![]() ![]() |
2010.04. 12. - 22:41:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehhhehe
hát ez garantált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hogy jól fogjuk érezni magunkat, az is! |
|
|
|
2010.04. 12. - 22:47:38
Létrehozva:
|
|
|
Az jó, ha jó volt az edzés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hány kilónál jársz? Hehe, hát tényleg viccesen nézhetek ki, ahogy táskával meg bakancsban próbálok macskát játszani a macskakövön, főleg ilyen pocsolyás időben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát ez van, a zene az elemem, ha nem szól, akkor leeresztek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó borozást, én bevágom a szundit!!! Pooh see (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát nem fogytam egy ideje, mivel majd' egy hónapja nem edzettem. most ugye rákapcsoltam, de nem mérem magam mert nincs értelme naponta. ami azonban poén: a végigzabált húsvét alatt egy dekát se híztam! jó a cardio, nem hagy hízni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj én sem bírom zene nélkül! anyum nem érti, amikor otthon vagyok, hogy miért szól állandóan, és mért mindig ugyanaz? mondom azért, mert nekem ez nem, unalmas, mert nem háttérzaj, hanem én hallgatom a zenét, minden idegszálammal. és így nem válik unalmassá, mert mindig újabb dolgot hallasz benne. meg amúgy is. hogy lehetne már unalmas???? köszke, aludj baba, mindenki pihenjen rája a szombatra fele. na. |
|
|
|
2010.04. 12. - 22:53:53
Létrehozva:
|
|
|
hehhhehe hát ez garantált (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és hogy jól fogjuk érezni magunkat, az is! az tutkóóóóóóóóó!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola: IGEEEEN MUSIC FOREVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 22:57:00
Létrehozva:
|
|
|
megyek aludni!
jóccakát mindenkinek! |
|
|
|
2010.04. 12. - 23:16:48
Létrehozva:
|
|
|
jóccakát Edó!
hjaj én nem bírom abbahagyni ezt a sorozatot! XD na még egy részt megnézek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 12. - 23:18:16
Létrehozva:
|
|
|
hehe Zsó, mindenki ezt mondja erről a sorozatról, hogy nem lehet abbahagyni. ergo el sem kezdem, míg le nem zárom a félévem XD
|
|
|
|
2010.04. 13. - 05:35:50
Létrehozva:
|
|
|
Ange... hogy te is már miket tudsz.. fantasztikusak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd nyáron ezt is meg kell mutatnotok.. úgyhogy hozd magaddal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg a screenshot-ot.. vagy printscreen? faki tudja mi volt ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt! Már megint szakad ez a rohadt eső! Monnyon le (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszi az elismerést! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó, majd elcipelem a kis notikámat és akkor lesz Photoshop tanóra, de én csak nagyon keveset tudok belőle, Usi sokkal ügyesebb. Például olyan fényes izéket, amivel az MYM-en indult nem tudok csinálni, azt sem tom hol kell és a tutorialok sem mennek igazán. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Szóval ezeket, amiket csinálok tényleg végtelenül egyszerű összedobni. Edó: a print screen az ugye a gomb neve, a screen shot meg a pillanatnyi kép neve, amit a képernyődről csinál - de lényegében ugyanaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: nem rossz a háttered bár szerintem kicsit sok a brush rajta - persze kísérletezésnek nagyon ügyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de ez csak az én ízlésem) ÜGYI VAAAGY!!! (és Edó, simán megmutizzuk neked nyáron (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Nem mindig van kiírva, hogy Print screen, nekem csak PrtSc van az adott gombon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edó, így kerested? Köcce, hát igen, lehet picit sok lett a brush, mert a textúra is csicsás volt, én meg még belenyomattam a falaveleket és a Favourite slave szöveget nem is tudom hányszor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este majd nekiesek ha lesz kedvem! És köszi neked is Hugi. |
|
|
|
2010.04. 13. - 06:33:35
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Angie: szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy nem olyan bonyolultak a tutorialok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak nekem az a gáz bennük kicsit, hogy néha azért kell keresgélnem, hogy mit hol találok, mert magyar a Photoshopom és a tutorialok általában az angol verzióhoz készülnek. hjaj itt is esik és borult és én olyan álmos vagyok! Lola: először én sem akartam nézni ezt a sorozatot sokáig, pedig ajánlgatták. kicsit Jóbarátok beütéses, de az elején túltettem magam ezen. és az a "jó", hogy csak kb. 20 perces egy rész, így gyorsan lehet haladni vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 13. - 06:45:33
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Itt is esik és sötét van. De nem tudja elvenni a jó kedvem. Megcsináltam a házit: 25 felülés reggel 6-kor. He-he adott házit a tornacsoportnak az edző (kövi nap dupla) , plusz naponta 5 ször kell ellenőrizünk a tartásunkat. Áááááá olyan jó fej. Ja, egyébkén szombanton vacsorázni leszeszek a tornacsoporttal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ange, ügyi vagy jó lett a kép. Az én gépemen egy kicsit sötét, itt a melóban így állítottam be a monitort. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 13. - 06:59:01
Létrehozva:
|
|
|
Edókám, ha már emlegetted tegnap este a print Scrn-t, akkor tessék itt a Paint:
https://mqt6pq.bay.livefilestore.com/y1pl_T...ZpDwW/paint.bmp Usi látszik ez a nyomorult kép? vagy így.
paint2.jpg ( 74.28K )
Letöltések száma: 9 |
|
|
|
2010.04. 13. - 07:22:40
Létrehozva:
|
|
|
a második verzió látszik. a windows live-os linknél be akar léptetni az oldalra.
KISÜTÖTT A NAP kicsit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 13. - 07:34:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Usi ami Kramcsi nénit illeti hozzám is befutott tegnap. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Feszült is a csípő, tegnap rendesen meg a hasam éreztem,hogy van.Mondjuk most is.... Angie jó a háttered. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és itt is borult az idő. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vica, már elmentél, de ha holnap olvasol, Alan régi b.nőjét is megmutatom, mert azt a képet is ígértem, most megvan!!!!!!!!!!! Oké Mode muti a csajt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg még nyomjad a fasszentos képeket olyanokat amiket tegnap. Jó éjt Vicus, remélem tudsz majd aludni a kis beti családodtól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx nagyjából tudtam aludni.Most kevesebbet köhögtek. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 13. - 07:31:31 |
|
|
|
2010.04. 13. - 07:36:33
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok!
Angie, megvan nekem a prtscr gomb, nem azzal volt a gondom, hanem a kellékekben nem találom a paint-et... köszi Trixx, nincs meg még mindig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem nincs ilyen opcióm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) xp-m van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt rohadás az idő, visszabújnék az ágyamba... aaahhhh.. fel sem kelek péntekig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 13. - 07:44:44
Létrehozva:
|
|
|
Edó: XP-ben is ott kéne lennie. de akkor ezek szerint nem pakolták rá.
de innen letöltheted: http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58504/ vica: én csak azt érzem egyelőre, hogy van derekam. viszem az Algoflex M-mel ma magammal, mert első pár nap a rizikós. Kesik írt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3/4 4-kor indul a busz Pestről. Angie, Lola: mikor legyen a tali? kényelmesen kéne kiérni. |
|
|
|
2010.04. 13. - 07:53:14
Létrehozva:
|
|
|
Edó: XP-ben is ott kéne lennie. de akkor ezek szerint nem pakolták rá. de innen letöltheted: http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58504/ vica: én csak azt érzem egyelőre, hogy van derekam. viszem az Algoflex M-mel ma magammal, mert első pár nap a rizikós. Kesik írt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3/4 4-kor indul a busz Pestről. Angie, Lola: mikor legyen a tali? kényelmesen kéne kiérni. Usi akkor most egy cipőben járunk a női dolog miatt. |
|
|
|
2010.04. 13. - 08:09:14
Létrehozva:
|
|
|
Na drágáim akkor sok gyógypuszit küldök nektek, Kramcsák néni meg menjen melegebb éghajlatra. Algoflex-M jeeee!
Vicus örülök hogy jobban aludtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, akkor hiába, nincs fenn a gépeden a Paint. Szegénykém mi meg kerestettük veled, mikor nem is rakták el. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.04. 13. - 08:24:10
Létrehozva:
|
|
|
Na drágáim akkor sok gyógypuszit küldök nektek, Kramcsák néni meg menjen melegebb éghajlatra. Algoflex-M jeeee! Vicus örülök hogy jobban aludtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, akkor hiába, nincs fenn a gépeden a Paint. Szegénykém mi meg kerestettük veled, mikor nem is rakták el. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Trixx mondjuk úgy,hogy jobban aludtam mint az előző éjszaka. Köszi a gyógypuszit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kérdés:kinek kell a '85-ös Volán pályás koncert hanganyaga?Akinek igen az szóljon és megy a link privátba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Másik kérdés:honnan lehetne megszerezni a '88-as pestit?ötlet?wgd-nek cserébe menne a '85-ösért. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 13. - 08:24:45 |
|
|
|
2010.04. 13. - 08:36:31
Létrehozva:
|
|
|
vica: asszem a '88-asról nincs felvétel, de lehet már rosszul emlékszem. úgy rémlik, hogy az egyik "korai" koncertről nincs. mivel a 85-ösről van, marad a 88-as és a 93-as, amiről asszem nem tudok hogy lenne. de javítsatok ki ha tévednék - rég foglalkoztam ezzel.
|
|
|
|
2010.04. 13. - 09:00:14
Létrehozva:
|
|
|
Annyira szeretem a zenéjüket!!! Nincs rá szó. Egyszerre tépi szét és gyógyítja a szívemet egy soha véget nem érő körben. Újra és újra. Furcsa magaslatokba emel és mélységekbe taszít. És nincs menekvés. Igazi érzelmi hullámvasút. Sosem fogok szabadulni tőlük, de nem is akarok. Egyszerre ölnek meg a számaik és adnak erőt. Ki érti ezt? Ti biztosan. Hisz itt vagytok. Szeretitek és ismeritek, amiről beszélek. És nem tudok tovább léptetni a Walking in my shoes-ról. Gyilkos, igazi gyilkos az a szám (is). Darabokra szaggat és képtelenség megállítani a könnyeket. Csak jönnek és jönnek, miközben a szöveg izzón a szívembe, a lelkembe és az agyamba égeti magát immár sokadjára. Mint ahogy azt a többi számuk is tette.
Egy kis halál minden alkalom. |
|
|
|
2010.04. 13. - 09:22:30
Létrehozva:
|
|
|
na hali
Usim, drágám, rádtört a szerelem? hehe, rám is szokott ilyen. de mivel tegnap leépültem, hogy Capri nem ismeri a Quimbyt ezért ma reggel első dolgom volt berakni a kedvenceimet és most itt prögök a Quimbyre. ááááááááááááá annyira imádom őket is. persze más. nagyon, mint a Mode. semmi sem olyan mint a Mode. de ezt is nagyon nagyon szeretem. izgalmas, sokrétű a zenéjük, és olyan elmehibbant szövegeik vannak, hogy kkkész: "szép az isten de annyira idegen. rút az ördög de nem hagy hidegen" láw (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a tali nekem bármikor, de mondjunk egy jóóó korait, mert én akkorákat tudok késni hogy a fal adja a másikat XD itt is undifos idő van, de túlélem. csak csütörtökre fújom elfelé a rossz időt. |
|
|
|
![]() ![]() |