![]() ![]() |
2010.04. 15. - 16:54:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oké Mode.Szerintem a többiek is röhögni fognak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 15. - 16:55:51
Létrehozva:
|
|
|
nézze meg az ember, mindig kizárnátok valamiből az embert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát azért mert Martinba is beleszerelmesedtem, az egyből azt jelenti hogy Dave-et kevésbé imádnám? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) az én szerelmem kérlek szépen végtelen, és attól hogy megosztom, nem lesz kevesebb egyik vagy másik fiúka mellett.
az volt a sztori lényege éppen, hogy azt már tisztáztuk mit csinálnék Dave-vel. a Martin-féle játék még nem volt kibeszélve, azt a súlyos hiányosságot pótoltam az este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 16:59:42
Létrehozva:
|
|
|
Na XD XD XD XD XD XD XD XD
lehet nevetni XD Kép megint A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 17:00:39 |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:03:07
Létrehozva:
|
|
|
oké Lola szóval akkora szíved van,hogy mindkét pasi belefér. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mode mit szólnál hozzá ha Alan magnumja lenne így a bugyidba dugva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe a jégkrém biztos lehűtötte a csaj micsodáját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 17:03:40 |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:06:33
Létrehozva:
|
|
|
oké Lola szóval akkora szíved van,hogy mindkét pasi belefér. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mode mit szólnál hozzá ha Alan magnumja lenne így a bugyidba dugva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe a jégkrém biztos lehűtötte a csaj micsodáját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így, lefényképezve ilyen közelről??? Másodperceként kellene bugyit cserélnem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:15:48
Létrehozva:
|
|
|
mind a szívem, mind a testem el bírná viselni mindkettejüket, bizonyám (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
hjajj, ez a fos idő annyira szétfagytam ma. így nem is megyek asszem a mai koncertre. inkább melegszem itt a takaró alatt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ezt a magnumos reklámot meg ismertem, poén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt azért nem javaslom hogy ilyen formán pakold az Alanét magadra, Mode. így nem az igazi. de asszem erről majd ő maga is felvilágosít |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:20:03
Létrehozva:
|
|
|
Így, lefényképezve ilyen közelről??? Másodperceként kellene bugyit cserélnem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem lefényképezve te hanem a valóságban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola milyen koncertre nem mész? Küldöm a fiúkat a takaród alá,hogy melegítsenek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 17:21:18 |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:22:05
Létrehozva:
|
|
|
Lola: őőő..mármint hogy? XDDD
Vica: jaaaa XDDDD óóóó háááát... nem tudom, őszintén szólva szerintem a döbbenettől meg sem szólalnék hanem csak lesnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... vagy megijednék tőle XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 17:24:51 |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:26:00
Létrehozva:
|
|
|
szupi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy a fordítása annak a PK-os bejegyzésnek: "Paul Kendall April 15 at 3:12pm Fabe! Ott leszünk! már úton vagyunk. juhé, rock and roll kezdődik ma este az alagúton keresztül" ugye ez kb. annyit tesz, hogy autóba ültek és a csatornán keresztül jönnek és nem repcsivel. Angie: hát de hát semmi ötletem sincs, hogy milyen album lehet az XD na akkor csak nem feleslegesen vettetek jegyet. a prágaiak is megnyugodhatnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hihetetlenek ezek az Alanék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De komolyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát meg kell zabbantani, hogy képesek Európát átautózni két buliért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk mi is átautóztuk értük, de az más téma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Más: Egy mms-be bele lehet halni? Ha igen, akkor én ma meghaltam 17:02-kor (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:28:29
Létrehozva:
|
|
|
Mode megijednél a magnumtól?naaaa akkor ijedezd ki magad holnapig mert holnap férjhez mész és megismerkedsz közelebbről a magnummal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kül nem olyan ijesztő az.Sőt...... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hihetetlenek ezek az Alanék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De komolyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát meg kell zabbantani, hogy képesek Európát átautózni két buliért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk mi is átautóztuk értük, de az más téma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Más: Egy mms-be bele lehet halni? Ha igen, akkor én ma meghaltam 17:02-kor (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angyalkád jelentkezett ha jól sejtem. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:29:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ugye???? Az én drága szerelmem, képes beülni ajj de szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Amúgy tudtok már valamit Edóval, hogy mikor lesztek Diesel előtt??? Vica: Háát, lehet, hogy nem az, csak én még nem láttam tudod, aztán lehet, hogy megijednék tőle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:32:00
Létrehozva:
|
|
|
mind a szívem, mind a testem el bírná viselni mindkettejüket, bizonyám (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hjajj, ez a fos idő annyira szétfagytam ma. így nem is megyek asszem a mai koncertre. inkább melegszem itt a takaró alatt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ezt a magnumos reklámot meg ismertem, poén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt azért nem javaslom hogy ilyen formán pakold az Alanét magadra, Mode. így nem az igazi. de asszem erről majd ő maga is felvilágosít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát szerintem az enyém is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen koncert lett volna? Jamie? Angyalkád jelentkezett ha jól sejtem. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is tudom hogy találtad ki, hogy Róla van szó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áááááááááááááááááááááááááááááá... hülye érzések keverednek bennem, pedig ez csak egy kép, mi lesz velem hétfőn? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:38:27
Létrehozva:
|
|
|
Azoknak akik holnap mennek a koncertre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie tippeltem és beletrafáltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ki van csukva,hogy megijednél tőle.Nem lenne rá időd.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 17:40:11
Csatolt állományok
2cdd730759ae.jpg ( 26.6K )
Letöltések száma: 4
16.jpg ( 12.33K )
Letöltések száma: 2
16rz2nn9gf5.jpg ( 47.28K )
Letöltések száma: 3
ALAN_.jpg ( 76.94K )
Letöltések száma: 3
strange0383vj.jpg ( 82.96K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:39:42
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj Vica az első kép az egyik kedvencem Alanről (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.04. 15. - 17:41:19
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj Vica az első kép az egyik kedvencem Alanről (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem tudtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:42:46
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most már tudod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan szép azon a képen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A szeme, a szája, a haja, az arcformája (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jajj istenem, én örökké szerelmes leszek ebbe az emberbe (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 17:43:05 |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:46:16
Létrehozva:
|
|
|
Ezen a képen meg tök rövid Alan haja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode szerelem-szerelem átkozott gyötrelem. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.04. 15. - 17:48:47
Létrehozva:
|
|
|
jajjj erről először meg sem ismertem, de mondom mindene olyan, mint Alannek, szóval csak Alan lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehe, ezt az akármit én is hallottam már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:50:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie tippeltem és beletrafáltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Talált és süllyedt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: ugye???? Az én drága szerelmem, képes beülni ajj de szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Amúgy tudtok már valamit Edóval, hogy mikor lesztek Diesel előtt??? Vica: Háát, lehet, hogy nem az, csak én még nem láttam tudod, aztán lehet, hogy megijednék tőle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Belevaló ez az Alan és Paul is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Levezetnek majdnem 2000 km-t ide, aztán meg majd másnap még Prága utána vissza Londonba... szép kör (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 17:55:27
Létrehozva:
|
|
|
Talált és süllyedt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Belevaló ez az Alan és Paul is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Levezetnek majdnem 2000 km-t ide, aztán meg majd másnap még Prága utána vissza Londonba... szép kör (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye?? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Többek között ezt IS szeretem benne, ennyire rendes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most beszéltem anyukámmal telefonon, meséltem neki a vulkán sztorit, elkezdtem áradozni, hogy Alan milyen aranyos, hogy beül, erre meg ilyen furcsa hangon jajjogni kezdett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan hangon, mintha..hogy is mondjam... nem tudom XDD Szóval mint aki szerelmes de engem akart vele szekálni, vagy hát értitek na XDD Bocsika, ma nem tudok sem írni, sem beszélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 17:56:15 |
|
|
|
![]() ![]() |