2400 Oldal V  « < 1544 1545 1546 1547 1548 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.04. 19. - 19:38:42
Létrehozva: #30901

devotee

Sziasztok drágáim!
Szépek vagytok és csodálatosak, jó buli volt, amint látom!!!

Puszi mindenkinek, szeretem a Seregemet! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 19. - 19:38:43
Létrehozva: #30902

devotee

marcsi nem szokott ide jönni úgy mint edó vagy valics?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 19. - 19:39:28
Létrehozva: #30903

devotee

Na elmentem én is.

Jó éjszakát
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 19. - 19:39:42
Létrehozva: #30904

devotee

mode köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 19. - 19:39:55
Létrehozva: #30905

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 19. - 19:38:43) *
marcsi nem szokott ide jönni úgy mint edó vagy valics?

Hát dehogynem, most is itt van XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 19. - 19:44:39
Létrehozva: #30906

devotee

mode menjél álmodozni alan-kéről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 19. - 20:39:55) *
Hát dehogynem, most is itt van XD

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

marishka = lenne edó és valics marcsijával? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó most esett le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

helló marcsi milyen volt tegnap edó sütije és palacsintája? bocsi csak, hogy most esett le, h. egyek vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 19:45:41
Létrehozva: #30907

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 19. - 19:45:45) *
Usi mondanál pár szót mit olvastál az első fejezetben a cicafiú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) életéről?Légyszi.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hát nem sok új - kb. az mint a Strippedben, csak ebben az tetszik, hogy olvasmányosabb és inkább összefoglalós, nem veszik el az író annyira a részletekben, mint a Strippedben.

jantar: hehe, én mindig sörrel meg cigivel nyomom XD kivéve mikor bort vagy bacardi colát vagy gintonicot nyomnak a kezembe XD

Marcsi: persze hogy bulizunk addig is együtt még! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahányszor csak belefér a keretbe! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 19. - 19:55:02
Létrehozva: #30908

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=TqRYGqsHWL0 <--ennek a videóit nézzétek meg..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=Tn0f2S1-YY8...feature=related <--kedvenceim egyike erről a selectedről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

elég szótlanok vagytok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) csövike jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 19. - 19:52:36
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.04. 19. - 20:23:25
Létrehozva: #30909

Painkiller

Írok nektek egy kicsit a Recoil-ról is.Már be voltam sózva , csütörtöktől szabin is voltam. Azti, most jut eszembe, hogy ezt a sztorit fel kell írnom a fórumra mert megígértem a Valinak.A reggelt már az Edónál kezdtem 6 órás alvás után.Msn-eztünk hajnal 3-ig a Lolival.Nagyon megy az nekünk ,
ha belendülünk.Szóval szemöldökgyanta és hónalj , nagyon fájt csak úgy folytak a könnyeim. A szépségért meg kell szenvedni, ez a tesóm egyik főmondata ,amit gyerekkoromban sokat hallottam.A Vali jött értem és beugrottunk kávézni a Melicshez a Royal-ba , aztán volt egy kis elintéznivalónk a postán.Mindig nagyon kínálgatják a sorsjegyet , gondoltam vegyünk ,bajunk nem lehet belőle.A Vali nyert és visszaválltásnál mondtam neki, hogy az enyémet válassza ki ő. A mázlista Vali , a mázlista kezével , kihúzott egy nyertes sorsjegyet amivel nyertem 10000ft-ot. Gondolhatjátok mennyire visongtunk.Az egyik postásnéni jött is érdeklődni, csak nem százezreket nyertem? Mondtam , nem , de "aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli".
Aztán, én még csavarogtam a városban amikor telefonált a Vali , "lehet hogy nem tud jönni a Wili mert hamuzik a vulkán" .Alig tudtam megnyugtatni ,ez a kérdés nem kérdés ,jönni fog és nem hagy minket cserben a Wili. Itt ültünk a freestate előtt a friss híreket várva.( közben én örültem az új farmerkabátomnak amit second handeltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Angiekém emlékszel arra az ordításra a telefonod hallatán ?
HUH de megkönnyebbültünk. Este levezetésképpen az Editkénél TTA -t néztünk.
Pénteken reggel a játék miatt izgultunk. Folyamatosan frissitettük az eredményhirdetős oldalt, amikor egyszer csak bejött , Vali és Betti is mehet meet and greetezni ALan-el. Na onnantól kezdve a Valika egész nap szélesen vigyorgott..........
Szerintem nagyon jól átmixelték a régi Recoil zenéket.P.K. és Alan igazán táncolható zenét hoztak nekünk.
Természetesen nálam a pálmát a Never Let Me Down Again vitte.Felejthetetlen élményt nyújtva nekem.
Csak ennyit mondhatok , köszi Alan. Az aláírásod a jegyemen,( amit az én drága barátnőm aláíratott nekem) bekereteztetem és mindig emlékeztetni fog az elmúlt hetemre.
És még sorolhatnám az élményeket , hiszen az Angievel nagyon sokat beszélgettünk, megismertem a Nikit és a nagyon kedves unokatesóját, találkoztam Bettivel , anyukájával ölében a virgonc kutyusukkal......
Kesik és Helga nem hagytak magamra, miután kikecmeregtem a tömegből mert majdnem elájultam.
Olyan élménnyel lettem gazdagabb ismét ,amit kívánok mindenkinek és remélem , az emlékek még elevenedni is fognak bennem ahogy újra átélem ezt a hétvégét gondolatban. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Már megint érzelgős voltam , látom.Ez vagyok én ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sorry ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.04. 19. - 20:35:27
Létrehozva: #30910

Painkiller

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 19. - 20:44:39) *
mode menjél álmodozni alan-kéről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

marishka = lenne edó és valics marcsijával? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó most esett le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

helló marcsi milyen volt tegnap edó sütije és palacsintája? bocsi csak, hogy most esett le, h. egyek vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Annyira szeretlek ,te drága , hát nem tudtad? Ezt már az első napomon a fórumon ,letisztáztuk , lehet hogy akkor nem voltál fent.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az Edó brownija isteni volt , mellesleg ha süti, akkor én vagyok a csoki és vaj keverékének a felelőse a tűzhelynél.Általában együtt sütjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sőt már tanultam is az Edókától egy-két fogást .Én is tudok főzni , az egyszerű receptjeit megjegyzem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A palacsintát most a Vali anyukájának köszönhetjük és az is fincsi volt.Neked meséltük már a Mrs.-es sztorit ?
Csevegtünk gmailen , dumáltunk telefonon és ez nem derült ki soha hogy itt vagyok én is ! Itt röhögök ezen magamban ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 19. - 20:38:22
Létrehozva: #30911

devotee

Marcsi meséld már el ezt a Mrs.-es sztorit XD Én még nem hallottam szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.04. 19. - 20:48:34
Létrehozva: #30912

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 19. - 21:38:22) *
Marcsi meséld már el ezt a Mrs.-es sztorit XD Én még nem hallottam szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A januári D.M. koncert után lettünk Mrs.-ek.A Valinak volt egy randija egy sráccal , aki nem tudott neki mást mondani " Vali te annyira szép vagy és biztos hogy megakad rajtad Alan szeme ha egyszer meglát". Másnap már a Vali Mrs.Wilder lett a gmailen és így tovább.....nekem este mesélte el a sztorit .Már csak Fletcher maradt a fiúk közül szabadon.Bocsi csajok de nem az esetem Andy. Kicsit gondolkodtam ,pont vasárnap vetítették le Brad Pitt szerepésével a " Ha eljön Joe Black " című filmet .Annyira elvarázsolt benne Pitt , csakis őt választhattam férjemnek akkor , abban a pillanatban. Na röviden ez a története a Mrs.eknek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 19. - 21:16:58
Létrehozva: #30913

devotee

Marcsika, rágjalak meg amikor ilyen édesdrága vagy! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

... ööö ... csak ennyit akartam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 19. - 21:29:36
Létrehozva: #30914

devotee

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

DOROOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

itt vaaaagy!!!! jajjjj de jó!!!
meggyógyult a géped?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.04. 19. - 21:33:13
Létrehozva: #30915

Painkiller

Üdözlet drága Leányaim!

Véééggreee! Egy hónap után van ismét gééépem! Éljen!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na. Csak 200 oldal lemaradásom van, hehe. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Hát hogy vagytok virágszálaim? Mi történések voltak itten?

Kint átfutottam a híreket, csak nem Valics és Mode találkozott Alannel?
Gondviselés? Angyalok?
Beware what you wish! áááá!
Gondolom azóta is rózsaszín felhőn lebegnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon örülök nektek!

Puszok: Doro
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 19. - 21:40:03
Létrehozva: #30916

devotee

SZIJJA DORO!!!!!!!!!!!!!!
nagyon hiányoltunk ám!!!!
ha az aktualitást szeretnéd, akkor a most szombati giga Mode partyról vannak beszámolók a Recoli fellépéssel együtt! csak 2-3 oldalt kell visszalapozni hogy képbe kerülj XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.04. 19. - 21:46:47
Létrehozva: #30917

Painkiller

Idézet (Doronicum @ 2010.04. 19. - 22:33:13) *
Üdözlet drága Leányaim!

Véééggreee! Egy hónap után van ismét gééépem! Éljen!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na. Csak 200 oldal lemaradásom van, hehe. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Hát hogy vagytok virágszálaim? Mi történések voltak itten?

Kint átfutottam a híreket, csak nem Valics és Mode találkozott Alannel?
Gondviselés? Angyalok?
Beware what you wish! áááá!
Gondolom azóta is rózsaszín felhőn lebegnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon örülök nektek!

Puszok: Doro

Puszi Doro !

Pont belecseppensz az érzelgős napomba ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 19. - 21:46:53
Létrehozva: #30918

devotee

úristen, Doro, el ne kezdj visszaolvasni... annyi idő a világon nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) max pár oldalt, jaja, ahogy Usi javasolta
képekért... majd előbb utóbb úgyis újra felkerülnek - úgyhogy azokért se. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

inkább mesélj, mizujs?

jah igen, a mi gigawilderistáink (a kifejezés Usitól származik) bizony megfogták az isten... nem lábát, de derekát!!! nagyon brutál lehetett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.04. 19. - 22:02:48
Létrehozva: #30919

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.04. 19. - 22:46:53) *
úristen, Doro, el ne kezdj visszaolvasni... annyi idő a világon nincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) max pár oldalt, jaja, ahogy Usi javasolta
képekért... majd előbb utóbb úgyis újra felkerülnek - úgyhogy azokért se. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

inkább mesélj, mizujs?

jah igen, a mi gigawilderistáink (a kifejezés Usitól származik) bizony megfogták az isten... nem lábát, de derekát!!! nagyon brutál lehetett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jó, most nem olvasok reggel hatig, ígérem... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
De ez a Wilder sztori nagyon őrület!
Szombaton meg gondolom szétrúgtátok a ház oldalát, vagy hogy is mondaná Edó? "Kibasztuk a rezsót"? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Rengeteget dolgozok, beindult a kert szezon, remélem talicskával tolom majd haza a pénzt, áááááá jajderámférne! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Hihetetlen elvonókúra volt ez a hónap, most ráugrottam minden oldalra, Sea of Sin, Lola a tiétekre is, meg felmentem facebookra is! Na de ott nem fogok kertészkedni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ez a facebook iwiwhez képest olyan, mint mikor egy csendes, békés házban sétálsz és kinyitsz egy ajtót. Ott aztán pedig minden van, villogó fények, zene, diszkógömb, konfetti, buliii és berángat ezer ismerős. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon pörög!

Na és veletek mi a helyzet?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 19. - 22:11:01
Létrehozva: #30920

devotee

http://blogsimages.skynet.be/images_v2/002...38636b619e8.jpg

Lehetne neki nemet mondani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1544 1545 1546 1547 1548 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
52 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (52 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: