![]() ![]() |
2010.04. 15. - 11:48:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan!!!!!!! Vááá!!!!! Hegyek kövek között jön, mindent megtesz!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hegyek kövek között zakatol az Alan!!!!!! Én a legszebb lányok között.... Niki... az hegyek-völgyek közt... lökött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:53:29
Létrehozva:
|
|
|
Igen, de kövek!
Vulkánkövek! ..... Én a legszebb lányok között Valicst választanám Vagy Mode-ot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .... Egy a jelszó, hallgass Recoil-t, .... tovább nem tudom. |
|
|
|
2010.04. 15. - 11:55:28
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Igen, de kövek! NIKI!!!! Hát te mekkora vagy!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most olvastam a listádat az 5 befutó emberkéről!!! Nagyon jól állítottad össze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vulkánkövek! ..... Én a legszebb lányok között Valicst választanám Vagy Mode-ot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .... Egy a jelszó, hallgass Recoil-t, .... tovább nem tudom. |
|
|
|
2010.04. 15. - 12:00:35
Létrehozva:
|
|
|
nyáháháháhááá! XD
azért drukkolok Alan bácsinak, hogy ideérjen! remélem nem kap defektet a biciklije XD (bocs, nem hagyhattam ki XD) huhhh, mindjárt itt a vihar!!! |
|
|
|
2010.04. 15. - 12:01:58
Létrehozva:
|
|
|
Igen, de kövek! Vulkánkövek! ..... Én a legszebb lányok között Valicst választanám Vagy Mode-ot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .... Egy a jelszó, hallgass Recoil-t, .... tovább nem tudom. .... Állj közénk és térdeljél le! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nyáháháháhááá! XD azért drukkolok Alan bácsinak, hogy ideérjen! remélem nem kap defektet a biciklije XD (bocs, nem hagyhattam ki XD) huhhh, mindjárt itt a vihar!!! Viiiiiiiiiiiiihar? Ne má! |
|
|
|
2010.04. 15. - 12:07:20
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg így folytatódik? Hát ez mekkora!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állj ide elém, térdeljél le.... Ezek után már csak az lenne a hatalmas nagy visítás, ha: és a nyerteseink: 1. Valics 2 Mode 3. Angie 4. Edó 5. Niki Gratulálunk! DE, Alan nem tud jönni a vulkán miatt. Hehehehe!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.04. 15. - 12:09:35
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: shit, úgy tűnik elfújódott a vihar! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
pedig olyan szépen be volt borulva - szinte fekete volt az ég!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Tényleg így folytatódik? Hát ez mekkora! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állj ide elém, térdeljél le.... Ezek után már csak az lenne a hatalmas nagy visítás, ha: és a nyerteseink: 1. Valics 2 Mode 3. Angie 4. Edó 5. Niki Gratulálunk! DE, Alan nem tud jönni a vulkán miatt. Hehehehe!!!!!!!!!!!! DE GONOOOOSZZZZ VAAAAGY! XDDD |
|
|
|
2010.04. 15. - 12:11:57
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Á nem, csak rávilágítottam arra, hogy lehet még rosszabb is!!!!!! Hehehehe. |
|
|
|
2010.04. 15. - 12:23:24
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Milyen tenger, van ott? Hehehe, szegény Alan magnumja befagyna a nagy triatlonban. Elképzeltem, ahogy töri a hullámokat, hehehe, kis úszósapiban, meg úszószemüvegben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 12:26:58
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg így folytatódik? Hát ez mekkora! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehehe!!!!!!!!!!!! Dehogy is! .... Állj közénk és harcolj érte! Azt már csak én költöttem hozzá... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen tenger, van ott? Hehehe, szegény Alan magnumja befagyna a nagy triatlonban. Elképzeltem, ahogy töri a hullámokat, hehehe, kis úszósapiban, meg úszószemüvegben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztosan lenne jelentkező aki felmelegítse. Igaz Mode? Igaz Valics? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alakul az ügy! Már a védekezést írom! Mármint a cégnél. Mert ugye dolgozok is. A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 12:28:05 |
|
|
|
2010.04. 15. - 12:40:47
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyes vagy Trixikém.
|
|
|
|
2010.04. 15. - 13:10:47
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg így folytatódik? Hát ez mekkora! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állj ide elém, térdeljél le.... Ezek után már csak az lenne a hatalmas nagy visítás, ha: és a nyerteseink: 1. Valics 2 Mode 3. Angie 4. Edó 5. Niki Gratulálunk! DE, Alan nem tud jönni a vulkán miatt. Hehehehe!!!!!!!!!!!! A vulkán miatt, ami Izlandon van... hát ez vicces azért ne haragudjatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 13:11:24 |
|
|
|
2010.04. 15. - 13:13:11
Létrehozva:
|
|
|
Következő Alan album címe: Vulkanizmus hangjai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 15. - 13:18:18
Létrehozva:
|
|
|
Következő Alan album címe: Vulkanizmus hangjai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sounds of the vulkán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 13:20:03
Létrehozva:
|
|
|
Heheheeeeeeeeeee
Sounds of the volcano |
|
|
|
2010.04. 15. - 13:20:49
Létrehozva:
|
|
|
Heheheeeeeeeeeee Sounds of the volcano Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy emlékeztet egy másik lemezre... |
|
|
|
2010.04. 15. - 13:28:04
Létrehozva:
|
|
|
naaaaaaaaaaaaaa neeeeemáár ez nem lehet igaz ez egyszerűen lehetetlen, oldák meg ezt az egészet
|
|
|
|
2010.04. 15. - 13:28:28
Létrehozva:
|
|
|
Angie: nem is tudom, hogy melyikre gondolsz!!!!!!!!!!!! XD
|
|
|
|
2010.04. 15. - 13:34:43
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy is! .... Állj közénk és harcolj érte! Azt már csak én költöttem hozzá... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztosan lenne jelentkező aki felmelegítse. Igaz Mode? Igaz Valics? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alakul az ügy! Már a védekezést írom! Mármint a cégnél. Mert ugye dolgozok is. Ahhh bármikor... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Következő Alan album címe: Vulkanizmus hangjai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 13:48:01
Létrehozva:
|
|
|
Na..ideérek, meg mindenki eltűnik..
|
|