![]() ![]() |
2010.04. 19. - 22:22:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
háhá, Doro, klassz leírás a facebookról, ezt most le is mentem engedelmeddel, mert úgy tervezem, nyitok egy amolyan kommunikációs szakmai blogto. jól jön majd a facebook szekcióba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki, brr.... kirázott a hideg, pedig ismerem ezt a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyami velem mizu? öö... mi is... minden nap edzek, új a frizurám, és szoliba járok: ergo lassan haladok a hülye rózsaszínmániás picsa kategória felé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az egyetem ezen a héten fog kicsinálni, vagy a jövő héten, de ha ezeket túlélem, akkor már minden oké lesz, jah, szereztem munkát, jövő héten kezdek, és állat volt a szombati tour! nézd meg a facebookon a képeimet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) más nincs. vagyis... jah, NR-ből nem tudom mennyire vagy lemaradva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fórumon nyugalom és szeretet honol, némi extázissal és a szokásos szexualitással megspékelve. jah, Bi-Mode-os lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azaz beleszerettem a szöszibe is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 22:25:30
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hiába ismerjük, egy hirtelen kattintás erre a képre és ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megenném tízóraira. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=o_i7vWgq3gU...feature=related (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 22:31:30
Létrehozva:
|
|
|
Niki... ez kaka... bboooaaaaahhhh (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de lehet csak a személyes utálatom miatt ....
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 22:32:28
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe, kíváncsi voltam mint mondtok rá.
Az jutott eszembe, mikor Lola mondja, hogy nagyarcú Kovács Ákos, és annyira röhögtem. |
|
|
|
2010.04. 19. - 22:34:10
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
háhá, Doro, klassz leírás a facebookról, ezt most le is mentem engedelmeddel, mert úgy tervezem, nyitok egy amolyan kommunikációs szakmai blogto. jól jön majd a facebook szekcióba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, brr.... kirázott a hideg, pedig ismerem ezt a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyami velem mizu? öö... mi is... minden nap edzek, új a frizurám, és szoliba járok: ergo lassan haladok a hülye rózsaszínmániás picsa kategória felé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az egyetem ezen a héten fog kicsinálni, vagy a jövő héten, de ha ezeket túlélem, akkor már minden oké lesz, jah, szereztem munkát, jövő héten kezdek, és állat volt a szombati tour! nézd meg a facebookon a képeimet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) más nincs. vagyis... jah, NR-ből nem tudom mennyire vagy lemaradva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fórumon nyugalom és szeretet honol, némi extázissal és a szokásos szexualitással megspékelve. jah, Bi-Mode-os lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azaz beleszerettem a szöszibe is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, jólvan, idézz csak. Majd muti hol van, oszt hozzászólok! Már meg is lestem a buliképeket is, szépek vagytok lányok! Lola nagyon csinos az új frizurád, akartam is már írni, hogy vamp lett nagyon! Igen elolvastam NR is, naná! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ööö, elég vaaad, aztán végül beszáll majd Sandrine is, igen??? Vagy Jen??? Nyííí! Persze hogy bi lettél, ezután a fejezet után... Facebookon nem merem bejelölni Dave Gahant, hehe, tudjátok, oda lenne az inkognitó! De a seregcsajokat majd megkeresem! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 22:39:07
Létrehozva:
|
|
|
http://blogsimages.skynet.be/images_v2/002...38636b619e8.jpg Lehetne neki nemet mondani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NEM!!!!! XD de nem is akarnék... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kis husi dög, de megszuttyongatnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) bocs csajok, de hív az ágy és a következő fejezet Dave életéről (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ANNYIRA SZERETEM! (és hiányzik! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/DepecheModeLiveJimmyKimmelxZHegJi6u.jpg) good night lovers! |
|
|
|
2010.04. 19. - 22:41:18
Létrehozva:
|
|
|
Good night darling (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hehe, jólvan, idézz csak. Majd muti hol van, oszt hozzászólok! Már meg is lestem a buliképeket is, szépek vagytok lányok! Lola nagyon csinos az új frizurád, akartam is már írni, hogy vamp lett nagyon! Igen elolvastam NR is, naná! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ööö, elég vaaad, aztán végül beszáll majd Sandrine is, igen??? Vagy Jen??? Nyííí! Persze hogy bi lettél, ezután a fejezet után... Facebookon nem merem bejelölni Dave Gahant, hehe, tudjátok, oda lenne az inkognitó! De a seregcsajokat majd megkeresem! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mucika jelöld csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megvan nekem is!!! ott vagyok az ismerősei közt.. meg asszem lola , és usi is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 23:00:34
Létrehozva:
|
|
|
jaja, én is bejelöltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy is kicsi az esélye, hogy ő lenne az - én csak poénból jelöltem be, mint ahogy Martot meg Vince Clarke-ot is XD
na tényleg léptem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 19. - 23:36:31
Létrehozva:
|
|
|
áá, az sose az igazi Dave Gahan. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) bezzeg pl jamie winchester az az igazi Jamie Winchester. meg csomó zenész színész híresség igazából fenn van, és lehet velük kommunikálni.
ákosos policy egy köpedelem, én is utálom. a world in my eyest viszont nem rosszul dolgozta fel. az egész jó. de pl azt tuti nem tudtátok, hogy a valami véget ért az úgy készült, hogy a zenei alapja az az enjoy the silence csak le van lassítva nagyon nagyon. és igen, az ő neve nálam ez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doro, az NR-ről ne kérdezz. magam sem tudom, hogyan folytatódik, folytatódik-e, stb. bár... folytatódni fog. csak még nem tudom, milyen módon. meg mikor. valami van. majd update-elek. |
|
|
|
2010.04. 20. - 00:59:09
Létrehozva:
|
|
|
update.
úgy tűnik, a NR, ha folytatódik, az én tollamból folytatódik. Caprival egy időre kihoztuk a kapcsolatunkból, amit ki kellett és ki lehetett, és lezártuk. igazából, hosszú ez és nem fogom elmesélni a részleteket, csak azért írtam ezt ide, hogy tudjátok. de semmi rossz érzés, vagy szomorúság nincs bennem, mi elmondtunk egymásnak mindent, amit akartunk, és ha majd megint lesz mit mondanunk, akkor megint mondjuk majd. mindeoké. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 05:20:11
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Huh, tegnap elaludtam... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Csak úgy hallgattam Recoilt és kész, elaludtam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cserébe viszont szép, hosszú és nagy alvásban volt részem! Kezdem kipihenni a bulit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Legalábbis azt hiszem! Melóban - ha tudom- vissza olvasom ezt a rengeteg hsz-t. Szia Doró, nagyon hiányoztál ám, Szombathelyre menet is szóba kerültél, hogy vajon mi van veled, mert jó régen nem voltál erre. Lola mondta, hogy írtál neki mélt a géped tönkremeneteléről. De újra itt vagy, már látom (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja, és szerintem se olvass vissza, lehetetlenség. Jut eszembe, Judy csinál ám egy videot is az egész kalandról, nagyon kivi leszek mennyire leszünk állatkert benne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 06:19:10
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok, csak beköszönök, gondoltam hátha van valami kép, vagy ilyesmi, de semmi. Na mindegy, előbb, vagy utóbb biztos feltölti Faith.
Lassan el kell indulnom az iskolába, elvileg túl kell lennem egy földrajz dolgozaton, amit pénteken írtam volna, csak hát Wili (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ... Aztán szerencsére csak 4 órám lesz, úgyhogy 3/4-ed 12 fele már itthon is vagyok. |
|
|
|
2010.04. 20. - 07:34:07
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hiába ismerjük, egy hirtelen kattintás erre a képre és ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megenném tízóraira. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=o_i7vWgq3gU...feature=related (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt. Belehallgattam ebbe de nekem nem jött be. Az eredeti messze menően sokkal jobb. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja és az a duma az elején..."engem ezzel az együttessel nagyon sokat bántottak"...eh (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 07:37:53 |
|
|
|
2010.04. 20. - 07:40:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Belehallgattam ebbe de nekem nem jött be. Az eredeti messze menően sokkal jobb. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja és az a duma az elején..."engem ezzel az együttessel nagyon sokat bántottak"...eh (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Jó reggelt Babák! Én is belehallgattam, de ez egy nagy sz@r! Az eredetit nem lehet felülmúlni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, és a duma az elején.... vajon miért bántották őt ezzel? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 07:41:18 |
|
|
|
2010.04. 20. - 07:44:34
Létrehozva:
|
|
|
update. úgy tűnik, a NR, ha folytatódik, az én tollamból folytatódik. Caprival egy időre kihoztuk a kapcsolatunkból, amit ki kellett és ki lehetett, és lezártuk. igazából, hosszú ez és nem fogom elmesélni a részleteket, csak azért írtam ezt ide, hogy tudjátok. de semmi rossz érzés, vagy szomorúság nincs bennem, mi elmondtunk egymásnak mindent, amit akartunk, és ha majd megint lesz mit mondanunk, akkor megint mondjuk majd. mindeoké. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolám én mint hűséges NR olvasó várom a tolladból a folytatást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd szólj ha van valami. A többit pedig sajnálom.Mármint amit Caprival kapcsolatban írtál. Jó reggelt Babák! Én is belehallgattam, de ez egy nagy sz@r! Az eredetit nem lehet felülmúlni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye?Dave-et nem tudja felül múlni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo inkább örülnie kellett volna Ákosnak,hogy a DM-el említik együtt.Vagy hozzájuk hasonlítják. NEM!!!!! XD de nem is akarnék... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kis husi dög, de megszuttyongatnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) bocs csajok, de hív az ágy és a következő fejezet Dave életéről (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ANNYIRA SZERETEM! (és hiányzik! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) (IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/DepecheModeLiveJimmyKimmelxZHegJi6u.jpg) good night lovers! Usi majd mesélj egy pár szót mi jót vagy rosszat olvastál Dave életéről.Ja igen már meg akartam kérdezni csak mindig elfelejtem:képek vannak a könyvben? Doro üdv újra itt. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 07:45:55 |
|
|
|
2010.04. 20. - 08:03:36
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csak ide köszöntem.. már rohanok is. Nekem mára ennyi volt a munka, amit nem is bánok, mert nagyon fáradt vagyok! Most SAJNOS ... mennem KELL kv-zni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. na mi újság? volt hívásod este? Jaaa.. és a könyvem még mindig nem adták fel? már annyira a kezemben tartanám, h csak na.. nem is beszélve az olvasásról, igazán jót tenne az inglisemnek... addig is FF angolul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 08:13:11
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Lola: hm... érdekes! Angie: Judy vidijére is NAGYON kíváncsi leszek! XD Tudjátok ki dolgozta még fel jól a World in my eyes-t? a The Cure!!! Na az baromi jó! meg a Cure feldolgozta még a Faith Healer-t is a Recoiltól, ami nekem abban a verzióban sokkal jobban bejön, mint az eredetiben XD Ákosnak se rossz a WIME-a, de inkább ne énekeljen angolul, mert engem nagyon zavar (főleg a korai számoknál) az akcentusa. (sorry, szakmai ártalom XD) vica: nos a 2. fejezetben a banda indulásáról volt szó - hogy milyen klubokban kezdtek játszani és hogy nyerték meg szép lassan a közönséget, meg Daniel Millert, meg az nekem kicsit új volt (lehet rég olvastam a Stripped-et), hogy igazi kis harcok mentek a srácokért miután Millerrel lekezeltek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval mondom jó lesz ez a könyv! ja meg tök husi volt, volt ilyenről szó, hogy a Bridge House tulaja tökre meg volt lepődve, hogy a srácok milyen szerények voltak, meg hogy fellépések után nem maradtak berúgni, hanem max. fél óra múlva már mentek is, mert ugye páruknak dolgozni kellett másnap. Meg Dave-vel mindig ott volt Jo és olyan "nem tudom, előbb beszélnék a barátnőmmel mielőtt válaszolok" típusú kis tejfelesszájú cukorfalat volt. XD Edó: olvass csak FF-eket angolul!!! XDDDD de jó, hogy te már végeztél!!! nekem déltől TESI!!!!!!!!!!!!!! utána meg még egy óra és már be kéne mennem este a vámpíros órámra is!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig elég kóma vagyok! így is fél 7 helyett sikerült fél 9-kor felkelnem, olyan fáradt voltam. Bakker, ahogy öregszem, egyre tovább tart kiheverni egy bulit XD |
|
|
|
2010.04. 20. - 08:43:45
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! Lola: hm... érdekes! Angie: Judy vidijére is NAGYON kíváncsi leszek! XD Tudjátok ki dolgozta még fel jól a World in my eyes-t? a The Cure!!! Na az baromi jó! meg a Cure feldolgozta még a Faith Healer-t is a Recoiltól, ami nekem abban a verzióban sokkal jobban bejön, mint az eredetiben XD Ákosnak se rossz a WIME-a, de inkább ne énekeljen angolul, mert engem nagyon zavar (főleg a korai számoknál) az akcentusa. (sorry, szakmai ártalom XD) vica: nos a 2. fejezetben a banda indulásáról volt szó - hogy milyen klubokban kezdtek játszani és hogy nyerték meg szép lassan a közönséget, meg Daniel Millert, meg az nekem kicsit új volt (lehet rég olvastam a Stripped-et), hogy igazi kis harcok mentek a srácokért miután Millerrel lekezeltek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval mondom jó lesz ez a könyv! ja meg tök husi volt, volt ilyenről szó, hogy a Bridge House tulaja tökre meg volt lepődve, hogy a srácok milyen szerények voltak, meg hogy fellépések után nem maradtak berúgni, hanem max. fél óra múlva már mentek is, mert ugye páruknak dolgozni kellett másnap. Meg Dave-vel mindig ott volt Jo és olyan "nem tudom, előbb beszélnék a barátnőmmel mielőtt válaszolok" típusú kis tejfelesszájú cukorfalat volt. XD Edó: olvass csak FF-eket angolul!!! XDDDD de jó, hogy te már végeztél!!! nekem déltől TESI!!!!!!!!!!!!!! utána meg még egy óra és már be kéne mennem este a vámpíros órámra is!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig elég kóma vagyok! így is fél 7 helyett sikerült fél 9-kor felkelnem, olyan fáradt voltam. Bakker, ahogy öregszem, egyre tovább tart kiheverni egy bulit XD Szia Usi. hehe "előbb beszélnék a barátnőmmel mielőtt válaszolok" típus...ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és köszi,hogy elmondtad.Én is tök szívesen elolvasnám a könyvet,persze az anyanyelvemen. Szia Edóka. Jó munkát. Kérdés:kinek kell a '88-as pesti koncert hanganyaga? |
|
|
|
2010.04. 20. - 08:55:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Tökre örültem a Dave könyves sztoriknak. Engem is nagyon érdekel. Várom a következtőt, szóval Usi olvass!!!! XD Az Ákos verzió... elég béna.... meg a kiejtése is. Nem Usi, nem szakmai ártalom, egy mezei ember is hallaja aki egy kicsit is tud angolul. Vicusom! Nem olvastam vissza. Van valami fejlemény óvoda fronton? JONG! xd |
|
|
|
2010.04. 20. - 09:05:45
Létrehozva:
|
|
|
Jóreggelt mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak ide köszöntem.. már rohanok is. Nekem mára ennyi volt a munka, amit nem is bánok, mert nagyon fáradt vagyok! Most SAJNOS ... mennem KELL kv-zni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. na mi újság? volt hívásod este? Jaaa.. és a könyvem még mindig nem adták fel? már annyira a kezemben tartanám, h csak na.. nem is beszélve az olvasásról, igazán jót tenne az inglisemnek... addig is FF angolul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó drága, volt hívásom ma reggel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tegnap este ő is meg én is bealudtunk, de ma már hívott 7:50-kor a kis drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Úgy tűnik minden oké vele, és holnaptól megint dolgozik. Kb. fél órát beszéltünk, az Andi már ki is kérdezett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |