorói...xD Oké-oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd figyelek..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne röhögj olvastam ilyen sztorit a Cosmopolitenben.Egy csaj mesélte,hogy így járt szó szerint.Túl forró volt a csoki amit a pasija izéjére öntött és mehettek a dokihoz.Jó pár hétig nuku szex volt. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ki törte le kinek? De durva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Senki senkinek csak kérdésként merült fel egy csajos újságban és arra volt válasz,hogy igen létezik ilyen,hogy ha a csaj van felül akkor azért óvatosan mert akár el is törhet a pasi farkincája. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 12. - 18:07:29 |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:08:53
Létrehozva:
|
|
|
hehehehe angol telivér.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végül is...ja de vigyázz a lovaglással el ne törd Alan érzékeny jószágát....tegnap olvastam erről,hogy létezik ilyesmi úgyhogy óvatosan (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye mondom XD Csődör XD óóó hát óvatos leszek én.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne röhögj olvastam ilyen sztorit a Cosmopolitenben.Egy csaj mesélte,hogy így járt szó szerint.Túl forró volt a csoki amit a pasija izéjére öntött és mehettek a dokihoz.Jó pár hétig nuku szex volt. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Senki senkinek csak kérdésként merült fel egy csajos újságban és arra volt válasz,hogy igen létezik ilyen,hogy ha a csaj van felül akkor azért óvatosan mert akár el is törhet a pasi farkincája. Jézusom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:11:01
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye mondom XD Csődör XD óóó hát óvatos leszek én.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mode csak finoman és nőiesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:12:33
Létrehozva:
|
|
|
Dave Mester... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://www.depechemode.com.mx/dm2/images/phocagallery/usuarios/thumbs/phoca_thumb_l_dave%20foro%20sol%20oct%203.jpg) Mode csak finoman és nőiesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igenis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:16:24
Létrehozva:
|
|
|
Na, összegyűlt a banda, csók mindenkinek!
Lola, csinos vagy! Szupi lett, ej Sereg lányok, nagyon szépültök mostanság! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Előre Sereg!!! |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:17:15
Létrehozva:
|
|
|
Apu felsőjében.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i46.tinypic.com/jfdxjc.jpg) (IMG:http://i45.tinypic.com/2qs2jch.jpg) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:19:05
Létrehozva:
|
|
|
Apu felsőjében.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i46.tinypic.com/jfdxjc.jpg) (IMG:http://i45.tinypic.com/2qs2jch.jpg) csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez martin fia lenne? komoly? most őt hallgatom ill. nézem oda-vissza a szólókoncert dvdéjét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:19:17
Létrehozva:
|
|
|
szép ez a kölyök na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bomlani fognak utána a csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk már lehet most is XD)
jajj az a "101"-es Dave kép nagyon jó!!! ("kár" hogy én a mostani turnéról látok ott képet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:19:52
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 12. - 18:20:48
Létrehozva:
|
|
|
jantar: ne mondd hogy te mint nagy Martinos nem ismered fel a fiát!!! XDDDDDDDDDDD
egyébként most rámozdultam megint a How I met your mother-re (Így jártam anyátokkal) - most végeztem ki a 2. évadot. Kezdem a 3.-at! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jonak jól áll ez a haj! |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:22:41
Létrehozva:
|
|
|
szép ez a kölyök na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bomlani fognak utána a csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mondjuk már lehet most is XD) jajj az a "101"-es Dave kép nagyon jó!!! ("kár" hogy én a mostani turnéról látok ott képet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Ugye???? Nagyon szép kisfiú, volt kitől örökölnie.. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hehe, most elképzeltem, ahogy az oviban sikítva futnak a kislányok utána XD "Calooo, állj meeeeeg" XD Az a 101-es kép az alatta van ám..XD Egy kis Fletcher házaspár XD (IMG:http://i034.radikal.ru/0804/db/1220ca718d87.jpg) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:24:08
Létrehozva:
|
|
|
jantar: ne mondd hogy te mint nagy Martinos nem ismered fel a fiát!!! XDDDDDDDDDDD egyébként most rámozdultam megint a How I met your mother-re (Így jártam anyátokkal) - most végeztem ki a 2. évadot. Kezdem a 3.-at! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jonak jól áll ez a haj! tényleg olyan de felismerem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Az apja cucca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:25:18
Létrehozva:
|
|
|
Találtam Theresáról is képeket, de az a nő nem méltó még arra sem, hogy belinkeljem a képét....
Ja meg Jenniferről is, de Őt meg azért nem rakom be, mert akkor meg fikázni kezditek XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 12. - 18:26:10 |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:33:15
Létrehozva:
|
|
|
Találtam Theresáról is képeket, de az a nő nem méltó még arra sem, hogy belinkeljem a képét.... Ja meg Jenniferről is, de Őt meg azért nem rakom be, mert akkor meg fikázni kezditek XD mostani képet találtál Teresáról? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Jó a haja Jo-nak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:40:34
Létrehozva:
|
|
|
Aha, mostani képet...undorító... úúú de gyűlölöm azt a nőt, egyszer kerüljön a kezeim közé, meg is ölöm...
Aha, szerintem is. Nekem is hasonló volt, csak nem ennyire felnyyrva na..ezt a képet már régen is be akartam rakni ide, amikor egyikőtök sem tudta, hogy néz ki Grainne Fletcher... hát így (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i7.tinypic.com/24pj7mh.jpg) JÉZUSOOM!!! Annácska is ott van a fórumon, ahonnan szedem a képeket XDDDD ez fááááj XD |
|
|
|
2010.04. 12. - 18:40:49
Létrehozva:
|
|
|
Mode milyen feje van most annak nőnek?Azon csodálkozom,hogy egyáltalán él még.Nem dobta fel a talpát a drogtól.
Mode én már láttam ezt a képet Andyékről. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Annácska aki állítólag jóban volt Martinnal.... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 12. - 18:42:59 |
|
|
|
![]() ![]() |