![]() ![]() |
2010.04. 15. - 10:45:13
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx az ovival kapcsolatban annyit tudok mondani,hogy ma reggel átrohantam a szomszéd oviba ahova jelentkeztünk és rákérdezetem,hogy megy ez a fellebbezés dolog,hova kell leadni,kinek kell címezni a levelet.Aztán megírtam és tovább rohantam a fellebbezéssel a másik utcai oviba mert ott kellett leadni.és most várunk,hogy milyen döntést hoznak.Azt mondta a csaj ahol ráérdeztema dolgokra,hogy 4(!) hely még van mert azt elvették a fellebbezőknek.Úgyhogy abban 4-ben jó lenne benne lenni. Ami a munkahelyet illeti nem tudok semmit mert a főnökök nem mondanak semmit hallgatnak mint aki beszart és így senki nem tud semmit.Na ezt jól megfogalmaztam. Usi a feliratos képeken szakadtam a röhögéstől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus szurkolok neked mindkét fronton! Basszus ez a bizonytalanság a legrosszabb. Küldöm a pozitívat! Meg nagy cuppot is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 10:46:53
Létrehozva:
|
|
|
Basszus!!!!!!!
Recoil - Vulkáni hamu miatt bezárták a Heathrow és Gatwick reptereket Szinte teljesen összeomlott csütörtökön délelőtt Nagy-Britannia légi közlekedése egy izlandi tűzhányó kitörése miatt. Több budapesti járatot is törölni kellett.Ez könyen meghiusíthatja a holnapi bulit. Reméljük sikerül megoldani Alan utaztatását! Hírek hamarosan. |
|
|
|
2010.04. 15. - 10:54:44
Létrehozva:
|
|
|
AAaaahhhh.. szilonnnsz.. én ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy Mart megfogja két kezével hátul a hajad, magához húz, jól megmarkol, és szinte érintve a szád... oda mondja... erőteljesen.. sziloooonsz.. és már csókol is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
BAszki Angie... de úgy tudom, mostanság ment ki Fabe érte a reptérre... akkor hiába? honnan az info-d? fakiba!!!! ahogy ti mondanátok--- fákkkk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 10:59:01
Létrehozva:
|
|
|
AAaaahhhh.. szilonnnsz.. én ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy Mart megfogja két kezével hátul a hajad, magához húz, jól megmarkol, és szinte érintve a szád... oda mondja... erőteljesen.. sziloooonsz.. és már csókol is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BAszki Angie... de úgy tudom, mostanság ment ki Fabe érte a reptérre... akkor hiába? honnan az info-d? fakiba!!!! ahogy ti mondanátok--- fákkkk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Freestate főoldal meg a Recoil hivatalos magyar oldala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tényleg fákkk |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:14:38
Létrehozva:
|
|
|
Edó, most akkor mi van? Honnan veszed ezt? Akkor talán mégis minden ok???
Na, nekem még azt is el kell döntenem, hogy megyek fel, de még azt sem tudom lesz-e. Hát ez kész!!!! |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:16:56
Létrehozva:
|
|
|
AAaaahhhh.. szilonnnsz.. én ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy Mart megfogja két kezével hátul a hajad, magához húz, jól megmarkol, és szinte érintve a szád... oda mondja... erőteljesen.. sziloooonsz.. és már csókol is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BAszki Angie... de úgy tudom, mostanság ment ki Fabe érte a reptérre... akkor hiába? honnan az info-d? fakiba!!!! ahogy ti mondanátok--- fákkkk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó miket írsz? Teljesen beleképzeltem magam. Ne máááááááááááár nem csak hogy dolgozni nem tudok, de most már a bugyim is nedvesedik. Ki akartok készíteni? Majd az ügyvégi levélbe meg jól beleírom hogy szilonsz aztán majd csak lesnek. |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:18:27
Létrehozva:
|
|
|
vica: reméljük a legjobbakat! drukk, hogy tietek legyen az egyik hely a 4-ből!!! basszus, nem tájékoztatják a dolgozókat?!?!?! borzalmas szar lehet ilyen bizonytalanságban lenni!!! gondolom szólni meg nem mer senki, nehogy kirúgják, mi? oh yeah! XD sorry, hogy elvontam a figyelmed a munkáról az egyik szexi essexivel! XD Usi köszi a drukkot. Nem tájékoztatnak mert hát olaszok a főnökök és azok meg lazák mint a sezlony rugó.Tudod dolce vitát élnek a többi meg le van sajnálva.Hogy megélsz-e vagy éhenhalsz nekik tök mindegy.Igen elég szar ez a bizonytalanság. Az a helyzet,hogy már voltak akiket elküldtek,voltak akik maguktól mentek,úgyhogy alig vannak már páran dolgozók.Még titkárnő sincs az is elment.Attól legalább tudtál kérdezni de most már nincs kitől.Szóval ha valakit kirúgnak csak szivességet tesznek neki mert akkor tud másfelé lépni. Freestate főoldal meg a Recoil hivatalos magyar oldala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tényleg fákkk Én is olvastam az előbb kint az oldalon. |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:18:47
Létrehozva:
|
|
|
huhhh.... ez tényleg ciki! - mármint a vulkános cucc
A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 11:19:04 |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:20:19
Létrehozva:
|
|
|
Vicus szurkolok neked mindkét fronton! Basszus ez a bizonytalanság a legrosszabb. Küldöm a pozitívat! Meg nagy cuppot is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi neked is Trixx a szurkot és a pozitívat. Cupp. Edó miket írsz? Teljesen beleképzeltem magam. Ne máááááááááááár nem csak hogy dolgozni nem tudok, de most már a bugyim is nedvesedik. Ki akartok készíteni? Majd az ügyvégi levélbe meg jól beleírom hogy szilonsz aztán majd csak lesnek. hehe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:26:49
Létrehozva:
|
|
|
Edó, most akkor mi van? Honnan veszed ezt? Akkor talán mégis minden ok??? Na, nekem még azt is el kell döntenem, hogy megyek fel, de még azt sem tudom lesz-e. Hát ez kész!!!! VAlics mondta... mindent tudó Valics (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de akkor valszeg hiába ment ki elé... ennyi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edó miket írsz? Teljesen beleképzeltem magam. Ne máááááááááááár nem csak hogy dolgozni nem tudok, de most már a bugyim is nedvesedik. Ki akartok készíteni? Majd az ügyvégi levélbe meg jól beleírom hogy szilonsz aztán majd csak lesnek. Az van Trixx, hog én ezt azóta látom, mióta megláttam az ONIP-ot... és érzem is... ahhhh... nekem aztán mondhatná, hogy kussoljak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tömje be a száááám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:28:21
Létrehozva:
|
|
|
Edó: a Martos kis fantáziád NAGYON tetszik!!!
basszus, Valics kiment a reptérre?? tud a hírről? értesítetted? |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:29:18
Létrehozva:
|
|
|
VAlics mondta... mindent tudó Valics (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de akkor valszeg hiába ment ki elé... ennyi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az van Trixx, hog én ezt azóta látom, mióta megláttam az ONIP-ot... és érzem is... ahhhh... nekem aztán mondhatná, hogy kussoljak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tömje be a száááám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól beszélsz! Tömje be az enyémet is! És ne csak a számat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:32:47
Létrehozva:
|
|
|
Edó: a Martos kis fantáziád NAGYON tetszik!!! basszus, Valics kiment a reptérre?? tud a hírről? értesítetted? Nem nyuszkóm.. nem ő ment ki.. csak tudott olyat, aki kiment... de már tudja , hogy felesleges volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sajnos mi este akartunk felugrani pestre reméljük még megtehetjük! |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:34:44
Létrehozva:
|
|
|
Edó hehe kocsival szegény Alan, jól kikészülne a hosszú útban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én írtam egy jobb ötletet. http://freestate.hu/news/comments/ns-recoi...ick-reptereket/ |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:36:18
Létrehozva:
|
|
|
Edó hehe kocsival szegény Alan, jól kikészülne a hosszú útban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én írtam egy jobb ötletet. http://freestate.hu/news/comments/ns-recoi...ick-reptereket/ Láttam Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak nem mertem rá válaszolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert erre csak durvát lehetne... mondjuk ide írhatom.. kis köcsi vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádlak! |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:39:12
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Edó: a Martos kis fantáziád NAGYON tetszik!!! basszus, Valics kiment a reptérre?? tud a hírről? értesítetted? Usikám! Nem mentem a reptérre (nem is mentem volna) ... dolgozom és nagyon szomorú vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mindjárt sírok! Ezt nem hiszem el!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De hát csak megoldják valahogy, olyan ügyesek!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:39:32
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát mertem viccelődni, ha már állítólag jön, egy kis szerencsével, ahogy Preci fogalmazott.
Majd fut, úszik és kerékpár, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:41:18
Létrehozva:
|
|
|
Jaj nagyon szorítok nektek Alan miatt!
He-he Niki a "kis köcsi". Ezen akkorát röhögtem. Meg a triatlonon....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:44:26
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Alan!!!!!!! Vááá!!!!! Hegyek kövek között jön, mindent megtesz!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hegyek kövek között zakatol az Alan!!!!!! Én a legszebb lányok között.... |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:45:48
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan!!!!!!! Vááá!!!!! Hegyek kövek között jön, mindent megtesz!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hegyek kövek között zakatol az Alan!!!!!! Én a legszebb lányok között.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki te költőnő! Imádlak! |
|
|
|
![]() ![]() |