![]() ![]() |
2010.04. 13. - 21:24:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angei.. hát persze, hogy hazadoblak, semmi gond.
Mesélj Jantar, mi a pálya? min bosszankodsz? MEgint suli? Te mégsem tudsz eljönni Alanre? meddig vizsgázol? nézz utána egy vonatot, és gyere... |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:25:02
Létrehozva:
|
|
|
Hú, akkor nem csak én fáradtam le... hát nem igaz, ma már megint engem csesztettek, hogy miért nincs internet. Hát honnan a tökömből oldjam meg??? Nem vagyok IT szakember, sem nem rendszergazda, sem nem szolgáltató... a másik meg megint össze kellett szednem egy hülye közbeszerzés papírjait, csomó fajta nyilatkozatot, amiben persze nem segített senki, csak oldjam meg, amikor azt sem tudtam eszik vagy isszák a szöveget, közben persze posta meg számlák meg telefonok és faxok és sms-ek, meg scannelés, meg autódekor és reggel létszám.... jajj. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) anno nekem is volt ilyen hogy el ment a net és a routerből kell kiszedni a madzagokat áramtlanítás után és megy minden ez meg szoktad nézni? |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:26:08
Létrehozva:
|
|
|
Jantar ne hagyd magad... de remélem ezek nem azok, akik miatt nem jössz pénteken...
|
|
|
|
2010.04. 13. - 21:28:01
Létrehozva:
|
|
|
idióta évfolyamtársaimnak megszereztem egy könyvet, ami nem pdf formátum ott van minden csak át kellene konvertálni én a sajátomat magamnak szépen megcsináltam és az adott oldalból recenziót írtam erre mki hozzám jön még csinálam már meg neki .. olyan is aki eddig nem ösmert :S arra van nekem időm hogy mkinek ilyenekt csináljak személyre szabottan Na az ilyet én sem csipáztam. Kidolgoztam a jog tételeket, erre az egész évfolyam az enyémből tanult... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Olyanoknál láttam viszont a kézzel írott jegyzeteim, akiket nem is ismertem! |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:28:10
Létrehozva:
|
|
|
Bosszankodás, lefáradás?
Mizújs? Abból nekem is kijutott, ma CSAK 15 órát dolgoztam. Pfff... Játszottatok kinn? |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:28:33
Létrehozva:
|
|
|
Angei.. hát persze, hogy hazadoblak, semmi gond. Mesélj Jantar, mi a pálya? min bosszankodsz? MEgint suli? Te mégsem tudsz eljönni Alanre? meddig vizsgázol? nézz utána egy vonatot, és gyere... Köszi Edó, nagy pusszantás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Shad hogy van? Neked milyen napod volt? |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:29:51
Létrehozva:
|
|
|
Jantar ne hagyd magad... de remélem ezek nem azok, akik miatt nem jössz pénteken... többek közt azok is :S de ők nem jönnek ill. nem leszenek ott akkor ők már le tudták előző héten és most nekünk kell majd szombaton 8kor előadni, mert ha nincs ott minden csoporttag akkor annak a félévben nem lesz aláírása de majd a nyakukra lépek :S |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:30:37
Létrehozva:
|
|
|
Marcsi: kell is egy kis kényeztetés magadnak (vásárlás) + ne hagyd hogy az a fránya fáradtság legyűrjön! ma én is hülye hangulatban voltam, mondhatni mosottszarként néztem ki, de most megvagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csicsergek itt mindenkinek a szombati buliról! XDDDD ZÚZDA LESZ!!!! XD
nem, nem mentem szavazni. Angie: juj az király lesz, ha Judy is a busszal jön!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) SZOMBATOT AKAROOOOOOOOOOOOOK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (persze Kramcsák néni nélkül) vica: de tényleg! arra nem válaszoltál, hogy mi lesz, ha a fellebbezést se fogadják el. hova "rakjátok" szegény gyereket? mit gondolnak? majd beteszed szegénykét a szekrénybe egy évre míg te dolgozol és jövőre TALÁN felveszik az oviba??? komolyan felháborító! és akkor még sír a szájuk széle, hogy csökken a népesség! meg hogy milyenek a mai fiatalok... hát kérem szépen hogy neveljenek a gyerekekből normális embereket, ha nincsenek meg lassan már az alapfeltételek (pl. bölcsi, ovi, iskola) hozzá???!!!! komolyan kész már ez az egész helyzet. azon se lepődnék meg ha pár éven belül már nem is itt élnék - nem célom, de elképzelhető. ki tudja merre sodor az élet! |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:31:40
Létrehozva:
|
|
|
anno nekem is volt ilyen hogy el ment a net és a routerből kell kiszedni a madzagokat áramtlanítás után és megy minden ez meg szoktad nézni? Nálunk az egész hálózat nagyon bonyolult, mert a szerver szobában van legalább 10 gép, és 4 router, de én nem szoktam húzogatni, azt a tervező fiúk tudják hogy melyik a jó kábel, de most az sem segített. Bár mi jelen pillanatban 3 szolgáltatónál vagyunk, a vonal T-com, de az Invitel bérli és a kapcsolásokat az Externet csinálja. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Én sem értem miért van ez így, de most már úgy tűnik, hogy a levelezést és a netkapcsolatot is sikerül helyre tenni. Bosszankodás, lefáradás? Mizújs? Abból nekem is kijutott, ma CSAK 15 órát dolgoztam. Pfff... Játszottatok kinn? Szia Niki! Akkor pihizzél!!!! Puszika |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:33:22
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk az egész hálózat nagyon bonyolult, mert a szerver szobában van legalább 10 gép, és 4 router, de én nem szoktam húzogatni, azt a tervező fiúk tudják hogy melyik a jó kábel, de most az sem segített. Bár mi jelen pillanatban 3 szolgáltatónál vagyunk, a vonal T-com, de az Invitel bérli és a kapcsolásokat az Externet csinálja. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Én sem értem miért van ez így, de most már úgy tűnik, hogy a levelezést és a netkapcsolatot is sikerül helyre tenni. Szia Niki! Akkor pihizzél!!!! Puszika t-comos csinálja az elég gáz.. loverman ...............:DDDDDDDDDDDDD <--relax..............(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:34:42
Létrehozva:
|
|
|
Most még nem bírok Angie, teljesen fel vagyok pörögve... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.04. 13. - 21:35:24
Létrehozva:
|
|
|
szerencsére nem vagyok t-comos :S
|
|
|
|
2010.04. 13. - 21:36:52
Létrehozva:
|
|
|
Ahh.. már értem, szóval nem péntek, hanem szombat a vizsgád.. fakiba... de utálom őket! rohaggyanak meg!!!!!!!
Ange, Shad jól van, holnap megyünk kemóra reggel.. remélem fogyott egy kilót, mert kitekerik a nyakunkat! A napom nagy sapka szar volt... de reménykedem.. hogy holnap már jó idő lesz! |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:37:04
Létrehozva:
|
|
|
majd azért vki írhatna egy szép beszámolót nekem, h. milyen volt az alan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) lola és usi biztos írtok:D
A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 13. - 21:37:58 |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:37:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 13. - 21:39:35
Létrehozva:
|
|
|
Marcsi: kell is egy kis kényeztetés magadnak (vásárlás) + ne hagyd hogy az a fránya fáradtság legyűrjön! ma én is hülye hangulatban voltam, mondhatni mosottszarként néztem ki, de most megvagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csicsergek itt mindenkinek a szombati buliról! XDDDD ZÚZDA LESZ!!!! XD nem, nem mentem szavazni. Angie: juj az király lesz, ha Judy is a busszal jön!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) SZOMBATOT AKAROOOOOOOOOOOOOK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (persze Kramcsák néni nélkül) vica: de tényleg! arra nem válaszoltál, hogy mi lesz, ha a fellebbezést se fogadják el. hova "rakjátok" szegény gyereket? mit gondolnak? majd beteszed szegénykét a szekrénybe egy évre míg te dolgozol és jövőre TALÁN felveszik az oviba??? komolyan felháborító! és akkor még sír a szájuk széle, hogy csökken a népesség! meg hogy milyenek a mai fiatalok... hát kérem szépen hogy neveljenek a gyerekekből normális embereket, ha nincsenek meg lassan már az alapfeltételek (pl. bölcsi, ovi, iskola) hozzá???!!!! komolyan kész már ez az egész helyzet. azon se lepődnék meg ha pár éven belül már nem is itt élnék - nem célom, de elképzelhető. ki tudja merre sodor az élet! Kesik kinevezett a pesti busz kapcsolattartójának, így megint szép és nagy mobilszámlám lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most kereken 8490 Ft-ot kell majd kipengetnem (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) De hát egyszer élünk, szarok az egészbe, van munkám csak ki tudom fizetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy ma is telefonos ügyeletet tartottam, lassan kell egy új headsett... Szombat atom lesz, de azért én a Recoilt is várom... csak legyen mit dedikáltatnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , mert az Angyalom még nem juttatta vissza a cd-m, de hát tegnap dokihoz ment és mivel jól lecseszte, így elment ma tüdőszűrésre. Bízom benne, hogy minden oké... bár a napi 3 doboz cigi elég egészségtelen. Ugyan ezt fejtegettem fentebb, mármint ami a gyerekes részt illeti. Tök szomorú a helyzet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ahh.. már értem, szóval nem péntek, hanem szombat a vizsgád.. fakiba... de utálom őket! rohaggyanak meg!!!!!!! Ange, Shad jól van, holnap megyünk kemóra reggel.. remélem fogyott egy kilót, mert kitekerik a nyakunkat! A napom nagy sapka szar volt... de reménykedem.. hogy holnap már jó idő lesz! Neked is rossz napod volt? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Basszus, úgy tűnik ma mindenkinek kijutott! De holnap jobb lesz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Örülök, hogy jól van, de hát miért is kellene fogynia? |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:40:03
Létrehozva:
|
|
|
Kesik kinevezett a pesti busz kapcsolattartójának, így megint szép és nagy mobilszámlám lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most kereken 8490 Ft-ot kell majd kipengetnem (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) De hát egyszer élünk, szarok az egészbe, van munkám csak ki tudom fizetni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy ma is telefonos ügyeletet tartottam, lassan kell egy új headsett... Szombat atom lesz, de azért én a Recoilt is várom... csak legyen mit dedikáltatnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , mert az Angyalom még nem juttatta vissza a cd-m, de hát tegnap dokihoz ment és mivel jól lecseszte, így elment ma tüdőszűrésre. Bízom benne, hogy minden oké... bár a napi 3 doboz cigi elég egészségtelen. Ugyan ezt fejtegettem fentebb, mármint ami a gyerekes részt illeti. Tök szomorú a helyzet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ha ideges vagyok ill. nappalis egyetemistaként nekem is sok el ment most is csak ott bagózom ha kell mennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ismerős |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:40:15
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 13. - 21:42:07
Létrehozva:
|
|
|
Most még nem bírok Angie, teljesen fel vagyok pörögve... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nyomasd be a The Things you sad és a Nothing számokat, majd lelassítanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma hallgattam a Massest, és beleszerelmesedtem ebbe a két nótába, imádom! És e mellett még forogtak a B számok: Happiest girl, Dangerous, Sea of sin.... |
|
|
|
2010.04. 13. - 21:42:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|