![]() ![]() |
2009.12. 02. - 14:19:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát ezt nem hiszem el, a másik gépnél is szarozik a word!!!!!!!!!!!!!
megyek és felakasztom magam! |
|
|
|
2009.12. 02. - 14:24:43
Létrehozva:
|
|
|
Usi ez nem a te napod.Szegényke...ez a méreg nem a cián. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szegény Useless..... Ja értem Vica, akkor félreolvastam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó kérdés Edóka. Szerintem ez lesz a hivatalos after nem? Legalábbis ebből a hirdetésből úgy tűnik. Nyáron hogy volt? Én már nem emlékszem. Máshol is volt? Vagy csak ahova készültünk a pólónkban? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki nem gond. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 14:25:10
Létrehozva:
|
|
|
hát nem. na megyek is, mielőtt az idegességem kisüti a számítógépet vacsira.... vagy ebédre vagy mittomén. fú de fos ez a nap!
remélem, nektek jobb. pápi! |
|
|
|
2009.12. 02. - 14:33:29
Létrehozva:
|
|
|
Pá Usi.
|
|
|
|
2009.12. 02. - 15:50:48
Létrehozva:
|
|
|
Hali Nektek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Hát úgy néz ki,nem csak Usival szarakodott ma a technika ördöge,mert vagy másfél órát szenvedtem,mire bejött a NET+Ti. Ha tényleg csak az az after lesz konci után,akkor én is ki leszek akadva!!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nyáron tök jó volt a Nyugatinál!!!Én olyat akarok!!! Csajok!Nyári taliba én is benne vagyok szívesen!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus!Tetszettek az álmaid!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök,hogy Petra viszonylag jobban van!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi!Te meg légyszíves ne akaszd fel Magad!!!Én mindenképpen meg szeretnélek ismerni!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 16:37:51
Létrehozva:
|
|
|
Hali Nektek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát úgy néz ki,nem csak Usival szarakodott ma a technika ördöge,mert vagy másfél órát szenvedtem,mire bejött a NET+Ti. Ha tényleg csak az az after lesz konci után,akkor én is ki leszek akadva!!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nyáron tök jó volt a Nyugatinál!!!Én olyat akarok!!! Csajok!Nyári taliba én is benne vagyok szívesen!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus!Tetszettek az álmaid!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök,hogy Petra viszonylag jobban van!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi!Te meg légyszíves ne akaszd fel Magad!!!Én mindenképpen meg szeretnélek ismerni!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Valamikor én is itt szoktam anyázni amikor szivat a net meg ez az öreg nyavalyás laptop. Örülök,hogy tetszettek az álmaim.Nekem is pláne amelyikbe Dave puszilgatott. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg amig nem voltam itt kreativkodtam kicsit.Ilyenkor ahogy belépünk az adventbe szoktam diszitgetni a lakást.Úgymond ünnepi hangulatba hozom magam meg a férjem.Még a DM fiúk is kaptak két kis diszt a plakátjuk sarkára.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 16:48:05
Létrehozva:
|
|
|
Ja Vicuska!!!
Amelyikben Dave puszilgatott...?! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Az nekem is tetszene!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A karácsonyi készülődést már én is megnyitottam:nagytakarítás című fejezettel.Ezt a részét nem szeressem!!! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Majd később még jövök.
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.12. 02. - 16:56:29
Létrehozva:
|
|
|
Ne is mond Ildi a nagy takaritást.Lassan nekem neki kéne állni...bah (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) meg a jövőhéten ajándékot nézni ha a Petra bölcsibe lesz a Géza meg a melóba és egyedül leszek. :)Szabad leszek mint a madár. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Kiváncsi leszek mit szól Mode ha majd olvassa,hogy álmomban az apja puszilgatott meg fogta a kezem.Igaz Angie-ét is fogta.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi:félmeztelen Dave kép...nyami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 17:13:45
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Vica én is Dave-el álmodtam, de csak arra emlékszem, hogy a suliba dolgozott, én meg minden szünetbe nála voltam. Aztán egyik szünetbe nekem adta a fehér pólóját, én meg büszkén mászkáltam benne, miközben "bűzlöttem" a férfi parfümtől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jujj tegnap a XXI. század...nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyám vagy 101-szer elmondta, hogy Dave milyen aranyos XD |
|
|
|
2009.12. 02. - 17:18:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.
Hát akkor mindkettőnk álmában benne volt Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave illatától bizti nem bűzlöttél mert szerintem még az illata is szuper mint az egész hapsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyukádnak igaza van Dave tényleg aranyos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 17:24:52
Létrehozva:
|
|
|
Apropó Mode hol a gatyás kép Alan-ről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 02. - 17:34:45
Létrehozva:
|
|
|
Na ha mindenki eltünt akkor elmegyek egy kis házi melót végezni. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
|
2009.12. 02. - 17:46:17
Létrehozva:
|
|
|
Azért írta bűzlöttem-et idézőjelbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alanről még nem találtam meg a képet, nem tudom hol van, de ha meglesz, akkor mutatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont találtam egy képet róla, ami eddig nem volt meg, úgyhogy gazdagodott a gyűjtemény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 02. - 18:01:37
Létrehozva:
|
|
|
Mode tetszik Alan hm...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És milyen volt apád illata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 18:36:39
Létrehozva:
|
|
|
Mode tetszik Alan hm...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És milyen volt apád illata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ohh az nem kifejezés, hogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit meg nem adnék érte is..uh XD Milyen volt apám illata? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát sajnos most nem emlékszem, de biztos nagyon finom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szoktak lenni olyan álmaim, amikor mintha tényleg érezném az illatát, vagy az ölelését..nagyon valóságosnak tűnnek, de ez most nem volt olyan (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 18:45:54
Létrehozva:
|
|
|
Volt egy ilyen gyanúm,hogy tetszik.Hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem nem annyira ellenben apád igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 02. - 18:49:06
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon szar napom volt, rossz kedvem is van. Ildi, leszedtem a Photoshopos könyvet magyarul, de 26 megás és nem tudom átküldeni. Esetleg msn-ed van? Ott könnyebben át tudnám küldeni.
|
|
|
|
2009.12. 02. - 18:58:17
Létrehozva:
|
|
|
Volt egy ilyen gyanúm,hogy tetszik.Hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem nem annyira ellenben apád igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apám igen, hmm azt el is hiszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:09:18
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon szar napom volt, rossz kedvem is van. Ildi, leszedtem a Photoshopos könyvet magyarul, de 26 megás és nem tudom átküldeni. Esetleg msn-ed van? Ott könnyebben át tudnám küldeni. Szijjjjjjjjjjjjjjjjjja Angi! Köszi szépen!!!!Nagyon ARI vagy!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elöbb megpróbáltam privátban elküldeni,de azt írta ki,hogy nem akarsz üzenetet fogadni. Kiírjam ide??? |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:11:58
Létrehozva:
|
|
|
Szijjjjjjjjjjjjjjjjjja Angi! Köszi szépen!!!!Nagyon ARI vagy!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elöbb megpróbáltam privátban elküldeni,de azt írta ki,hogy nem akarsz üzenetet fogadni. Kiírjam ide??? Ez a rendszer tiszta hülye! Küld el ide: esztermail@yahoo.com |
|
|
|
![]() ![]() |