2400 Oldal V  « < 1551 1552 1553 1554 1555 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.04. 20. - 19:16:51
Létrehozva: #31041

devotee

Jó éjt Vicus!

Jól teszed Usi, pihe-puha ágyikó és a cicafiú. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hajrá Lola, írját!
Már egész szép barna lehetsz.

Én is elköszönök. Jó éjt!

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 20:12:49) *
hát igen, az a baj a könyvvel ahogy néztem, hogy ugyanúgy újságcikkekből, meg a szokott nyilatkozatokból építkezik mint minden eddigi könyv. ezért kellene már egy tisztességes életrajz a szerelmetes Dave-emről. amiben ő beszél, csak ő, egy interjúernek vagy valami. na majd én megírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pont egy ilyenre vágyom, csak Martinnal.
Interjúvold meg nekem a szöszit is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 19:18:29
Létrehozva: #31042

devotee

Trixx, még csak egyszer szoliztam, még semmi színem. de most két egységre megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a szöszivel is tervben van egy ugyanilyen, ne aggódj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ki nem hagynám a világért sem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 20. - 19:22:21
Létrehozva: #31043

devotee

vica: jaja, vannak képek - számomra pár új is volt benne.

szerintem nem baj, hogy Jennel is van közös kép róla. jól mutatnak együtt, meg hát az élete része. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, Martinnal is kéne már ilyen. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

mondjuk ennél a könyvnél el is van mondva, hogy nem hivatalos kiadvány. Olyan nincs is róluk még. Na majd egyszer csinálunk olyat is! XD

Trixx: igen, igen, pihe-puha ágyikó és cicafiú!!! ide nekem! hadd bújjak hozzá! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(közben rájöttem, hogy szexelni bezzeg lenne kedvem - mondjuk vele! XD - de a Szöszit sem dobnám most ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 19:24:47
Létrehozva: #31044

devotee

hát dehogy dobnánk ki a szöszit. partiba vágna a kettő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jajj, nyamiii lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 20. - 19:42:14
Létrehozva: #31045

devotee

jajaja, lennék én szívesen szendvicstöltelék is kettejük között... fölött... alatt... izé............ XDDDD

na update a könyvről:
6-os fejezet: na ezt le kell írnom mielőtt elfelejteném: itt említik, hogy Dave 1983-84 környékén kezdett el gyúrni meg a fizikumát építeni, mikor az első pár show után szó szerint a roadie-knak kellett becipelni őt az öltözőbe, annyira kimerült. Meg ebben a fejezetben pedzegetik, hogy Martin - hála az Everything counts és egyébb 83-as számok sikerének - kezdett kimászni a csigaházából és eljárkálni partizni meg elkezdte az extrém öltözködését. Dave ezt az egészen úgy látta egy 85-ös interjúban, hogy Mart igazából akkoriban úgy viselkedett, mint ő 16 évesen - klubokba járt, sminket és fura ruhákat viselt. Ehhez képest az író azt írja Dave-ről, hogy ekkoriban lenyugodott kicsit - hiányzott neki Jo mikor nem volt vele és mikor néha hazamehettek, akkor inkább horgászni ment vagy gyúrni.

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 20. - 19:43:19
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 20. - 19:43:15
Létrehozva: #31046

devotee

csövik mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi nekem sincsen kedvem tanulni este nem szeretem már olvasással rongálni a szemem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
köszi a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 20. - 19:47:06
Létrehozva: #31047

devotee

Megfürcsiztem, hajat mostam és közben feltettem a Nero 10-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elkezdem írni nektek a szombathelyi bulira készült videot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, Usi, Edó, Valics, nektet tuti kell, a többieket nem tudom. Jajj és hát nekem kellene a Martin fellépése... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 20. - 20:19:17
Létrehozva: #31048

devotee

Angie, mindenki angyala, nem csak az "ország Angie-je" XDDDD

"Clean
The cleanest I've been..."
- még mindig gigajó ez a szám!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 20. - 20:23:09
Létrehozva: #31049

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 20:42:14) *
jajaja, lennék én szívesen szendvicstöltelék is kettejük között... fölött... alatt... izé............ XDDDD

Két hús szelet között a sajt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hm.... fincsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 21:19:17) *
Angie, mindenki angyala, nem csak az "ország Angie-je" XDDDD

"Clean
The cleanest I've been..."
- még mindig gigajó ez a szám!

Teljesen elpirultam Hugi, de ezt most miért kaptam? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jújj, Celan tényleg jó, de nálam most Recoil forog... tegnap a Hydrologyn olyan frankón elaludtam. Lehet, ha hívott volna az én Angyalom nem is hallottam volna meg, de mivel ő is bealdut... hát szundiztunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 20. - 20:28:15
Létrehozva: #31050

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 20:18:29) *
Trixx, még csak egyszer szoliztam, még semmi színem. de most két egységre megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a szöszivel is tervben van egy ugyanilyen, ne aggódj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ki nem hagynám a világért sem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ha még nem szoliztál, hogy legyen színed kb. olyan 15 alkalom is kell hogy meglátszódjon rajtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elég fehér bőrű vagy
szombaton én is voltam most pénteken is menni akarok és szombaton is 10 percre. szombaton előttem egy srác volt 35 percre az biztos egy lökött..:S

angie clean helyett celin-re gondoltam
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 20. - 20:31:39
Létrehozva: #31051

devotee

Angie: hát a jótét lelked miatt kaptad XD

(bocs, de én szoli-ellenes vagyok XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 20. - 20:37:41
Létrehozva: #31052

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 21:31:39) *
Angie: hát a jótét lelked miatt kaptad XD

(bocs, de én szoli-ellenes vagyok XD)

én sem vagyok sz mániás, de szertem ha van színem kb. vagy 2 éve kezdtem járni egy hónapba télen havonta 1* jártam most kezdtem el sűrűbben járni

edóóóóó?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 20. - 20:43:03
Létrehozva: #31053

devotee

Sziasztok!

Itt vagyok Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Beteg lettem... tele van a tüdőm trutyival, most voltam az ügyeletes patikában, vennem kellett acc600-at... nem vagyok jól, érzem, hogy nehéz a tüdőm. CSak nem kelltt volna kint ülni egy órát hajnalban "csatak picsa részegen " (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legalább egy kabátot felvehettem volna.. de baszki, nem éreztem, hogy fázom.. ezért is fagynak meg az alkeszok... lányok..ű

Fent van a vidi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megnéztem.. jesszusisten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amikor a busz aljában ülünk, én annyira bevagyok állva, alig tudok beszélni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jantaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi mindent, megérkezett a cucc:) lehet holnap már el is kezdem nézni.. de az antalogy-t csak hétvégén.
Ráérsz nekem segíteni telepíteni? Közben leszedtem egy konvertálót, ami elvileg avi-t dvd formátumra alakít. Valamelyikőtök csinált már ilyet? mert én még életemben nem.. most láttam csak ilyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie? te vagy ilyen guru!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 20. - 20:48:22
Létrehozva: #31054

devotee

egyik kedvenc számom new dress tök jól előadja dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

edó gyere be és segítek az antologiába

rajtam napközben még mindig vagy négy réteg ruha van és bélelt bőrdzski és sál is sokan ki is röhögnek érte de nem érdekel nekem a hőérzetem hideget mutat

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

edó gyere be a chatbe és segítek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 20:55:37
Létrehozva: #31055

devotee

nah, szoli káros ide vagy oda, szép leszek tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
14 percre voltam, izzasztó élmény volt, de kellemes.

Jantar, akkor olyan vagy mint a szöszi, hogy mindig fázol. én nagyon nem vagyok fázós. nem is bírok elviselni magamon kettőnél több réteget.

Edóm, drágám, gyógyuljál. a "csatak picsa részegség" (látom nagyon tetszett ez a kifejezésem) sajnos ilyen veszélyekkel jár. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most mondd hogy nem érte meg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ajj az a vidi... én nem merem megnézni.

Sedi hogy van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 20. - 21:01:36
Létrehozva: #31056

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 21:55:37) *
nah, szoli káros ide vagy oda, szép leszek tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
14 percre voltam, izzasztó élmény volt, de kellemes.

Jantar, akkor olyan vagy mint a szöszi, hogy mindig fázol. én nagyon nem vagyok fázós. nem is bírok elviselni magamon kettőnél több réteget.

Edóm, drágám, gyógyuljál. a "csatak picsa részegség" (látom nagyon tetszett ez a kifejezésem) sajnos ilyen veszélyekkel jár. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most mondd hogy nem érte meg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ajj az a vidi... én nem merem megnézni.

Sedi hogy van?

igen mart is tényleg ilyen fázos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó hasonlat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

edó tényleg gyógyulást ....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

amúgy lola usi kipihentétek magatokat a szombati parti után? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és persze te is angi? usi kiről beszél mikor a cicafiút emlegeti? dave ?D

lola most olvasom a 14 perces szolit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha mérékkel használod akkor nem lesz hiba hete 1* vagy 2 hetente (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 21:05:06
Létrehozva: #31057

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 20. - 22:00:07) *
igen mart is tényleg ilyen fázos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó hasonlat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

edó tényleg gyógyulást ....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

amúgy lola usi kipihentétek magatokat a szombati parti után? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és persze te is angi? usi kiről beszél mikor a cicafiút emlegeti? dave ?D

hááát... nem is csak a szombat. de pl tegnap is háromnegyed 4ig nyomtuk az msn-t Marcsival. úgyhogy én a magam részéről álmos vagyok, és még fáj az az izmom is, amit meghúztam a szombati bulin. pedig már rá is edzettem. :S

a cicafiú az Dave, naná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

á, az nagyon ritka lenne. míg lesz egy kis alapszínem, addig még megyek 2-3 naponta, aztán ritkán, heti 1szer. de most még párszor elmegyek, aztán máris látszik. nem akarok csokibarna lenni, érdekes is lenne a világos szememhez meg a vörös hajamhoz.
de a bőröm bírja, semmi gond nincs, anyajegyeim sincsenek sokan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 20. - 21:17:17
Létrehozva: #31058

devotee

jaja. cicafiú = Dave

én még mindig fáradt vagyok, de lehet ez csak amúgy is van most nekem (értelmes mondatokat se tudok összehozni már)

Edó: bébikém, jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) gyógypuszik!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

nekem az a problémám, hogy majdnem mindig melegem van, ha valakinek pont jó az idő. nekem azért jó az átmeneti idő, mert akkor pont jól megvagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 20. - 21:20:42
Létrehozva: #31059

devotee

ó, a hőséget én sem bírom! föjj. előre utálom a nyári hőséget, ami majd itt lesz Pesten... még jó hogy klíma van a melóhelyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na ez az este... nekem is nyomi. nem bírok haladni, edzeni sincs kedvem. asszem most popcorn és nézek valami sokadrangú sorozatocskát.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 20. - 21:25:43
Létrehozva: #31060

devotee

Lola: az a baj, hogy elértem a netes limitet az előbb, úgyhogy még a sorozataimat sem tudom letölteni. fákk de elegem van ma mindenből!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1551 1552 1553 1554 1555 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
118 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (118 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: