2400 Oldal V  « < 1536 1537 1538 1539 1540 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.04. 18. - 15:55:55
Létrehozva: #30741

devotee

Nem tudom Edó, Faith azt mondta, hogy feltölti, aztán majd letöltjük. Már én is kíváncsi vagyok nagyon. De aztán lehet, hogy az oldalra is kirakja.. nem tudom tényleg nagyon várom már a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És most Recoil-t fogok hallgatni XD Ejjj Wili megfertőzött XD

Egyébként a tegnapi képekre is kíváncsi leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
megteremtettük rendesen a hangulatot XD

Lehet, hogy majd írok Faith-nek, aztán megérdeklődöm, hogy kb. mikorra várhatók a képek.

Idézet (Trixx @ 2010.04. 18. - 06:25:02) *
Jó reggelt jó reggelt!

Látom mindenki alszik még, kipihenitek a tegnap éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Remélem jót tomboltatok.
Gondoltam rátok, Lolának küldtam egy SMS-t éjfél után. Remélem meghallotta, és együtt kiáltottátok hogy
MARTIIIIIIIIIIN! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode, te gigaWilderista magadhoz tértél már? Vagy még mindig a fellegekben jársz? Én ott lennék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Már második napja fáj a fejem, jön a jó idő.

Mindenkinek szép vasárnapot!
Puszi

ááá, dehogy tértem. Olyan, mintha az egész egy álom lett volna. Annnnyira de nagyon aranyos volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 15:58:07
Létrehozva: #30742

devotee

Usi... csírás zsemle? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 18. - 16:19:37
Létrehozva: #30743

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 18. - 16:42:22) *
Sziasztok drágáim!!!

Először is: ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Isteni volt az éjszaka, ez az összes eddigi jó bulit felülmúlta, hihetetlent tomboltunk, és hát Valiccsal nem igazán voltunk normálisak de annnnnnnyira jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi: elfelejtettem mondani neked, hogy nagyon szép arcod van, szebb vagy, mint a képeken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is jó volt látni mindenkit!!!!

jajj a végén még elpirulok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
egyébként te is sokkal csinibb vagy élőben, mint a képeken!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó volt ez a fekete összeállítás rajtad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és az tuti, hogy csináltuk a hangulatot!!!
nagyon kivi leszek mindenféle képre!!!!

Angie: a Diesel-es képek szupik!!!

Niki: én is sajnálom, hogy nem tudtunk talizni!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Edó: jah, csírás-tojásos zsemle!!!!! nyamm, nagyon fini volt meg a brownie-d is!!!! életet mentettél ezekkel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 16:25:43
Létrehozva: #30744

devotee

Usi: De komolyan, nagyon szép vagy!!! Meg hogy örültél amikor az Useless elkezdődött hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ohh hát én is köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dM buliba mindig feketébe megyek, ez már ilyen alap dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg amúgy is a sötét színeket szeretem, érthető okokból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj a Wili is fekete zakóba volt, még mindig érzem az anyagát a tenyeremen, meg a derekát ahh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 18. - 16:29:52
Létrehozva: #30745

devotee

Valics mesélte részletesen, hogy miként fogdosta meg Wili hajacskáját! XDDD az NAAAAGYON édes volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg örülök, hogy ilyen jól sikerült nektek a találkozás a Mesteretekkel! XD

Köszi Mode a bókot megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj hát a Useless nélkül nekem nem DM buli a buli! XD kétszer kértem le egyébként, sőt még Edót is odaküldtem, hogy kérje harmadszorra is, mert nem akarták úgy tűnik leadni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de leadták és elszabadult a pokol XD vagyis én XD bár most nem nyomtam annyira mint szoktam, mert fáradt voltam és addigra elég jól álltam piaügyileg is XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 16:34:44
Létrehozva: #30746

devotee

Jajjj igeeeen!!!! Úristen, mit meg nem adnék, hogy visszamehessünk az időben.. úgy kb. péntek 11 órára visszatekerném, akkor már nem kellett sokat várni, pár perc múlva jött is és annyira szép volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg ahogy mosolyog..azt a mindenit...
Meg ahogy beszél..bakker annyira szép szája van, meg mindene annyira szép. Tök furcsa volt élőben látni, hogy ugyanúgy beszél, meg mindent ugyanúgy csinál, ahogy a képeken, meg a tv-ben látni

5 óra fele már kezdtem én is elfáradni, átlagban 4-ig nyomom xD De addig aztán mint a hurrikán XD Jó is ez a Useless, a klipjét imádom nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meg az a röhej Wilivel kapcsolatban, hogy anyám, Sanyi, mindenki azt mondta, hogy akkorát fogok csalódni, mert egyáltalán nem olyan, mint a képeken.. Ehhez képest??? Hát nem is volt olyan, mert sokkal szebb és aranyosabb volt és bele vagyok zúgva mint az atom XD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 18. - 16:41:08
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 16:34:44
Létrehozva: #30747

devotee

Kikészülök a meccsen... kikap az eto (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 18. - 17:02:07
Létrehozva: #30748

devotee

helóhelóhelóóóó

jajj gyerekek, ez nagyon kééész, megvalósítottuk a 101-et!!!
mindenkit imádok, annyira jóóóó volt! ez valami hihetetlen örök élmény volt, nagyon durva.

Mode, te milyen szép vagy, hát mondjuk ahogy anyud láttam, volt kitől örökölni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, én úgy imádlak téged, meg az egész tatabányai groupot!!! hát láááw, bébikéim, láááw

én akaroook méééég ilyet!

na, írok majd egy humorteljes blogbejegyzést a dologról, aztán megosztom veletek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 18. - 17:15:25
Létrehozva: #30749

devotee

Lola: na feltámadtál hamvaidból? XD

Edó: ja, nekem nincs izomlázam, csak éjjel beakadt a levegőm az oldalamnál és annak az "utószúrásait" érzem meg mondom, a lábaim helyén két darab kő van XD

Lola2: hehehe, igen, megvan az a 101 kalandos lerobbanással és puszta szélén Mode-ra táncolással! XD nekem is marha nagy élmény volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy ilyen buszútra már mióta vártam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aszonták a többiek, hogy elméletileg a kövi buli Győrben lesz? majd ősszel. arra is megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 17:27:16
Létrehozva: #30750

devotee

Lola: Köszönöm szépen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várom azt a blogbejegyzést XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 18. - 17:37:41
Létrehozva: #30751

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 18. - 18:15:25) *
Lola: na feltámadtál hamvaidból? XD

Edó: ja, nekem nincs izomlázam, csak éjjel beakadt a levegőm az oldalamnál és annak az "utószúrásait" érzem meg mondom, a lábaim helyén két darab kő van XD

Lola2: hehehe, igen, megvan az a 101 kalandos lerobbanással és puszta szélén Mode-ra táncolással! XD nekem is marha nagy élmény volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy ilyen buszútra már mióta vártam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aszonták a többiek, hogy elméletileg a kövi buli Győrben lesz? majd ősszel. arra is megyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

feltámadtam én már rég, csak 3 órácskát aludtam egy hosszú forró zuhany után. aztán öszsekotortam magam annyira hogy le bírjak vonaglani a boltba, és már incsifincsi kaját is csináltam, hagymás-tartáros salátát virslivel - kitűnően kezeli az alkoholgőzben fetrengő gyomromat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az a legjobb hogy nem vagyok másnapos. mióta kávéhoz jutottam, még a fejem se fáj. nájsz!

nekem leszakad mindkét lábam szintén, talpban és térdben mindkettő, és a jobb combizmomat alighanem túlerőltette a seggrázás XD

a tegnapi nap az én számomra "A magyar 101" néven vonul be a történelembe.

jah nem is mondtam, de ténylegtényleg: minden szervezőnek hála és köszönet! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Mode, érkezik majd a bejegyzés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 17:38:01
Létrehozva: #30752

devotee

Képek!!

http://www.szorfdeszka.hu/2010/0416rec/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 17:45:03
Létrehozva: #30753

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 18. - 17:38:01) *

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

(IMG:http://www.szorfdeszka.hu/2010/0416rec/galeria//pic/100.jpg)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 17:45:35
Létrehozva: #30754

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 17:48:27
Létrehozva: #30755

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 18. - 17:45:35) *

ALAAAAAAAAAAN ALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN AAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

némelyik képen meg ott vagyunk vaze xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 17:52:28
Létrehozva: #30756

devotee

Jaja, ott vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 17:53:46
Létrehozva: #30757

devotee

Niki te is rajta vagy az egyiken XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 17:53:56
Létrehozva: #30758

devotee

Angie, és Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mosolyognak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 17:54:18
Létrehozva: #30759

devotee

hehe:D

ALAN ANNYIRA SZÉÉÉÉÉÉÉÉP (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 17:59:43
Létrehozva: #30760

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 18. - 18:54:18) *

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  038.jpg ( 66.41K ) Letöltések száma: 8

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1536 1537 1538 1539 1540 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
92 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (92 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: