2400 Oldal V  « < 1547 1548 1549 1550 1551 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Valics W
post 2010.04. 20. - 12:22:47
Létrehozva: #30961

Slowblow
**

Sziasztok Sereg!

Ezt találtam a RECOIL fórumán:

Alan about Budapest show:

"... I'd say the audience was the best in Budapest on the whole tour so far - truthfully (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "

"... we take away fond memories from the Budapest show. A great shame I didn't see any of the city (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) "

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 20. - 12:28:05
Létrehozva: #30962

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 20. - 12:57:20) *
Ez Pesten vaN???????????????

Neeem, nem Pesten van...vagy ott? XD
De ott...vagy nem? XD
Vagy Peste fele van XD

http://www.youtube.com/watch?v=9BVbGomBOXU

Ahol beszél, az pest felé van... aztán látszik is az m1-es (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán a koncert is tőlünk van, de a dedikáció már prága... és láttad, utána is prága.Baing.. nem is tudtam, hogy ez a saját kocsija volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Valics W @ 2010.04. 20. - 13:22:47) *
Sziasztok Sereg!

"... I'd say the audience was the best in Budapest on the whole tour so far - truthfully (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "

"... we take away fond memories from the Budapest show. A great shame I didn't see any of the city (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) "

Mi odatettük magunkat rendesen... mekkora is volt... majdnem kiszakadt a mellkasunk, úgy tolták, szinte lobogott a hajam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az összes izmom remegett, néha olyan hangerővel szólt... jesszus, néha fel kellett skítanomk olyan jó érzés volt, ilyet még sosem éreztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És hát igen.. vissza várunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és majd mi megmutatjuk neked drága Alan...

Válaszoljunk neki Valics? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 12:29:14
Létrehozva: #30963

devotee

Idézet (Valics W @ 2010.04. 20. - 12:22:47) *
Sziasztok Sereg!

Sziaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Persze mert mi ott voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Valics W
post 2010.04. 20. - 12:37:47
Létrehozva: #30964

Slowblow
**

Idézet (Alisha @ 2010.04. 20. - 13:28:05) *
Ahol beszél, az pest felé van... aztán látszik is az m1-es (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán a koncert is tőlünk van, de a dedikáció már prága... és láttad, utána is prága.Baing.. nem is tudtam, hogy ez a saját kocsija volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi odatettük magunkat rendesen... mekkora is volt... majdnem kiszakadt a mellkasunk, úgy tolták, szinte lobogott a hajam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az összes izmom remegett, néha olyan hangerővel szólt... jesszus, néha fel kellett skítanomk olyan jó érzés volt, ilyet még sosem éreztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És hát igen.. vissza várunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és majd mi megmutatjuk neked drága Alan...

Válaszoljunk neki Valics? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Válaszoljunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de én fosti vagyok ... csak a szám nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 12:39:24
Létrehozva: #30965

devotee

Idézet (Valics W @ 2010.04. 20. - 12:37:47) *
Válaszoljunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de én fosti vagyok ... csak a szám nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

hehe

"Köszönjük Alan, jó volt megfogdosni Téged" XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 20. - 12:41:38
Létrehozva: #30966

devotee

Idézet (Valics W @ 2010.04. 20. - 13:37:47) *

Ezt hol találtad? keress valami helyet, amit tuti olvas, majd én írok neki.. nekem nem csak a szám a nagy.. a seggem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 12:42:39
Létrehozva: #30967

devotee

Itt vannak dmhalacska képei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://picasaweb.google.com/dmhalacska/Recoil#

Néézd Valics ott állunk XDD

(IMG:http://lh4.ggpht.com/_DiJfoUSGl7Y/S81xXkhQePI/AAAAAAAADFs/utM8GLNpNpY/s640/3.JPG)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 13:03:00
Létrehozva: #30968

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 20. - 11:54:00) *
Az az.. és ez még nem minden... Jantar mindent tud (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akinek kell, szóljon.. mert akkor küldöm... Így beszéltem meg Jantarral, hogy neki ne kelljen annyit másolnia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megsúgom, nekem is mindig Marcsi másol.. mert .. mert már nem is tudom miért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy a lényeg, h megoldjuk, és küldjük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is szólok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hű akkor Edóka megint el kell kérnem a címed mert azt hiszem kitöröltem.Akkor két üres cd és dvd megy neked.Vagy kinek menjen?

Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 13:05:33
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 20. - 13:28:38
Létrehozva: #30969

devotee

Jólvan... címem elküldöm... akkor kell Vicának, meg talán Trixxnek? 2 cd, és két dvd! gyors nem lesz, mert Marcsi is nagyon elfoglalt... de igyekszünk!
Másnak is kell?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 14:54:22
Létrehozva: #30970

devotee

meg lolinak is Edó... de tudod mit, ráér, majd. úgysincs most időm rá :S

A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 14:54:39
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 20. - 15:14:56
Létrehozva: #30971

devotee

Edó: nekem is, mint Lolinak, ráér - majd később fogok igényt tartani rá, ha lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

SZIJJAAAA SÜNI!!!!!!!!!!!!!!!!! na csak hogy idetaláltál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vica: na óra előtt elolvastam még a 3. fejezetet is, ami kb. még mindig arról szól, hogy a DM mennyire más zenét csinált a korabeliektől. meg az első sikereikről a kislemezekkel és a Speak and spell megjelenése és már majdnem ott vagyunk, hogy kiválik Vince.

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 15:16:47
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 15:20:00
Létrehozva: #30972

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 15:14:56) *
Edó: nekem is, mint Lolinak, ráér - majd később fogok igényt tartani rá, ha lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

SZIJJAAAA SÜNI!!!!!!!!!!!!!!!!! na csak hogy idetaláltál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vica: na óra előtt elolvastam még a 3. fejezetet is, ami kb. még mindig arról szól, hogy a DM mennyire más zenét csinált a korabeliektől. meg az első sikereikről a kislemezekkel és a Speak and spell megjelenése és már majdnem ott vagyunk, hogy kiválik Vince.

És jön Wili (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 20. - 15:29:03
Létrehozva: #30973

devotee

Egy csók annyira egyszerű dolog, hogy szinte fel sem tűnik. De ha jobban szemügyre vennénk, megláthatnánk, hogy minden csóknak megvan a sajátos jelentése. A művészet az, hogy meg tudjuk fejteni azt a bizonyos jelentést. A csók különböző emberek számára különböző tartalommal bír. A jelentés végső soron attól függ, aki a csókot adja és aki a csókot látja. A csók aktusa mindig ugyanaz. Mégis minden csóknak megvan a maga sajátos jelentése. Kifejezheti egy férj soha nem szűnő rajongását vagy egy feleség mélységes megbánását. Jelképezheti egy anya növekvő aggodalmát vagy egy szerető lángoló szenvedélyét. De akármit is jelentsen, minden csók egy alapvető emberi szükségletet tükröz. A másik emberhez való kötődés igényét. Ez a vágy olyan elemi erejű, hogy mindig megdöbbenünk, mikor egyesek mégsem értik meg!
(Született feleségek)

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 15:29:15
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 20. - 15:29:13
Létrehozva: #30974

devotee

Mode: először nem értettem miről beszélsz, aztán kemény 10 perc után leesett XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 15:31:12
Létrehozva: #30975

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 15:29:13) *
Mode: először nem értettem miről beszélsz, aztán kemény 10 perc után leesett XD

XDDDDDDDDD

Itt is jön Wili (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=faAtEy4rB5M

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 15:31:43
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 16:33:52
Létrehozva: #30976

devotee

Most az jutott eszembe, hogy holnap délután lesznek új találkozós képek, mert nem tudok egész délután itt ülni és várni, hogy legyen valami XD XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 17:17:01
Létrehozva: #30977

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 20. - 14:28:38) *
Jólvan... címem elküldöm... akkor kell Vicának, meg talán Trixxnek? 2 cd, és két dvd! gyors nem lesz, mert Marcsi is nagyon elfoglalt... de igyekszünk!
Másnak is kell?

Nem probléma,hogy nem lesz gyors.
Köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 16:14:56) *

Köszi az infót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tehát akkor idáig nem sok újat tudtál meg.
Na majd ezután.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 17:29:58
Létrehozva: #30978

devotee

Ezt találtam.Akinek van ilyen csatornája nézze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

MTV World Stage: Depeche Mode április 23-án, pénteken 23:40-től az MTV műsorán
Most pénteken nagyon megéri nézni a Depeche Mode-ot az MTV World Stage-ben!
Figyeld, hogyan táncol Dave Gahan, milyen ruhákat hord Martin Gore és milyen dalokat játszik az együttes, hiszen csak így tudsz majd válaszolni az adás utáni kérdésre, amit itt, a www.mtv.co.hu oldalon olvashatsz!
MTV World Stage: Depeche Mode április 23-án, pénteken 23:40-től az MTV műsorán
......nem igazán tudni, melyik koncertből lesznek részletek ill. kb 50 percnyi anyag.
forrás: www.mtv.co.hu, www.depechemode.com/forum

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 17:42:19
Létrehozva: #30979

devotee

Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 17:43:33
Létrehozva: #30980

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 20. - 18:42:19) *

Nincs mit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó az avatárod. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1547 1548 1549 1550 1551 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
60 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (60 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: