2400 Oldal V  « < 1537 1538 1539 1540 1541 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.04. 18. - 18:00:54
Létrehozva: #30761

devotee

Nálam még mindig Valics közelije viszi a prímet.. kár, hogy a feje teteje lemaradt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 18:04:21
Létrehozva: #30762

devotee

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁ

Idézet (Alisha @ 2010.04. 18. - 18:00:54) *
Nálam még mindig Valics közelije viszi a prímet.. kár, hogy a feje teteje lemaradt

Jajjj azok a kék szemek.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 18:11:47
Létrehozva: #30763

devotee

Marcsika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon fáradt vagyok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most aludtam el, erre Melics felhívott a vonalason...jajjj... de mérges vagyok miatta... És kívánom anyukád husilevesét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 18:14:14
Létrehozva: #30764

devotee

Bazzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg mi meg ott álltunk előtteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(IMG:http://www.szorfdeszka.hu/2010/0416rec/galeria//pic/108.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 18. - 18:16:15
Létrehozva: #30765

devotee

Jó reggelt!

Nyálcsorgatósat szunyáltam, de arra ébredtem, hogy kva hideg van. Mért nem megy a távfűtés? Ide fagyok vazzeg.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Usi, Lola, Edó, hát az összes türelmem összeszedtem hozzátok, mert mi most Macsussal képeztük a józan magot a buszon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegény sofőr, teljesen kikészítettük éjjel az ordítással. Alapban fejfájással indultam, most képzeljétek el, mikor 8 órát össze vagytok zárva egy ordító, kontrollálatlan bandával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi Macsussal azért jót dumáltunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagyis próbáltunk dumálni... Hát igen, az a busz lerobbanás nem volt semmi, két és fél órát álltunk az út szélén, néztük a naplementét és megmentetett minket a modern technika és az alkohol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk volt egy negyed óra, amikor elég feszült lett a hangulat, meg is ijedtem, hogy verekedés lesz... de szerencsére nem lett.

Haza felé Lola, Usi meg én teljesen készen lettünk, azt hiszem a tatabányai megállónál értük el a mélypontot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyerekek, a Mekiben alig tudtam megfogalmazni két mondatot, és komolyan koncentrálnom kellett arra, hogy mikor kérdezte a kiszolgáló milyen fajta cukrot kérek, akkor a jó választ adjam: fehéret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán a buszon Usi sültkrumplijából csórtam, vagyis szívtam egy pár szál krumplit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Reggelire kávét ittam krumplival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj, de jók ezek az Alan bulis képek, istenem!!!!!!!!!!!!!! Ott vagyunk, NIKI!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 18. - 18:24:34
Létrehozva: #30766

devotee

Usi, itt az Allelujah a pénteki buliról: http://www.youtube.com/watch?v=wVnhmw6IUic...feature=related
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 18:24:43
Létrehozva: #30767

devotee

A telefonom Alan Wili túlterhelésben fog tönkre menni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 18. - 18:29:15
Létrehozva: #30768

devotee

hát, ez benne van a pakliban egy ilyennél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elvégre nem nyugdíjas városlátogatásra mentünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ez nem az a busz volt XD sehol egy úti sakk, sehol egy keresztrejtvény, de még a horgolókészletek és hallókészülékek is otthon maradtak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mondom, mi voltunk a 101!!!

azért kösz a türelmet
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 18:31:25
Létrehozva: #30769

devotee

Hehhehehe... Lola.. mit is mondtál ? ahhh... csatak picsa részeg vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én annyira röhögtem.. istenem, Melics majdnem kiköpte a bort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 18:34:42
Létrehozva: #30770

devotee

Csajooook!!!!!!!!!!

Judy már tölti fel a fotókat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.04. 18. - 18:47:43
Létrehozva: #30771

Painkiller

Idézet (Niki @ 2010.04. 18. - 18:38:01) *

Sziasztok Drágáim!

Köszönöm ezt a vidit ,ez akkora élmény volt még most is, hogy könnybe lábadt a szemem.Annyira magas emelvényen álltam , majdnem leszédültem de csak lengettem a Wilinek.Örülök nagyon hogy részese lehettem ennek az élménynek ! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szavakban ki sem fejezhető ! Pedig nem vagyok valami nagy Recoil fan!

Idézet (Alisha @ 2010.04. 18. - 19:11:47) *
Marcsika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon fáradt vagyok... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most aludtam el, erre Melics felhívott a vonalason...jajjj... de mérges vagyok miatta... És kívánom anyukád husilevesét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gyere babám van ott még ahonnan az jött! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 18:58:46
Létrehozva: #30772

devotee

NEm igazán bírok sehova menni... gömbölyű a talpam.. kutyám sem hagyom itthon, nem láttam egész hétvégén, mert mindig valami dolgom volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy majd legközelebb
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.04. 18. - 19:06:49
Létrehozva: #30773

Painkiller

Jaj csajok!

Annyira überfáradt vagyok még mindig , fáj minden tagom és csordultig tele a szívem a két nap élményeivel (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ha nem mondtam volna elégszer, akkor ismétlem magam .Nagyon szeretlek titeket (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A tegnapi bulink hatalmas volt ( bár kicsit megtévelyedtem de jólesett nyelvcsatát vívni , bocsika érte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Esztikém nem is értem hogy tudsz minket tolerálni !!!!!!! Annyit röhögtem , lézerkardoztunk az üres flakonokkal a Vali lett Dart Wilder még ma is ezen visongtunk ebéd közben.Jaj babáim ,szól nálam a Nothing (itt egymagamban kuncogok ) 101-et is megéltük tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szétráztam az agyamat is annyira nyomtam megint a színpadon.Ösztönösen megtalálom ha becsiccsentek nem is értem miért? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És találkoztünk a Gáborral akit ugyan mind máshonnann de ismerünk, mert Tatabányai volt .Már Szombathelyi ott él, dolgozik.És még annyit írhatnék de várom az élménybeszámolókat és majd reagálok rá én is.Szóval az "Erő velünk volt"!!!! Ugye drágáim????
Mekkora lett volna ,ha ma mindenkit az anyum józanító husilevese várt volna ebédre!! Igazi agysejtgyógyító volt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 18. - 19:07:32
Létrehozva: #30774

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 18. - 19:29:15) *
hát, ez benne van a pakliban egy ilyennél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elvégre nem nyugdíjas városlátogatásra mentünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ez nem az a busz volt XD sehol egy úti sakk, sehol egy keresztrejtvény, de még a horgolókészletek és hallókészülékek is otthon maradtak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mondom, mi voltunk a 101!!!

azért kösz a türelmet

jól mondod XD ismertek minket, erre lehetett számítani XD
jah egyébként nálam volt a hátitáskámban rejtvény! XDDDDDDDDDDDDDDDDD

huhh Edó az a dobozos bor marha jó volt!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi így utólag is!
és tök jó volt Meliccsel is végre partizva találkozni! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Angie: a vidit nem tudom megnézni most, mert sokat levesz a netemből. majd otthonról jövő hétvégén megnézem. de azért köszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 18. - 19:09:12
Létrehozva: #30775

devotee

na igen Marcsika, meséljél csak kicsikét a tegnap éjjeli szerzeményedről!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
tetszett a látvány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocs ha néha nektektáncoltam, de hát evvan ha Loli pörög (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 18. - 19:11:38
Létrehozva: #30776

devotee

Marcsi: igen, hát mi vagyunk a Fekete Sereg, az erő sötét oldalán állunk, ami ugye velünk van/volt. És tuti a flakonkardozással csalogattátok vissza az erőt, mert hát a BALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZS (szerelő) végül meg tudta szerelni a váltót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jujjjjjjjjj Judy képeire nagyon kivi leszek!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szupi volt, hogy kicsit vele is tudtam már beszélgetni, mert eddig csak fotózni láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah meg az mekkora volt már, hogy még Pesten mikor vártuk a többieket, egy angol nőci odajött lekamerázni Judy haját, mert hogy tök jól nézett ki XD (amúgy tényleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )!!!!

Angie, Lola: jah, azt a sétát úgy Pesten mikor már visszaértünk ma, azért kihagytam volna - ott fáradtam le nagyon-nagyon XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 18. - 19:15:22
Létrehozva: #30777

devotee

Sziasztok!

Örömmel olvasom, hogy mekkora atom jó buli volt tegnap.
A képek is szuperek. Nagyon szépek vagytok.
Hulla fáradt vagyok egész nap dolgoztam anyukáméknél, szőlőt és fát metszettem, és le is égtem. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Meg éjfélkor üzentem is Lola, megkaptad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 19:18:58
Létrehozva: #30778

devotee

Azt tudjátok, hogvy nekem volt egy óra, amit kint töltöttem Gáborral az utcán... jesszus de szarul voltam! és utána jobban lettem, és ittam tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Reggel óta a puppets-et dúdolom... imádom azt a kis mocskos szövegét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 18. - 19:19:01
Létrehozva: #30779

devotee

áááá,
Balááááázs!!!!
ááá
dobozos csapolós bor!!!!
áááááááááá
kééészek az emlékeim, meghalok a röhögéstől!!! XD

Judy is tényleg milyen nagyon jó fej! szívesen dumálnék vele máskor is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, Usi, az a séta nem volt jó ötlet. de hát neked akartunk kedvezni hogy ne kelljen elbékávéznod a jegyed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon fáradthullabetegek voltunk szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majdnem elaludtam a villamoson! XD

Trixx, láttam az sms-ed, de olyan 5 körül csak XD
azért számtalanszor visítoztuk ám a szöszi nevéééét rád gondolva!
jah, meg Nikit is felhívtuk a buszról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá, kész volt a party
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 18. - 19:20:20
Létrehozva: #30780

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 18. - 19:34:42) *
Csajooook!!!!!!!!!!

Judy már tölti fel a fotókat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De jó, nagyon várom őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1537 1538 1539 1540 1541 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
44 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (44 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: