2400 Oldal V  « < 1535 1536 1537 1538 1539 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.04. 17. - 16:23:54
Létrehozva: #30721

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 17. - 17:20:05) *
BASSZUS AZ NEM KIFEJEZÉS!!!!!!!!!!
Valics mondta, hogy menjek előbb én. Úgy ugrottam oda XD Aztán már egyből emelte föl a kezét, hogy befészkelhessem magam XD Jól végignézett ám sikeres volt a cickós akció XDD Aztán mondja: "Hi" és akkor néz végig rajtam érted..én meg magamba mondom a köszönés után "Te drágaaaa" És akkor megfogott, meg én is és ahh karoltam a derekááááááááát (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Anyááááááááááááááááááááááám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mekkora lehetett...
Hol ért hozzád? Nehogy megfürödj?

Na mentem pá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 17. - 16:27:25
Létrehozva: #30722

devotee

A vállamat fogta meg, meg én is hozzábújtam, és a jobb arcomon még rajtam van a zakójának a maradéka ááááá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

nem terveztem fürdést, de kénytelen leszek sajnos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 17. - 16:30:51
Létrehozva: #30723

devotee

Hozzáért????
áááááááááááááááááááááá

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 17. - 17:20:05) *
BASSZUS AZ NEM KIFEJEZÉS!!!!!!!!!!
Valics mondta, hogy menjek előbb én. Úgy ugrottam oda XD Aztán már egyből emelte föl a kezét, hogy befészkelhessem magam XD Jól végignézett ám sikeres volt a cickós akció XDD Aztán mondja: "Hi" és akkor néz végig rajtam érted..én meg magamba mondom a köszönés után "Te drágaaaa" És akkor megfogott, meg én is és ahh karoltam a derekááááááááát (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

De egy csomó másodpercig ott fényképezted, én meg magamba "Na mivan, sosem enged el..na ne is engedjen" XD Ajj annyira ééééédeees (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jézusom ez kész!!!!!!!!!

Szerintem élvezte, hogy élvezed direkt csinálta!!!!!!!!!
Ááááááá!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 17. - 16:38:21
Létrehozva: #30724

devotee

IGEEEN !!!! jajj bakker szinte úgy húzott magához bakker XD Nem tudom, még sokkos vagyok, majd ha sikerül lenyugodni kicsit.. mondjuk én meg nem ellenkeztem, kezemet a derekára aztán na nyomjátok XD

Na mennem kell, majd este találkozunk Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 17. - 16:37:27
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 17. - 17:52:27
Létrehozva: #30725

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 17. - 13:00:56) *
Az én fejem az valami borzalmasan nézett ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hajam szétfújta a szél a pusztában míg vártunk! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na mindegy... a buli isteni volt, kinn írtam már róla pár sort a Selected topicban, de majd lesz élménybeszámoló is a blogomon, majd megírom mikor lesz időm rá, ma tuti nem...

Edó nagyon-nagyon fáradt volt és alukált kicsit, közben nyomtuk a Hydrologyt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, az az a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szegény Edó. Azért remélem jól érezte magát!

Akkor jól tippeltem. XD

Idézet (lolacska @ 2010.04. 17. - 11:31:41) *
napsugaras reggelt!

lassan indulnak be a kerekeim ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de azért már kezdek beindulni én is a ma estére. jó lesz látni mindenkit, és kár hogy páran nem jötök. Trixx, drága, hívunk akkor majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké. XDDDDDDDDD

Jó bulizást estére!
MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 17. - 19:33:43
Létrehozva: #30726

devotee

csövike drágaszágok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=YkPO5F0dSJ4

http://www.youtube.com/watch?v=jJkCRzLKdbM

http://www.youtube.com/watch?v=O3v__VMgsi8

http://www.youtube.com/watch?v=EpgE7uVR8K8

http://www.youtube.com/watch?v=EV4365_6OTU

http://www.youtube.com/watch?v=q3ejxWksmMw

délután beszéltem edómmal és valicsommal telefonon egy rövid beszámolot adtak a tegnap estéről. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a szombathelyi partizoknak atom bulit kívánok
usi meglett a prezentációnk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) <--köszi így utólag is
angi, drága köszi a képeket nagyon szépek vagytok rajta mind (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó tök jól áll az a barna bőrkabát, nagyon szuper volt valicsnak a szürke kék szeműeknek nagyon jól áll (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mode olvastam a beszámolódat alan-kével kapcsolatban nagyon közvetlen és én ezért imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
niki kár, h. nem tudtál végig maradni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , te is jól néztél ki és a többiek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 17. - 20:10:24
Létrehozva: #30727

devotee

jantar köszi a videókat!!!!!!!!!!!!!!!!

WILIIII (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Én mindenért imádom jantar (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 17. - 20:16:48
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 17. - 20:28:04
Létrehozva: #30728

devotee

Ja egyébként szerintem Alan drágaságom estére megborotválkozott, amit nagyon jól tett, ez is fiatalítja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

heheheheeee, anyám most mondta, hogy ahhoz képest, hogy 50 éves, jól néz ki. Hát ez alap könyörgöm, Alan Wilder még 70 évesen is jól fog kinézni xD

Wili (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Ja igen Usinak akartam írni, hogy tetszett ez a "gigaWilderista" kifejezés XD ez lesz a nevem msn-en vaze XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 18. - 06:25:02
Létrehozva: #30729

devotee

Jó reggelt jó reggelt!

Látom mindenki alszik még, kipihenitek a tegnap éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Remélem jót tomboltatok.
Gondoltam rátok, Lolának küldtam egy SMS-t éjfél után. Remélem meghallotta, és együtt kiáltottátok hogy
MARTIIIIIIIIIIN! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode, te gigaWilderista magadhoz tértél már? Vagy még mindig a fellegekben jársz? Én ott lennék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Már második napja fáj a fejem, jön a jó idő.

Mindenkinek szép vasárnapot!
Puszi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 18. - 11:34:34
Létrehozva: #30730

devotee

Hellóka!

Trixx drága, mi reggel 6-ig roptuk, még nem is aludtam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki vagyok fingadozva rendesen, megyek is horpasztani, csak bekukkantottam. A Buli ATOM volt!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 18. - 13:06:36
Létrehozva: #30731

devotee

na helló, helló, drágáim!!!

VÉGRE leértem Szegedre. huh azért nem volt semmi másfél nap alatt ennyi km-t megtenni!!!!

jantar: akkor grat a sikeres prezentációtokhoz!!!

először is Mode: örülök, hogy tetszik a gigaWilderista elnevezésem XD meg jó volt tegnap látni téged végre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A buli: nos késtünk pár órát, mert lerobbant a buszunk, meg amúgy is késve indultunk, de olyan éjfél körül már ott voltunk, addigra elég rendesen megvolt az alaphangulat! XD élmény volt együtt üvölteni a Mode számokat a buszon!!! XDDDD meg Marcsi volt a megmentőnk, mert ő hozott DM CD-ket, úgyhogy csak addig kellett kibírni DM nélkül, míg fel nem csíptük a "The best of Tatabánya" csajokat!!!! XD (ilyen plakáttal vártak minket a megbeszélt helyen!!! XDDD Állatok!!! XD IMÁDOM MINDEGYIKET!!!!)
Kicsit tartottam tőle, hogy milyen lesz a buli, de végül baromi nagyot tomboltunk és én nagyon-nagyon-nagyon jól éreztem magam!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a Black Celebration fellépése is nagyon zsír volt!!!!!!!!!!!!!!!! azt is végigtomboltuk!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
bővebben majd a blogomon, mert ez megér egy hosszabb bejegyzést XD
na cigizek egyet és VÉGRE lefürdők, mert már nagyon kell!!!!!!!! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 14:48:10
Létrehozva: #30732

devotee

Sziasztok nyuszifülek!

Két órát aludtam.. kész vagyok.. hát igen.. van, hogy az ember elveszti önmagát, nálam ez tegnap meg is történt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hide what you have to hide, and tell what you have to tell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira jó volt az elmúlt két nap... hogy aaaaaahhhhh... Pénteken óriásit tomboltam Alannel, mondjuk 40 perc után ki kellett mennem, mert rosszul lettem, olyan meleg volt ott, ahol én álltam, de 5 perc levegőzés után már mentem is vissza, és egy hatalmas emelvényen állva tomboltunk végig Marcsikával... Tegnap meg.. jesszusisten... azt hiszem, hogy nem szeretném vissza nézni a vidiket, meg a képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) becsajoztam, bepasiztam, minden volt .... Lányok, fantasztikusak voltatok, mindannyian... Usival, Lolaval, ANgievel, Macsussal végig nyomtuk reggelig. Én már mezítláb táncoltam, annyira fájt a lábam.. sőt mezítláb mentem a buszig is..
Jaaaaaaa.. és beborultam az árokba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NE is tudom ki szedett ki, mert Valics annyira nevetett, hogy ő is térdelt előttem a domboldalon, és nem tudott segíteni.. Én gurultam, mint egy zsemle lefelé, és ott is maradtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez van.. mindenkitől elnézést kérek!!!!!
Mindenki alszik? mindenki jól érezte magát? Angie minden tiszteletem, hogy ezt kibírtad velünk így szárazon, tudom, sokszor nehéz volt velünk... rettenetesek vagyunk . RESPECT (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki.. miért nem vártatok meg minket?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 14:53:18
Létrehozva: #30733

devotee

Kesik... NAgyon szépen köszönjük ezt a fantasztikus éjszakát... Isteni volt, komolyan... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár téged nem sokat láttalak, nem tudom hova tűntél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 18. - 15:18:59
Létrehozva: #30734

devotee

Igen, igen RESPECT Angie-nek és sok-sok-sok-sok puszi Kesiknek (és akik még benne voltak a szervezésben) az atomjó buliért!!!!!
Remélem lesz még BC koncert ilyen rendezvényeken, mert nagyon jól nyomták Árpiék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaja, az kész volt Edó ahogy legurultál az árokba XDDDD te kis zsemle! XD

egyik MYM-es/DA-s ismim rajzolta:

(IMG:http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2010/107/9/9/Mr_Stardust_by_ViolaLucien.jpg)

MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 15:22:42
Létrehozva: #30735

devotee

Usi.... hogy a fakiban tudnak ilyen jól rajzolni.... én egyáltalán nem tudok. Olyan izom lázam van, hogy csak na.. Nektek is? Mindenhol.. nincs olyan porcikám, ahol ne lenne!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 15:28:22
Létrehozva: #30736

devotee

Nikiiiiiiiiii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira sajnálom, hogy nem értünk oda időben... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem rajtunk múlott, szétment a váltó, 2 órát ültünk az út szélén (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 15:33:24
Létrehozva: #30737

devotee

Örülök, hogy jót buliztatok.

Azért nem vártam Edó, mert eleve nem terveztem reggelig bulizást. Soha nem bulizok reggelig.
Szeretek már hajnalban ágyban lenni, amíg sötét van, mert el van cseszve akkor a másnapom.
Már nem csinálok ilyet, régóta.
Elég nekem a munka, ráadásul vigyáznom kell magamra mostanság, hogy babát akarunk.
Szóval Zoli elvitt és el is jött volna értem olyan 2 körül.
De így már hiába, hazament volna és jöhetett is volna vissza.

Szóval fogtuk magunkat elmentünk kajálni és most volt bevásárlók éjszakája is, minő felfedezés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgyhogy jól éreztük magunkat, Mode odaadta az aláírást, aztán lassan hazajöttünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még ha busszal is jöttem volna haza, az elég sokára jön, egy szál kabátkába voltam, úgy fáztunk így is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem így terveztem na, de kihoztuk belőle a programot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nyugi Edó, tudom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha annyira akarom, úgy készülök, de látod nem így akartam...

Puszi!!!!

Bocsi amúgy, hogy eljöttem!
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 15:36:00
Létrehozva: #30738

devotee

Huhhh.. mi reggel 9-re értünk haza... 11-től fél 1-ig aludtam is. Most nem merek én sem aludni, mert akkor este nem fogok tudni! Nincs hangom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Semmi gond Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak sajnálom, hogy nem tudtunk bulizni.. jó lett volna!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 15:42:22
Létrehozva: #30739

devotee

Sziasztok drágáim!!!

Először is: ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Isteni volt az éjszaka, ez az összes eddigi jó bulit felülmúlta, hihetetlent tomboltunk, és hát Valiccsal nem igazán voltunk normálisak de annnnnnnyira jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi: elfelejtettem mondani neked, hogy nagyon szép arcod van, szebb vagy, mint a képeken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is jó volt látni mindenkit!!!!

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 18. - 15:44:12
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 15:43:54
Létrehozva: #30740

devotee

Ez de aranyos... micsoda kínzás.. szegény gyerekek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.dailybest.hu/pillecukor-vagy-turelem/

Mode mikor lesznek már fent a találkozós képek? Erről még nem tudsz semmit?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1535 1536 1537 1538 1539 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
35 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (35 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: