2400 Oldal V  « < 1552 1553 1554 1555 1556 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.04. 20. - 21:30:59
Létrehozva: #31061

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 22:25:43) *
Lola: az a baj, hogy elértem a netes limitet az előbb, úgyhogy még a sorozataimat sem tudom letölteni. fákk de elegem van ma mindenből!

ez bizony szomorú (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
én kolihálóról nézem, praktikus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 20. - 21:45:37
Létrehozva: #31062

devotee

Recoil élménybeszámoló: http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...lub_2010_04_16/

Jó éjt csajszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.04. 20. - 21:43:03) *
Ráérsz nekem segíteni telepíteni? Közben leszedtem egy konvertálót, ami elvileg avi-t dvd formátumra alakít. Valamelyikőtök csinált már ilyet? mert én még életemben nem.. most láttam csak ilyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie? te vagy ilyen guru!

Edó drágám, holnap hívjál fel és elmagyarázom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis megpróbálom... nagyon régen nem használtam már ilyen programot, de nagy rendszerigénye van és közben nem is nagyon lehet mást csinálni, nehogy elcsessze a munkát a konverter (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 21:31:39) *
Angie: hát a jótét lelked miatt kaptad XD

(bocs, de én szoli-ellenes vagyok XD)

Jajj, de imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) puszika, ölelés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 20. - 23:43:20
Létrehozva: #31063

devotee

én is imádlak, Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOVEEEE! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 01:08:56
Létrehozva: #31064

devotee

Na drágáim... Caprinak és nekem elgurult a bogyó így lefekvés előtt, aminek az eredményét itt olvashatjátok: http://pantherenoiredor.blogspot.com/2010/...s-biologia.html
(ha valakinek nem tiszta, szóljon XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 21. - 05:46:52
Létrehozva: #31065

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 21. - 00:43:20) *
én is imádlak, Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOVEEEE! XD

:hug: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó reggelt!

Látom Marcsi és Edó elolvastátok a Recoil beszámolót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó, hogy úgy éreztétek, mint én, az egész este nagyon jól sikerült, pedig az a nap nekem nem indult túl jól, mégis mindent feledtetett az este, a hangulat, és elsősorban Ti!

Cupp csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Valics W
post 2010.04. 21. - 06:57:54
Létrehozva: #31066

Slowblow
**

Szép jó reggelt kívánok!

Angie a beszámoló nagyon jó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt találtam:

http://dailystar.co.uk/playlist/view/13141...n-as-a-quartet/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 21. - 07:06:00
Létrehozva: #31067

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 20:42:14) *
jajaja, lennék én szívesen szendvicstöltelék is kettejük között... fölött... alatt... izé............ XDDDD

na update a könyvről:
6-os fejezet: na ezt le kell írnom mielőtt elfelejteném: itt említik, hogy Dave 1983-84 környékén kezdett el gyúrni meg a fizikumát építeni, mikor az első pár show után szó szerint a roadie-knak kellett becipelni őt az öltözőbe, annyira kimerült. Meg ebben a fejezetben pedzegetik, hogy Martin - hála az Everything counts és egyébb 83-as számok sikerének - kezdett kimászni a csigaházából és eljárkálni partizni meg elkezdte az extrém öltözködését. Dave ezt az egészen úgy látta egy 85-ös interjúban, hogy Mart igazából akkoriban úgy viselkedett, mint ő 16 évesen - klubokba járt, sminket és fura ruhákat viselt. Ehhez képest az író azt írja Dave-ről, hogy ekkoriban lenyugodott kicsit - hiányzott neki Jo mikor nem volt vele és mikor néha hazamehettek, akkor inkább horgászni ment vagy gyúrni.

Jó Reggelt!

Á pont az ilyen részleteket imádom, kis kulisszatitkok. Még-még. Biztos Vicus is értékeli majd. Köszi.

Edóka, gyógyulgassál. Majd megnézem azt a vidit ahol már beszélni sem tudsz.... biztos vicces lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kell ez is néha. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Éééééééééés süt a nap! Tök jó a kedvem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 21. - 08:12:13
Létrehozva: #31068

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 21. - 08:06:00) *
Jó Reggelt!

Á pont az ilyen részleteket imádom, kis kulisszatitkok. Még-még. Biztos Vicus is értékeli majd. Köszi.

Edóka, gyógyulgassál. Majd megnézem azt a vidit ahol már beszélni sem tudsz.... biztos vicces lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kell ez is néha. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Éééééééééés süt a nap! Tök jó a kedvem!

Szép napot mindenkinek.

Igen Vicus nagyon értékelte a részleteket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka jobbulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.04. 20. - 20:14:26) *
vannak képek a könybveb, biza, van köztük pár ééééédes. csak az a baj hogy kedvencünk, Jen is benne van (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Lola hehe Jen a kedvencünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De még mennyire....

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 20. - 20:22:21) *
vica: jaja, vannak képek - számomra pár új is volt benne.

szerintem nem baj, hogy Jennel is van közös kép róla. jól mutatnak együtt, meg hát az élete része. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, Martinnal is kéne már ilyen. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

mondjuk ennél a könyvnél el is van mondva, hogy nem hivatalos kiadvány. Olyan nincs is róluk még. Na majd egyszer csinálunk olyat is! XD

Trixx: igen, igen, pihe-puha ágyikó és cicafiú!!! ide nekem! hadd bújjak hozzá! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(közben rájöttem, hogy szexelni bezzeg lenne kedvem - mondjuk vele! XD - de a Szöszit sem dobnám most ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Nem tudnád valahogy megmutatni milyen képek vannak a könyvben?

Utolsó mondathoz:azt elhiszem,hogy lenne kedved szexelni a cicafiúval. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Apropó én meg éjszaka 1/2 3 után hallgattam a macskák szerelmi életét....volt ám maúkolás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie igen nem kell a Szombathelyre készített videód.Köszi.
Usinak pedig igaza van amikor azt írta,hogy mindenki angyala vagy.

Usi köszi a beszámolót arról amit olvastál.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 21. - 08:19:32
Létrehozva: #31069

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 21. - 09:12:13) *
Angie igen nem kell a Szombathelyre készített videód.Köszi.
Usinak pedig igaza van amikor azt írta,hogy mindenki angyala vagy.

Szia Vica!

Most akkor kell vagy nem kell? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az igen-nem szavak kétséget ébresztettek bennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 21. - 08:50:59
Létrehozva: #31070

devotee

Idézet (Valics W @ 2010.04. 21. - 07:57:54) *
Szép jó reggelt kívánok!

Angie a beszámoló nagyon jó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ezt találtam:

http://dailystar.co.uk/playlist/view/13141...n-as-a-quartet/

Örülök, hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 09:27:45
Létrehozva: #31071

devotee

jajj csajok mit álmodtam!!!!

albiban vmiért itt aludtak a nagyszüleim (még sosem voltak lenn) és közben kaptam vmi DM-es szöveget (valszeg a Dave-könyv hatása) a srácok életéről vmi szervezettől és miután elolvastam, jött 1 csaj + 2 pasi, akik becsöngettek és megkérdezték, hogy fel fogom-e használni a szöveget, amit adtak - mondtam, hogy igen, az egyik beadandómban egyetemen tutira, mire a szakállas helyes raszta csávó bólogatott (a csajjal beszéltem amúgy) és odatartott nekem először egy tálat, amiben sós kekszek és ropi volt, mert mindenki kapott olyat, akit megkérdeztek a választól függetlenül. elfogadtam, megettem, és kérdezgettek még, és mivel igent válaszoltam, a csávó az orrom alá nyomott egy üvegtálat, amiben pénz és különböző utalványok voltak. húztam egyet és mi jött ki?! hát hogy 2,5 milla értékben nyertem pénzt, amit el kell buliznom a barátaimmal!!!!! XDDDD hú de örültem álmomban, még el is pityeredtem és mindjárt beindultak a fogaskerekek, hogy akkor DM parti lesz, és jön a Sereg meg hogy majd felhívom Kesiket hogy segítsen megszervezni meg ilyenek! XD Nem is akartam felkelni! XD Álmomban már azt terveztem hogy kör e-mailben kiket fogok meghívni még stb. XD
Tiszta dili volt! XD

Trixx, vica: szívesen! ma befejezem a 7-es fejezetet - tegnap majdnem bealudtam rajta fél 3 körül XD

Angie: előre is köszi a vididet!!! Kivi leszek!!! Mindjárt elolvasom a Recoil beszámolód, csak magamhoz kell térni XD hála az álmomnak elaludtam már megint XD

Valics: hát, a lehetőség megvan, de majd meglátjuk miként alakul a dolog. Az viszont jó, hogy Alan nyitott a dologra!

jah, olvastátok amit belinkeltem agymenést? (vicát látom, hogy olvasta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi csajszi!)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 21. - 09:35:47
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 21. - 11:13:42
Létrehozva: #31072

devotee

Sziasztok!

Usi.. olvastam... nem vagytok épek!
De itt hol kell regelni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 21. - 11:41:16
Létrehozva: #31073

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 21. - 09:19:32) *
Szia Vica!

Most akkor kell vagy nem kell? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az igen-nem szavak kétséget ébresztettek bennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

IGEN kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsánat siettem és nem olvastam el mit írok mielőtt elküldtem a választ.
Szerintem a nem helyett nekem-et akartam írni csak kapkodtam.

Usi ja olvastam az agymenést.hehehe...láttad volna,hogy vigyorogtam mikor olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az álmod pedig vicces.Jó lenne egy rakás pénzhez hozzájutni igaz ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 21. - 11:45:20
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 21. - 11:58:22
Létrehozva: #31074

devotee

Angie most nézetem meg a Hol a krumplit.Nagyon röhögök.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 12:13:19
Létrehozva: #31075

devotee

Edó: anélkül is hozzászólhatsz hogy regelnél - csak be kell jelentkezned mondjuk a gmail-es neveddel - ki lehet a hsz-írásnál választani opcióként.

vica: hehe, örülök, hogy tetszett XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 21. - 12:23:01
Létrehozva: #31076

devotee

Usi nagyon belendültetek Caprival mikor írtátok azt a gyöngyszemet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 12:27:13
Létrehozva: #31077

devotee

a vicces benne az volt, hogy már lefekvés előtti búcsúzkodás volt, mikor egyikünk benyögött vmi hülyeséget és abból alakult ki XD de a "szavannai Arany Puli" elnevezésemre büszke vagyok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 21. - 12:30:30
Létrehozva: #31078

devotee

"szavannai Arany Puli"...nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 21. - 12:45:32
Létrehozva: #31079

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 21. - 12:58:22) *
Angie most nézetem meg a Hol a krumplit.Nagyon röhögök.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem is állati jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki nézte még meg? Sokmindenkinek elküldtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.04. 21. - 12:41:16) *
IGEN kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsánat siettem és nem olvastam el mit írok mielőtt elküldtem a választ.
Szerintem a nem helyett nekem-et akartam írni csak kapkodtam.

Ok, már beborítékoltam, majd remélem ma a postára is eljutok... egész heti céges cucc gyűlt már fel itt, csak listák voltunk elvinni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ma már muszáj lesz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A Földházi Józsi kolegámtól meg ezt kaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Borzasztó pihent:

A rendőr elhatározza, hogy lékből akar horgászni, neki is kezd a csákánnyal.
Egyszer csak felülről megszólal egy égi hang:
- Nincs a jég alatt hal.
De a rendőr csak csákányoz tovább, mire a hang másodszor is megszólal:
- MONDOM, hogy nincs a jég alatt hal!
A rendőrt nem érdekli a hang, ő csak szorgalmasan csákányoz tovább.
- Hidd már el cimbora, hogy a jég alatt nincsen hal!
Mire a rendőr:
- Ki vagy te, hogy beleszólsz? Ne szójjábe vazzee, én rendőr vagyok!!!!
- Én meg a műjégpálya hangosbemondója!

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 21. - 12:46:13
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.04. 21. - 12:45:49
Létrehozva: #31080

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 16. - 15:17:04) *
na, cicuk, tudom hogy ma minden Alanről szól, de azért megmutatom, minek örülök ma, mint hülyegyerek az anyjának.

figyi milyen überszexuális fehérneműt vettem:
[attachment=1766:K__p0139.jpg]

sosem volt még ilyen szexis cuccom. fűző, jajj de szép. vigyorgok mint atom

Visszaolvasgatás közben mire leltem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ez nagyon szexi! Lolácska, esetleg rajtad nem lehetne látni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1552 1553 1554 1555 1556 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
150 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (150 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: