![]() ![]() |
2010.04. 15. - 18:34:13
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vele, hát nagyon kész vagyok... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez a kép ez kicsinált mára, még jó, hogy már éppen Andi kocsijában ültem, ő meg csak rám nézett és hát mondanom sem kellett semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig reménytelen, de hát nekem több idő míg túlteszem magam ezen... Jajj Angie (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Úgy látszik, mindenki szerelmes (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Na jó, nem mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:34:16
Létrehozva:
|
|
|
uhhh nekem mondod?!?!?! IMÁDOM!!! ezek meg főleg nyáron vannak!!!!!!! IMÁDOM!!! én nagy felhőmániás vagyok (oké, tudományosan nem tudom a különféle fajták neveit, én a látványra utazom XD) ha érdekel, itt van pár általam készített (szerintem) csudaszép kép - némelyik kicsit megbolondítva egy kis PhotoShoppal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Clouds Köszi, de mutattál újat, réges rég lecsekkoltam ezeket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mert imádom őket csodaszépek! Nekem is rengeteg ilyen képem van, na nem saját mert nincs gépem, de a lementett tájképeim között akad egy-két olyan hogy ááááááááá Na majd ha az oldalsávban felbukkan egy-két ilyen, akkor majd beszúrom ide. Pl van olyan is hogy fekete felhők a dárga New Yorkunk felett. Cso-dá-la-tos!!!!! |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:35:07
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hazaértem az első IPL-es kezelésről. Készültök a holnapra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, bár bezavart egy izlandi vulkán, de Alan és Paul beültek egy kocsiba és már ide felé tartanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó fejek, ugye? |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:37:29
Létrehozva:
|
|
|
Az én jófej szerelmem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Azt a román mindenségit, hát imádom Őt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:37:36
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Angie (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Úgy látszik, mindenki szerelmes (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Na jó, nem mindenki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, csak hát az enyém perpill teljesen reménytelen... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mind1 bonyolult ez az egész, csak mivel napi kapcsolatban vagyunk így nehéz magam "kivonni", és az egyik felem boldog, a másik felem meg szomorú. Hülye állapot, nem is tudom leírni... és hát hétfőn meg simán Drágának nevezett, szóval még ez is nehezíti a "kiszeretést". (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:40:35
Létrehozva:
|
|
|
Igen, bár bezavart egy izlandi vulkán, de Alan és Paul beültek egy kocsiba és már ide felé tartanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó fejek, ugye? Bezavart egy izlandi vulkán!!!!!!! Heheheeeeeeeeee Tudjátok, most nem megyek munkába jövő héten, és ezt az okot fogom mondani!!!!!!! Heheeeeeeee |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:42:32
Létrehozva:
|
|
|
Vele, hát nagyon kész vagyok... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez a kép ez kicsinált mára, még jó, hogy már éppen Andi kocsijában ültem, ő meg csak rám nézett és hát mondanom sem kellett semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig reménytelen, de hát nekem több idő míg túlteszem magam ezen... reménytelen? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:42:37
Létrehozva:
|
|
|
Igen, bár bezavart egy izlandi vulkán, de Alan és Paul beültek egy kocsiba és már ide felé tartanak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó fejek, ugye? Ó igen, nagyon jó fejek! Más biztosan lemondta volna, de Alan...., elképesztően rendesek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Még csak most olvastam vissza az eseményeket, egész délután izgultam értetek. Mert a vulkánt pont olvastam, aztán bejött a fönök és kikapcs fórum. Szóval izgultam... |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:43:54
Létrehozva:
|
|
|
Igen, csak hát az enyém perpill teljesen reménytelen... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mind1 bonyolult ez az egész, csak mivel napi kapcsolatban vagyunk így nehéz magam "kivonni", és az egyik felem boldog, a másik felem meg szomorú. Hülye állapot, nem is tudom leírni... és hát hétfőn meg simán Drágának nevezett, szóval még ez is nehezíti a "kiszeretést". (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ó te jó ég. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:45:47
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez tényleg hatalmas!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "bezavart egy izlandi vulkán" beszarááás XDD
Jajj Angie elhiszem, hogy bonyolult, rá sem kérdezek különösebben. Azért csak hajrá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:46:02
Létrehozva:
|
|
|
Csajok én elköszönök.Olvasok egy kicsit az ágyikóban ha a gyerekem hagy.
Jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode te pedig álmodj Alan-el.Ha tudsz aludni..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:47:44
Létrehozva:
|
|
|
Kiegészítem.
Bezavart egy izlandi vulkán, de jött az alagút" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csajok én elköszönök.Olvasok egy kicsit az ágyikóban ha a gyerekem hagy. Jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode te pedig álmodj Alan-el.Ha tudsz aludni..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápá Vica, jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh, hát remélem, hogy álmodok valami szépet erről a hős Rómeóról (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én még tuti maradok egy ideig, mert meg kell várnom Edókát, a holnapi nappal kapcsolatban. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 18:48:17 |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:51:25
Létrehozva:
|
|
|
Igen, csak hát az enyém perpill teljesen reménytelen... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mind1 bonyolult ez az egész, csak mivel napi kapcsolatban vagyunk így nehéz magam "kivonni", és az egyik felem boldog, a másik felem meg szomorú. Hülye állapot, nem is tudom leírni... és hát hétfőn meg simán Drágának nevezett, szóval még ez is nehezíti a "kiszeretést". (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ez tényleg bonyolult helyzet. Biggyeszti a száját. Nekem volt egyszer munkahelyi kapcsolatom. Miután szakítottunk tök fura volt. Napi kapcsolatban voltunk mi is, csak a hangnem lett más. Emlékszem nagyon szenvedtem. Ő is sokáig hívott még dárgának..... Mindig mikor megcsörrent a telefon és láttam a nagykőrösi számot mindig megdobbant a szívem. Rá egy fél évvel kiderült hogy neki is. De már nem kezdtük újra..... Életem első és egyetlen fájó kapcsolata volt... Ange, neked egy beteljesült nagy szerelmet kívánok annyira megérdemled! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Bezavart egy izlandi vulkán!!!!!!! Heheheeeeeeeeee Tudjátok, most nem megyek munkába jövő héten, és ezt az okot fogom mondani!!!!!!! Heheeeeeeee xDDDDDDDDDDDDDDD Niki ma nagyon elemedben vagy! Csak nem tréfa-répát ettél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Vicus! |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:54:35
Létrehozva:
|
|
|
De azt ettem!!!!!!!
Magnumot!!!!!!!!!! Mode, mit írtam neked msn-en? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:57:09
Létrehozva:
|
|
|
Melyikre gondolsz a nunisra??? XDDDD
Vajon elindult már egyetlen szerelmem ide Pestre?? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 18:58:00 |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:57:51
Létrehozva:
|
|
|
Jaja!!!!!!
Hehehe!!!!! |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:58:47
Létrehozva:
|
|
|
reménytelen? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Egy picikét igen, mert éppen most lett valakije... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tudod, ezért voltam kiborulva és ezért csináltam a Bacardi akciót még márciusban. |
|
|
|
2010.04. 15. - 18:59:00
Létrehozva:
|
|
|
vehehe XD Ezt írta Niki:
"magnumot a nunibaaaaaaaaa" XDDD |
|
|
|
2010.04. 15. - 19:00:21
Létrehozva:
|
|
|
Én????
Dehogy írtam ezt!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 19:00:37
Létrehozva:
|
|
|
Ez tényleg bonyolult helyzet. Biggyeszti a száját. Nekem volt egyszer munkahelyi kapcsolatom. Miután szakítottunk tök fura volt. Napi kapcsolatban voltunk mi is, csak a hangnem lett más. Emlékszem nagyon szenvedtem. Ő is sokáig hívott még dárgának..... Mindig mikor megcsörrent a telefon és láttam a nagykőrösi számot mindig megdobbant a szívem. Rá egy fél évvel kiderült hogy neki is. De már nem kezdtük újra..... Életem első és egyetlen fájó kapcsolata volt... Ange, neked egy beteljesült nagy szerelmet kívánok annyira megérdemled! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Trixx, olyan édes vagy! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De nem is mondtam meg neki hogy szeretem, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni, meg én örülök, hogy ő boldog már végre a sok szarság után. |
|
|
|
![]() ![]() |