![]() ![]() |
2010.04. 20. - 18:40:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Csak nem egy Angyalkától kaptál szárnyakat? Úgy legyen! De igen... "Szia pici Tündérkém..." köszönés reggel megtette a hatását, már a metró kijáratban vigyorogtam, mint a telje bök, és hát az egész gyalog utat végigdumáltuk, meg mikor beértem, akkor elbújtam a főnököm irodájában és még onnan is beszéltünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan jó volt... |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:41:51
Létrehozva:
|
|
|
Sehogy, tetszett az idézet és megosztottam veletek. Amúgy meg ma már 7:50-kor jól kezdődött a nap számomra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angyal jelentkezett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:43:17
Létrehozva:
|
|
|
jajj, nem estem én szerelembe ám. de vele tudnék. nagyon érdekes, értelmes, izgalmas, szexi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 20. - 18:43:50
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mizuller? Bocsi (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) persze megkaptam... pénteken ért el hozzám és a sok izgalomban elfelejtettem szólni. Köszönöm! Semmi gond.Oké.Én is köszi a teli lemezt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja Angie az e-mailt megkaptad délelőtt a linkkel?Más kérdésem már nincs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:44:02
Létrehozva:
|
|
|
Angyal jelentkezett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahh... elmondhatatlan volt... az Andi rám nyitott véletlen az irodában, de vágta kivel beszélek, mert vigyorogtam ezerrel, és gyorsan ki is ment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:44:55
Létrehozva:
|
|
|
jajjjj én ronggyá zabálom ezt a pasit! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hát most mondjátok meg: van egy cimborám, ritkán beszélünk, egy nagyon értelmes, kedves, jófej, szakmabeli fiú (akit amúgy btw magam alá is gyűrnék). és most az előbb, csak úgy a semmiből írt egy üzenetet, hogy adjam meg a postacímem, mert egy kis ajándékkal készült nekem. most nagyarcúákossal dolgoznak egy projekten, és kért nekem egy "Lolának szeretettel" autogramot. hát nem egy tüneményes imádnivaló mézeskenyér??? nem az autogram, az ilyesmi nem érdekel. hanem hogy eszébe jutottam csak úgy, minden indok nélkül (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szétzabálom, imádom, adják a kezem közé, felfalom, beleszeretek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jah és bocs az offolásért Lola úgy birom mikor így írsz.Tök ari vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:45:15
Létrehozva:
|
|
|
Semmi gond.Oké.Én is köszi a teli lemezt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja Angie az e-mailt megkaptad délelőtt a linkkel?Más kérdésem már nincs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, már le is szedtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:45:27
Létrehozva:
|
|
|
Á elolvadtam én is a pasitól..... meg ahogy leírtad. "tüneményes imádnivaló mézeskenyér" - ez nagyon bejött. Amúgy szerintem itt semmi sem off. Uff. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj, ugye??? hát felugrottam visongani, nem hittem el!!! éééédes. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ((háhá, szegényem ha tudná, miket gondolok róla, megrémülne.)) de pl ez is tetszik benne hogy nem csajozik ész nélkül, mint a korosztálya tagjai általában. rendes lányt keres szerintem. én meg itt ugrándozva jelentkezem!!! |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:45:47
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mizuller? Reggel veszekedtünk egyet Zolival az öcsém miatt..... Rengeteg meló volt ma, persze az APEH már megint lemondta az ellenőrzést, étekezletre hivatkozva. Na és persze nem mehettem tesi órára. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lakberendezési műsort nézek, közben DVD-ket írok, meg rendezgetem a borítókat. Jógáznom is kellene. Áááááááááá már megint kevés a 24 óra. És persze ÁJ LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁV MARTIN! |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:46:03
Létrehozva:
|
|
|
Na.
Bettike most elhúzza a csíkot, kissé fáradt testileg és lelkileg is. Úgyhogy akkor jó éjszakát mindenkinek! És Alan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 18:47:20 |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:46:20
Létrehozva:
|
|
|
Csajok LONG üzeni a Petra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 20. - 18:46:28
Létrehozva:
|
|
|
Lola úgy birom mikor így írsz.Tök ari vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kötyi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:48:26
Létrehozva:
|
|
|
Persze, már le is szedtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! Nincs mit.Igazából wgd-nek jár a köszönet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kötyi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De tényleg.Ha itt lennél velem egy helységben tuti megölelgetnélek amikor ilyeneket írsz vagy mondasz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:48:51
Létrehozva:
|
|
|
Csajok LONG üzeni a Petra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ez a csajszi teljesen levesz a lábamról. Én meg egy hatalmas cuppanós puszit küldök neki! |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:49:06
Létrehozva:
|
|
|
Na. Bettike most elhúzza a csíkot, kissé fáradt testileg és lelkileg is. Úgyhogy akkor jó éjszakát mindenkinek! És Alan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó éjszakát Bettike.Páááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:49:26
Létrehozva:
|
|
|
na, örülök, hogy a többséget pozitív behatások érték. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én fáradt vagyok és nincs kedvem semmihez. fene se érti. vica: tovább olvastam 2 fejezettel a könyvet! Vince kilépett - az együttes kicsit megszenvedett az A Broken Frame összehozásával, közben bevették Alant aki végül full tag lett. ja és van pár példa hozva arra is, amikor mindenféle hülyeséget meg kellett csinálniuk, hogy fenntartsák az érdeklődést a banda iránt (pl. a korai videók, meg az idióta tv fellépések - pl. a csirkés See you, vagy az a kívánságműsor, ahol Alan puszizkodik azzal a kiscsajjal). Semmi eget rengető. |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:49:41
Létrehozva:
|
|
|
Petrának pusszancs! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maradjunk a JONG-nál, az viccesebb. a LONG esetében kénytelen vagyok valami másra asszociálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ugyanis a long hosszút jelent. na, értitek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
szia Mode, merülj el álmaidban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, nincs időd neked se, mi? ajj ez rettenet. bár nekem most inkább kedvem nincs ahhoz amire épp lenne időm - dolgozatot kellene írnom, és nem bííííííírok belekezdeni. miért veszekedtetek? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:50:32
Létrehozva:
|
|
|
De igen... "Szia pici Tündérkém..." köszönés reggel megtette a hatását, már a metró kijáratban vigyorogtam, mint a telje bök, és hát az egész gyalog utat végigdumáltuk, meg mikor beértem, akkor elbújtam a főnököm irodájában és még onnan is beszéltünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan jó volt... Valami ilyesmit sejtettem. Nem is csodálom, ha ma fülig ért a szád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:50:43
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ez a csajszi teljesen levesz a lábamról. Én meg egy hatalmas cuppanós puszit küldök neki! oké majd megpuszilom a nevedben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe mindig az jut az eszembe mikor a Petra előadja magát,hogy vajon a DM fiúk mit szólnának ha hallanák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 18:50:46
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Mode!
|
|