![]() ![]() |
2010.04. 20. - 09:07:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx, vica: oké, akkor ahogy haladok, tájékoztatlak titeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bár gondolom Lola már előrébb tart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
jól van, akkor nem csak az én fülemet b*ssza a kiejtése XD Angie: örülök, hogy jelentkezett! |
|
|
|
2010.04. 20. - 09:25:30
Létrehozva:
|
|
|
Angie: csak írtam egy Rammsteinos beszámolót blogomra (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) http://uselessgirl.b13.hu/ (és most készül a szombathelyi megapartié is! XD) El fogom olvasni Cica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, vica: oké, akkor ahogy haladok, tájékoztatlak titeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bár gondolom Lola már előrébb tart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) jól van, akkor nem csak az én fülemet b*ssza a kiejtése XD Angie: örülök, hogy jelentkezett! Hát én még hogy örültem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Headsettel mászkálok, mert hát zenét hallgatok amúgy és mikor meghallottam a Martint, hát rohantam ki az aluljáróból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Usi. hehe "előbb beszélnék a barátnőmmel mielőtt válaszolok" típus...ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és köszi,hogy elmondtad.Én is tök szívesen elolvasnám a könyvet,persze az anyanyelvemen. Szia Edóka. Jó munkát. Kérdés:kinek kell a '88-as pesti koncert hanganyaga? Szia Vicus! Engem érdekel, mert a barátnőm nem tudtam msn-en elkapni, hogy a spanyol oldalt lefordítsa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 09:38:20
Létrehozva:
|
|
|
NEM AKAROK TESIRE MENNI!!!
|
|
|
|
2010.04. 20. - 09:45:29
Létrehozva:
|
|
|
NEM AKAROK TESIRE MENNI!!! Én mennék tesire, csak DOLGOZNI NE KELLJEN! Cseréljünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 09:52:42
Létrehozva:
|
|
|
oké, cseréljünk, bár úgy döntöttem, hogy nem megyek be. fáj minden porcikám és lusta és hisztis vagyok. 8 alkalomra már ad aláírást a tanárnő - legalábbis múlt órán ezt mondta. remélem tartani is fogja magát, mert nincs kedvem pótolgatni. amúgy is szar az a tesi és a tanárnő sem olyan szimpi már mint az elején.
|
|
|
|
2010.04. 20. - 09:56:44
Létrehozva:
|
|
|
oké, cseréljünk, bár úgy döntöttem, hogy nem megyek be. fáj minden porcikám és lusta és hisztis vagyok. 8 alkalomra már ad aláírást a tanárnő - legalábbis múlt órán ezt mondta. remélem tartani is fogja magát, mert nincs kedvem pótolgatni. amúgy is szar az a tesi és a tanárnő sem olyan szimpi már mint az elején. Oké, akkor te dolgozol, most épp járatelszámolás, én meg otthon maradok! XD Nekem megéri a csere, bírnám... XD Igen, ha nem szimpi a tanár, akkor az óráját sem szereted. Általában így működik. Én is voltam így pont a tesitanárral, egy szadista volt.... |
|
|
|
2010.04. 20. - 10:06:05
Létrehozva:
|
|
|
Én mennék tesire, csak DOLGOZNI NE KELLJEN! Cseréljünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Mindenki mindenki ellen, mindegy csak dolgozni ne kelljen" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 10:07:40
Létrehozva:
|
|
|
"Mindenki mindenki ellen, mindegy csak dolgozni ne kelljen" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pontosan ez jutott az eszembe nekem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 10:19:06
Létrehozva:
|
|
|
El fogom olvasni Cica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én még hogy örültem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Headsettel mászkálok, mert hát zenét hallgatok amúgy és mikor meghallottam a Martint, hát rohantam ki az aluljáróból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vicus! Engem érdekel, mert a barátnőm nem tudtam msn-en elkapni, hogy a spanyol oldalt lefordítsa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie semmi gond wgd-nek sikerült lebuherálni a spanyol oldalról a '88-ast.Küldöm e-mailbe a linket ahova felrakta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg azért jöttem mert az előbb elfelejtettem,hogy Mode-nek mondjam ügyesen a földrajz dogánál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx még nem tudok semmit csütörtökön adtam be a fellebbezést.Most várunk mit büfögnek rá.(ezt a férjem szokta mondani) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, vica: oké, akkor ahogy haladok, tájékoztatlak titeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bár gondolom Lola már előrébb tart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) jól van, akkor nem csak az én fülemet b*ssza a kiejtése XD Angie: örülök, hogy jelentkezett! Kösszencs Usi.Puszi érte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 10:26:59
Létrehozva:
|
|
|
Angie ment az e-mail. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 20. - 10:28:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie ment az e-mail. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm, nézem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 10:35:28
Létrehozva:
|
|
|
Mai menü.. gomba pöri, nokedlivel
Mert ugye én mindig egy hadseregnyit főzök, nem bírok egy személyre..... és a háromnegyede mindig a fagyasztóban landol, 2-é3 adagonként ledobozolva. Na most ki is kaptam egy adagot, csak nokit kell csinálnom. Mert kaptam Tibitől egy nokedli szaggatót, most már tudok csinálni. Múltkor rendes tésztával ettem.. ejj.. de szar volt úgy! Jantartól olyan cuccot kaptam, hogy el fogtok ájulni.. még én sem tudom pontosan mi ez, mert nem telepítettem a gépemre, mert kell hozzá azt is, hogy tudjam használni. Ez egy antalógia, Dmos, és van rajta.. sorolom : 80-98 all albums Dm member Band history Discography Photo gallery Best video clips b-sides + valami, amit nem tudok a papíron elolvani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és DM live... és van hozzá külön lejátszó, valami nagyon különleges.. nem igazán értem milyen, mert magyarázta, de nem értettem... Az oroszok csináltak egy rajongó filmet, az is rajta van.. jaaajj-. nagyn várom, majd hívom du, hogy segítsen telepíteni. Ez volt 2 CD Emellett kaptam tőle 2 DVD-t 1. DVD DM london, 1986 pro-shot DM unreleased from MTV ( violator tour ) KROQ almost acoustic Christmas 2005 DM videos 86-98 DM rock am Ring 2006 DM of the Record Live 1981 DM ultra launch party 97-05-16, LA DM live 98 Köln 2. DVD A night with MArtin L. Gore Violator tour, frankfurt 90 ( klipekben) A night With MLG. ez egy jobb felvétel LA, 2003 DM live devo, 93, BP _Ö Live at anaheim (PTA) Hehe... paprika tv-n pont most mutatják hogy kell csírát csinálni.. és hogy mennyire jó kis kaja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 10:44:00
Létrehozva:
|
|
|
Mai menü.. gomba pöri, nokedlivel Mert ugye én mindig egy hadseregnyit főzök, nem bírok egy személyre..... és a háromnegyede mindig a fagyasztóban landol, 2-é3 adagonként ledobozolva. Na most ki is kaptam egy adagot, csak nokit kell csinálnom. Mert kaptam Tibitől egy nokedli szaggatót, most már tudok csinálni. Múltkor rendes tésztával ettem.. ejj.. de szar volt úgy! Jantartól olyan cuccot kaptam, hogy el fogtok ájulni.. még én sem tudom pontosan mi ez, mert nem telepítettem a gépemre, mert kell hozzá azt is, hogy tudjam használni. Ez egy antalógia, Dmos, és van rajta.. sorolom : 80-98 all albums Dm member Band history Discography Photo gallery Best video clips b-sides + valami, amit nem tudok a papíron elolvani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és DM live... és van hozzá külön lejátszó, valami nagyon különleges.. nem igazán értem milyen, mert magyarázta, de nem értettem... Az oroszok csináltak egy rajongó filmet, az is rajta van.. jaaajj-. nagyn várom, majd hívom du, hogy segítsen telepíteni. Ez volt 2 CD Emellett kaptam tőle 2 DVD-t 1. DVD DM london, 1986 pro-shot DM unreleased from MTV ( violator tour ) KROQ almost acoustic Christmas 2005 DM videos 86-98 DM rock am Ring 2006 DM of the Record Live 1981 DM ultra launch party 97-05-16, LA DM live 98 Köln 2. DVD A night with MArtin L. Gore Violator tour, frankfurt 90 ( klipekben) A night With MLG. ez egy jobb felvétel LA, 2003 DM live devo, 93, BP _Ö Live at anaheim (PTA) Hehe... paprika tv-n pont most mutatják hogy kell csírát csinálni.. és hogy mennyire jó kis kaja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyám! Jantar egy DM guru! XD |
|
|
|
2010.04. 20. - 10:54:00
Létrehozva:
|
|
|
Anyám! Jantar egy DM guru! XD Az az.. és ez még nem minden... Jantar mindent tud (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akinek kell, szóljon.. mert akkor küldöm... Így beszéltem meg Jantarral, hogy neki ne kelljen annyit másolnia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megsúgom, nekem is mindig Marcsi másol.. mert .. mert már nem is tudom miért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy a lényeg, h megoldjuk, és küldjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 11:02:55
Létrehozva:
|
|
|
VALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICS
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs420.snc3/25297_114514788578121_100000588003682_168835_5847251_n.jpg) |
|
|
|
2010.04. 20. - 11:15:16
Létrehozva:
|
|
|
hejj hejj az a cucc lehet hogy Lolit is érdekelné!!! Edóóm, gondolj rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jah és Loli nem jár előrébb a Dave könyvben mert egészen konkrétan nincsen időm olvasni. vagy 6 könyv van feltornyozva az éjjeliszekrényemen, de hiába, mert szuszogni nem tudok, annyi dolgom van. az egyetem pörög maximális fordulatszámon. bzzz.... megzizzenek |
|
|
|
2010.04. 20. - 11:38:10
Létrehozva:
|
|
|
hejj hejj az a cucc lehet hogy Lolit is érdekelné!!! Edóóm, gondolj rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah és Loli nem jár előrébb a Dave könyvben mert egészen konkrétan nincsen időm olvasni. vagy 6 könyv van feltornyozva az éjjeliszekrényemen, de hiába, mert szuszogni nem tudok, annyi dolgom van. az egyetem pörög maximális fordulatszámon. bzzz.... megzizzenek Na az olvasással én is hasonlóképpen állok, de nekem csak 4 könyv van felhalmozva.... Kevés az a 24 óra. Ja meg van vagy 10 film letöltve, amit szintén csak halogatok..... Az az.. és ez még nem minden... Jantar mindent tud (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akinek kell, szóljon.. mert akkor küldöm... Így beszéltem meg Jantarral, hogy neki ne kelljen annyit másolnia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megsúgom, nekem is mindig Marcsi másol.. mert .. mert már nem is tudom miért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy a lényeg, h megoldjuk, és küldjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én szólok szólok. Jó lenne. Kinek küldjem az üres cd-ket, illetve dvd-t? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 11:40:49
Létrehozva:
|
|
|
jahh, Trixx, filmből is vár jóóóó sok. időőőőt, időőőőt akarok!!!!
A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 11:42:26 |
|
|
|
2010.04. 20. - 11:43:55
Létrehozva:
|
|
|
jahh, Trixx, filből is vár jóóóó sok. időőőőt, időőőőt akarok!!!! én is én is! Meg MARTIIIIIIIIIIIIIIIIINT!!!!!!!!!!!!!!! Bár én pénteken szabin leszek juhéjjjjjjjjj. Azt tervezem, hogy kiírom a sorozataimat, borítót nyomtattatok hozzájuk, és szépen rendbe teszem a filmjeimet. |
|
|
|
2010.04. 20. - 11:57:20
Létrehozva:
|
|
|
Ez Pesten vaN???????????????
Neeem, nem Pesten van...vagy ott? XD De ott...vagy nem? XD Vagy Peste fele van XD http://www.youtube.com/watch?v=9BVbGomBOXU A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 12:00:51 |
|
|
|
![]() ![]() |