![]() ![]() |
2010.04. 14. - 18:53:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
De rájöttem, Andy itt a nagy sunyi, mert őt nem látni, sem a kezét, sem az arcát. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hol van Dave? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 18:55:16
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe.
Lehet, hogy éhes a kicsi Alan egy kis anyatejre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én úgy látom, hogy Martinnak hátra vannak téve a kezei. Büntiben van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis szado-mazo volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave meg már rég kiment egy csajjal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 18:56:08
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe. Lehet, hogy éhes a kicsi Alan egy kis anyatejre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én úgy látom, hogy Martinnak hátra vannak téve a kezei. Büntiben van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis szado-mazo volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave meg már rég kiment egy csajjal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AAAHHH adok én neki olyan anyatejet öcsém hogy egy hétig nem iszik utána XDDDDDDDD |
|
|
|
2010.04. 14. - 18:57:12
Létrehozva:
|
|
|
Na hát mindig azt mondják, ez a kedvenc klipjük, vajon miért.
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 18:57:42
Létrehozva:
|
|
|
vagy Andy a legperverzebb.... XD
|
|
|
|
2010.04. 14. - 18:57:47
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe. Lehet, hogy éhes a kicsi Alan egy kis anyatejre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én úgy látom, hogy Martinnak hátra vannak téve a kezei. Büntiben van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis szado-mazo volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave meg már rég kiment egy csajjal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miből gondolod,hogy a csajok közül valamelyiknek is van anyateje? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave meg már kiment cicizni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 18:58:38
Létrehozva:
|
|
|
Csak hülyéskedek Vica, nem hinném, hogy volt szenteltvizük, az csak Martinnak van.
|
|
|
|
2010.04. 14. - 19:01:25
Létrehozva:
|
|
|
AAAHHH adok én neki olyan anyatejet öcsém hogy egy hétig nem iszik utána XDDDDDDDD Ő meg cserébe ad neked apatejet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt meg te emlegeted egy hétig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak hülyéskedek Vica, nem hinném, hogy volt szenteltvizük, az csak Martinnak van. Tudom,hogy hülyéskedsz,itt röhögök a gép előtt mint állat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor Martin szentelt vizére kéne pályázniuk a lányoknak a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy Andy a legperverzebb.... XD Andy és a perverzitás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:02:44
Létrehozva:
|
|
|
De látom Alan bal lába kicsit kijjebb van, szerintem el akarja gáncsolni a csajt, és valamire készül is, mert mindkét keze, tenyere mutatja, hogy csüccs ide. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A térdein vannak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:06:59
Létrehozva:
|
|
|
De látom Alan bal lába kicsit kijjebb van, szerintem el akarja gáncsolni a csajt, és valamire készül is, mert mindkét keze, tenyere mutatja, hogy csüccs ide. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A térdein vannak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki micsoda ötleteid vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pénteken majd Mode-nak mutatja,hogy csüccs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:10:21
Létrehozva:
|
|
|
Ő meg cserébe ad neked apatejet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt meg te emlegeted egy hétig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom,hogy hülyéskedsz,itt röhögök a gép előtt mint állat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor Martin szentelt vizére kéne pályázniuk a lányoknak a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy és a perverzitás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD Igeeeen ad ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki micsoda ötleteid vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pénteken majd Mode-nak mutatja,hogy csüccs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhh mindjárt új bugyi kell XDDDDDDDDDDDDDDD De látom Alan bal lába kicsit kijjebb van, szerintem el akarja gáncsolni a csajt, és valamire készül is, mert mindkét keze, tenyere mutatja, hogy csüccs ide. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A térdein vannak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDD Áttanulmányoztad a vőlegényemet? xD HÉÉÉj Alannek nem is úgy vannak a lábai meg a tenyere sem kifelé van XDDD |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:11:22
Létrehozva:
|
|
|
Úristen Mode már ennyitől nedves lesz a bugyid,hogy belegondolsz Alan belecsücsültetne az ölébe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 14. - 19:12:16 |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:12:06
Létrehozva:
|
|
|
De igen, a bal lába előrébb van.
A kezei meg a lábán, de-de. Csüccs!!! Úristen Mode már ennyitől nedves lesz a bugyid,hogy belegondolsz Alan belecsüccsöltetne az ölébe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán Alan nacija átázik, majd hogy lép fel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:13:23
Létrehozva:
|
|
|
Niki de nem, pont hogy elhúzza a lábait, hogy a csaj elférjen XD
Vica: jajj igen Mikulás bácsitól kérem a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Úristen XDD tényleg új bugyi kell XDDDDDDDDD Aztán Alan nacija átázik, majd hogy lép fel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felvesz egy másikat XDDD |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:13:45
Létrehozva:
|
|
|
De igen, a bal lába előrébb van. A kezei meg a lábán, de-de. Csüccs!!! Aztán Alan nacija átázik, majd hogy lép fel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) attól függ mitől ázna át? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát majd a koncert után ültesse az ölébe Mode-ot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:14:20
Létrehozva:
|
|
|
Á nem, épp ez benne a lényeg, így vágja át a csajt, hogy elhúzódik, de a kellő pillanatban meg zsupsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy az a csaj mit csinál a bal kezével? Martinnak húzza szét a valagát, vagy mi?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:15:50
Létrehozva:
|
|
|
Niki de nem, pont hogy elhúzza a lábait, hogy a csaj elférjen XD Vica: jajj igen Mikulás bácsitól kérem a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Úristen XDD tényleg új bugyi kell XDDDDDDDDD felvesz egy másikat XDDD a mikulás csak decemberben jön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mástól kérd Á nem, épp ez benne a lényeg, így vágja át a csajt, hogy elhúzódik, de a kellő pillanatban meg zsupsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy az a csaj mit csinál a bal kezével? Martinnak húzza szét a valagát, vagy mi?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki kezdesz elemedbe lenni. Nem kell azt húzgálnia annélkül is lehet látni hisz nincs rajta semmi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 14. - 19:16:58 |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:17:37
Létrehozva:
|
|
|
NIKIII XDDDDD valagát XD
Húúú hát ha Alan így fejezi ki, hogy mit akar, akkor bármelyik mozdulata jót jelenthet holnap után XDD |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:19:28
Létrehozva:
|
|
|
Jól ki van vesézve az a kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na én léptem.Jó éjszakát mindenkinek.Páááá NIKIII XDDDDD valagát XD Húúú hát ha Alan így fejezi ki, hogy mit akar, akkor bármelyik mozdulata jót jelenthet holnap után XDD akkor nagyon figyeld minden mozdulatát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 14. - 19:19:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|