![]() ![]() |
2010.04. 15. - 20:01:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát tudod, mikor annyira átfagysz hogy utána már nincs erőd semmihez, csak melegedni. evvan.
meg utáltam volna szabadtéren fagyoskodni Jamien. most sex and the cityt nézek, életemben először. azért nem dobam el magam tőle. |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:04:25
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
holnapra mkinek jó szórakozást alan-re:D jönni fog? de mivel? |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:05:31
Létrehozva:
|
|
|
Autóval jön a drágám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Uhh bakker na most kezdek igazán rosszul lenni.... |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:05:55
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=lAP4U397L2A épp időutazok az a bizonyos hullámvölgy amit usi mesélt vmelyik nap most itt érek, de mikor hol.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=lAP4U397L2A tök jó ahogy az eljén kezd mart... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:06:45
Létrehozva:
|
|
|
hát tudod, mikor annyira átfagysz hogy utána már nincs erőd semmihez, csak melegedni. evvan. meg utáltam volna szabadtéren fagyoskodni Jamien. most sex and the cityt nézek, életemben először. azért nem dobam el magam tőle. Én egyből beleszerettem Szia jantar, kocsival. na most már tényleg pá!
Wyoming_Grand_Teton_NP_Snake_River.jpg ( 287.18K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:06:54
Létrehozva:
|
|
|
Autóval jön a drágám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Uhh bakker na most kezdek igazán rosszul lenni.... ez most komoly? kivel jön? nem gatyázik.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:08:13
Létrehozva:
|
|
|
ez most komoly? kivel jön? nem gatyázik.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha. Hát gondolom Paul Kendall, meg Britt is megy Vele, a többieket nem tudom. |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:09:04
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt trixx
drága valics és edó biztos készünek már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:11:16
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt trixx drága valics és edó biztos készünek már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh, hát én jobban örülnék, ha Edó felugrana 5 percre, mert még mindig nem tudom, mi lesz holnap, és beleőrülök XDDD Na mindegy, max. nem tudok bemenni (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Vagy túl sokat pánikolok (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 20:12:08 |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:13:39
Létrehozva:
|
|
|
Huh, hát én jobban örülnék, ha Edó felugrana 5 percre, mert még mindig nem tudom, mi lesz holnap, és beleőrülök XDDD Na mindegy, max. nem tudok bemenni (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Vagy túl sokat pánikolok (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nyugi drága, minden rendben lesz. A többiek majd kezelésbe vesznek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most csak az a dolgod, hogy szépülj! |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:13:55
Létrehozva:
|
|
|
Huh, hát én jobban örülnék, ha Edó felugrana 5 percre, mert még mindig nem tudom, mi lesz holnap, és beleőrülök XDDD Na mindegy, max. nem tudok bemenni (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Vagy túl sokat pánikolok (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) nem isztok előtte vmit /alapozás nem lesz sör, etc.. és akkor sokkal lazább leszel bár edó holnap nem ihat őa lesz a sofőr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:14:34
Létrehozva:
|
|
|
nem isztok előtte vmit /alapozás nem lesz sör, etc.. és akkor sokkal lazább leszel bár edó holnap nem ihat őa lesz a sofőr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd jól bekólázik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:15:30
Létrehozva:
|
|
|
Trixx köszi a biztatást, de szerintem majd csak akkor leszek nyugodt, amikor ott állok bent a Diesel-ben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1 hete idegeskedek folyamatosan, még másfél nap kb...talán túlélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jantar: Én nem iszom olyanokat, nem ízlik xD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 20:16:15 |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:18:09
Létrehozva:
|
|
|
Majd jól bekólázik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az előbb elköszöntél azt hittem mégy feküdin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx köszi a biztatást, de szerintem majd csak akkor leszek nyugodt, amikor ott állok bent a Diesel-ben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1 hete idegeskedek folyamatosan, még másfél nap kb...talán túlélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jantar: Én nem iszom olyanokat, nem ízlik xD az elég szomorú :S, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pedig a hangultahoz egy kicsi kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:18:19
Létrehozva:
|
|
|
az előbb elköszöntél azt hittem mégy feküdin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megyek-megyek csak mindig itt ragadok! Pá! és tényleg kikapcs. XD |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:19:22
Létrehozva:
|
|
|
az előbb elköszöntél azt hittem mégy feküdin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elég szomorú :S, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pedig a hangultahoz egy kicsi kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én még fiatal vagyok az olyan hangulathoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mellesleg szerintem pia nélkül is van hangulat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem Alanre van szükségem holnap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:19:35
Létrehozva:
|
|
|
megyek-megyek csak mindig itt ragadok! Pá! és tényleg kikapcs. XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na csak vicc volt ne sértődjél meg :S (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:20:07
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jantarr! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó éjt csajok, holnap találkozunk, de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:21:08
Létrehozva:
|
|
|
Pápá Angie! vagy nem mész? XD
Jézusom..rosszul vagyok XD Én majd holnap írok egy sms-t Edókának, ha ma nem jön, de 5 óra után valamikor odamegyek. remélem arra felérünk. Fel kell, hogy érjünk... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 15. - 20:28:43 |
|
|
|
2010.04. 15. - 20:29:31
Létrehozva:
|
|
|
jó bulit holnap annak, akikkel már nem dumálnánk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx: csodaszépek a képek! majd ha lesznek még, jöhetnek ilyenek! Mode: akartam kérdezni, hogy miért nem írsz egy sms-t Edóra, ha megvan a száma. Ő csak 11-12 körül szokott feljönni. |
|
|
|
![]() ![]() |