2400 Oldal V  « < 1540 1541 1542 1543 1544 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.04. 19. - 11:09:46
Létrehozva: #30821

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 19. - 09:53:58) *
Reggelt!

Ez az eső kész.... Amúgy Vica hol van? Egész hétvégén nem volt és most se sincsen. Remélem nincs baj! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Lola, ja értem, szóval az árokpart is már susnyás, azt hittem csak a bokrokra szoktuk volt ezt mondani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De már értem!

A Balázs Isten volt, most ha nem tudodd volna jönni, akkor ott kellett volna hagyni azt a ronda, sárga buszt és áttelepülni egy másikra, ami még plusz idő lett volna. Úgyhogy respect Balázs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hogy röhögött, mikor skandáltuk a nevét, hát de készek voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sziasztok.

Csiribú-csiribá itt vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie köszi az aggódást nem volt semmi baj csak egy kis anyagi probléma merült fel és nem tudtuk feltölteni a netet.Ma viszont végre igen.
Hiányoztatok ám,gondoltam rátok sokat.
Most pedig vissza olvasok.....

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 19. - 11:47:22
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.04. 19. - 11:14:48
Létrehozva: #30822

Painkiller

Sziasztok csajok!

Már látni szeretném a képeket! Szóljatok ha Judynak sikerül felrakni!
Köszönöm!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 19. - 11:16:07
Létrehozva: #30823

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.04. 19. - 12:14:48) *
Sziasztok csajok!

Már látni szeretném a képeket! Szóljatok ha Judynak sikerül felrakni!
Köszönöm!

Én egyáltalán nem akarom látni őket.. jesszus isten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szia Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 11:28:31
Létrehozva: #30824

devotee

na én is írtam oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szia vica!

na én meg kezdek készülődni órámra! de nincs kedvem! még nem tértem magamhoz a szombat után meg ki a fenének van kedve ilyen szar időben kimenni?

"Let's stay home, it's cold outside, And I have so much, To confide to you..."

én is akarok képekeeeet!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edó: a tbányai klubot még meglássuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 11:37:33
Létrehozva: #30825

devotee

Angie: tudod hogy tudnám meghallgatni azt az Allelujah verziót, amit belinkeltél tegnap? ha elküldenéd mp3-ban mailben... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) megtennéd, bébi ha nagyon szépen megkérlek? mert nagyon kivi lennék rá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 19. - 11:46:12
Létrehozva: #30826

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 19. - 10:25:00) *
egyébként mit magyarázott a buszsofőrünk? hogy Balázs a haverja és Pestről kocsikázott ki a kedvünkért? jól hallottam, hogy Pestről? az elég durva táv volt akkor!

nekem is feltűnt, hogy nem volt vica! remélem, jól van!

Jól vagyok köszönöm minden rendben....vagyis majd nem minden. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.04. 19. - 11:15:36) *
Halihó
Én olyan kóma vagyok... és mindjárt itt vannak a vendégeim.... jaaaajjhhhh... nagyon jó volt a hétvége... de még egyszer ne engedjétek, hogy ennyit igyak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most beszéltem Angie-vel telefonon.. hát egy csomó mindenről fogalmam se volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de gáz...no mindegy..
Lehet, hogy a 8.-ai living room-ot kihagyom, még nem biztos, de csak akkor megyek, ha az anyagiak megengedik... meglátjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Viszont!

Június 12.-e.... tatabánya, mode klub, a tradicionális parkettás puski művelődési központban.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami öreg mint az országút, de az előtte lévő bokrok sokat tudnának mesélni... mindegyik sóhaj bokor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lányok.. ha tudtok.. gyertek már el!! annyira jó lenne.. Chris fog zenélni, őt már legalább ismeritek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja.. és Marcsinál is van egy hely, meg nálam is.. itt lehet simán aludni!
hmm?

Usi -- fogalmam sincs mit magyarázott, az én tudatom mással volt elfoglalva... bal láb, jobb láb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak azt láttam, hogy mozog a szája (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tényleg nincs itt Vica... csak nincs semmi gond Petrával!

Nincs semmi gond a mini móderrel.Csak annyi,hogy időnként megsüketülök mellette olyan hangerővel ordítja,hogy "long teknik". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 19. - 11:43:39
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 11:53:16
Létrehozva: #30827

devotee

Edó: a kinti bulis topikban kiderült a kérdésemre a válasz - tényleg Pestről jött ki Balázs hogy segítsen rajtunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: tényleg, neked mi bajod volt azzal, hogy sárga volt a buszunk? mert mindig lekicsinylően beszéltél a színéről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem cuki volt XD mintha csak Andy banánjában utaztunk volna XDDDDDDDDDDDDD

vica: akkor jó! örülök, hogy nincs komolyabb gond! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 19. - 11:54:50
Létrehozva: #30828

devotee

Szia Vicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hiányoztál ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jelentem, nagyon szar volt suliba menni, első óra utáni szünetben ki is adtam magamból, amit kell, elsírtam magam, és másra se tudtam gondolni, mint a kedves, bájos, aranyos, édes Alan Wilire (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Aztán nem is tudom mikor, de felhívtam Valicsot. Kérdezte is, hogy hogy érzem magam, hát természetesen nem valami jól, nehéz egy ilyen hétvége után visszamenni abba a koszfészekbe.
Hiányoztok lányok na (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 19. - 11:59:18
Létrehozva: #30829

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 19. - 12:53:16) *
Edó: a kinti bulis topikban kiderült a kérdésemre a válasz - tényleg Pestről jött ki Balázs hogy segítsen rajtunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: tényleg, neked mi bajod volt azzal, hogy sárga volt a buszunk? mert mindig lekicsinylően beszéltél a színéről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem cuki volt XD mintha csak Andy banánjában utaztunk volna XDDDDDDDDDDDDD

vica: akkor jó! örülök, hogy nincs komolyabb gond! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát komoly gond éppen akad mert a férjem még nem kapott fizetést de ezt leszámítva más gond nincs.

Kedves,hogy aggódtatok.Köszönöm mindenkinek nagyon jól esik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 19. - 12:54:50) *
Szia Vicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hiányoztál ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jelentem, nagyon szar volt suliba menni, első óra utáni szünetben ki is adtam magamból, amit kell, elsírtam magam, és másra se tudtam gondolni, mint a kedves, bájos, aranyos, édes Alan Wilire (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Aztán nem is tudom mikor, de felhívtam Valicsot. Kérdezte is, hogy hogy érzem magam, hát természetesen nem valami jól, nehéz egy ilyen hétvége után visszamenni abba a koszfészekbe.
Hiányoztok lányok na (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Sziaaaa te Wilder Vili rajongó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hiányoztam?Ó.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ti is nekem.

Hát kérlek most jön a koncert utáni depi. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 19. - 11:57:46
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 19. - 12:00:52
Létrehozva: #30830

devotee

Angie... alias Bananane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Or... Mrs. BAnana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 19. - 12:03:33
Létrehozva: #30831

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 19. - 11:59:18) *
Sziaaaa te Wilder Vili rajongó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hiányoztam?Ó.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ti is nekem.

Hát kérlek most jön a koncert utáni depi. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

heheheeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Persze, hogy hiányoztál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja igaz, számíthattam volna rá. Végül is hasonló volt januárban is, csak itt egy -két fokkal rosszabb a találkozás miatt. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Húúúú mit meg nem adnék, csak hogy még egyszer megfoghassam a derekát úúúristen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Wilit akarok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 12:04:38
Létrehozva: #30832

devotee

Edó: jah! mekkorát röhögtünk ezen a banános Angie-zésen! XD

Mode: megértem! kb. ilyen volt nekem is a januári konci után! kellett jó két hét mire rendbe jöttem - ez sajna mindig így van.

vica: huh az szar, ha még nincs fizu! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Valics W
post 2010.04. 19. - 12:05:59
Létrehozva: #30833

Slowblow
**

Napsugaras szép délutánt kívánok csajok!!!!

Bettikém kitartás!!! Nyerj erőt az emlékekből!
Majd kitalálom, hogy hogyan és hol találkozhatunk még ALAN-nel (nekem sem elég ennyi... ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudjátok vannak fent újabb képek?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 19. - 12:08:10
Létrehozva: #30834

devotee

Köszi Usi a megértést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem is tudom, hogyan fogok most tanulni, amikor állandóan ezt mondogatja az agyam: Wili, Wili, Wili ...mást nem is (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Valiiiics látlak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Valics W @ 2010.04. 19. - 12:05:59) *
Napsugaras szép délutánt kívánok csajok!!!!

Bettikém kitartás!!! Nyerj erőt az emlékekből!
Majd kitalálom, hogy hogyan és hol találkozhatunk még ALAN-nel (nekem sem elég ennyi... ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudjátok vannak fent újabb képek?

Jajj Sziiaaaaaa!!!!!!!!!

Hehehe, valahogy megértem, hogy nem elég..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan édesen vigyorog melletted (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Én arra gondoltam, hogy Faith-tel kéne beszélni, és valami komolyabbat összehozni, de aztán ki tudja, ez biztos nem olyan egyszerű.

Én még nem találtam újabb képeket, de gőzerővel keresem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 12:10:21
Létrehozva: #30835

devotee

Judy képeit várom már naggggyooonnn!!!!!
(meg persze a hivatalos Freestate képeket a kis Wilitekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Valics W
post 2010.04. 19. - 12:11:48
Létrehozva: #30836

Slowblow
**

Úgy írtam ezt .. (kitalálom, hogy hogyan..) mintha ez olyan egyszerű lenne ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mintha megvalósítható lenne... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bettike, este majd hívlak kutyasétáltatáskor, mert akkor nagyon ráérek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 12:12:26
Létrehozva: #30837

devotee

na megyek egy marha unalmas órára - ahelyett, hogy ficket írhatnék!

éééééééééés

"I've been a martyr for love
And I will die in the flames
As I draw my last breath
As I'm closing on death
I will call out your name

I've been a martyr for love
Nailed up on the cross
While you're having your fun
As the damage is done
I'm assessing the cost"

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 19. - 12:15:19
Létrehozva: #30838

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 19. - 12:10:21) *
(meg persze a hivatalos Freestate képeket a kis Wilitekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Én is várom Judy képeit, szerintem olyanokat fogunk röhögni XD

Ajj a Wiliiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Egyébként annyira beteg vagyok emiatt, hogy Msn-re sincs kedvem felmenni, pedig ha én oda nem akarok bejelentkezni akkor tényleg beteg vagyok (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Idézet (Valics W @ 2010.04. 19. - 12:11:48) *
Úgy írtam ezt .. (kitalálom, hogy hogyan..) mintha ez olyan egyszerű lenne ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mintha megvalósítható lenne... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bettike, este majd hívlak kutyasétáltatáskor, mert akkor nagyon ráérek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Heheheheheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát mi ügyesek vagyunk Valicska (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kitaláljuk mi ezt, megoldjuk xD

Oké, várom majd a hívást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 19. - 12:12:26) *
na megyek egy marha unalmas órára - ahelyett, hogy ficket írhatnék!

éééééééééés

"I've been a martyr for love
And I will die in the flames
As I draw my last breath
As I'm closing on death
I will call out your name

I've been a martyr for love
Nailed up on the cross
While you're having your fun
As the damage is done
I'm assessing the cost"

Jajjj a Martyr imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Annak a csajszinak aki énekelt a Black Celebration-be...igen jó hangja volt. Mi is a neve, mert elfelejtettem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 19. - 12:24:32
Létrehozva: #30839

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 19. - 13:04:38) *
Edó: jah! mekkorát röhögtünk ezen a banános Angie-zésen! XD

Mode: megértem! kb. ilyen volt nekem is a januári konci után! kellett jó két hét mire rendbe jöttem - ez sajna mindig így van.

vica: huh az szar, ha még nincs fizu! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

És még finoman fogalmaztál,hogy szar. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nincs a múlt hónapban is 10.-e helyett 25.-én adtak fizetést.

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 19. - 13:03:33) *
heheheeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Persze, hogy hiányoztál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja igaz, számíthattam volna rá. Végül is hasonló volt januárban is, csak itt egy -két fokkal rosszabb a találkozás miatt. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Húúúú mit meg nem adnék, csak hogy még egyszer megfoghassam a derekát úúúristen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Wilit akarok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Átérzem,hogy milyen állapotban lehetsz.Januárban én is így voltam koncert után.Állandóan sírni akartam.

Kül jókat vigyorogtam a hozzászólásokon amiket a hétvégén írtatok.
Jó volt a koncert,Alan egy tündér és megszorongatta Mode-ot, szombaton a buli is szuper volt.Mozgalmas volt a hétvége nektek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Valics W
post 2010.04. 19. - 12:25:43
Létrehozva: #30840

Slowblow
**

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 19. - 13:10:21) *

Én egy kicsit félek azoktól a képektől.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Botrányosak lehettünk ... a Jedy kard, meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1540 1541 1542 1543 1544 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
45 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (45 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: