2400 Oldal V  « < 1526 1527 1528 1529 1530 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.04. 15. - 17:56:44
Létrehozva: #30541

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 15. - 18:55:27) *
Ugye?? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Többek között ezt IS szeretem benne, ennyire rendes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Most beszéltem anyukámmal telefonon, meséltem neki a vulkán sztorit, elkezdetm áradozni, hogy Alan milyen aranyos, hogy beül, erre meg ilyen furcsa hangon jajjogni kezdett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan hangon, mintha..hogy is mondjam... nem tudom XDD Szóval mint aki szerelmes de engem akart vele szekálni, vagy hát értitek na XDD

Bocsika, ma nem tudok sem írni, sem beszélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tök édes vagy Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is így vagyok csak más valakivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De anyud is milyen cuki, hát kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 15. - 17:56:54
Létrehozva: #30542

devotee

hát azért ez kellemes meglepetés volt számomra is, pedig engem nem érint a dolog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola: na elkaplak én msn-en - tessék nekem copy-paste-ezni azt a Martinos perverzkedést! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 15. - 17:58:57
Létrehozva: #30543

devotee

Angie mindent a rajongókért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode ja én is furcsálltam,hogy annyira rövid a sérója azon a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 15. - 18:55:27) *
Ugye?? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Többek között ezt IS szeretem benne, ennyire rendes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Most beszéltem anyukámmal telefonon, meséltem neki a vulkán sztorit, elkezdtem áradozni, hogy Alan milyen aranyos, hogy beül, erre meg ilyen furcsa hangon jajjogni kezdett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan hangon, mintha..hogy is mondjam... nem tudom XDD Szóval mint aki szerelmes de engem akart vele szekálni, vagy hát értitek na XDD

Bocsika, ma nem tudok sem írni, sem beszélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ki lettél finoman macerálva szerelmes kisasszony. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 15. - 17:59:14
Létrehozva: #30544

devotee

Idézet
Tök édes vagy Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is így vagyok csak más valakivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De anyud is milyen cuki, hát kész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert egyszerűen nem bírok túl lenni ezen, hogy beül egy autóba és átutazza fél Európát a mi kedvünkért, pedig otthon is maradhatott volna azon a formás seggén (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát én meg fogok halni holnap.. hozzatok kanalat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ez a gesztus tőle..ezzel most még jobban magába bolondított (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Azzal a bizonyos Angyaloddal vagy így? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 18:01:39
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 15. - 18:01:02
Létrehozva: #30545

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 15. - 18:56:44) *

Az Angyallal.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 15. - 18:01:11
Létrehozva: #30546

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 15. - 17:58:57) *
Angie mindent a rajongókért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode ja én is furcsálltam,hogy annyira rövid a sérója azon a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ki lettél finoman macerálva szerelmes kisasszony. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát az biztos, hogy szinte soha nem volt ilyen rövid haja. kivéve ezen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Igen, na úgy értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mondjuk ahogy elmondtam neki a sztorit... nem csodálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kb. így "De az én édes drága egyetlen szerelmem beül az autóba és eljön idáig" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
juuhjj!! öntsetek le egy vödör hideg vízzel xD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 18:02:20
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 15. - 18:03:32
Létrehozva: #30547

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 15. - 18:59:14) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert egyszerűen nem bírok túl lenni ezen, hogy beül egy autóba és átutazza fél Európát a mi kedvünkért, pedig otthon is maradhatott volna azon a formás seggén (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .wub: (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát én meg fogok halni holnap.. hozzatok kanalat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ez a gesztus tőle..ezzel most még jobban magába bolondított (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Aranyos pasi.

"Maradhatott volna a formás seggén" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 15. - 19:01:11) *
Hát az biztos, hogy szinte soha nem volt ilyen rövid haja. kivéve ezen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Igen, na úgy értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mondjuk ahogy elmondtam neki a sztorit... nem csodálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kb. így "De az én édes drága egyetlen szerelmem beül az autóba és eljön idáig" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
juuhjj!! öntsetek le egy vödör hideg vízzel xD

Estére hidegzuhany,hogy lehiggadj:XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 15. - 18:06:26
Létrehozva: #30548

devotee

Hááát a formás segg hát igen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hát lehet, hogy hidegzuhany kellene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1 órás fürdést terveztem XDDD De arra képtelen vagyok, max. fél óra inkább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 15. - 18:09:42
Létrehozva: #30549

devotee

Mode azt hiszem nem sokat alszol majd éjszaka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 15. - 18:13:02
Létrehozva: #30550

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hazaértem az első IPL-es kezelésről.
Készültök a holnapra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 15. - 18:13:32
Létrehozva: #30551

devotee

Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én IGEEN (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica: Szerintem sem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 15. - 18:20:11
Létrehozva: #30552

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 15. - 15:02:29) *
Mode, gondolom hallottál a vulkános problémáról, hogy amiatt veszélybe került a holnapi Recoil... nem akadtál ki?

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt a mondatot elolvasva, hát kész!!!!!!!!!
Hehehe!!!!!!!!!!!!

Egy kurva vulkán miatt veszélyben a Recoil, hát ha nem látnám hallanám, azt hinném ez valami nagyon béna vicc!!!!!!!!!!

Hehehe!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 15. - 18:22:29
Létrehozva: #30553

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 15. - 18:20:11) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehe!!!!!!!!!!!!

Egy kurva vulkán miatt veszélyben a Recoil, hát ha nem látnám hallanám, azt hinném ez valami nagyon béna vicc!!!!!!!!!!

Hehehe!!!!!!!!!!!

XD XD XD XD XD XD XD XD XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 15. - 18:23:28
Létrehozva: #30554

devotee

Most olvasom csak hogy az alagút megmentette az Alan projektet.
Hála az égnek.
Na most aztán lehet készülődni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, napközben nem tudtam reagálni, gyorsolvasás funkcióba kerültem sunyiban...
Szóval én is imádom mikor vihar készül és fekete felhők sereglenek.
Főleg akkor mikor a fekete gyülekezet elválik a kék égbolttól, hát az valami csodaszép.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 15. - 18:23:35
Létrehozva: #30555

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 15. - 19:20:11) *

Hehehe!!!!!!!!!!!!

Hehehe!!!!!!!!!!!

de, de, de, de hát így volt! XDDDDDDDDDDDDD *ártatlan tekintet*
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 15. - 18:24:43
Létrehozva: #30556

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 15. - 19:23:28) *
Hála az égnek.

Főleg akkor mikor a fekete gyülekezet elválik a kék égbolttól, hát az valami csodaszép.

Most meg alagút miatt mégis lesz. Hehehe!!!!!!!!!!!!!!!

Nem lesz: vulkán miatt
Lesz: alagút miatt.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 15. - 18:26:54
Létrehozva: #30557

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 15. - 19:23:28) *
Hála az égnek.

uhhh nekem mondod?!?!?! IMÁDOM!!! ezek meg főleg nyáron vannak!!!!!!! IMÁDOM!!! én nagy felhőmániás vagyok (oké, tudományosan nem tudom a különféle fajták neveit, én a látványra utazom XD) ha érdekel, itt van pár általam készített (szerintem) csudaszép kép - némelyik kicsit megbolondítva egy kis PhotoShoppal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Clouds
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 15. - 18:27:34
Létrehozva: #30558

devotee

Niki behalok rajtad hallod-e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

I Love Alagút!!!!!! xDDDD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 18:30:17
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 15. - 18:32:19
Létrehozva: #30559

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 15. - 18:59:14) *

Vele, hát nagyon kész vagyok... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.04. 15. - 19:01:02) *
Az Angyallal.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez a kép ez kicsinált mára, még jó, hogy már éppen Andi kocsijában ültem, ő meg csak rám nézett és hát mondanom sem kellett semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig reménytelen, de hát nekem több idő míg túlteszem magam ezen...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 15. - 18:33:36
Létrehozva: #30560

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 15. - 19:26:54) *
uhhh nekem mondod?!?!?! IMÁDOM!!! ezek meg főleg nyáron vannak!!!!!!! IMÁDOM!!! én nagy felhőmániás vagyok (oké, tudományosan nem tudom a különféle fajták neveit, én a látványra utazom XD) ha érdekel, itt van pár általam készített (szerintem) csudaszép kép - némelyik kicsit megbolondítva egy kis PhotoShoppal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Clouds

Milyen szépek Usi!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1526 1527 1528 1529 1530 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
142 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (142 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: