2400 Oldal V  « < 1532 1533 1534 1535 1536 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.04. 16. - 15:38:11
Létrehozva: #30661

devotee

csövi tixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az előbb hívtak valicsék, hogy nyertek.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan kár, h. nem lehet velük.. :S most javítom éppen a visszadobott dogámat.. :S, P

igen az álom tényleg valóssággá válnak, főleg ha minden nap az álmai közt él az ember és valóságként éli meg nekem sokszor teljesültek már így dolgaim..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja és persze gratula nekik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puszi valics (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 16. - 17:36:22
Létrehozva: #30662

devotee

na már délelőtt is akartam írni, csak rohangáltam:
utólag is GRATULA a két gigawilderista tagunknak!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sok-sok képet kérünk meg részletes beszámolót majd!!!!
meg akik mennek/mentek ma, azoknak jó bulit!!!!!!!!!!!!!!
Holnap mi is csatlakozunk!!!! (úgyhogy némi energiát spóroljatok Szombathelyre!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

vica: husi a "Long" is!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bár nekem a "Jong" jobban tetszett, hehe XD)

Lola: wow de szexi cucc!!!! mennyibe fáj egy ilyen? (és bugyogó is van hozzá?)
és milyen lesz a naplemente? mert Szegeden most olyan, mint szokott...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 16. - 18:00:08
Létrehozva: #30663

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 16. - 18:36:22) *
vica: husi a "Long" is!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bár nekem a "Jong" jobban tetszett, hehe XD)

turiba vettem, így bazi olcsó volt. 800 kemény magyar forint. csak így magában, bugyi nincs. és imáááádom, nézegetem itt a ruhaszárítón mint valami kincset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd holnap felveszem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) überszexisen áll, magamba szerettem XD

a naplemente extra vörös lesz a hamutól, de nem ma, hanem holnap. majd a buszról megtekintjük közösen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 16. - 18:28:59
Létrehozva: #30664

devotee

JUJJ DE JÓ LESZ!!!!!!!! MODE-OS BUSZON!!!!!!!!!! KÖZÖSEEEEN!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
(áááá Zsó nincs besózva.... nem, dehogy, föjj, soha!!! XD)

nah akkor baromi jó vétel volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(kicsit furi, hogy ilyen csendes a fórum, hehe XD remélem azért a fáradtságtól nem fog Alan lefordulni a színpadról XD)

jah, Lola, szerintem ezt a novimat még nem olvastad... (ha szeretnél durván felgyulladni, tedd meg XD)
http://uselessgirl101.livejournal.com/7237.html

(valahogy lemaradt az oldalamról, de már ott is fenn van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 16. - 18:29:39
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 16. - 18:34:03
Létrehozva: #30665

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 16. - 19:28:59) *
JUJJ DE JÓ LESZ!!!!!!!! MODE-OS BUSZON!!!!!!!!!! KÖZÖSEEEEN!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
(áááá Zsó nincs besózva.... nem, dehogy, föjj, soha!!! XD)

nah akkor baromi jó vétel volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(kicsit furi, hogy ilyen csendes a fórum, hehe XD remélem azért a fáradtságtól nem fog Alan lefordulni a színpadról XD)

jah, Lola, szerintem ezt a novimat még nem olvastad... (ha szeretnél durván felgyulladni, tedd meg XD)
http://uselessgirl101.livejournal.com/7237.html

(valahogy lemaradt az oldalamról, de már ott is fenn van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

nu, mindjárt.
de tegnap olvastam ám MYM-en egy prológodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te kis sunyi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

én is zsongok.
na, mindjárt adok a mai csajszis napomnak, és még szoliba is elmegyek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 16. - 18:47:50
Létrehozva: #30666

devotee

Helló!
Ismét bekukk.
Na Lola én is néztem ma a naplementét. De nem láttam semmik különöset. He-he.
Aztán most olvason hogy ja, az holnap lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csövi Jantar, du csak benéztem egy percre takarítás közben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 16. - 19:03:44
Létrehozva: #30667

devotee

When I’m not there
In spirit I’ll be there a shake sorai ideillenek.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mármint, aki nincs ott a Recoil partin az lélekben ott van azokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nemrég mutatták, h. megérkezett Alan. De azt az egyszerűséget és kedvességet sok magyar sztárocska elleshetné TŐLE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vica mode93 kivel ment fel és hogy jut haza?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 16. - 19:05:33
Létrehozva: #30668

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 16. - 20:03:44) *
When I’m not there
In spirit I’ll be there a shake sorai ideillenek.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mármint, aki nincs ott a Recoil partin az lélekben ott van azokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nemrég mutatták, h. megérkezett Alan. De azt az egyszerűséget és kedvességet sok magyar sztárocska elleshetné TŐLE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ó Jantar úgy sajnálom hogy nem vagy ott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Long! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 16. - 19:09:34
Létrehozva: #30669

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 16. - 18:36:22) *
na már délelőtt is akartam írni, csak rohangáltam:
utólag is GRATULA a két gigawilderista tagunknak!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sok-sok képet kérünk meg részletes beszámolót majd!!!!
meg akik mennek/mentek ma, azoknak jó bulit!!!!!!!!!!!!!!
Holnap mi is csatlakozunk!!!! (úgyhogy némi energiát spóroljatok Szombathelyre!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Usi LONG (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 16. - 20:03:44) *
When I’m not there

Anyukájával ment meg azt hiszem Kesikkel de nem tudom biztosan.Nem tudom,hogy jönnek haza.Nem is kérdeztem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 16. - 19:11:51
Létrehozva: #30670

devotee

edó és valics mindig közvetítenek nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha vmi fontos van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tartjuk a kapcsolatot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 16. - 19:11:52
Létrehozva: #30671

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 16. - 20:05:33) *
Ó Jantar úgy sajnálom hogy nem vagy ott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Long! XD

hehe Trixx azon,hogy vigyorotál volna ha hallottad volna tegnap mikor jön ki utánam a Petra konyhába és mondja "long teknik". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mikor rázendített utána megnéztük a Wrong klippjét aztán mondta.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 16. - 19:13:53
Létrehozva: #30672

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 16. - 20:11:52) *
hehe Trixx azon,hogy vigyorotál volna ha hallottad volna tegnap mikor jön ki utánam a Petra konyhába és mondja "long teknik". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

anno anyum is nagy dm fan volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ő dave vonalon nem martin és alan úgy mint valics, trixx, mode és én
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 16. - 19:15:01
Létrehozva: #30673

devotee

Azt hiszem a lányok már kellően be vannak zsongva a koncert előtt.Pláne Mode.....főleg a találkozás miatt....kíváncsi leszek mit mesélnek majd.

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 16. - 20:13:53) *
anno anyum is nagy dm fan volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ő dave vonalon nem martin és alan úgy mint valics, trixx, mode és én

az én anyum olyan zenékre mint a DM nem volt vevő sosem

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 16. - 19:15:18
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 16. - 19:18:20
Létrehozva: #30674

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 16. - 20:11:51) *
edó és valics mindig közvetítenek nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha vmi fontos van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tartjuk a kapcsolatot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De jó, akkor te meg közvetíthetsz nekünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 16. - 19:20:05
Létrehozva: #30675

devotee

JESSSZUS MEGZABÁLOM!!!!!!!!!!!!!!! XD

amúgy én is kivi leszek mit mesélnek majd holnap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: és hogy tetszett, amit a prológból olvastál eddig? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (tessék majd kommentelni oda is, ha gondolod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
majd a Live Journalos linken lévő novesz-véleményre is kivi lennék, ha sikerül elolvasnod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na és most végre kajálok és How I met your mother-ezek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 16. - 19:20:46
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 16. - 19:20:32
Létrehozva: #30676

devotee

De édi!!!!!!!!!!!!! Biztosan megzabáltam voltna. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 16. - 19:21:24
Létrehozva: #30677

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 16. - 20:18:20) *
De jó, akkor te meg közvetíthetsz nekünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe, mint anno mikor Angie volt Zágrábban meg Düsseldorfban DM koncin és rádiót játszottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 16. - 19:25:20
Létrehozva: #30678

devotee

Én csak lestem,hogy mit mondott.De máskor is volt már,hogy másik DM dalból mondott szót.Én meg vigyorogtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 16. - 20:11:51) *

Te pedig elmondod nekünk mi a helyzet.

Idézet (Trixx @ 2010.04. 16. - 20:20:32) *
De édi!!!!!!!!!!!!! Biztosan megzabáltam voltna. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Magamban röhögtem,hogy ha Dave hallaná mit szólna.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 16. - 19:27:50
Létrehozva: #30679

devotee

aranyosak ezek a kis gyerekek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 16. - 19:30:00
Létrehozva: #30680

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 16. - 20:27:50) *
aranyosak ezek a kis gyerekek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A következő DM rajongó generáció (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1532 1533 1534 1535 1536 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
60 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (60 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: