2400 Oldal V  « < 1548 1549 1550 1551 1552 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.04. 20. - 17:46:30
Létrehozva: #30981

devotee

Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Már várom a kettes képet, de csak nem akarnak jönni xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 17:54:19
Létrehozva: #30982

devotee

Hehe Mode azt a képet én is megnézném.Főleg azt,hogy milyen arcot vágsz rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Uh már megint fáj kicsit a gyomrom... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 17:58:33
Létrehozva: #30983

devotee

Na arra én is kíváncsi leszek, mert csak arra emlékszem, hogy tátott szájjal a kamerába néztem, és elkezdtem mosolyogni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj nekem reggel fájt (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 20. - 18:00:57
Létrehozva: #30984

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 20. - 18:29:58) *
Ezt találtam.Akinek van ilyen csatornája nézze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

MTV World Stage: Depeche Mode április 23-án, pénteken 23:40-től az MTV műsorán
Most pénteken nagyon megéri nézni a Depeche Mode-ot az MTV World Stage-ben!
Figyeld, hogyan táncol Dave Gahan, milyen ruhákat hord Martin Gore és milyen dalokat játszik az együttes, hiszen csak így tudsz majd válaszolni az adás utáni kérdésre, amit itt, a www.mtv.co.hu oldalon olvashatsz!
......nem igazán tudni, melyik koncertből lesznek részletek ill. kb 50 percnyi anyag.
forrás: www.mtv.co.hu, www.depechemode.com/forum

Basszus... a magyar MTV helyett igazán visszatehetnék az angolt....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 18:07:44
Létrehozva: #30985

devotee

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj

(IMG:http://kepfeltoltes.hu/100417/IMG_1876k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 18:11:49
Létrehozva: #30986

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 18:12:19
Létrehozva: #30987

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 20. - 18:58:33) *
Na arra én is kíváncsi leszek, mert csak arra emlékszem, hogy tátott szájjal a kamerába néztem, és elkezdtem mosolyogni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj nekem reggel fájt (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Nyilván nem tetszett a bélésemnek az olajba sült krumpli. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Maradok a vajaskenyérnél.

Idézet (Trixx @ 2010.04. 20. - 19:11:49) *

Sziaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie akartam már kérdezni megkaptad az üres lemezt amit küldtem?

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 18:13:02
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 18:13:33
Létrehozva: #30988

devotee

Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ohh pedig finom a kumpli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az én gyomrom bír mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 18:17:43
Létrehozva: #30989

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 20. - 16:29:03) *
Egy csók annyira egyszerű dolog, hogy szinte fel sem tűnik. De ha jobban szemügyre vennénk, megláthatnánk, hogy minden csóknak megvan a sajátos jelentése. A művészet az, hogy meg tudjuk fejteni azt a bizonyos jelentést. A csók különböző emberek számára különböző tartalommal bír. A jelentés végső soron attól függ, aki a csókot adja és aki a csókot látja. A csók aktusa mindig ugyanaz. Mégis minden csóknak megvan a maga sajátos jelentése. Kifejezheti egy férj soha nem szűnő rajongását vagy egy feleség mélységes megbánását. Jelképezheti egy anya növekvő aggodalmát vagy egy szerető lángoló szenvedélyét. De akármit is jelentsen, minden csók egy alapvető emberi szükségletet tükröz. A másik emberhez való kötődés igényét. Ez a vágy olyan elemi erejű, hogy mindig megdöbbenünk, mikor egyesek mégsem értik meg!
(Született feleségek)

Ange ez mennyire jó! Ez tök szép.
Milyen más így leírva és mennyire igaz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 18:19:59
Létrehozva: #30990

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 20. - 19:13:33) *
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ohh pedig finom a kumpli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az én gyomrom bír mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egy darabig az enyém is mindent bírt de mostanában egyre több mindent nem bír.
Anyám azt mondta menjek el hasi ultrahangra és valószínű kiderül,hogy epe gondjaim vannak.
Mondtam neki inkább nem megyek mert akkor rögtön küldenek a műtőasztalra.A dokik szeretnek operálni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 18:21:15
Létrehozva: #30991

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 20. - 18:29:58) *
Ezt találtam.Akinek van ilyen csatornája nézze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most pénteken nagyon megéri nézni a Depeche Mode-ot az MTV World Stage-ben!
Figyeld, hogyan táncol Dave Gahan, milyen ruhákat hord Martin Gore és milyen dalokat játszik az együttes, hiszen csak így tudsz majd válaszolni az adás utáni kérdésre, amit itt, a www.mtv.co.hu oldalon olvashatsz!
......nem igazán tudni, melyik koncertből lesznek részletek ill. kb 50 percnyi anyag.
forrás: www.mtv.co.hu, www.depechemode.com/forum

Igeeeeeeeeeeeeeen.
Épp most láttam az MTV-n a reklámját, erről jutottatok eszembe, így be is kapcsoltam a laptopit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert a Mode-ról ki más jutna eszembe mit a Sereg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 18:22:02
Létrehozva: #30992

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 20. - 16:29:03) *
Egy csók annyira egyszerű dolog, hogy szinte fel sem tűnik. De ha jobban szemügyre vennénk, megláthatnánk, hogy minden csóknak megvan a sajátos jelentése. A művészet az, hogy meg tudjuk fejteni azt a bizonyos jelentést. A csók különböző emberek számára különböző tartalommal bír. A jelentés végső soron attól függ, aki a csókot adja és aki a csókot látja. A csók aktusa mindig ugyanaz. Mégis minden csóknak megvan a maga sajátos jelentése. Kifejezheti egy férj soha nem szűnő rajongását vagy egy feleség mélységes megbánását. Jelképezheti egy anya növekvő aggodalmát vagy egy szerető lángoló szenvedélyét. De akármit is jelentsen, minden csók egy alapvető emberi szükségletet tükröz. A másik emberhez való kötődés igényét. Ez a vágy olyan elemi erejű, hogy mindig megdöbbenünk, mikor egyesek mégsem értik meg!
(Született feleségek)

Ezt én is szépnek találtam csak valahogy nem értettem,hogy passzolt a többi hozzászóláshoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.04. 20. - 19:21:15) *
Igeeeeeeeeeeeeeen.
Épp most láttam az MTV-n a reklámját, erről jutottatok eszembe, így be is kapcsoltam a laptopit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert a Mode-ról ki más jutna eszembe mit a Sereg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nézzed baby nézzed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 20. - 18:23:46
Létrehozva: #30993

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 20. - 18:19:59) *
Egy darabig az enyém is mindent bírt de mostanában egyre több mindent nem bír.
Anyám azt mondta menjek el hasi ultrahangra és valószínű kiderül,hogy epe gondjaim vannak.
Mondtam neki inkább nem megyek mert akkor rögtön küldenek a műtőasztalra.A dokik szeretnek operálni.

(IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 18:27:30
Létrehozva: #30994

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 20. - 19:22:02) *
Ezt én is szépnek találtam csak valahogy nem értettem,hogy passzolt a többi hozzászóláshoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nézzed baby nézzed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hát úgy hogy Ange esze a csókon jár. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként pont most írom ki az 5. évadot.

Írok én is egy off-ot:
Nincs meg valakinek a Men in Trees 1. évad dvd borítója? Olyan kellene amin van epizode list. Köszi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 20. - 18:30:04
Létrehozva: #30995

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 20. - 19:11:49) *

Szia Trixx! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mizuller?

Idézet (vicuska @ 2010.04. 20. - 19:12:19) *
Angie akartam már kérdezni megkaptad az üres lemezt amit küldtem?

Bocsi (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) persze megkaptam... pénteken ért el hozzám és a sok izgalomban elfelejtettem szólni. Köszönöm!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 18:31:19
Létrehozva: #30996

devotee

jajjjj
én ronggyá zabálom ezt a pasit!
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

hát most mondjátok meg: van egy cimborám, ritkán beszélünk, egy nagyon értelmes, kedves, jófej, szakmabeli fiú (akit amúgy btw magam alá is gyűrnék). és most az előbb, csak úgy a semmiből írt egy üzenetet, hogy adjam meg a postacímem, mert egy kis ajándékkal készült nekem. most nagyarcúákossal dolgoznak egy projekten, és kért nekem egy "Lolának szeretettel" autogramot. hát nem egy tüneményes imádnivaló mézeskenyér??? nem az autogram, az ilyesmi nem érdekel. hanem hogy eszébe jutottam csak úgy, minden indok nélkül (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szétzabálom, imádom, adják a kezem közé, felfalom, beleszeretek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

jah és bocs az offolásért
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 20. - 18:34:27
Létrehozva: #30997

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 20. - 19:17:43) *
Ange ez mennyire jó! Ez tök szép.
Milyen más így leírva és mennyire igaz!

Örülök, hogy tetszik, a Facebookon a filmidézetek körül egyszer ezt dobta ki nekem véletlenszerűen a rendszer. Annyira jónak találtam, hogy elmentettem, mert szerintem is nagyon igaz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.04. 20. - 19:27:30) *
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hát úgy hogy Ange esze a csókon jár. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként pont most írom ki az 5. évadot.

Írok én is egy off-ot:
Nincs meg valakinek a Men in Trees 1. évad dvd borítója? Olyan kellene amin van epizode list. Köszi.

Igen, Angie ma repült... reggel szárnyakat kapott (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 19:31:19) *
jajjjj

hát most mondjátok meg: van egy cimborám, ritkán beszélünk, egy nagyon értelmes, kedves, jófej, szakmabeli fiú (akit amúgy btw magam alá is gyűrnék). és most az előbb, csak úgy a semmiből írt egy üzenetet, hogy adjam meg a postacímem, mert egy kis ajándékkal készült nekem. most nagyarcúákossal dolgoznak egy projekten, és kért nekem egy "Lolának szeretettel" autogramot. hát nem egy tüneményes imádnivaló mézeskenyér??? nem az autogram, az ilyesmi nem érdekel. hanem hogy eszébe jutottam csak úgy, minden indok nélkül (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szétzabálom, imádom, adják a kezem közé, felfalom, beleszeretek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Ámor nyila téged sem kerülhetett el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szép... lassan szerelmes lesz az egész Sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 18:38:28
Létrehozva: #30998

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 20. - 19:34:27) *
Örülök, hogy tetszik, a Facebookon a filmidézetek körül egyszer ezt dobta ki nekem véletlenszerűen a rendszer. Annyira jónak találtam, hogy elmentettem, mert szerintem is nagyon igaz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, Angie ma repült... reggel szárnyakat kapott (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Ámor nyila téged sem kerülhetett el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na szép... lassan szerelmes lesz az egész Sereg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csak nem egy Angyalkától kaptál szárnyakat?

Úgy legyen!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 20. - 18:38:43
Létrehozva: #30999

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 20. - 19:22:02) *

Sehogy, tetszett az idézet és megosztottam veletek. Amúgy meg ma már 7:50-kor jól kezdődött a nap számomra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 18:40:38
Létrehozva: #31000

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 19:31:19) *
jajjjj

Á elolvadtam én is a pasitól..... meg ahogy leírtad.
"tüneményes imádnivaló mézeskenyér" - ez nagyon bejött.

Amúgy szerintem itt semmi sem off. Uff. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1548 1549 1550 1551 1552 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
104 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (104 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: