![]() ![]() |
2010.04. 19. - 12:33:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
És még finoman fogalmaztál,hogy szar. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nincs a múlt hónapban is 10.-e helyett 25.-én adtak fizetést. Átérzem,hogy milyen állapotban lehetsz.Januárban én is így voltam koncert után.Állandóan sírni akartam. Kül jókat vigyorogtam a hozzászólásokon amiket a hétvégén írtatok. Jó volt a koncert,Alan egy tündér és megszorongatta Mode-ot, szombaton a buli is szuper volt.Mozgalmas volt a hétvége nektek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tündér ám, és sokkal másabb, mint a képeken. Szebb, aranyosabb, és olyan szép szája van juuujjjjjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg a szemei...öcsééém.... Megszorongatott igen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szombaton meg az volt vicces, hogy mindenki megkérdezte, hogy túléltem-e a találkát Alannel XD Valiccsal meg annyit vigyorogtunk, olyan édes az az ember (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ http://www.youtube.com/watch?v=4FPnjLGOmQI A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 19. - 12:30:14 |
|
|
|
2010.04. 19. - 12:47:37
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
benéztem hátha vannak már képek. valics nem tudtok újabb képeket mutatni? |
|
|
|
2010.04. 19. - 12:48:22
Létrehozva:
|
|
|
LÁNYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
http://dm-party.hu/szombathely_1/index.html VEHEHEEEEEEEEEEE |
|
|
|
2010.04. 19. - 12:48:46
Létrehozva:
|
|
|
Tündér ám, és sokkal másabb, mint a képeken. Szebb, aranyosabb, és olyan szép szája van juuujjjjjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg a szemei...öcsééém.... Megszorongatott igen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szombaton meg az volt vicces, hogy mindenki megkérdezte, hogy túléltem-e a találkát Alannel XD Valiccsal meg annyit vigyorogtunk, olyan édes az az ember (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ http://www.youtube.com/watch?v=4FPnjLGOmQI Hehe Mode naná,hogy megszorongatott.Szép,fiatal lányt még szép,hogy megszorongatta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kép mikor lesz látható eme eseményről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 12:49:00
Létrehozva:
|
|
|
na majd máskor jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode de gyorsan hazaértél az iskolából (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heti hány órád van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 12:51:10
Létrehozva:
|
|
|
Vica: óóó, már nagyon várom én is a képeket, de sajnos nem tudom, pedig eldicsekednék vele az itteni barátnőimnek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jantar: Hétfőn, kedden és szerdán 5 órám van, csütörtök és péntek 7 |
|
|
|
2010.04. 19. - 12:52:11
Létrehozva:
|
|
|
Mode majd sikíts ha van kép rólad és Alanről. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.04. 19. - 12:52:35
Létrehozva:
|
|
|
miért volt kerékcserétek? defekt?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 19. - 12:54:53
Létrehozva:
|
|
|
Mode majd sikíts ha van kép rólad és Alanről. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Húú, az sikítás lesz, az tuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Odanéééézz itt a két Wili őrült nő XDDDD (IMG:http://dm-party.hu/szombathely_1/slides/szhely_2010.04.17%20(92).jpg) |
|
|
|
2010.04. 19. - 13:01:42
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Szia Jjantarr!!!
Annyira sajnálom, hogy nem tudtál velük jönni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úr Isten... EZEK a képek! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Katasztrófa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 13:02:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jjantarr!!! Annyira sajnálom, hogy nem tudtál velük jönni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úr Isten... EZEK a képek! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Katasztrófa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) valics bent vagy a chaten? |
|
|
|
2010.04. 19. - 13:03:07
Létrehozva:
|
|
|
Húú, az sikítás lesz, az tuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Odanéééézz itt a két Wili őrült nő XDDDD (IMG:http://dm-party.hu/szombathely_1/slides/szhely_2010.04.17%20(92).jpg) Csinik vagytok csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem Alan olvadozott ennyi szép rajongó csaj között amikor mellé álltatok a fényképezésen.Láttam ám olyan képet is. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 13:03:23
Létrehozva:
|
|
|
ne is mondd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem is mondta edó, h. busszal mentek szombathelyre :S, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.04. 19. - 13:05:33
Létrehozva:
|
|
|
Csinik vagytok csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem Alan olvadozott ennyi szép rajongó csaj között amikor mellé álltatok a fényképezésen.Láttam ám olyan képet is. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valics pólója...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh, szerintem mi jobban olvadoztunk, mint Alan ugye Valics? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jahhjj annyira szép volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na jó, most megyek egy kicsit, megpróbálok tanulni, ami sikertelen lesz. De még az a szerencse, hogy könnyű az anyagrész.. na pápá, jövök nem sokára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 13:14:08
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Hát sokkal jobban az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Konkrétan ALAN megkérdezte tőlem, hogy jól vagyok e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokkos állapotban voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó a közös képünk Bettike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 13:19:44
Létrehozva:
|
|
|
Angie... alias Bananane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Or... Mrs. BAnana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hülye vagy Edó!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: a kinti bulis topikban kiderült a kérdésemre a válasz - tényleg Pestről jött ki Balázs hogy segítsen rajtunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: tényleg, neked mi bajod volt azzal, hogy sárga volt a buszunk? mert mindig lekicsinylően beszéltél a színéről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem cuki volt XD mintha csak Andy banánjában utaztunk volna XDDDDDDDDDDDDD vica: akkor jó! örülök, hogy nincs komolyabb gond! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom, nekem olyan izé színe volt, de ez az Andy banános utalás ez halál, szakadok a röhögéstől! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Csiribú-csiribá itt vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie köszi az aggódást nem volt semmi baj csak egy kis anyagi probléma merült fel és nem tudtuk feltölteni a netet.Ma viszont végre igen. Hiányoztatok ám,gondoltam rátok sokat. Most pedig vissza olvasok..... Szia Vica, örülök, hogy nincs baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 13:25:26
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Lányok ez a legjobb kép ALAN-ről és rólam
Usi egy kicsit megbuherálta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.04. 19. - 13:27:38
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hi csajok!
Még emésztem ezeket a képeket de majd jövök! Csóközön! Betti , nagyon szépek vagytok a Valival a közös képeteken! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 13:45:54
Létrehozva:
|
|
|
Csajok, mielőtt elkezdenétek hívni meg írni, hát elmondom nem volt semmi, ugyanis az Angyalkám nem jött... hívtam, nem vette fel, aztán vissza hívott... a kórházban vár az eredményeire, nagyon ideges volt és persze lemerült a telefonja közben, de annyit még tudott mondani, hogy este felhív és elmond mindent.
|
|
|
|
2010.04. 19. - 14:27:06
Létrehozva:
|
|
|
Hát sokkal jobban az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Konkrétan ALAN megkérdezte tőlem, hogy jól vagyok e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokkos állapotban voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó a közös képünk Bettike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Wili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Annyira hihetetlen (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Aha, nagyon jó lett , a pólód hát az meg gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lányok ez a legjobb kép ALAN-ről és rólam Usi egy kicsit megbuherálta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiráááály (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |