![]() ![]() |
2009.12. 01. - 20:25:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niki, már értem miért nem tudsz jönni. Nem tudtam, hogy ápolónő vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó étvágyat.
Vica, ahogy látom Mode-ot megfertőztük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Menthetetlenül... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 20:26:43
Létrehozva:
|
|
|
Nektek is jóéjt. Ha mentek.
Igen Ildi, itt zegen kórházban. Mikor talizunk lányok, együtt? Na jó többet nem kérdem...de jó lenne, nem? Majd iwiw-en megnézlek titeket, jelölök...csak jövök-megyek, aztán elég szétszórtan kezelem a netet... |
|
|
|
2009.12. 01. - 20:40:47
Létrehozva:
|
|
|
Nektek is jóéjt. Ha mentek. Igen Ildi, itt zegen kórházban. Mikor talizunk lányok, együtt? Na jó többet nem kérdem...de jó lenne, nem? Majd iwiw-en megnézlek titeket, jelölök...csak jövök-megyek, aztán elég szétszórtan kezelem a netet... Nyáron szerintem simán tudunk talizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 20:56:18
Létrehozva:
|
|
|
Én is benne vagyok a taliban.. vagy konci után after-on Niki? Bár én ott sokad magammal leszek... az mekkora lesz, mert szülinapot is ünneplünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De nekem mindegy mikor nyáron is összeröffenhetünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenki elment aludni? |
|
|
|
2009.12. 01. - 21:34:42
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg after, hát az lehet érdekel, azon a héten úgy tervezem, hogy nem dolgozok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én vagyok, de látom már Edóka is távozott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor jó8 csajok, szép álmokat!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Puszi. |
|
|
|
2009.12. 01. - 22:00:35
Létrehozva:
|
|
|
Én még itt vagyok, csak volt egy kis dolgom.. de mindenki szunyál, úgy látom elkerüljük egymást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 01. - 22:10:51
Létrehozva:
|
|
|
Kerülgetjük itt egymást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó lenne az after, milyen szupi lenne, ha még ilyen idő lenne mint most. Bár a bolygónk szempontjából nem örülök, de amúgy igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka, pedig az after, az az Ebbes lesz. Hihihi Amit olvastam freestate-en. |
|
|
|
2009.12. 01. - 22:14:38
Létrehozva:
|
|
|
Én még itt vagyok, csak volt egy kis dolgom.. de mindenki szunyál, úgy látom elkerüljük egymást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kerülgetjük itt egymást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lenne az after, milyen szupi lenne, ha még ilyen idő lenne mint most. Bár a bolygónk szempontjából nem örülök, de amúgy igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka, pedig az after, az az Ebbes lesz. Hihihi Amit olvastam freestate-en. Ebb lesz az utózenekar is? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 22:20:31
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez, biztos láttátok: http://www.freestate.hu/party/article/par-...111-nitzer-ebb/
Most van két új cikk. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 01. - 22:28:00
Létrehozva:
|
|
|
Hát lányok, sajna én arra nem vagyok vevő, úgyhoy az nálam kilőve (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Reménykedtem, hogy lesz DM after, mivel én Dm koncertre megyek, nem Ebb-re.. ez azért nekem nagyon fura. Ez már tuti Niki? Hogy nem lesz DM after? |
|
|
|
2009.12. 01. - 23:45:01
Létrehozva:
|
|
|
Hát Ti aztán jól eltűntetek csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jóccakát mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 06:24:34
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 02. - 07:41:32
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Megnéztem az előbb a XXI.századot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó volt. Niki nekem is eszembe jutott,hogy bejelöllek az iwiw-en.A csajok közül már csak te hiányzol az ismerőseim közül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak nem tudom a teljes neved. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nyári tali nem lenne rossz veletek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 08:34:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica.
Öltözködés közben én is megnéztem, de nem mindent értettem, mert 100%-ban nem tudtam a riportra reflektálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd este! Nyári taliban benne vagyok, téged még az Ikeába is el kell, hogy vigyelek. Persze mindenki jöhet, akinek van kedve! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 10:17:54
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.
ja igen az Ikea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár az a gyanúm,hogy ha oda beszabadulnánk akkor annyira belemerülnénk a nézelődésbe,hogy másra már nem is maradna idő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök furcsa álmom volt amiben benne voltak a DM fiúk és te is Angie.Majd elmesélem.Nem kell semmi perverzre gondolni. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 11:14:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 02. - 11:29:08
Létrehozva:
|
|
|
Edóka én vagyok.
|
|
|
|
2009.12. 02. - 11:31:29
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Vica... Petra jobban van? Kilát már a csipából a lelkem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 02. - 11:38:07
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A tegnapihoz képest ma szebb a szeme de azért reggel kamillateával nyitogattam ki neki. |
|
|
|
2009.12. 02. - 11:38:11
Létrehozva:
|
|
|
Vica, mond a sztorit, ne kímélj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petra hogy van?
Szia Edóka! Niki, visszajelöltelek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |