2400 Oldal V  « < 1539 1540 1541 1542 1543 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.04. 18. - 21:04:28
Létrehozva: #30801

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 18. - 21:03:39) *
Aha, Mode-nak akartam üzenni, hogy nézze meg, de közben láttam, hogy itt volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Volt egy olyan érzésem, hogy fel kell jönnöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 21:05:29
Létrehozva: #30802

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 18. - 22:03:38) *
Tuti hogy van, olyan volt mint egy paparazzi izé, 15 fényképezőgép előttünk, egyik jobbra hajolt, úgy fotózott, a másik meg sem mozdult , a 3. az balra hajolt, a maradék meg ugyanezt felváltva XDDD Azt sem tudtam, hova nézzek xD

Persze, ez csak egy darab fotósé.
Nem egy ember fotózott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

De te ezt jobban tudod, hehehe mert te voltál ott, te kis VIP-es. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 21:06:37
Létrehozva: #30803

devotee

Nem hát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hogy én mindig bepánikolok XD)

És ez a legjobb ez olyan tök jó XDDDDDDDDDDDD Tátott száj.. XD És itt.... rám néz (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) aaaaaaaaaaahhh vazzeeeee
Elkezdi anyám hogy miért van nyitva a szája.. mondom azért mert beszél miért mi másért xD Emlékszem, hogy mondott valamit, de nem értettem, csak vigyorogtam aztán a kezébe nyomtam a képet. xD És akkor mondta hogy "óóóóó"

(IMG:http://lh4.ggpht.com/_LKtEyoBAA3k/S8mXUdFJMfI/AAAAAAAAEdA/YhhyG3zL1nM/s720/DSC_1020.JPG)

Idézet
Persze, ez csak egy darab fotósé.
Nem egy ember fotózott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

De te ezt jobban tudod, hehehe mert te voltál ott, te kis VIP-es. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

JAjj Niki olyan édes voooooolt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Meg kell zabbantani (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 18. - 21:08:55
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 18. - 21:09:25
Létrehozva: #30804

devotee

Hát elhiszem!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Most megyek!

Álmodj szépeket Alan-nel! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 18. - 21:11:29
Létrehozva: #30805

devotee

Pápá Niki!

Mindjárt megyek én is, remegek mint állat. Aztán hogy a fáradtságtól, vagy a Wilitől...
Mondjuk valószínűleg mindkettőtől, de inkább Wilitől (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.04. 18. - 22:47:39
Létrehozva: #30806

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 17. - 15:30:07) *
Köszönöm szabcsi, valóra vált az álmom, az biztos (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
AAANNNYIRA Kedves, aranyos, zabálni való ember (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Ma este meg Valiccsal szétordítjuk magunkat XD

"ALAAAAN, MEET AND GREET ALAAAAAN" hehehee XD

Egyébként még benn Alannél sikerült egy elég furcsa képet elcsípnem róla XD Utána meg ki kellett mennünk..francbaaaaa XD

szia te csaj!!!!Mos,hogy erzed magad,miutan szepen minden alom valora valt? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) tervezel egy masikat?Alig vartam,hogy beszamoljatok,meg majd a hosszabb beszamcsikat is...jok a kepek is,mostmar kezdek arcokat azonositani nevekkel is.haladok...gratula megegyszer!Nem semmi,hogy milyen kozel van az Alan arca a fenykepezogephez...azta,tenyleg milyen kozel volt.olyan kep nincs,ahol ketten vagytok? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.04. 18. - 23:02:48
Létrehozva: #30807

Painkiller

Idézet (Niki @ 2010.04. 18. - 20:08:30) *

Hat ezek a fotok,komolyan mondom le a kalappal,mekkora kulonbseg...marmint a fotok hangulata...arad a szeretet es a baratsag atmoszferaja...nem ugy,mint a Dave,Martin, Andy vip-es fotoi...ez jutott eszembe,es valoban gyonyoru emlekek...Mode olyan kis aranyosan szoritja a szivehez a dedikalt albumot (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mindegyik nagyon pillanatkep!Eletreszolo szo szerint... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Gratulalok nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 18. - 23:07:15
Létrehozva: #30808

devotee

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs282.snc3/27743_114888221869269_100000442755436_183658_3519212_n.jpg)

na jó, ezen a képen azért felnyögtem, és csendesen felemlegettem a kedves édesanyját, hogy hogy lehet ilyen gyönyörű valaki
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.04. 18. - 23:40:29
Létrehozva: #30809

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.04. 18. - 23:07:15) *
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs282.snc3/27743_114888221869269_100000442755436_183658_3519212_n.jpg)

na jó, ezen a képen azért felnyögtem, és csendesen felemlegettem a kedves édesanyját, hogy hogy lehet ilyen gyönyörű valaki

Hat szia Lola!!!na,most ovastam,hogy miket csinaltatok...szoval 101megapartyt!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) egyszer ti aztan jol vettetitek hej!repedt a lajbi...de klassz igy olvasni innen is...egesz jol elszorakozok,mintha en is kicsit ott lettem volna...na nem baj,majd a nyaraloba...szeruszka (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ja es hat ez a kep ez,szoval na... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.04. 19. - 00:30:25
Létrehozva: #30810

Painkiller

Sikerül nekem zárni ma az éjszakát! Ez nem lep meg mert délután kialudtam magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie:Teljesen igazad van a sráccal kapcsolatban.Nem tudott viselkedni .Így utólag végig gondoltam.Nagyon súlyos mert akár ott is maradhattunk volna. Szorítok neked ma, csak lépj valamit vagy az Andi, legyen valami előrelépés.Ne hidd hogy elfelejtettem amit beszélgettünk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Hát az a helyzet hogy akibe belebotlottam tegnap...khm....Jól esett de nem ő Mr.Pitt. Ezt pedig mindenki érti most már, ugye csajok?

Megnéztem én is a Recoil képeket és megtaláltam magam a tömegben.Aki megtalál ,annak jár két hatalmas cuppanó puszi, amikor találkozunk legközelebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lolikám: Te annyiszor löksz fel ahányszor akarsz, ne viccelj , végre pöröghettünk. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Imádtam a táncot a susnyásban.John the Revolator ,meg hát nem is tudom még mire is ráztunk. Csináltunk egy kis műsort az elhaladó autósoknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Balázsnak a buszszerelőnek egy örök élményt adtunk.Szerintem még soha nem éljenezték , tapsolták meg ennyire.

Kesik: Köszönöm neked , jó buli volt. Ja és külön köszönöm neked, meg a Helgának a pénteki pátyolgatást.
A cd-ket persze totál elfelejtettem.Ami abban az állapotban (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) nem is meglepő.

Jó reggelt Sereg!

A hozzászólást -Marishka- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 19. - 00:31:30
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 19. - 05:21:41
Létrehozva: #30811

devotee

Jó reggelt!

Röhögök, mint egy fakutya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, arról a táncról szerintem a susnyásban én már lemaradtam teljesen. Éppen a csurom víz farmeremet próbáltam felmelegíteni, hogy ne fázzak meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De mi a jó fenét kerestetek ti a bokrokban? Azt hittem oda csak a pisisek mentek be, a táncoló részegek mind a busz mellett maradtak. Úgy látszik tévedtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért Edó hatalmas volt, ahogy elesett az árokban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kivi leszek Judy képeire, majd ott jön le, hogy kívülről mennyire nagy állatok voltunk!

Jesszs, hogy pörögtünk!!!!

Mode, majd biztos felkerülnek ide Faith képei, meg gondolom a hivatalos fotósoké is majd megtekinthető lesz hamarosan.

Lola, a séta nekem is tetszett, jókat röhögtünk, te meg még cipőt is nézegettél a kirakatban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudsz élni vazzeg. XD

Marcsika, köcce, én is reménykedem, megyek is embert faragni magamból a fürdőbe, mert borzasztóan festek és fáj minden lábam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 19. - 06:10:48
Létrehozva: #30812

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.04. 18. - 22:47:39) *
szia te csaj!!!!Mos,hogy erzed magad,miutan szepen minden alom valora valt? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) tervezel egy masikat?Alig vartam,hogy beszamoljatok,meg majd a hosszabb beszamcsikat is...jok a kepek is,mostmar kezdek arcokat azonositani nevekkel is.haladok...gratula megegyszer!Nem semmi,hogy milyen kozel van az Alan arca a fenykepezogephez...azta,tenyleg milyen kozel volt.olyan kep nincs,ahol ketten vagytok? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Szia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát, nagyon boldog vagyok, és azért egy kicsit szomorú is, mert el kellett engedni, de remélem nem ez volt az utolsó. A másik álmom a Dave - Martin - Andy -féle találkozás, vagy bejön a dolog, vagy nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Van olyan kép is, ahol ketten vagyunk, remélem hamarosan azokat is megkapjuk, mert már nagyon kíváncsi vagyok (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Bújtam hozzá rendesen (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Idézet (szabcsi @ 2010.04. 18. - 23:02:48) *
Hat ezek a fotok,komolyan mondom le a kalappal,mekkora kulonbseg...marmint a fotok hangulata...arad a szeretet es a baratsag atmoszferaja...nem ugy,mint a Dave,Martin, Andy vip-es fotoi...ez jutott eszembe,es valoban gyonyoru emlekek...Mode olyan kis aranyosan szoritja a szivehez a dedikalt albumot (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mindegyik nagyon pillanatkep!Eletreszolo szo szerint... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Gratulalok nektek!

Ez egyébként így volt ott is, Alannek még az érintésében is érezni lehetett, hogy mennyire kedves meg aranyos, de még a hangjában is..annyira szép hangja van.. Mondjuk lányos zavaromban azt sem tudtam hirtelen, hogyan köszönjek vissza aztán kinyögtem valamit xD
Biztos is, hogy életre szóló (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A Wilivel (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 06:22:58
Létrehozva: #30813

devotee

reggelt!

Valics: szijjja!!! várjuk ám a te beszámolódat is a Wilivel való találkozásról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (az oké, hogy nekünk elmondtad szombaton, de a többiek is kiváncsiak lennének rá szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

ja és ha volt Policy akár a buszon, akár a buliba, mindig Nikire gondoltunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

uh már megint Alannel álmondtam valamit, meg talán a többi srác is benne volt, de nem emlékszem!!! viszont jót aludtam, csak keveset! kell egy kávé!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 06:41:07
Létrehozva: #30814

devotee

nah úgy tűnik most hogy vége a happy hétvégénknek, megjött a rossz idő is! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) itt esik és tök sötét van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 19. - 08:27:52
Létrehozva: #30815

devotee

héló!

na itt is fos idő van, szürke az ég, jön az eső.

Angie: háhá, nem a bokrokban táncoltunk, csak úgy simán a busz előtt. az is már a susnyás kategória (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi voltunk a műsor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a cipő meg... háhá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon röhögök. naná hogy néztem! nem tudok kibújni a bőrömből: még hullazsákban is nő leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Marcsika, a Ghostra toltuk, meg a John the revelatorre, meg nodisco és Just Can't Get Enough is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de a legbetegebb kétségtelenül az volt, ahogy a szerelő nevét skandáltuk. így még neki ember nem örült, az tuti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nu, egyetem... ez a hét... áááááááááá, durva lesz XD

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 08:38:39
Létrehozva: #30816

devotee

az tuti, hogy Balázs, a szerelő még nem kapott ekkora éljenzést ennyi csini Mode-os babától (+ a fiúktól) XDDD hehehehehehehe! hogy elvörösödött! XD

na kész az egyik házim, úgyhogy ügyes vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ja, barátnőm mondta, akik Londonban ragadtak, hogy már látni a felhők fölött a ködszerű vulkáni hamut - ja és még mindig köpködi a füstöt, úgyhogy lehet hetekig ott ragadnak... :S nagyon nem lenne jó, ha kitörne az a szupervulkán - mert állítólag az köpködi a füstöt.... :S :S :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 19. - 08:53:58
Létrehozva: #30817

devotee

Reggelt!

Ez az eső kész.... Amúgy Vica hol van? Egész hétvégén nem volt és most se sincsen. Remélem nincs baj! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Lola, ja értem, szóval az árokpart is már susnyás, azt hittem csak a bokrokra szoktuk volt ezt mondani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már értem!

A Balázs Isten volt, most ha nem tudodd volna jönni, akkor ott kellett volna hagyni azt a ronda, sárga buszt és áttelepülni egy másikra, ami még plusz idő lett volna. Úgyhogy respect Balázs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hogy röhögött, mikor skandáltuk a nevét, hát de készek voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 09:25:00
Létrehozva: #30818

devotee

egyébként mit magyarázott a buszsofőrünk? hogy Balázs a haverja és Pestről kocsikázott ki a kedvünkért? jól hallottam, hogy Pestről? az elég durva táv volt akkor!

nekem is feltűnt, hogy nem volt vica! remélem, jól van!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 19. - 10:15:36
Létrehozva: #30819

devotee

Halihó
Én olyan kóma vagyok... és mindjárt itt vannak a vendégeim.... jaaaajjhhhh... nagyon jó volt a hétvége... de még egyszer ne engedjétek, hogy ennyit igyak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most beszéltem Angie-vel telefonon.. hát egy csomó mindenről fogalmam se volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de gáz...no mindegy..
Lehet, hogy a 8.-ai living room-ot kihagyom, még nem biztos, de csak akkor megyek, ha az anyagiak megengedik... meglátjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Viszont!

Június 12.-e.... tatabánya, mode klub, a tradicionális parkettás puski művelődési központban.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami öreg mint az országút, de az előtte lévő bokrok sokat tudnának mesélni... mindegyik sóhaj bokor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lányok.. ha tudtok.. gyertek már el!! annyira jó lenne.. Chris fog zenélni, őt már legalább ismeritek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja.. és Marcsinál is van egy hely, meg nálam is.. itt lehet simán aludni!
hmm?

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 19. - 10:25:00) *
egyébként mit magyarázott a buszsofőrünk? hogy Balázs a haverja és Pestről kocsikázott ki a kedvünkért? jól hallottam, hogy Pestről? az elég durva táv volt akkor!

nekem is feltűnt, hogy nem volt vica! remélem, jól van!

Usi -- fogalmam sincs mit magyarázott, az én tudatom mással volt elfoglalva... bal láb, jobb láb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak azt láttam, hogy mozog a szája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tényleg nincs itt Vica... csak nincs semmi gond Petrával!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 19. - 10:58:39
Létrehozva: #30820

devotee

Írtam a western black night-hoz kicsi hsz-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igazán megérdemlik Kesikék a dícsérő szavakat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1539 1540 1541 1542 1543 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
32 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (32 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: