2400 Oldal V  « < 1533 1534 1535 1536 1537 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.04. 16. - 19:34:24
Létrehozva: #30681

devotee

vagyis inkább helyesbítek szép a gyermeki lét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) számos dolgot így nézek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akár az aláírásom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 16. - 19:34:49
Létrehozva: #30682

devotee

Jó éjszakát én most elmentem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Majd holnap megtudom mi volt ma este.

Páááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 16. - 19:35:47
Létrehozva: #30683

devotee

jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
még egy ideig leszek, de én is lépek majd lassan holnap korán kell kelnem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 16. - 19:50:12
Létrehozva: #30684

devotee

szép jó éjt nektek usi lola jó bulit szombathelyre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 16. - 19:59:23
Létrehozva: #30685

devotee

Jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 16. - 20:00:28
Létrehozva: #30686

devotee

kösz jantar, neked meg kalappal az előadáshoz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 16. - 21:48:31
Létrehozva: #30687

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 16. - 20:20:05) *
JESSSZUS MEGZABÁLOM!!!!!!!!!!!!!!! XD

amúgy én is kivi leszek mit mesélnek majd holnap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: és hogy tetszett, amit a prológból olvastál eddig? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (tessék majd kommentelni oda is, ha gondolod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
majd a Live Journalos linken lévő novesz-véleményre is kivi lennék, ha sikerül elolvasnod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na és most végre kajálok és How I met your mother-ezek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

na, a prológnak egyelőre még várom a folytatását... ezért is nem kommenteltem, várakozó állásponton vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a live journalest félbehagytam, mert mai csajszis napom betetőztem egy szoli-edzés kombóval, amivel most végeztem. majd mindjárt jól befejezem, aztán nyüffögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 16. - 22:15:37
Létrehozva: #30688

devotee

okok, majd nyüffögj csak, én megyek csicsika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(amúgy most olvastam el én is azt a novim - már rég olvastam - és hát... HUHH... meleg van errefelé tőle! XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 16. - 23:24:30
Létrehozva: #30689

devotee

te fertőben fetrengő, betegesen perverz, állatias asszonyszemély!!!
hát ez nagyon készen van!
még az angol ellenére (ami nyilván nehezíti kicsit hogy teljesen átadja magát az ember a dolognak) is odabaszott!!! vuhhá, volt benne pár dolog amit szeretek olvasgatni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) nyamm, na, jó ez így, egy kis vörösborral.

((legalább enyhíti a bennem élő Adéle fájdalmait.))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 16. - 23:52:11
Létrehozva: #30690

devotee

most MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR mondod?!?!?! Olvastam már durvábbat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
azért örlök, hogy tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (milyen részeket szerettél olvasgatni benne?)
hát... ha tényleg le akarod fordítani azt a Dave-es könyvet, akkor az én angolomnak nem szabadna problémát okozni XDDD
(miért fáj Adéle?)

na tényleg mentem csicsi - a mai NAGGGYON hosszú nap lesz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JUHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://img301.imageshack.us/img301/9533/stairswg5m.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 17. - 00:08:21
Létrehozva: #30691

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 17. - 00:52:11) *
most MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR mondod?!?!?! Olvastam már durvábbat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
azért örlök, hogy tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (milyen részeket szerettél olvasgatni benne?)
hát... ha tényleg le akarod fordítani azt a Dave-es könyvet, akkor az én angolomnak nem szabadna problémát okozni XDDD
(miért fáj Adéle?)

na tényleg mentem csicsi - a mai NAGGGYON hosszú nap lesz!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JUHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://img301.imageshack.us/img301/9533/stairswg5m.jpg)

jah, az angol nem okoz gondot, a könyv meg már fordul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak a maradéktalanul átadni magam a verbális élménynek, azért idegen nyelven nem olyan.
hogy mely részeket szerettem? hadd ne konkretizáljak itt, de a perverz, elvetemült részeket, hogy így mondjam.

Adéle? hát, csak a szokásos önmarcangolás. kétségek. hiábavaló viszonzatlan szerelem. ilyesmi. nothing special.

ajjjajjjajjj de jó lesz a buli!!!! nagyon várom! Macsus csak a buszon csatlakozik, de mi akkor randizunk mikor is? fél3, nyugati? jól emlékszem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 17. - 01:21:19
Létrehozva: #30692

devotee

Helló!!!

Recoil party eszement jó volt, nem nagyon akartunk elszakadni, mert utána Mode party kezdődött, de hát Edó kiadta az utasítást, hogy indulás, szóval nem volt mese (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Valics és Mode93 természetesen találkoztak Alannel a vip-ben, és képzeljétek, mindent aláírt a sapi, volt közös fényképezkedés is, azok majd itt a Freestate.hu-n lesznek publikálva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mi kis amatőr és homályos képeinket majd délelőtt feltöltöm, de kifingtam, mert bármennyire nem akartam valahogy véletlenül a kordonhoz keveredtem és ott ragadtam az első sorban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wow, nagyon nagyon jól éreztem magam.

A szervezés azért megint hagyott némi kívánni valót, a kapunyitás 8 helyett 9-kor volt és minden csúszott egy órát. Niki nem is tudta megvárni Alanék végét (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ezt nagyon sajnáltam!

Ami viszont csúcs, hogy én léptem be elsőnek a klubba, és én vettem az első dedikált Selected cd-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja!!! És míg vártunk a parkolóban, hát ki gurult el mellettünk? Alanék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éppen akkor érkeztek meg, így kicsit paparazzit is játszottunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 17. - 02:21:00
Létrehozva: #30693

devotee

Angie igen, Mode aláíratta nekem is!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ne is mondd, tanultam az esetből, jól összevesztem mindenkivel, de nem akarom részletezni, hosszú. Nem akartam lelépni, de kénytelen voltam.
Eszméletlen ideges voltam miatta!!!!!!!

De mikor Mode-ot felhívtam, és mondta, hogy aláírt, na akkor megnyugodott kicsit a lelkem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóéjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 17. - 06:42:03
Létrehozva: #30694

devotee

reggelt!

MA SZOMBATHELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(kipattantak a szemeim és ez volt az első értelmes gondolatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

éjjel még írtam sms-t Angie-nek, de azért jobb volt így kicsit bővebben kifejtve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de majd buszon bővebben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
ja, nem válaszoltál a kérdésemre: most akarod hozni a Dave-könyvem, vagy legközelebb mikor talizunk?

Na most Lola elbizonytalanítottál, de én úgy emlékeztem, hogy 1/4 4-kor van a tali. Bár jobb lenne szerintem is 1/4 3-kor. nem mindegy melyik vonattal megyek...
ez a két lehetőségem van:

indul: 11:45 beér: 14:07
indul: 12:45 beér: 15:07

Szóval HAMAR írjatok! mindenesetre most cigi aztán hajmos és készülődés!

Ja és ti már a bulis cuccban jöttök? és váltást hoztok holnapra? (jó igazából csak egy felsőcserére gondolok, mert másnap a fáradtságtól meg a másnaposságtól fázni fogok XD)
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZSONGOK!!!!!!!

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 17. - 06:49:11
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 17. - 08:48:42
Létrehozva: #30695

devotee

oké, Angie-vel arra jutottunk Lola, hogy megyek a 11:45-össel, ergo 1/4 3-kor tali a Nyugatiban a nagy kijelző alatt. de Angie még fel fog hívni téged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 17. - 08:55:16
Létrehozva: #30696

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 17. - 03:21:00) *
Angie igen, Mode aláíratta nekem is!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ne is mondd, tanultam az esetből, jól összevesztem mindenkivel, de nem akarom részletezni, hosszú. Nem akartam lelépni, de kénytelen voltam.
Eszméletlen ideges voltam miatta!!!!!!!

De mikor Mode-ot felhívtam, és mondta, hogy aláírt, na akkor megnyugodott kicsit a lelkem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóéjt!

Jó reggelt,

húúú de nagyon szundiztam!!!!!!!!!!! Bár tudtam volna még, de a szokásos fejfájásra ébredtem, meg hát takarítanom kell, mosnom és boltba is kellene mennem, mert holnap miután hazaértünk, szerintem használhatatlan leszek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, csak azt vettem észre, hogy eltűntél mögülem és nagyon kerestelek, de az a kedves lány, aki oda keveredett hozzánk ő mondta, hogy elmentél. Annyira sajnáltam, de mikor láttam, hogy elmúlt éjfél és még Alanék nyomják, hát gondoltam hogy nem önszántadból léptél le, hanem mert gondolom hívtak. Hát ez olyan szar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Basszus, tényleg sajnálom, pedig olyan jól éreztétek magatokat! És teljesen megértem, hogy mérges voltál.

Igen, Valics és Mode mindent aláírattattak, kivi leszek majd a közös képekre amik kikerülnek Freestate-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 17. - 08:59:50
Létrehozva: #30697

devotee

na azok a képek engem is érdekelni fognak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért bazi nagy élmény lehetett nekik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) többször is gondoltam mindenkire, akik ott voltak.

Niki, sajnálom nagyon, hogy el kellett jönnöd!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nekem is volt már hasonló élményem - csak az NIN koncert volt. kurva szar! :S

EGYRE JOBBAN ZSONGOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 17. - 09:01:07
Létrehozva: #30698

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 17. - 07:42:03) *
reggelt!

MA SZOMBATHELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(kipattantak a szemeim és ez volt az első értelmes gondolatom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

éjjel még írtam sms-t Angie-nek, de azért jobb volt így kicsit bővebben kifejtve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de majd buszon bővebben)

Hááá, első értelmes gondolat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem az suhant át a fejemen, hogy ki az az állat, aki reggel kilenckor 5 zsák szemetet dob le a nyolcadikról a szemétledobóba, és ráadásul csomó üveg... na most az nem kicsit csörömpöl a fém csőben. Erre ébredtem, most meg megint fúrnak valahol... ez kész! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én nem viszek váltó cuccot, garantált, hogy lesz helyem a metrón másnap miután hazaértünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kellően csöves szaggal bárki felenged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Majd lesz élménybeszámoló a blogomon! Bővebb, hosszabb és vágatlan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na, a többit meg már megbeszéltük!

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 17. - 09:05:49
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 17. - 09:07:37
Létrehozva: #30699

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 17. - 09:59:50) *
na azok a képek engem is érdekelni fognak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért bazi nagy élmény lehetett nekik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) többször is gondoltam mindenkire, akik ott voltak.

Niki, sajnálom nagyon, hogy el kellett jönnöd!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nekem is volt már hasonló élményem - csak az NIN koncert volt. kurva szar! :S

EGYRE JOBBAN ZSONGOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valics el volt szállva utána, de hát majd mesél, ne mindent én mondjak el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én nem zsongok még, egyelőre a fejem zsong de már kezd hatni a Cataflam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 17. - 09:12:00
Létrehozva: #30700

devotee

remélem rendbe jön a fejed, drága!!!
nekem két napja fájdogál bal oldalt hátul az egyik puklim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) lehet túlerőltettem a kreatív közpotom XDDDDD

közben már megy nagyban nálam a készülődés - körömlakk megszáradt! XD már nem vagyok sérülékeny XD mert ismeritek a viccet, nem?

- Meddig a legsebezhetőbb egy nő?
- Amíg meg nem szárad a körömlakkja! XDDDDD

kac-kac XDDDD

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1533 1534 1535 1536 1537 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
53 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (53 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: