2400 Oldal V  « < 1538 1539 1540 1541 1542 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.04. 18. - 19:20:34
Létrehozva: #30781

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 18. - 20:19:01) *
áááá,
Balááááázs!!!!
ááá
dobozos csapolós bor!!!!
áááááááááá
kééészek az emlékeim, meghalok a röhögéstől!!! XD

Judy is tényleg milyen nagyon jó fej! szívesen dumálnék vele máskor is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, Usi, az a séta nem volt jó ötlet. de hát neked akartunk kedvezni hogy ne kelljen elbékávéznod a jegyed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon fáradthullabetegek voltunk szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majdnem elaludtam a villamoson! XD

Trixx, láttam az sms-ed, de olyan 5 körül csak XD
azért számtalanszor visítoztuk ám a szöszi nevéééét rád gondolva!
jah, meg Nikit is felhívtuk a buszról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá, kész volt a party

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most elköszönök.
Puszi mindenkinek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 19:21:17
Létrehozva: #30782

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem forgattatok filmet?
Mikor lesz kiadva a dvd-tek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 18. - 19:24:20
Létrehozva: #30783

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.04. 18. - 20:06:49) *
Jaj csajok!

Annyira überfáradt vagyok még mindig , fáj minden tagom és csordultig tele a szívem a két nap élményeivel (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ha nem mondtam volna elégszer, akkor ismétlem magam .Nagyon szeretlek titeket (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A tegnapi bulink hatalmas volt ( bár kicsit megtévelyedtem de jólesett nyelvcsatát vívni , bocsika érte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Esztikém nem is értem hogy tudsz minket tolerálni !!!!!!! Annyit röhögtem , lézerkardoztunk az üres flakonokkal a Vali lett Dart Wilder még ma is ezen visongtunk ebéd közben.Jaj babáim ,szól nálam a Nothing (itt egymagamban kuncogok ) 101-et is megéltük tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szétráztam az agyamat is annyira nyomtam megint a színpadon.Ösztönösen megtalálom ha becsiccsentek nem is értem miért? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És találkoztünk a Gáborral akit ugyan mind máshonnann de ismerünk, mert Tatabányai volt .Már Szombathelyi ott él, dolgozik.És még annyit írhatnék de várom az élménybeszámolókat és majd reagálok rá én is.Szóval az "Erő velünk volt"!!!! Ugye drágáim????
Mekkora lett volna ,ha ma mindenkit az anyum józanító husilevese várt volna ebédre!! Igazi agysejtgyógyító volt!

Drága Marcsikám!

Hogy ne viselnélek el benneteket, hát a barátaim vagytok, és azért nekem is van toleranciám, és a küszöb elég tág (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért nagyon hülyék voltatok, de nincs ezzel baj míg asz ésszerűség határain belül mozog. Nem is veletek volt a baj, hanem pl. azzal a csávóval, aki ellökte Judyt.

Láttam, nagyon össze melegedtél azzal a sráccal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Kajáról jut eszembe, ma még nem is ettem, csak a kávét a krumplival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ÉN IS SZERETLEK BENNETEKET (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 18. - 19:30:21
Létrehozva: #30784

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 18. - 20:19:01) *
áááá,
Balááááázs!!!!
ááá
dobozos csapolós bor!!!!
áááááááááá
kééészek az emlékeim, meghalok a röhögéstől!!! XD

Judy is tényleg milyen nagyon jó fej! szívesen dumálnék vele máskor is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, Usi, az a séta nem volt jó ötlet. de hát neked akartunk kedvezni hogy ne kelljen elbékávéznod a jegyed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon fáradthullabetegek voltunk szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majdnem elaludtam a villamoson! XD

Trixx, láttam az sms-ed, de olyan 5 körül csak XD
azért számtalanszor visítoztuk ám a szöszi nevéééét rád gondolva!
jah, meg Nikit is felhívtuk a buszról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá, kész volt a party

Balázs az ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szegény bele is vörösödött, ahogy skandáltuk a nevét a pusztában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt sem volt semmi, mikor az ásványvíznek álcázott piás flakonokkal vívtak a csajok háborút, mint Star Warsban! És ahogy behuppantunk a busz rakterébe? Na... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ááááááá, állatok voltunk!!!

A Niki hívott engem, de úgy visongattatok, hogy nem hallottam semmit, ezért mikor megálltunk az újabb pia adagért úgy döntöttem vissza hívom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.04. 18. - 20:18:58) *
Azt tudjátok, hogvy nekem volt egy óra, amit kint töltöttem Gáborral az utcán... jesszus de szarul voltam! és utána jobban lettem, és ittam tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Reggel óta a puppets-et dúdolom... imádom azt a kis mocskos szövegét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ki az a Gábor? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 18. - 19:36:54
Létrehozva: #30785

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 18. - 20:11:38) *
Angie, Lola: jah, azt a sétát úgy Pesten mikor már visszaértünk ma, azért kihagytam volna - ott fáradtam le nagyon-nagyon XD

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A séta feledhetetlen volt, csak úgy jött belőlünk a hülyeség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én élveztem... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Niki @ 2010.04. 18. - 20:21:17) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem forgattatok filmet?
Mikor lesz kiadva a dvd-tek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Judy videozott (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 19:37:57
Létrehozva: #30786

devotee

Na

Fáradt vagyok nagyon, úgyhogy elmegyek pihenni, mert holnap iskolába kell menni. Ajjj már jó lesz, ha vége lesz az évnek, kezdek kifáradni...

Éééés utána pedig agyon fogom csókolgatni az én Wilim fényképét, és agyban újra átélem azt az ölelést (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

na pááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 18. - 19:47:46
Létrehozva: #30787

devotee

Jajj annyi az emlék és új élmény! most kezdenek visszajönni! XD jesszus mennyit röhögtünk!!!! XDDD

Edó: én kinn is voltam pár percet mikor ott kint ültél mert hogy szarul voltál (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak fáztam és bementem.

Angie: hát igen, az volt a nap beszólása az a "gyújts rá egy szál krumplira!" XDDDDDDD
kivi leszek Judy videójára is!!!!

ja és LOVE van persze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádlak titeket, ti party animalok!!!!!!!!!!! XDDDD

na én meg bemászom az ágyba és olvasgatom kicsit az Angie által szerzett angol Dave-könyvet! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 19:59:54
Létrehozva: #30788

devotee

Ahh.. Usi... igen, volt egy ilyen emlékképem, csak nem voltam benne biztos
de akkor nem halucináltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uhhh... de mocskosul szarul voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) USikám, köszönöm, hogy kint voltál velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 18. - 20:03:30
Létrehozva: #30789

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 18. - 20:47:46) *
Jajj annyi az emlék és új élmény! most kezdenek visszajönni! XD jesszus mennyit röhögtünk!!!! XDDD

Edó: én kinn is voltam pár percet mikor ott kint ültél mert hogy szarul voltál (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak fáztam és bementem.

Angie: hát igen, az volt a nap beszólása az a "gyújts rá egy szál krumplira!" XDDDDDDD
kivi leszek Judy videójára is!!!!

ja és LOVE van persze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádlak titeket, ti party animalok!!!!!!!!!!! XDDDD

na én meg bemászom az ágyba és olvasgatom kicsit az Angie által szerzett angol Dave-könyvet! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Lánckrumplista lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is lépek gyereke, mert magamba röhögök és ez azért súlyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Reggel meg meló... és emberien kell kinéznem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Pusza!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 20:08:30
Létrehozva: #30790

devotee

Ááá!!!!!

Küldték!!

http://picasaweb.google.com/disp.hu/100416Recoil#
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 18. - 20:22:58
Létrehozva: #30791

devotee

VALICS DE SZÉPEN MUTATSZ ALANNEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Angie: na elolvastam az első fejezetét a drága cicafiú életéből! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem lesz rossz ez a könyv. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na pihizz te lánckrumplista! XD én is megyek, most merültek le az elemeim. holnap meg korán felkelek, hogy megírjam legalább az egyik esszét, ami kell holnapra és amire ma ilyen minimál agykapacitással képtelen voltam XD

na jó éjt csajok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 18. - 20:27:44
Létrehozva: #30792

devotee

úristenúristen
ahogy jönnek vissza az emlékek, hát kééész

na azt a fotót pl nem akarom látni amikor beültetek a csomagtérbe, és keresztülfektettetek magatokon XD atyaég, és még a kamera is fogott!!! neeeee!!!
ahogy skandáltuk a szerelő nevét, hát kéész!
meg ahogy Marcsikával nyomtuk a táncot az útszéli susnyásban!
na jó, kész, halok a röhögéstől.

Angie, móka volt az a séta azért szerintem is. majd belehaltam, de jó volt. ahogy nyiszogtunk, hogy jajj, fáááj, ööö, meg elmésebbnél elmésebb idióta poénokat dobáltunk be...

hűű, Valics, jóóóó a kép az emberrel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 20:32:43
Létrehozva: #30793

devotee

Jó éjt Sereg-lányok, csók!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 20:40:52
Létrehozva: #30794

devotee

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

De ugye ez még nem az összes kép?

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 18. - 20:43:37
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 20:55:53
Létrehozva: #30795

devotee

Biztos nem Bettike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezek nem azok a képek, mert nem a kamerába néztek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 20:58:53
Létrehozva: #30796

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 18. - 20:55:53) *
Biztos nem Bettike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezek nem azok a képek, mert nem a kamerába néztek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát remélem is, mert azt a képet nem látom, ahol Alan és én vagyunk xD Mondjuk Faith-nek is van egy halom képe szerintem. Meg aztán volt ott 15 fényképezőgép xD De ott meg vannak képek, ahol nekem ír alá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Úúúúristen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 18. - 20:59:19
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 21:02:25
Létrehozva: #30797

devotee

Ja ne aggódj Mode, ezt csak úgy küldték, biztos van még egy halom kép!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Majd meglesz az összes, tuti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 18. - 21:02:54
Létrehozva: #30798

devotee

Mi van Nikica.. már megint cirkálsz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 21:03:38
Létrehozva: #30799

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 18. - 21:01:51) *
Ja ne aggódj Mode, ezt csak úgy küldték, biztos van még egy halom kép!!!

Tuti hogy van, olyan volt mint egy paparazzi izé, 15 fényképezőgép előttünk, egyik jobbra hajolt, úgy fotózott, a másik meg sem mozdult , a 3. az balra hajolt, a maradék meg ugyanezt felváltva XDDD Azt sem tudtam, hova nézzek xD

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 21:03:39
Létrehozva: #30800

devotee

Aha, Mode-nak akartam üzenni, hogy nézze meg, de közben láttam, hogy itt volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1538 1539 1540 1541 1542 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
87 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (87 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: