![]() ![]() |
2010.04. 16. - 15:38:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
csövi tixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az előbb hívtak valicsék, hogy nyertek.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan kár, h. nem lehet velük.. :S most javítom éppen a visszadobott dogámat.. :S, P igen az álom tényleg valóssággá válnak, főleg ha minden nap az álmai közt él az ember és valóságként éli meg nekem sokszor teljesültek már így dolgaim..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és persze gratula nekik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puszi valics (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 17:36:22
Létrehozva:
|
|
|
na már délelőtt is akartam írni, csak rohangáltam:
utólag is GRATULA a két gigawilderista tagunknak!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sok-sok képet kérünk meg részletes beszámolót majd!!!! meg akik mennek/mentek ma, azoknak jó bulit!!!!!!!!!!!!!! Holnap mi is csatlakozunk!!!! (úgyhogy némi energiát spóroljatok Szombathelyre!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) vica: husi a "Long" is!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bár nekem a "Jong" jobban tetszett, hehe XD) Lola: wow de szexi cucc!!!! mennyibe fáj egy ilyen? (és bugyogó is van hozzá?) és milyen lesz a naplemente? mert Szegeden most olyan, mint szokott... |
|
|
|
2010.04. 16. - 18:00:08
Létrehozva:
|
|
|
vica: husi a "Long" is!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bár nekem a "Jong" jobban tetszett, hehe XD) Lola: wow de szexi cucc!!!! mennyibe fáj egy ilyen? (és bugyogó is van hozzá?) és milyen lesz a naplemente? mert Szegeden most olyan, mint szokott... turiba vettem, így bazi olcsó volt. 800 kemény magyar forint. csak így magában, bugyi nincs. és imáááádom, nézegetem itt a ruhaszárítón mint valami kincset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd holnap felveszem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) überszexisen áll, magamba szerettem XD a naplemente extra vörös lesz a hamutól, de nem ma, hanem holnap. majd a buszról megtekintjük közösen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 18:28:59
Létrehozva:
|
|
|
JUJJ DE JÓ LESZ!!!!!!!! MODE-OS BUSZON!!!!!!!!!! KÖZÖSEEEEN!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
(áááá Zsó nincs besózva.... nem, dehogy, föjj, soha!!! XD) nah akkor baromi jó vétel volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (kicsit furi, hogy ilyen csendes a fórum, hehe XD remélem azért a fáradtságtól nem fog Alan lefordulni a színpadról XD) jah, Lola, szerintem ezt a novimat még nem olvastad... (ha szeretnél durván felgyulladni, tedd meg XD) http://uselessgirl101.livejournal.com/7237.html (valahogy lemaradt az oldalamról, de már ott is fenn van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 16. - 18:29:39 |
|
|
|
2010.04. 16. - 18:34:03
Létrehozva:
|
|
|
JUJJ DE JÓ LESZ!!!!!!!! MODE-OS BUSZON!!!!!!!!!! KÖZÖSEEEEN!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! (áááá Zsó nincs besózva.... nem, dehogy, föjj, soha!!! XD) nah akkor baromi jó vétel volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (kicsit furi, hogy ilyen csendes a fórum, hehe XD remélem azért a fáradtságtól nem fog Alan lefordulni a színpadról XD) jah, Lola, szerintem ezt a novimat még nem olvastad... (ha szeretnél durván felgyulladni, tedd meg XD) http://uselessgirl101.livejournal.com/7237.html (valahogy lemaradt az oldalamról, de már ott is fenn van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) nu, mindjárt. de tegnap olvastam ám MYM-en egy prológodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te kis sunyi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) én is zsongok. na, mindjárt adok a mai csajszis napomnak, és még szoliba is elmegyek. |
|
|
|
2010.04. 16. - 18:47:50
Létrehozva:
|
|
|
Helló!
Ismét bekukk. Na Lola én is néztem ma a naplementét. De nem láttam semmik különöset. He-he. Aztán most olvason hogy ja, az holnap lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csövi Jantar, du csak benéztem egy percre takarítás közben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:03:44
Létrehozva:
|
|
|
When I’m not there
In spirit I’ll be there a shake sorai ideillenek.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint, aki nincs ott a Recoil partin az lélekben ott van azokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemrég mutatták, h. megérkezett Alan. De azt az egyszerűséget és kedvességet sok magyar sztárocska elleshetné TŐLE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica mode93 kivel ment fel és hogy jut haza? |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:05:33
Létrehozva:
|
|
|
When I’m not there In spirit I’ll be there a shake sorai ideillenek.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint, aki nincs ott a Recoil partin az lélekben ott van azokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemrég mutatták, h. megérkezett Alan. De azt az egyszerűséget és kedvességet sok magyar sztárocska elleshetné TŐLE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica mode93 kivel ment fel és hogy jut haza? Ó Jantar úgy sajnálom hogy nem vagy ott. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Long! XD |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:09:34
Létrehozva:
|
|
|
na már délelőtt is akartam írni, csak rohangáltam: utólag is GRATULA a két gigawilderista tagunknak!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sok-sok képet kérünk meg részletes beszámolót majd!!!! meg akik mennek/mentek ma, azoknak jó bulit!!!!!!!!!!!!!! Holnap mi is csatlakozunk!!!! (úgyhogy némi energiát spóroljatok Szombathelyre!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) vica: husi a "Long" is!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bár nekem a "Jong" jobban tetszett, hehe XD) Lola: wow de szexi cucc!!!! mennyibe fáj egy ilyen? (és bugyogó is van hozzá?) és milyen lesz a naplemente? mert Szegeden most olyan, mint szokott... Usi LONG (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) When I’m not there In spirit I’ll be there a shake sorai ideillenek.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint, aki nincs ott a Recoil partin az lélekben ott van azokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemrég mutatták, h. megérkezett Alan. De azt az egyszerűséget és kedvességet sok magyar sztárocska elleshetné TŐLE. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica mode93 kivel ment fel és hogy jut haza? Anyukájával ment meg azt hiszem Kesikkel de nem tudom biztosan.Nem tudom,hogy jönnek haza.Nem is kérdeztem. |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:11:51
Létrehozva:
|
|
|
edó és valics mindig közvetítenek nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha vmi fontos van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tartjuk a kapcsolatot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 16. - 19:11:52
Létrehozva:
|
|
|
hehe Trixx azon,hogy vigyorotál volna ha hallottad volna tegnap mikor jön ki utánam a Petra konyhába és mondja "long teknik". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor rázendített utána megnéztük a Wrong klippjét aztán mondta. |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:13:53
Létrehozva:
|
|
|
hehe Trixx azon,hogy vigyorotál volna ha hallottad volna tegnap mikor jön ki utánam a Petra konyhába és mondja "long teknik". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor rázendített utána megnéztük a Wrong klippjét aztán mondta. anno anyum is nagy dm fan volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ő dave vonalon nem martin és alan úgy mint valics, trixx, mode és én |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:15:01
Létrehozva:
|
|
|
Azt hiszem a lányok már kellően be vannak zsongva a koncert előtt.Pláne Mode.....főleg a találkozás miatt....kíváncsi leszek mit mesélnek majd.
anno anyum is nagy dm fan volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ő dave vonalon nem martin és alan úgy mint valics, trixx, mode és én az én anyum olyan zenékre mint a DM nem volt vevő sosem A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 16. - 19:15:18 |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:18:20
Létrehozva:
|
|
|
edó és valics mindig közvetítenek nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha vmi fontos van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tartjuk a kapcsolatot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó, akkor te meg közvetíthetsz nekünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:20:05
Létrehozva:
|
|
|
hehe Trixx azon,hogy vigyorotál volna ha hallottad volna tegnap mikor jön ki utánam a Petra konyhába és mondja "long teknik". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor rázendített utána megnéztük a Wrong klippjét aztán mondta. JESSSZUS MEGZABÁLOM!!!!!!!!!!!!!!! XD amúgy én is kivi leszek mit mesélnek majd holnap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: és hogy tetszett, amit a prológból olvastál eddig? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (tessék majd kommentelni oda is, ha gondolod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) majd a Live Journalos linken lévő novesz-véleményre is kivi lennék, ha sikerül elolvasnod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és most végre kajálok és How I met your mother-ezek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 16. - 19:20:46 |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:20:32
Létrehozva:
|
|
|
hehe Trixx azon,hogy vigyorotál volna ha hallottad volna tegnap mikor jön ki utánam a Petra konyhába és mondja "long teknik". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor rázendített utána megnéztük a Wrong klippjét aztán mondta. De édi!!!!!!!!!!!!! Biztosan megzabáltam voltna. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:21:24
Létrehozva:
|
|
|
De jó, akkor te meg közvetíthetsz nekünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, mint anno mikor Angie volt Zágrábban meg Düsseldorfban DM koncin és rádiót játszottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:25:20
Létrehozva:
|
|
|
Én csak lestem,hogy mit mondott.De máskor is volt már,hogy másik DM dalból mondott szót.Én meg vigyorogtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó és valics mindig közvetítenek nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha vmi fontos van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tartjuk a kapcsolatot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te pedig elmondod nekünk mi a helyzet. De édi!!!!!!!!!!!!! Biztosan megzabáltam voltna. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Magamban röhögtem,hogy ha Dave hallaná mit szólna. |
|
|
|
2010.04. 16. - 19:27:50
Létrehozva:
|
|
|
aranyosak ezek a kis gyerekek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 16. - 19:30:00
Létrehozva:
|
|
|
aranyosak ezek a kis gyerekek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A következő DM rajongó generáció (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |