2400 Oldal V  « < 153 154 155 156 157 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.12. 02. - 11:39:57
Létrehozva: #3081

devotee

Szasz Angie..!!!

Gyerekek, olyan büdöset csináltam.. halat sütöttem, és mindennek olyan szaga lett. Hogy fogok igy dolgozni .... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na lökd a sztorit Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 02. - 12:00:17
Létrehozva: #3082

devotee

Hát szóval elég zavaros az egész.DM koncerten voltam de valami olyan helyen volt mint egy mozi helység tele székkel a nézőtér és volt egy üres szakasz ahol be lehetett menni a székekhez.Tök kevesen voltak még néztem is és csodálkoztam rajta.Egy darabig középről figyeltem a koncertet aztán elmentem kicsit oldalt és közben azon gondolkodtam,hogy is kéne titeket megtalálni.Aztán egyszer csak Dave odajött hozzám kinyújtotta felém a kezét és tiszta magyarsággal azt mondta "gyere".Elindultunk azon üres részen amit mondtam hátunk mögött meg testőrök jöttek és aztán arra figyeltem fel,hogy a másik kezével meg a te kezedet fogja Angie és igy mentünk hárman egymás mellett.De hogy te Angie hogy kerültél oda olyan hirtelen nem tudom.Ja és a hátunk mögött jött Andy is.Aztán Dave lefényképezett minket de nem akarta megmutatni csak vigyorgott és elkezdett angolul beszélni amit én ugye nem értek és mondtam neked Angie,hogy Dave neked magyaráz.Aztán hirtelen felébredtem.Úgyhogy nem tudom hova mentünk volna....Ja és a hallgatók között ott volt anyám is és mikor látta megyünk Dave-vel kézen fogva elégedetten vigyorgott.Értitek anyám DM koncerten? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Azt se tudja mi az a DM.

Angie:alakulgat Petra csak a szemébe cseppentést utálja. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Ja és tovább is van álmodás csak az már más de benne van Dave. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 02. - 12:12:06
Létrehozva: #3083

devotee

Hú vica, akkor te ma tobzódtál az álmokban. Én Dave kezét fogtam? Júúúúújjjjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó neked, én autóriasztóra ébredtem.

Edóka, a hal finom, kit érdekel akkor, hogy büdös? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 02. - 12:18:55
Létrehozva: #3084

devotee

Na Vica ez szép volt. Hehehe.
Emlékszem mikor én is álmodtam dm-eset.
Amúgy most is tuti, az esti műsor miatt amit néztem, de semmire sem emlékszem.
Jó álom volt...egyszer majd idetéved egy álomfejtő aztán jól megírja nekünk a véleményét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyenlőre nem találtam mást iwiw-en....még téged Vica.
Te nem kaptad el Petrától? Fertőző. Mindkét szeme olyan?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 02. - 12:30:09
Létrehozva: #3085

devotee

Ja Angie.

A másikba meg csak arra emlékszem,hogy Dave megpuszilta/csókolta a vállam kétszer is és én meg mondtam neki,hogy "még" de nem értette és én meg rámutattam ahova a puszit adta és kézmozdulatokkal próbáltam magyarázni mit akarok ő meg vigyorgott és megértette. :DAztán azt mondta,hogy neki előző nap velem kellett volna randiznia de nem jött össze és mivel ilyen vagyok,hogy még kértem puszit tőle ezért bepótoljuk a randit és még haza is kisér.Én meg csak lestem rá és mondtam neki,hogy nem velem kellett volna randiznia hanem egy másik csajjal és rámutattam egy nőcire de nem tudom ki volt az.Ez sem tudom honnan szedte az agyam.

Idézet (Niki @ 2009.12. 02. - 12:18:55) *
Na Vica ez szép volt. Hehehe.
Emlékszem mikor én is álmodtam dm-eset.
Amúgy most is tuti, az esti műsor miatt amit néztem, de semmire sem emlékszem.
Jó álom volt...egyszer majd idetéved egy álomfejtő aztán jól megírja nekünk a véleményét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyenlőre nem találtam mást iwiw-en....még téged Vica.
Te nem kaptad el Petrától? Fertőző. Mindkét szeme olyan?

Szia Niki.

Honnan szedte ezt az agyam fogalmam sincs.
Megtaláltál az iwiw-en? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké.
Még egyenlőre nem kaptam el a szembibit a Petrától.Igen mindkettő olyan és sajna fertőz úgyhogy nem árt vigyázni.

Angie én arra lettem volna kivi,hogy mit akarhatott tőlünk Dave? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha nem ébredtem volna hirtelen fel nem tudom mi lett volna a folytatás.Lehet,hogy édes hármas? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 02. - 12:51:45
Létrehozva: #3086

devotee

Mielőtt reagálnék a többi hszre, gyors kérdés:
VALAKI TUDJA, HOGY HÉTVÉGÉN HOGY VAN NYITVA A METRO-NÓM????
(nagyon fontos lenne!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 02. - 13:11:34
Létrehozva: #3087

devotee

Szia Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én sajna nem tudom de a csajok közül valaki biztos tudja.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 02. - 13:20:35
Létrehozva: #3088

devotee

Szasz Usi!

Sajna fogalmam sincs róla....

Vica... Jó volt reggel felébredni.. mi? Nézted tán este a XXI. századot ?

Usi, komolyan szüneteltetitek az írást? Há én nagyon el vagyok keseredve.. bár még van mit olvasnom, de előbb utóbb el fog fogyni.. annyira tehetségesek vagytok mind a ketten, hogy csak na.. Nem vagyok szakértő, de annyira jók az írásaitok, teljesen odaszögeznek a monitor elé, és ez nem csak azért van, mert DM, hanem mert ügyesek vagytok. Remekül tudjátok megformázni a karaktereket.. kicsit most el vagyok keseredve (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 02. - 13:22:25
Létrehozva: #3089

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 02. - 13:16:32) *
Szasz Usi!

Sajna fogalmam sincs róla....

Vica... Jó volt reggel felébredni.. mi? Nézted tán este a XXI. századot ?

Nem néztem este hanem felvettem és reggel néztem meg.Ezért is furcsa,hogy éjszaka össze-vissza álmodtam Dave-vel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A férjem telefon csörgésére ébredtem de addigra már túl voltam az álmokon.

Niki:visszaigazoltalak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka ne légy elkeseredve mert én úgy tudom Usi ír tovább.

Bocs Usi de nem tudtam megállni,hogy ne válaszoljak Edókának.Erősítsd meg,hogy jól mondtam és vígasztald meg Edókát.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 02. - 13:26:17
Létrehozva: #3090

devotee

Na szóval sziasztok!

Huhh, Edóka, ez a megfilmesítés nekem is tetszene. néha Anival szoktuk beszélni, hogy milyen nagy lenne, hogy ha a fejünkben lejátszódó jeleneteket és sztorikat valamilyen mode-on egy kábellel be lehetne táplálni a számítógépbe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JUJJJJJ micsoda filmek lennének abból!!!! XDDDD (És hány bugyi halálát okoznák.... XDDD)

Mode: ha összejön a sztori, majd szépen beleképzeled magad a csaj helyébe! XD szerinted mi mit szoktunk csinálni??? XDDDD Hehe, Saw something in his eyes, mi? - úgy értem Alan szemében láttál valamit és ezért zúgtál bele, mint vak ló a gödörbe! XD Egyébként Alannek tényleg nincsenek rossz lábai, asszem láttam már rövidgatyós vagy kisgatyás képet róla régebbről. De ha már a lábaknál tartunk, Martin a nyerő ezen a téren szerintem (sasoljátok meg ennek a videónak a végét, mikor testfestés is van rajta: http://www.depechemode.com/video/tour_proj...projection.html )

Nyah, most durci vagyok, mert az ősrégi mp3-am, amit pen-drive-ként használtam eddig, bemondta az unalmast, úgyhogy vehetek új pen-drive-ot, de akkor már nem valami gagyit, hanem a múltkor mikor levittem a kis beteg laptopomat a doki bácsihoz, láttam egy 4 gigásat 3600-ért! na asszem az fog velem jönni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) végre lesz helyem pakolni rá, mert nekem már kevés az 1GB.
Hjaj holnap végre két előadáson is túl leszek, annyival is kevesebb.
Ja és a wikipédiás cikkemre azt írta a rettegett tanárbácsi, hogy jól sikerült! most happy vagyok!
csak találnék még anyagot Szent Lászlóhoz. (Előadásunkban azt vizsgáljuk, hogy miként maradt fenn Szent László és legendája meg ilyenek. hátam közepére sem kívánom. - de legalább egy helyeske rasztás srác ül sréhen velem szemben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Angie: örülök, hogy örülsz nekem. hehe, egyébként Máté barátom által ismerem a srácot és két hete mikor durván jót buliztunk a társasággal, ő is ott volt. tök édes volt, egy hétig forgott a történteken, mert nem tudtuk megbeszélni másnap. XD no mindegy, majd meglátjuk szombaton. azért kérdeztem a metro-nómot mert akkor végre lenne időm oda is benézni vele (hehe, megmutatom neki a mennyországot - legalábbis amit nekem, nekünk az a hely jelent).
Huh a 30-át még nem tudom. Lehet, hogy aznap megyek fodrászhoz, de akkor délelőttre kérem és akkor délután be tudok menni hozzád talizni, ha gondolod. meg még meg kell kérdeznem Ani barátnőmet is, hogy ő ezt hogy képzelte. De általában előre nem szoktunk tudni ilyeneket. csak az éppen aktuális héten 1-2 nappal hamarabb derül ki. most meg még vagy egy hónap van. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Egyébként miért nem lepődöm meg, hogy te se szereted a szilvesztert? (én se)

Niki: milyen Ebbes after? ők a banda előtt játszanak! vagy az aftert is az ő zenéjüknek akarják szentelni vagy mi??? le vagyok maradva!!!! Jah közben megnéztem amit belinkeltél és msot már értem. hát nagyon remélem, hogy nem azt jelenti a dolog, hogy nem lesz sok mode az afteron, mert én is mode koncira megyek. annyira nem érdekel a NE, hogy olyan afterra menjek! azt nem értem, hogy 2006-ban ennyire nem voltak jók az afterok? (mert akkor emlékszem vagy háromféle after volt mindkét DM konci után). szóval nem értem, hogy miért csak egy van, tömegnyomorral. egyébként én is benne lennék egy taliban és engem is nyugodtan jelölgessetek iwiw-en, a nicknevem is benne van a nevemben, úgyhogy megtaláltok.

vica: mekkorákat vigyorogtam itt a könyvtárban az álmaidat olvasva! tök jók!!! "Gyere!" - asszem ott fosnám össze magam! XDDD

Edóka: ne izgulj, én írok, fordítok, befejezek félbemaradt sztorikat és frissítem majd továbbra is az oldalam (bár most el vagyok maradva a nethiány és a beadandók miatt). csak Capri vonult el az írástól meghatározatlan ideig több okból kifolyólag. talán fogunk még együtt írni, talán nem. én az előbbiben reménykedem, de majd meglátjuk.
jézus már megint milyen éhes vagyok, pedig ma ettem reggel!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 02. - 13:34:30
Létrehozva: #3091

devotee

Usi:örülök,hogy tetszettek az álmaim.Én magam is meglepődtem rajtuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bedöglött az mp3-ad?Bosszantó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 02. - 13:35:17
Létrehozva: #3092

devotee

ja, egyébként meg nem szeretem a Living Room-ot. egyszer voltam de nem jött be, túl fülledt volt a levegő meg valahogy a hely is olyan idegenkedő volt számomra. no mindegy, majd meglátjuk.

vica: az nem zavar, hogy nem tudok zenét hallgatni rajta mert már ezer éve a telefonomon hallgatom. csak az zavar, hogy voltak rajta adatok... :S remélem otthon még le tudom varázsolni róla.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 02. - 13:35:28
Létrehozva: #3093

devotee

Azt mondja Vica: férjem telefonált. Hahaha
Azért maradt annyiban az álom, ha nem csörgött volna kiderül mi lesz hármótokkal.
No látod, de drága férjed van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Most megyek ebédelni, majd jövök.
Csak én szoktam úgy lenni, hogy röhögök a saját poénjaimon? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nézzétek meg mit írtam a tegnapi videóhoz. Hehehe. http://freestate.hu/videos/vid-anton-corbijn-izgalmas-elete/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 02. - 13:44:14
Létrehozva: #3094

devotee

Niki nem telefonált a férjem hanem a telefonján van beállítva az ébresztés és azért szólalt meg.Erre ébredtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hármas álom végének pedig az éjszaka közepén amikor hirtelen felébredtem akkor lett vége. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem vagy egyedül valamikor én is röhögök a saját hozzászólásaimon.

Idézet (Useless-girl @ 2009.12. 02. - 13:35:17) *
ja, egyébként meg nem szeretem a Living Room-ot. egyszer voltam de nem jött be, túl fülledt volt a levegő meg valahogy a hely is olyan idegenkedő volt számomra. no mindegy, majd meglátjuk.

vica: az nem zavar, hogy nem tudok zenét hallgatni rajta mert már ezer éve a telefonomon hallgatom. csak az zavar, hogy voltak rajta adatok... :S remélem otthon még le tudom varázsolni róla.

Ügyi vagy te biztos sikerül leszedni az adatokat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 02. - 13:50:33
Létrehozva: #3095

devotee

komolyan agyfaszt kapok!!!! most szállt el ez a kurva word, amiben egy órányi anyaggyűjtésem volt és nem mentette le!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! úgy tűnik ma taszítom a technikát! :S

na a fele legalább meglett az anyagoknak mikor újra megnyitottam. huh!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 02. - 13:54:11
Létrehozva: #3096

devotee

Usi a technika ördöge ma veled szórakozik. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 02. - 13:59:50
Létrehozva: #3097

devotee

hát szórakozhatna az édes anyjával is!
na lassan elpályázok mert még egy idióta önképzőkörre is el kell mennünk az egyik órára. komolyan mondom az a nő úgy csinál, mintha más dolgunk nem is lenne!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 02. - 14:01:27
Létrehozva: #3098

devotee

Szóval... Én it DM afterre szeretnék menni, nem NE-re, azért az fura, hogy DM koncert után nem DM after van, hanem NE.. nem is értem az embereket.. Ráadásul nekem sok barátnőm, barátom, akik nem tudnak eljönni a koncertre anyagi okok miatt, afterre jönnének velünk, mivel születés napozunk is.. ez így most nagyon lelombozó. Nincs valakitek a tűzvonalban, hogy ezt pontosan megtudjátok?

BAszki.. Usi... ilyenkor kéne szelepet ereszteni a fejeden, gondolom.. Mostanában nem vagy szerencsés a műszaki dolgokban.. De nem bánd!!! MAJD A SZERELEMBEEEEEEEEEEEEEEEN!!! Gondoltam, hogy ez az a srác, akivel mondta, hogy jól összemelegedtetek.. jujj.. de izgatott lehetsz.... imádom a lepkét a gyomromban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 02. - 14:15:19
Létrehozva: #3099

devotee

Edóka: na igen, a randi miatt izgulok. majd kiderül mi lesz, meg hogy jövünk ki meg ilyenek.
na át is ültem a szomszéd géphez, mert a word a másikon kikésszített! 6x mentettem el a dolgokat, de mindig beszart a progi! (itt meg az egér szar) WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
HAZA AKAROK MENNI!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 02. - 14:18:07
Létrehozva: #3100

devotee

Szegény Useless.....
Ja értem Vica, akkor félreolvastam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó kérdés Edóka. Szerintem ez lesz a hivatalos after nem? Legalábbis ebből a hirdetésből úgy tűnik. Nyáron hogy volt? Én már nem emlékszem. Máshol is volt? Vagy csak ahova készültünk a pólónkban? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 153 154 155 156 157 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
129 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (129 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: