![]() ![]() |
2010.04. 13. - 19:17:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode akkor igyekezz a Dave-es képekkel mert nem sokára megyek el.Legfeljebb holnap megnézem őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 13. - 19:21:52
Létrehozva:
|
|
|
Mode: szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát az nem rossz szakma! hajts majd rá, hogy azért meglegyen, mert tartaléknak, még ha nem is ebben fogsz dolgozni, azért remek!!!
vica: gondolom akkor fellebbeztek, nem? reméljük, hogy megváltoztatják a döntésüket!! (bár nem tom hogy ennek mennyi az esélye ott) |
|
|
|
2010.04. 13. - 19:24:35
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Oké, akkor most jön egy kis Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaa meg Alan régi nőjét akartam..na jönnek azok akkor
Usi: Igyekszem, de utálom a tanulást XD (IMG:http://lh5.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S8RyqBOsh9I/AAAAAAAAB0I/2kcos7Vg5ZA/222cr5.jpg) Tamla macsek XD (IMG:http://lh3.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S8R_nCl6nMI/AAAAAAAAB3A/gQ6A7qrZ958/jericat-11.jpg) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S8R_nFTGVdI/AAAAAAAAB28/AESzKH29Rxg/alscans_1989.jpg) |
|
|
|
2010.04. 13. - 19:26:18
Létrehozva:
|
|
|
Mode: szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát az nem rossz szakma! hajts majd rá, hogy azért meglegyen, mert tartaléknak, még ha nem is ebben fogsz dolgozni, azért remek!!! vica: gondolom akkor fellebbeztek, nem? reméljük, hogy megváltoztatják a döntésüket!! (bár nem tom hogy ennek mennyi az esélye ott) Hát remélem,hogy megváltoztatják.Pár éve bezártak pár óvodát mondván,hogy kevés a gyerek.Most meg rengeteg a 3 év körüli kisgyerek.Röhej,hogy mi megy ebben az országban. |
|
|
|
2010.04. 13. - 19:29:14
Létrehozva:
|
|
|
jesszus az a csaj volt Alan első felesége? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hát....nem vagyok egy nagy szépség de Jeri sem.Sőt szerintem semmi szépség nincs rajta.
|
|
|
|
2010.04. 13. - 19:31:54
Létrehozva:
|
|
|
Mode köszi az apucidról a képeket.
Most már megyek.Jó éjszakát és szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem mintha úgy tünne Jeri idősebb Alantől. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) vagy tévedek....? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 13. - 19:33:39 |
|
|
|
2010.04. 13. - 19:45:54
Létrehozva:
|
|
|
Mode: jujj de nagyon király képek!!!!
JÉZUS AZ UTOLSÓ!!!!!!!! MEGZABÁLOM!!!!!!!!!!!! EGYSZERRE OLVADOK ÉS RÖHÖGÖK!!!! HATTYÚS ZAKÓBÉLÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHHÁÁÁ!!!!! DE CUKI!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 13. - 20:07:36
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok fiúk és lányok!
Mode: Én is megyek pénteken megbámulni Alan szépségét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Természetesen az első sorból ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenki nagyon szép lett csajok , nagyon tavasz van .Rám meg rámtőrt valamiféle kimerültség de nem hagyom magam legyőzni általa.A fene megette ezt az egész heti esőzést is és még a fülbevalómat is elhagytam. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Szóval így indult a hetem , ma már jobb a kedvem és úgy érzem a pénteken és szombaton, olyan élményekkel leszek gazdagabb ,hogy el is felejtem mi is volt a bajom hétfőn. Amúgy meg isteni volt a hétvégém tehát magamat sem értem! Pénteken hatalmasat buliztunk Melcskével és Valiccsal , annyit "léggitároztam" és ráztam a fejem , hogy még vasárnap is fájt a nyakam meg a vállam. Szombaton meg shoppingolni voltunk Győrben az Árkádban és vettem magamnak egy csini Marcsikás cipikét amit pénteken fogok felvenni először ,Alan tiszteletére. Meg egy magasszárú Nike-t akciósan ( utolsó darab ,csak rám várt a Hervisben ). Tuti ,hogy azért voltam ilyen szerencsés mert fordítva vettem fel a bugyimat , ezt a tényt már itthon vettem észre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolikám: Bocsi hogy nem voltam msn közelben vasárnap , politizáltam egy kicsit , tegnap meg depis voltam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és fáradt. Hol marad el a következő fejezetem? Látom te sem értél rá túlzottan a hétvégén . Usi: Te nem is szavaztál? Imádtam a Walking in my .... hsz-ed , tudod engem mindig meghatnak a szívből íródott sorok. Niki: Most látom hogy talizunk hétvégén , nagyon örülök neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantarr : Nagyon sajnálom hogy te nem tudtad elintézni , majd legközelebb , igaz? |
|
|
|
2010.04. 13. - 20:37:39
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét!
Na csak ide keveredtem, mert délután megint elszállt a net és ma mindenki más szarjaival voltam kénytelen foglalkozni, nagyon nehezen haladtam a saját munkámmal és közben még csesztettek is. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Holnap már lesz Andi, úgyhogy minden vissza áll a régi kerékvágásba... beszéltem ma a kis lelkecskémmel, hát nagyon szomorú volt, úgyhogy holnapra nagy adag vidámsággal készülök én is meg a fiúk is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ne fájjon a fejem... Írt Kesik, hogy ő is megkapta a dvd-t, és nagyon szupernek találta, már alig várom hogy lássátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vica, sajnálom, hogy Petrát nem vették fel az oviba, akkor most mi lesz? Kerestek másik helyet? De tényleg vicces, hogy a 3-ról 2 évre csökkentették a gyest meg a gyedet, közben meg nincs hová "lepasszolni" a gyereket... holott nem ennek kellene célnak lenni, hogy a gyerek mihamarabb idegenek közé kerüljön. Pszichológiai fejlődésben az első 3 év meghatározó, ha ott valamit elcsesznek, akkor az végzetes személyiségjegyek kialakulásához vezethet... tök jó, így lesznek az emberek igazán fogyasztói társadalomba illők. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Bocs, ez most csak úgy kijött belőlem! Köcsög szomszédok, már megint rohangálnak felettem... Mode, klassz dolog a fotózás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jut eszembe, majd felhívom Judy-t, lehet ő is jön a busszal, mert autóval túl drága lenne, ezt írta is nekem anno... hehe, ha így lesz, akkor az utazás is meg lesz örökítve! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem mindenre reagáltam! Marcsi tök jó, hogy jössz Recoilra, és ma írt nekem a Zoli, akivel Zágrábban voltam, hogy mivel ő egyedül jön csapódhat-e. Mondtam persze, 6-7 őrült nővel ha van kedve együtt bulizni, akkor nyugodtan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A válasz igen volt, úgyhogy lesz egy szem gardedamunk plusz Kesik, de ő úgyis Mode-al lesz elfoglalva, nehogy ráugorjon Alanre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a jelszó: MARTIN! Bocsi nem néztem meg az e-mailjeimet.Azonnal küldöm. Szóval akkor sikítson itt akinek kell. Angie elküldtem neked a linket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm, leszedtem, kircsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika érte!!! A spanyol oldallal nem tudok mit kezdeni, de az egyik barátnőm Spanyolországban van és tud is spanyolul majd elküldöm neki és remélem tud segíteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. én csak Briant... összeroppantanám Azt hiszem én is, de csak kicsikét! Úgy imádom őt is, kis aranyos, lökött pasi... |
|
|
|
2010.04. 13. - 20:50:47
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek:D
marcsi aranyos vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alan tényleg gáz, h. ilyen nővel volt. :S csövi edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi a sok képet, főleg alan-t és mart-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:07:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Mizu? Mode... Valics első sorban akar lenni, ebben biztos lehetsz, úgyhogy majd még letisztázzuk, hánykor talizunk a Diesel előtt. Az tuti, hogy kocsival megyek fel, előtte metronóm, meg Angie-t is felszedjük, és akkor utána mehetünk! Ott talizunk, és futhattok a kordonhoz. Hánykor van kapunyitás? hányra menjünk oda? |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:17:18
Létrehozva:
|
|
|
ilyen a mesébe sincs :S
|
|
|
|
2010.04. 13. - 21:18:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 13. - 21:19:52
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Mizu? Mode... Valics első sorban akar lenni, ebben biztos lehetsz, úgyhogy majd még letisztázzuk, hánykor talizunk a Diesel előtt. Az tuti, hogy kocsival megyek fel, előtte metronóm, meg Angie-t is felszedjük, és akkor utána mehetünk! Ott talizunk, és futhattok a kordonhoz. Hánykor van kapunyitás? hányra menjünk oda? Szia Edó! Hát én éppen új csengő hangot adtam meg a telómba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mostantól a Nothingal csörgök ha hívtok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem tudom mikor van kapu nyitás, és asszem Metro-nómba én is megyek ha úgy tudunk össze futni, hogy még előtte. Remélem érted mit akarok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) túl fáradt vagyok fogalmazni. És igen, mindenképpen dumáljuk meg hogy hányra legyünk majd a Diesel előtt, mert akkor Zolinak is úgy szólok majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, majd buli után haza tudnátok reptetni? Innen -ahol lakom- nincs messze kocsival a Moszkva tér, ahonnan már haza találtok. Éjjel kb. 5-7 perc kocsival. csövike mkinek:D marcsi aranyos vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alan tényleg gáz, h. ilyen nővel volt. :S csövi edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi a sok képet, főleg alan-t és mart-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:19:52
Létrehozva:
|
|
|
angie engem is megtalálnak az idióta emberek ma végig az ilyenek kerestek
|
|
|
|
2010.04. 13. - 21:22:51
Létrehozva:
|
|
|
angie engem is megtalálnak az idióta emberek ma végig az ilyenek kerestek Hú, akkor nem csak én fáradtam le... hát nem igaz, ma már megint engem csesztettek, hogy miért nincs internet. Hát honnan a tökömből oldjam meg??? Nem vagyok IT szakember, sem nem rendszergazda, sem nem szolgáltató... a másik meg megint össze kellett szednem egy hülye közbeszerzés papírjait, csomó fajta nyilatkozatot, amiben persze nem segített senki, csak oldjam meg, amikor azt sem tudtam eszik vagy isszák a szöveget, közben persze posta meg számlák meg telefonok és faxok és sms-ek, meg scannelés, meg autódekor és reggel létszám.... jajj. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:23:15
Létrehozva:
|
|
|
idióta évfolyamtársaimnak megszereztem egy könyvet, ami nem pdf formátum ott van minden csak át kellene konvertálni én a sajátomat magamnak szépen megcsináltam és az adott oldalból recenziót írtam erre mki hozzám jön még csinálam már meg neki .. olyan is aki eddig nem ösmert :S arra van nekem időm hogy mkinek ilyenekt csináljak személyre szabottan
|
|
|
|
![]() ![]() |