2400 Oldal V  « < 151 152 153 154 155 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2009.12. 01. - 18:56:23
Létrehozva: #3041

devotee

Na ez jó kép Ildi. Hehehe.

Az lenne jó, ha lenne egy freestate-tali. Tök szupi lenne, nem?
Vica, jobbulást Petrának. Szegény.
Én még mindig nem tudom mit csináljak az oltással, sztem beadatom.
Tényleg olyan jó, hogy mindjárt koncert. After?
Csak egyedül a szentestét nem várom, dolgoznom kell és ráadásul totál egyedül leszek magányomban, jaj csak lenne már dec. 25. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És jut eszembe, össze kell magunkat szednünk a napokban, ajándék terén...
Készülődés stb...lakás rendbetétel, a felesleges holmik szanálása, ezt élvezem nagyon.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 01. - 18:56:35
Létrehozva: #3042

devotee

Én röhögni szoktam ezen a képen.Ezen nem annyira szexi,inkább az izzadós képeken. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 01. - 18:56:51
Létrehozva: #3043

devotee

Niki Te nem jössz Pecsába?
Micsoda rohadék idő van itt nálunk, és még ki kell vinnem a kutyát
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 18:57:43
Létrehozva: #3044

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 01. - 18:53:07) *
HEhhehe... na sikerált.. bár számomra sok minden ez a kép, csak nem szexy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) höhöhöhö

és ez?netán?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 01. - 18:58:21
Létrehozva: #3045

devotee

Nem megyek. Dolgozok és ugye nekem még plusz az utazás, mert nem pesti vagyok, így...
Jut eszembe, mikuláskor tartogatok számotokra egy ajándékot. Igazi télapó-meglepetés, csak nektek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 01. - 18:58:31
Létrehozva: #3046

devotee

Niki Drága... ezt neked kell tudnod, akarsz-e oltatni.. én oltattam, körülöttem mindenki oltatott, senkinek nem lett semmi baja, remélem nem is lesz.. De neked kell tudnod!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 01. - 18:59:03
Létrehozva: #3047

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 01. - 18:33:12) *
Angie, 31.-én is egyedül leszel? Egyébként nekem sosincs bajom az egyedül léttel.. én szeretek egyedül lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Elvetemült szilveszter gyűlölő lévén asszem 31-én hazakocsikázom és alszom egy jót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ildi, ez a képe, ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár én se mondanám olyan szexinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, neked melózni kell 24-én? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Várjuk a meglepit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 01. - 18:59:50
Létrehozva: #3048

devotee

Én is dolgozom, este 8-ig... aztán felpattanunk a vonatra, és le se szarom hányra érek oda, csak ott legyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lesz kiengedni a gőzt a hajtás után.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 01. - 19:01:07
Létrehozva: #3049

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 01. - 18:50:45) *
Mode:jók Alan lábai?óh lehet...nekem inkább az tünt fel,hogy szép a szemei.De az én számomra ahogy elnéztem a régi képeket Dave nézett ki a legjobban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kis drága... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hol láttál te Alan lábáról képet?

Angie:igen természetesen a bölcsibe kapta "ajándékba" a Petra a szemgyulladást. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Aki ma fent tud maradni el ne felejtse megnézni a XXI.századot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát akár a 101-be, akár egy képen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De sajnos csak nadrágban XD Viszont vannak róla olyan képeim, ami egy kicsit betekintést enged..XD Na jó, annyira nem, csak egy kicsit intimebb na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Az meg természetes, hogy Dave nézett és néz ki a legjobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 01. - 19:02:20
Létrehozva: #3050

devotee

Angie, én is szilveszter gyűlölő vagyok, kötelező buli nem fekszik. úgyhogy külön jól jön a 30.-ai party.. Niki.. konci után megyünk afterre, csak legyen.. mert engem ez a másik zenekaros nem igazán vonz. Nem szeressem a zenéjüket.. Nitzzer ebb-et.. vagy hogy hivják (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

NA meglengetem a kutyám
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 01. - 19:08:23
Létrehozva: #3051

devotee

Ja csak én 31 nappal is megyek munkába és zegi vagyok. Úgyhogy sajna nem tudok menni, pedig akartam de nem sikerült megoldani. Még sosem voltam, és nagyon elmentem volna harmincadikán. Na de mindegy...
Ja Angie, tudod a kórház. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Na de legyen már itt freestate sereg tali. Hihihi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 01. - 19:13:43
Létrehozva: #3052

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 01. - 18:56:23) *
Na ez jó kép Ildi. Hehehe.

Az lenne jó, ha lenne egy freestate-tali. Tök szupi lenne, nem?
Vica, jobbulást Petrának. Szegény.
Én még mindig nem tudom mit csináljak az oltással, sztem beadatom.
Tényleg olyan jó, hogy mindjárt koncert. After?
Csak egyedül a szentestét nem várom, dolgoznom kell és ráadásul totál egyedül leszek magányomban, jaj csak lenne már dec. 25. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És jut eszembe, össze kell magunkat szednünk a napokban, ajándék terén...
Készülődés stb...lakás rendbetétel, a felesleges holmik szanálása, ezt élvezem nagyon.

Niki köszi,kedves vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kivi leszek a meglepidre.
Megkérdezhetem mit dolgozol?

Ildi a másik kép már sokkal szexibb. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Angie:én sem szeressem a szilvesztert.

Mode:milyen képeid vannak neked Alanről ami kis betekintést enged?Muti csak...kis hamis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki kórházban vagy nővér?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 01. - 19:14:16
Létrehozva: #3053

devotee

Ja, jó lesz a meglepi. Ápolónő vagyok, most megyek vacsizni....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 19:24:21
Létrehozva: #3054

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 01. - 18:59:50) *
Én is dolgozom, este 8-ig... aztán felpattanunk a vonatra, és le se szarom hányra érek oda, csak ott legyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lesz kiengedni a gőzt a hajtás után.

Ez igen Edóka!Ez a beszéd!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Aug.7.-én én is úgy mentem,hogy reggeles voltam/4-kor keltem/,hazaértem du.3 körül,este 6-os vonattal meg irány Pest.

Niki!Sajnálom,hogy nem tudsz jönni Velünk sem+amúgy sem!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mit melózol különben?

Idézet (vicuska @ 2009.12. 01. - 19:13:43) *
Niki köszi,kedves vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kivi leszek a meglepidre.
Megkérdezhetem mit dolgozol?

Ildi a másik kép már sokkal szexibb. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Angie:én sem szeressem a szilvesztert.

Mode:milyen képeid vannak neked Alanről ami kis betekintést enged?Muti csak...kis hamis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki kórházban vagy nővér?

Aha!Mode!
Arra én is kivi lennék!!!!

Vicus!
Tudom!Az elsőt viccnek szántam!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Röhögőgörcsöt kaptam,mikor megláttam!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Idézet (Niki @ 2009.12. 01. - 19:14:16) *
Ja, jó lesz a meglepi. Ápolónő vagyok, most megyek vacsizni....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Melyik kórházban és milyen osztályon?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 01. - 19:38:15
Létrehozva: #3055

devotee

héééj xDD Na nem rámozdulni ám én már lefoglaltam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Megkeresem, aztán ha megvan, megmutatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogalmam sincs, hol lehetnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 19:47:05
Létrehozva: #3056

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 01. - 19:38:15) *
héééj xDD Na nem rámozdulni ám én már lefoglaltam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Megkeresem, aztán ha megvan, megmutatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogalmam sincs, hol lehetnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ugyan Mode!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Csak nem feltételezel rólunk ilyet!!!!!!!!!!!!
Dave-t nem cserélnénk el!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért megnéznénk Alan-t is!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 01. - 19:51:41
Létrehozva: #3057

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.12. 01. - 19:47:05) *
Ugyan Mode!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Csak nem feltételezel rólunk ilyet!!!!!!!!!!!!
Dave-t nem cserélnénk el!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért megnéznénk Alan-t is!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ki tujda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De egyébként lehet, hogy azt a képet láttátok már, amire gondolok. Egy szál rövidgatyában ül széttárt lábakkal XD, de nagyon úgy néz ki, mintha nem is rövidgatya lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és így szemből van lefényképezve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 01. - 20:00:19
Létrehozva: #3058

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 01. - 19:51:41) *
Ki tujda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De egyébként lehet, hogy azt a képet láttátok már, amire gondolok. Egy szál rövidgatyában ül széttárt lábakkal XD, de nagyon úgy néz ki, mintha nem is rövidgatya lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és így szemből van lefényképezve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet!Majd kiderül!

Csajok további jó dumcsizást!Jó éjt!!!Szép DM-es álmokat!!!!
Pusssz Mindenkinek!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 01. - 20:04:23
Létrehozva: #3059

devotee

Szia Ildi!:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 01. - 20:12:00
Létrehozva: #3060

devotee

Mode:rámozdulni Alan-re?Nekem csak Dave kell. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Alan-t meghagyom neked.Kivi leszek arra képre.Hehe...

Szia Ildi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egyúttal én is elköszönök mert a kislányom igényli a társaságom.Jó éjszakát.
Mode izgi álmokat Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 151 152 153 154 155 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
149 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (149 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: