2400 Oldal V  « < 1550 1551 1552 1553 1554 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.04. 20. - 18:51:13
Létrehozva: #31021

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 20. - 19:48:26) *
De tényleg.Ha itt lennél velem egy helységben tuti megölelgetnélek amikor ilyeneket írsz vagy mondasz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nagyölelééééés, Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hát nah, túláradt bennem a lelkesedés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 18:51:30
Létrehozva: #31022

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 19:49:26) *
na, örülök, hogy a többséget pozitív behatások érték. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én fáradt vagyok és nincs kedvem semmihez. fene se érti.

vica: tovább olvastam 2 fejezettel a könyvet! Vince kilépett - az együttes kicsit megszenvedett az A Broken Frame összehozásával, közben bevették Alant aki végül full tag lett. ja és van pár példa hozva arra is, amikor mindenféle hülyeséget meg kellett csinálniuk, hogy fenntartsák az érdeklődést a banda iránt (pl. a korai videók, meg az idióta tv fellépések - pl. a csirkés See you, vagy az a kívánságműsor, ahol Alan puszizkodik azzal a kiscsajjal). Semmi eget rengető.

Köszi a közvetítést!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 18:55:25
Létrehozva: #31023

devotee

Usi, amúgy én is így vagyok, hogy nyűgös vagyok és semmihez nincs kedvem. de igazából csak álmos vagyok asszem, háromnegyed4kor feküdtem le. Marcsikával msn-eztünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és ez a beadandó... bloá. csak el tudnám kezdeni... az első bekezdés után már menne mint az ágybaszarás. csak elkezdeni nem bírom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 18:57:00
Létrehozva: #31024

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 19:49:26) *
na, örülök, hogy a többséget pozitív behatások érték. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én fáradt vagyok és nincs kedvem semmihez. fene se érti.

vica: tovább olvastam 2 fejezettel a könyvet! Vince kilépett - az együttes kicsit megszenvedett az A Broken Frame összehozásával, közben bevették Alant aki végül full tag lett. ja és van pár példa hozva arra is, amikor mindenféle hülyeséget meg kellett csinálniuk, hogy fenntartsák az érdeklődést a banda iránt (pl. a korai videók, meg az idióta tv fellépések - pl. a csirkés See you, vagy az a kívánságműsor, ahol Alan puszizkodik azzal a kiscsajjal). Semmi eget rengető.

Köszi.
hehe csirkés See you (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha nincs kedved semmihez akkor pihikézz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 18:57:58
Létrehozva: #31025

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 19:49:41) *
Petrának pusszancs! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maradjunk a JONG-nál, az viccesebb. a LONG esetében kénytelen vagyok valami másra asszociálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ugyanis a long hosszút jelent. na, értitek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

szia Mode, merülj el álmaidban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, nincs időd neked se, mi? ajj ez rettenet. bár nekem most inkább kedvem nincs ahhoz amire épp lenne időm - dolgozatot kellene írnom, és nem bííííííírok belekezdeni.
miért veszekedtetek? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Tesóm megkérte Zolit egy fél órás apró szivességre, és az uram elég kelletlenül állt hozzá, mert egy kicsit orrol az öcsémre.....
Elég hosszú sztori.... Persze én meg nem hagytam annyiban mert csak a testvérem, tegye félre a haragját (egyébként is felfújta és az öcsi is mindig segít ha szólunk).
Délutánra már megoldódott, hívott Zoli és elintézte amit kell.
Aztán így tök szarul indult a reggelem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 18:59:21
Létrehozva: #31026

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 19:49:41) *
Petrának pusszancs! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maradjunk a JONG-nál, az viccesebb. a LONG esetében kénytelen vagyok valami másra asszociálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ugyanis a long hosszút jelent. na, értitek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

szia Mode, merülj el álmaidban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, nincs időd neked se, mi? ajj ez rettenet. bár nekem most inkább kedvem nincs ahhoz amire épp lenne időm - dolgozatot kellene írnom, és nem bííííííírok belekezdeni.
miért veszekedtetek? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

whehe Lola azt hiszem sejtem mire asszociálsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De hát mit tegyek Longot mond. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 19:00:04
Létrehozva: #31027

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 20. - 19:57:58) *
Tesóm megkérte Zolit egy fél órás apró szivességre, és az uram elég kelletlenül állt hozzá, mert egy kicsit orrol az öcsémre.....
Elég hosszú sztori.... Persze én meg nem hagytam annyiban mert csak a testvérem, tegye félre a haragját (egyébként is felfújta és az öcsi is mindig segít ha szólunk).
Délutánra már megoldódott, hívott Zoli és elintézte amit kell.
Aztán így tök szarul indult a reggelem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

óóó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
de akkor megoldódott, nem?
az embert amúgy a dilis családja tudja legjobban kiakasztani az apróbb - nagyobb marhaságaikkal, nem?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 19:00:24
Létrehozva: #31028

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 19:51:13) *
nagyölelééééés, Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hát nah, túláradt bennem a lelkesedés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

megérkezett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megy az enyém vissza neked.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 19:00:46
Létrehozva: #31029

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 20. - 19:59:21) *
whehe Lola azt hiszem sejtem mire asszociálsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

akkor már a kislányod is tudja mi a lényeg XDXDXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 19:01:23
Létrehozva: #31030

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 20. - 19:59:21) *

Hát nem értitek??????????
Dave után már Martin nevét is megtanulta, mert imádja a hangját, elGorettesedett.
És ki énekli hogy too looooooooooooooong? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 19:01:34
Létrehozva: #31031

devotee

mindenki mindenkivel ölelkezik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 19:02:42
Létrehozva: #31032

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 20:00:04) *
óóó (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
de akkor megoldódott, nem?
az embert amúgy a dilis családja tudja legjobban kiakasztani az apróbb - nagyobb marhaságaikkal, nem?

Meg persze.
Csak jó lett volna kihagyni egyt a kört.....
Na igen a család. Nem egyszerű.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 19:04:52
Létrehozva: #31033

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 20. - 20:01:23) *
Hát nem értitek??????????
Dave után már Martin nevét is megtanulta, mert imádja a hangját, elGorettesedett.
És ki énekli hogy too looooooooooooooong? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de valamikor a tikniket is hozzáteszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 20:00:46) *
akkor már a kislányod is tudja mi a lényeg XDXDXD

Még talán nem.Majd pár év múlva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 20:01:34) *
mindenki mindenkivel ölelkezik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Bizony.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 20. - 19:05:11
Létrehozva: #31034

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 20. - 20:03:27) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de valamikor a tikniket is hozzáteszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lányod nemzetközi.
Bővül az angol szókincse. Ennyi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 20. - 19:09:40
Létrehozva: #31035

devotee

jó az ha bővül Petra szókincse XD úgyis korán érdemes elkezdeni nyelveket tanulni. XD

oké, feladtam - írni sincs kedvem, se fordítani - házit/beadandót csinálni meg pláne nincs!
úgyhogy egy cigi és visszamászok az ágyba a meleg takaró alá tovább olvasni a drága cicafiú életét.
(mondjuk egyébként eléggé DM és nem Dave orientált a könyv eleje - gondolom ez majd szétválik idővel - most még "elnézem" XD az írónak, hogy nem csak Dave-vel foglalkozik XD)
szóval majd később jövök a helyzetjelentéssel hogy mit ügyködtek a srácok a könyvben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 19:10:37
Létrehozva: #31036

devotee

jaja, a Petra már abban a korban fog élni, amikor a gyerekek 12 nyelven fognak beszélni egyetlen okos pilula bevételével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jáááá, megtört a jég!!!
megírtam az első bekezdést!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

nu, hun van má a szobatársam. szoliba készülünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csajsziskodok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 19:12:10
Létrehozva: #31037

devotee

Na igen halad az angol fele a lányom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi kivi leszek mit olvasol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és nem válaszoltál a reggeli kérdésemre.Kép van a könyvben?

Jól van én most lelépek.Jó éjszakát mindenkinek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 19:12:49
Létrehozva: #31038

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 20:09:40) *
jó az ha bővül Petra szókincse XD úgyis korán érdemes elkezdeni nyelveket tanulni. XD

oké, feladtam - írni sincs kedvem, se fordítani - házit/beadandót csinálni meg pláne nincs!
úgyhogy egy cigi és visszamászok az ágyba a meleg takaró alá tovább olvasni a drága cicafiú életét.
(mondjuk egyébként eléggé DM és nem Dave orientált a könyv eleje - gondolom ez majd szétválik idővel - most még "elnézem" XD az írónak, hogy nem csak Dave-vel foglalkozik XD)
szóval majd később jövök a helyzetjelentéssel hogy mit ügyködtek a srácok a könyvben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát igen, az a baj a könyvvel ahogy néztem, hogy ugyanúgy újságcikkekből, meg a szokott nyilatkozatokból építkezik mint minden eddigi könyv. ezért kellene már egy tisztességes életrajz a szerelmetes Dave-emről. amiben ő beszél, csak ő, egy interjúernek vagy valami. na majd én megírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 20. - 19:14:03
Létrehozva: #31039

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 20:10:37) *
jaja, a Petra már abban a korban fog élni, amikor a gyerekek 12 nyelven fognak beszélni egyetlen okos pilula bevételével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jáááá, megtört a jég!!!
megírtam az első bekezdést!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

nu, hun van má a szobatársam. szoliba készülünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csajsziskodok.

Lola hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hajrá azzal az írnivalóval.

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 20:12:49) *
hát igen, az a baj a könyvvel ahogy néztem, hogy ugyanúgy újságcikkekből, meg a szokott nyilatkozatokból építkezik mint minden eddigi könyv. ezért kellene már egy tisztességes életrajz a szerelmetes Dave-emről. amiben ő beszél, csak ő, egy interjúernek vagy valami. na majd én megírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pont azt akartam mondani,hogy írd meg Lola. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 19:14:26
Létrehozva: #31040

devotee

vannak képek a könybveb, biza, van köztük pár ééééédes. csak az a baj hogy kedvencünk, Jen is benne van (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1550 1551 1552 1553 1554 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
117 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (117 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: