![]() ![]() |
2009.12. 01. - 16:56:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pá Angie
|
|
|
|
2009.12. 01. - 16:57:00
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg!Vicus!
Voltatok a Petrával du.dokinál?Mit mondott a kis Drágának? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angi! Jó pihit!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 17:03:27
Létrehozva:
|
|
|
Voltunk és kötőhártyagyulladása van meg egy kis hurutos felsőlégúti nyavajálya mert az orra is erőteljesen folyik. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Elaludt éppen de tiszta nyűg az egész csaj.Mondjuk nem csodálom. |
|
|
|
2009.12. 01. - 17:25:27
Létrehozva:
|
|
|
jajjj Useless-girl ha összehoztok egy erotikus sztoryt Alannel, hadd legyek már én a főhős XDD!!!!!!! Légysziii XDDDD
Amúgy Sziasztok! |
|
|
|
2009.12. 01. - 17:30:00
Létrehozva:
|
|
|
jajjj Useless-girl ha összehoztok egy erotikus sztoryt Alannel, hadd legyek már én a főhős XDD!!!!!!! Légysziii XDDDD Amúgy Sziasztok! szia Mode. Höhö...erotikus sztori főszereplője?Van ám ötleted... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis sztori lenne ahogy Alan összejönne egy 16 éves csinibabával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 17:30:41
Létrehozva:
|
|
|
szia Mode. Höhö...erotikus sztori főszereplője?Van ám ötleted... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De csak ha Alannel ...xD |
|
|
|
2009.12. 01. - 17:35:00
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon bejön neked Alan Mode úgy látom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért pont Alan?Miért nem Martin? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 01. - 17:53:27
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 01. - 18:00:29
Létrehozva:
|
|
|
Igen olvasom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért nem Martin?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát...nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-ben megláttam valamit..nem tudom mit, elég volt hozzá egyszer mosolyogni látni, aztán kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin valahogy nem az esetem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mellesleg olyan lábai vannak, hogy az eszméletlen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 18:17:28
Létrehozva:
|
|
|
Lábai?
|
|
|
|
2009.12. 01. - 18:21:17
Létrehozva:
|
|
|
Köszi csajok, arik vagytok, azt hiszem este tényleg nem tom megnézni az Anton interjút. Iszonyú fáradt vagyok. Különben ma nagyon kiakadtam az előkészítő fiúkra. Még nem is az, hogy fordítást adtak, az ok, simán megcsinálom ha nincs más, de az, hogy ott állnak sorban és állandóan: "Eszter, ezt fordítsd le, délután kell..." "Meg ezt is..." "De ezt most azonnal..." Ők nem a főnökeim, szívességet kérhetnek, de ne utasítsanak, és aztán ha persze nincs rá időm, akkor én vagyok a bűnbak, hogy ők nem tudnak haladni. Nekik is van műszaki szótáruk, kapják elő, nem olyan bonyolult fordítani. Ha a lustaság fájna... ááá, férfiak.
Ildi, remélem a másik kéz műtéted is jól fog sikerülni. Válaszoltam a PM-edre. Niki, szívből szurkolok neked, hogy jövőre összejöjjön egy szép babóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegény Petra, jól rájár a ród, egyik betegségből ki, a másikba meg be. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gyanítom, hogy ezt is a bölcsiben szedte össze, nem? Usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, totál felvillanyoztál ezzel a randi dologgal! Szurkolok, légy csini és elragadó. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Különben hogy tervezed a 30-át? Kb. tudod már, hogy mikor jössz fel Pestre? Nekem borzalmas lesz a két ünnep köze. Igaz, hogy alig kell dolgoznom, de tök egyedül leszek, a barátaim is mind hazamennek Pestről. Be fogok golyózni egymagamban, jó lenne délután valahogy ütközni, beülhetnénk dumálni valahová, mit szólsz? Amúgy jó lett a háttered, nagyon ügyi vagy. |
|
|
|
2009.12. 01. - 18:28:26
Létrehozva:
|
|
|
Lábai? xD Igen XD Hát gatya nélkül sajnos még nem volt szerencsém látni, de ami késik, nem múlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 18:33:12
Létrehozva:
|
|
|
Angie, 31.-én is egyedül leszel? Egyébként nekem sosincs bajom az egyedül léttel.. én szeretek egyedül lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 01. - 18:46:31
Létrehozva:
|
|
|
hogy kell képet berakni???
|
|
|
|
2009.12. 01. - 18:48:04
Létrehozva:
|
|
|
Hát, ahogy válaszolsz, ott tallózol, és feltöltessz. De Te már raktál be képet... Nem?
HEhhhee.. ja, te még nem... néha összeolvasom a neveket.. Bocs Ildi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 18:49:45
Létrehozva:
|
|
|
kössz Viki
|
|
|
|
2009.12. 01. - 18:50:45
Létrehozva:
|
|
|
Mode:jók Alan lábai?óh lehet...nekem inkább az tünt fel,hogy szép a szemei.De az én számomra ahogy elnéztem a régi képeket Dave nézett ki a legjobban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kis drága... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hol láttál te Alan lábáról képet?
Angie:igen természetesen a bölcsibe kapta "ajándékba" a Petra a szemgyulladást. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Aki ma fent tud maradni el ne felejtse megnézni a XXI.századot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 18:51:14
Létrehozva:
|
|
|
Ki az a Viki ? Megbolondultam ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 01. - 18:52:45
Létrehozva:
|
|
|
Kivi vok,most megy-e Sexi Davie Baby Nektek?????
Kivi vok,most megy-e Sexi Davie Baby Nektek????? Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!Vikikém segített!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.12. 01. - 18:53:07
Létrehozva:
|
|
|
HEhhehe... na sikerált.. bár számomra sok minden ez a kép, csak nem szexy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) höhöhöhö
|
|
|
|
![]() ![]() |