![]() ![]() |
2010.04. 12. - 19:20:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica már javítottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:20:55
Létrehozva:
|
|
|
Miért, van neki dvdje? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ááááááááááááááááááááááááááááá, hogyne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor még MARTINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen van a kölni fellépéséről és a los angeles-iről is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:21:10
Létrehozva:
|
|
|
olyan gyönyörű orra van martinnak szemből és főleg oldalról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó igen egyszerűen csodaszép. Tudod, oda vagyok a szép orráért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap néztem a Csokoládát. Hogy ennek a Jonny Deppnek is milyen csodaszép szabályos orra van. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:22:22
Létrehozva:
|
|
|
jajj imádom a kkölköket. igen, olyan őszinték meg ígéretesek.
ugye milyen édi a Kristóf. de a te szerelmed is édes, meghaltam volna rajta. hehe, az is édi volt, épp hazaestem valahonnan, öltöztem át. azaz csak egy pólót cseréltem át a gyerek előtt. piros cicifixben. rámnéz: óóó, juditka, te olyan csinos vagy! hát azt hittem felfalom! a tündérbogyó na csajok, akkor csinálunk majd Martinos sikolyt. jó lesz. Jantar, igen, capri nem jön többé ide. de msn-en, ímélben, blogunkon eléred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:22:41
Létrehozva:
|
|
|
Dave gyönyörűűűűűű (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
(IMG:http://img.photobucket.com/albums/v388/ginadmf/FOTOMUSICpage85.jpg) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:23:58
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=NxTEA0YoDQc pl. ennek az egyik része (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a los angelesinek 2 féle felvétele van ez a fekete pólós van fehér pólós is mikor vivával van http://www.youtube.com/watch#!v=M5jfwh...feature=related, http://www.youtube.com/watch#!v=kr4OKn...feature=related
|
|
|
|
2010.04. 12. - 19:24:40
Létrehozva:
|
|
|
Én már tudom visszakerestem. ANGIE tiéd a 30000. hozászólás.Gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen Mode nagyon cuki Andy. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pedig azt hittem a tiéd lesz Vicus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ange grat. Köszi Vicus, hogy sajnálod a fájós fejemet. Anyukám olyan édes, mindig úgy mondja hogy szegénykém fáj az okos fejed. Még ilyenkor is dicsér. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:24:52
Létrehozva:
|
|
|
Mode honnan a izémből szerválod ezeket a képeket? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 12. - 19:26:00
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 12. - 19:26:22
Létrehozva:
|
|
|
Pedig azt hittem a tiéd lesz Vicus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ange grat. Köszi Vicus, hogy sajnálod a fájós fejemet. Anyukám olyan édes, mindig úgy mondja hogy szegénykém fáj az okos fejed. Még ilyenkor is dicsér. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Miért pont az enyém?Mert annyit pofázok itt hm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az enyém a 20000. volt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:28:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 12. - 19:29:06
Létrehozva:
|
|
|
Lányok jó éjt én elmentem.
Remélem nyugodt lesz az éjszaka. Pááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:29:14
Létrehozva:
|
|
|
jajj, martin orra egy természeti remekmű. gyönyörű. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Örülök hogy végre már te is észrevetted, meg Ange is. Én órákig el tudom nézegetni. De nem csak az orrát. Az egész profilja egy természeti remekmű. Tetszik ez a megfogalmazás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:30:40
Létrehozva:
|
|
|
lola, angie most akkor hogy van már dave nem is tetszik nektek?
|
|
|
|
2010.04. 12. - 19:31:21
Létrehozva:
|
|
|
Vica egy fórumról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Páápááá (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v388/ginadmf/dave/231.jpg) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:32:43
Létrehozva:
|
|
|
Pedig azt hittem a tiéd lesz Vicus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ange grat. Köszi Vicus, hogy sajnálod a fájós fejemet. Anyukám olyan édes, mindig úgy mondja hogy szegénykém fáj az okos fejed. Még ilyenkor is dicsér. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát én erről totál lemaradtam, köszönöm a dícséretet! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) lola, angie most akkor hogy van már dave nem is tetszik nektek? Dehogynem, mivel a suliban már totál elvesztettem a fonalat, így Dave babyn nyáladzom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csomó klassz fotót mentettem le magamnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:33:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 12. - 19:33:25
Létrehozva:
|
|
|
lola, angie most akkor hogy van már dave nem is tetszik nektek? ne kísértsd az istent, jantar!!! XD Dave nem _tetszik_ Dave az istenadta életem egyetlen szerelme akivel még találkoznom kell és akit a legmesszebb menőkig tisztelek, szeretek, becsülök és akinek a hangjáért legyalogolnám az el caminot (amúgy is legyaloglom egyszer, de a kedvéért még egyszer ). csak épp az utóbbi időben Martin is meglehtős kényelemmel heverészik itt a szívem közepében. Trixx: eddig is tudtam hogy Martin orra tökély. eddig is imádtam őt. csak most egy hangyafaszányit jobban. |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:33:44
Létrehozva:
|
|
|
jajj imádom a kkölköket. igen, olyan őszinték meg ígéretesek. ugye milyen édi a Kristóf. de a te szerelmed is édes, meghaltam volna rajta. hehe, az is édi volt, épp hazaestem valahonnan, öltöztem át. azaz csak egy pólót cseréltem át a gyerek előtt. piros cicifixben. rámnéz: óóó, juditka, te olyan csinos vagy! hát azt hittem felfalom! a tündérbogyó na csajok, akkor csinálunk majd Martinos sikolyt. jó lesz. Jantar, igen, capri nem jön többé ide. de msn-en, ímélben, blogunkon eléred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kristóf (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oké, sikoly, de én is szeretnéééééééééééééééééék. Mert abból én nem maradhatok ki, mert ugye MARTIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN. Mi lenne ha megbeszélnénk, hogy majd szombaton, mondjuk 9-kor mindeni egyszerre sikítja hogy MARTIIIIIIIIIIIN, ti a bulájon, én meg itthon? Így egy kicsit én is csatlakoznék hozzázok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 19:34:55
Létrehozva:
|
|
|
Kristóf (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oké, sikoly, de én is szeretnéééééééééééééééééék. Mert abból én nem maradhatok ki, mert ugye MARTIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN. Mi lenne ha megbeszélnénk, hogy majd szombaton, mondjuk 9-kor mindeni egyszerre sikítja hogy MARTIIIIIIIIIIIN, ti a bulájon, én meg itthon? Így egy kicsit én is csatlakoznék hozzázok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem tetszik. és mi lenne, ha felhívnánk? a buliból, amikor valami Martin megy? szerintem klassz lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |