![]() ![]() |
2010.04. 16. - 08:44:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gratulálok babáim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Mode-Valics párharc lesz!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 08:45:29
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁ még mindig nem hiszem el XDDD
|
|
|
|
2010.04. 16. - 08:45:56
Létrehozva:
|
|
|
Na csak szépen okosan ügyesen képviseljétek a sereget, hogy büszkék legyünk!!!!!!!!
Heheheheeeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
|
2010.04. 16. - 08:49:21
Létrehozva:
|
|
|
Gratulálok babáim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 Mode-Valics párharc lesz!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy lesz, osztozunk XDDD Én amúgy is tátott szájjal fogok állni előtte XDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 16. - 08:49:34 |
|
|
|
2010.04. 16. - 09:05:24
Létrehozva:
|
|
|
Na csak szépen okosan ügyesen képviseljétek a sereget, hogy büszkék legyünk!!!!!!!! Heheheheeeeeeeeeeeeeeeee Igen az lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 09:16:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süt a nap!!! El sem hiszem basszus!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És Alanék lassan már Ausztriába érnek kocsival, feltéve ha éjjel is nyomták a gázt. Ez felér egy road movie-val, szerintem, és hát micsoda elő-sztori lesz majd kapcsolható ehhez a Recoil esthez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, én Edóékkal megyek majd és meg fogunk várni, csak még előtte Metro-nomba megyünk picit nyálat csorgatni és esetleg vásárolni picikét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 6-ra tervezzük a megérkezést a klubhoz és reméljük nem fog esni az eső. Úgyhogy a tali tuti! Nikiért majd 8 körül ki kell mennem, és majd behúzom oda, ahol leszünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alanes reggelt! Úgy látszik a fiúk hozzák a napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, hogy már írtam, de a 6 óra az tökéletes lesz, lehet hogy én már előtte ott fogok állni XD |
|
|
|
2010.04. 16. - 09:23:33
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el Valics és Mode nyert!
Van ISTEN! (Vagy a skacok látják, hogy ti vagytok a lenagyobb Alan rajongók) Gratulálok csajok! Mode drágám akkor kötsd fel a gatyád, akarom mondani a bugyid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyakorold az angolt, hogy szép legyen a kiejtésed! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus örülök hogy tetszettek a képek! Most pá, puszi mindenkinek, rengeteg a meló! |
|
|
|
2010.04. 16. - 09:41:09
Létrehozva:
|
|
|
hi evribodri
baszkikám gyerekek ezt nem hiszem el hogy nyertetek!!!!!!!!!! nagyon gratulálok, el sem tudom képzelni, milyen boldogok vagytok most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj nagyon örülök nektek!!! amúgy és btw olvasom épp hogy az ám Magyarországra is ideér a vulkáni felhő, ferihegyet is lezárják és elég érdekes naplementére lehet számítani... de ez a ti estéteket nem befolyásolja, úgyhogy agyeldobós csodálatos élményt kívánok!!! viselkedjetek szépen, vállalhatatlanul! XD |
|
|
|
2010.04. 16. - 09:52:41
Létrehozva:
|
|
|
ÉN sem bírom elhinni ez biztos hogy álom vááááá XDDDD
Annyit idegeskedtem, most végre örülhetek jeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx: Nem tudok angolul, de ha tudnék, szerintem akkor sem bírnék előtte megszólalni xD |
|
|
|
2010.04. 16. - 09:55:58
Létrehozva:
|
|
|
azt kell mondani
I am happy to meet you, Alan, and thank you for everything (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) boldog vagyok hogy találkozhatunk, Alan, és köszönök mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze hagyd a fenébe, öleljed meg, készíttess egy fotót, örüljél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 10:16:06
Létrehozva:
|
|
|
Csajoooook nyertetek.....Mode,Valics GRATULA. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode látod időnként az álmok valóra válnak.Lesz közös képed Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vica! Igen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szomcsi is vagyok rendesen.... Néztél mélt? Este Alan, hihetetlen mit meg nem tesznek értünk, respect! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie igen néztem mailt és válaszoltam is. |
|
|
|
2010.04. 16. - 11:49:51
Létrehozva:
|
|
|
ÉN sem bírom elhinni ez biztos hogy álom vááááá XDDDD Annyit idegeskedtem, most végre örülhetek jeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx: Nem tudok angolul, de ha tudnék, szerintem akkor sem bírnék előtte megszólalni xD Mode drágám tessék megtanulni egy pár szót! Különben is már erről beszéltünk!!!!! Héj! Csak azzal foglalkoztál hogy új bugyit vásárolj, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 12:00:07
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Sziasztok!
Köszi a gratulációkat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még most sem tudom elhinni!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem bírok magammal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd csinálunk sok-sok képet Bettikével (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szorítsatok majd nekünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 12:02:23
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Okéééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NYERTÜNK BASZKI NYERTÜÜÜÜÜÜÜÜNK Gratulalok MOde!!!!En sem hittem eddig,hogy az almok valora valnak,de ez most tenyleg igaznak latszik! a TE ALMOD MOST VALORA VALIK!!! Nagy Nagy CSok! Es sok sikert kivanok! Ugorjon az az adrenalin ma este!!!! |
|
|
|
2010.04. 16. - 14:17:04
Létrehozva:
|
|
|
na, cicuk, tudom hogy ma minden Alanről szól, de azért megmutatom, minek örülök ma, mint hülyegyerek az anyjának.
figyi milyen überszexuális fehérneműt vettem:
K__p0139.jpg ( 244.9K )
Letöltések száma: 16sosem volt még ilyen szexis cuccom. fűző, jajj de szép. vigyorgok mint atom |
|
|
|
2010.04. 16. - 14:22:25
Létrehozva:
|
|
|
na, cicuk, tudom hogy ma minden Alanről szól, de azért megmutatom, minek örülök ma, mint hülyegyerek az anyjának. figyi milyen überszexuális fehérneműt vettem:
K__p0139.jpg ( 244.9K )
Letöltések száma: 16sosem volt még ilyen szexis cuccom. fűző, jajj de szép. vigyorgok mint atom azta Lola, ettől majd minden pasi összepisili magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 14:31:52
Létrehozva:
|
|
|
na, cicuk, tudom hogy ma minden Alanről szól, de azért megmutatom, minek örülök ma, mint hülyegyerek az anyjának. figyi milyen überszexuális fehérneműt vettem:
K__p0139.jpg ( 244.9K )
Letöltések száma: 16sosem volt még ilyen szexis cuccom. fűző, jajj de szép. vigyorgok mint atom azzzta Lola szép holmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon szexi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 14:41:55
Létrehozva:
|
|
|
Jelentem a Jong átment Longba....mini móder rázendített (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 16. - 14:57:15
Létrehozva:
|
|
|
Jelentem a Jong átment Longba....mini móder rázendített (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy zabbantanám meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 15:32:05
Létrehozva:
|
|
|
K__p0139.jpg ( 244.9K )
Letöltések száma: 16sosem volt még ilyen szexis cuccom. fűző, jajj de szép. vigyorgok mint atom Hú Lola ez igazi f.szállító cucc! Nagggggggggggyon szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jelentem a Jong átment Longba....mini móder rázendített (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De édi! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |