![]() ![]() |
2010.04. 12. - 20:00:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe... na ja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahogy óhajtod, itten van ni: (IMG:http://fc06.deviantart.net/fs23/i/2007/364/0/8/Martin_for_Capri_by_Useless_girl.jpg) Az orrát amúgy nehéz volt megrajzolni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a napszemcsi meg a haja volt a legkönnyebb (meg a háttér XD). amúgy rekord idő alatt hoztam össze (5 óra) még anno Caprinak, de azóta visszakerült hozzám. Jah, megérkezett Kramcsák néni! :S (Még mindig monnyonle!!!) de így remélem szombatig ki tudom tuszkolni az ajtón a nem kívánatos vendéget... :S jah, egyébként bocs, de nem tudja vki, hogy ki nyerte a tegnapi választásokat? lehet már tudni? (nem akarok politizálni, csak az eredmény érdekelne. utálom a politikát, nem is követem) Mode: nagyon állat képeket szurkálsz be!!!! köszi!! Nagyon faszányos. El is hiszem hogy nehéz volt. Nem hasonlít ez egy kicsit az én ikonomra? Kramcsák néni monnyon le! Mindig, minden hónapban! De azért jó, ert szombatra már túl leszel rajta. A FIDESZ nyert 52%, MSZP 19, Jobbik 16 LMP 7 körül aszem. Ja MODE képei faszányosak. |
|
|
|
2010.04. 12. - 20:02:21
Létrehozva:
|
|
|
Örülök, ha tetszik Usi!
Holnap még lesz folytatás képekből, még rengeteg van XD Most megyek, legyetek jók! Pápá |
|
|
|
2010.04. 12. - 20:04:39
Létrehozva:
|
|
|
Most elköszönök, csak nem múlik a fejfájásom.
Puszantás drága MODE-os csajszik! Éljen a kapucner, az anaconda, a magnum és a chokito! |
|
|
|
2010.04. 12. - 20:04:50
Létrehozva:
|
|
|
fú
a tegnapi nap pedig poén volt a választások szempontjából, én itt nyerítettem a pártelnökök beszédein, mindegyik mókás volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem akarok belemenni. inkább feltolom az új avatarom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, felhívunk, punktum! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán visítsál ám! nem érdekelnek a szomszédaid! visítás lesz! brrrf!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 20:08:00
Létrehozva:
|
|
|
fú a tegnapi nap pedig poén volt a választások szempontjából, én itt nyerítettem a pártelnökök beszédein, mindegyik mókás volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem akarok belemenni. inkább feltolom az új avatarom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, felhívunk, punktum! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán visítsál ám! nem érdekelnek a szomszédaid! visítás lesz! brrrf!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értettem, punktum! XDDD Szomszédok bahhhhhhhhh, engem sem XD Széééééééééép! |
|
|
|
2010.04. 12. - 20:17:01
Létrehozva:
|
|
|
mostan pedig kondi lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 12. - 20:24:46
Létrehozva:
|
|
|
Lola: az új avatarodat Orchidett is megrajzolta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Trixx: de igen, a te ikonodról rajzoltam XD tudom, hogy nem tökéletes, de én meg vagyok vele elégedve XD köszi az infót a választásokról! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mode: várjuk majd a többi képet! jóccak! |
|
|
|
2010.04. 12. - 21:06:59
Létrehozva:
|
|
|
Na hellóka, hazaértem a kellően demoralizáló suli után.
Lola, hát igen a Loverman nagyon gyilkos egy szám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Esküszöm, hogy klasszisokkal jobb a Martin-féle előadásban, mint eredetiben. Ma reggel is martint hallgattam munkába menet és hát éppen a Loverman szólt, ahogy gyalogoltam, nekiálltam szexin gyalogolni Kőbányán a macskakövön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még jó, hogy tök kihalt az az utca, így lehet sasszézni meg minden és senki nem látja mit csinálsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval majd ezt fogjuk kérni és olyan csőtáncot vágunk le rá, hogy ihaj, és persze majd hívjukl Trixxet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, igen, nekem is az a kedvencem, az a mély hang... brrrrr, izató, mint állat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar, neked megvan dvd-n a Martin fellépés? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Most elköszönök, csak nem múlik a fejfájásom. Puszantás drága MODE-os csajszik! Éljen a kapucner, az anaconda, a magnum és a chokito! Gyógypuszit küldök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, éljenek a csokik és a kígyó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó8!!! |
|
|
|
2010.04. 12. - 21:22:42
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét mindenkinek
Most tudtam visszaolvasni, nem kis meló volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aki beteg, gyógyuljon meg, akinek fáj a hasa, puszi rá Aki meg jól van, annak csak simán ahoy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 21:35:37
Létrehozva:
|
|
|
JAntarnak minden megvan.. de asszem csak avi-ban, mindjárt megkérdem tőle, mert gmail-en toljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval sok cucca van, és egy tündér bogyó, nekem is írt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
FAkiba.. mire ide érek, mindig mindenki eltűnik hihetetlen... ilyenkor olyan mérges vagyok.. mire lerakom a seggem, és végig olvaslak titeket, senki nincs itt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie, most bezséltem meg Jantarral.. jövő héten már nálam lesz a dvd, és utána megírom neked, és elküldöm |
|
|
|
2010.04. 12. - 21:35:55
Létrehozva:
|
|
|
én itt vagyok cica, csak közben How I met your mother-t nézek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 12. - 21:40:47
Létrehozva:
|
|
|
Na véééégre... máris nem vagyok olyan elveszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 12. - 21:58:20
Létrehozva:
|
|
|
helyes! mesélj vmit! mi volt veled ma? Shad hogy van?
|
|
|
|
2010.04. 12. - 22:00:59
Létrehozva:
|
|
|
JAntarnak minden megvan.. de asszem csak avi-ban, mindjárt megkérdem tőle, mert gmail-en toljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval sok cucca van, és egy tündér bogyó, nekem is írt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) FAkiba.. mire ide érek, mindig mindenki eltűnik hihetetlen... ilyenkor olyan mérges vagyok.. mire lerakom a seggem, és végig olvaslak titeket, senki nincs itt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie, most bezséltem meg Jantarral.. jövő héten már nálam lesz a dvd, és utána megírom neked, és elküldöm Húúú, köszönöm!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon várom!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Közben összedobtam egy új hátteret, régen kreatívkodtam és most gyakoroltam a brushokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 22:05:09
Létrehozva:
|
|
|
hejj
kiedzettem magam mára, de jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, édes volt a bejelentkezésed. közegészségügyis XD Angie... elképzeltem, ahogy catwalkolsz a macskakövön XD vicces volt. de én is szoktam. meg alapból ritmusra megyek. na, kibontottam egy üveg vörösbort. nekem most mindjárt jó lesz. egyedül iszok mint az ökör |
|
|
|
2010.04. 12. - 22:07:19
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2010/102/1/4/Dave_Gahan_08_by_eszterangelus.jpg)
hejj kiedzettem magam mára, de jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, édes volt a bejelentkezésed. közegészségügyis XD Angie... elképzeltem, ahogy catwalkolsz a macskakövön XD vicces volt. de én is szoktam. meg alapból ritmusra megyek. na, kibontottam egy üveg vörösbort. nekem most mindjárt jó lesz. egyedül iszok mint az ökör Az jó, ha jó volt az edzés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hány kilónál jársz? Hehe, hát tényleg viccesen nézhetek ki, ahogy táskával meg bakancsban próbálok macskát játszani a macskakövön, főleg ilyen pocsolyás időben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát ez van, a zene az elemem, ha nem szól, akkor leeresztek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó borozást, én bevágom a szundit!!! Pooh see (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 22:12:48
Létrehozva:
|
|
|
Usikám... Shad kiválóan van.. ki van fordulva a szeme, úgy alszik itt velem szemben az ágyában..
Nem jössz msn-re? vagy még mindig dvd? én most megyek cigizni Ange... hogy te is már miket tudsz.. fantasztikusak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd nyáron ezt is meg kell mutatnotok.. úgyhogy hozd magaddal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a screenshot-ot.. vagy printscreen? faki tudja mi volt ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 22:24:22
Létrehozva:
|
|
|
Edó: a print screen az ugye a gomb neve, a screen shot meg a pillanatnyi kép neve, amit a képernyődről csinál - de lényegében ugyanaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja még nézek egy két részt aztán csicsika vagy olvasás ágyban - kicsit nem találom ma a helyem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: nem rossz a háttered bár szerintem kicsit sok a brush rajta - persze kísérletezésnek nagyon ügyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de ez csak az én ízlésem) ÜGYI VAAAGY!!! (és Edó, simán megmutizzuk neked nyáron (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ SZOMBATON SZOMBATHELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 22:28:34
Létrehozva:
|
|
|
háááá.. mekkora lesz Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 12. - 22:30:33
Létrehozva:
|
|
|
kezdem megint várni!!! meg majd a többi bulit is! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP biztos jók lesznek, elvégre mi ott leszünk mindegyiken! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (remélhetőleg)
|
|
|
|
![]() ![]() |