![]() ![]() |
2010.04. 20. - 21:30:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lola: az a baj, hogy elértem a netes limitet az előbb, úgyhogy még a sorozataimat sem tudom letölteni. fákk de elegem van ma mindenből! ez bizony szomorú (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) én kolihálóról nézem, praktikus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 21:45:37
Létrehozva:
|
|
|
Recoil élménybeszámoló: http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...lub_2010_04_16/
Jó éjt csajszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ráérsz nekem segíteni telepíteni? Közben leszedtem egy konvertálót, ami elvileg avi-t dvd formátumra alakít. Valamelyikőtök csinált már ilyet? mert én még életemben nem.. most láttam csak ilyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie? te vagy ilyen guru! Edó drágám, holnap hívjál fel és elmagyarázom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis megpróbálom... nagyon régen nem használtam már ilyen programot, de nagy rendszerigénye van és közben nem is nagyon lehet mást csinálni, nehogy elcsessze a munkát a konverter (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie: hát a jótét lelked miatt kaptad XD (bocs, de én szoli-ellenes vagyok XD) Jajj, de imádlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) puszika, ölelés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 20. - 23:43:20
Létrehozva:
|
|
|
én is imádlak, Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOVEEEE! XD
|
|
|
|
2010.04. 21. - 01:08:56
Létrehozva:
|
|
|
Na drágáim... Caprinak és nekem elgurult a bogyó így lefekvés előtt, aminek az eredményét itt olvashatjátok: http://pantherenoiredor.blogspot.com/2010/...s-biologia.html
(ha valakinek nem tiszta, szóljon XD) |
|
|
|
2010.04. 21. - 05:46:52
Létrehozva:
|
|
|
én is imádlak, Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOVEEEE! XD :hug: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt! Látom Marcsi és Edó elolvastátok a Recoil beszámolót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök jó, hogy úgy éreztétek, mint én, az egész este nagyon jól sikerült, pedig az a nap nekem nem indult túl jól, mégis mindent feledtetett az este, a hangulat, és elsősorban Ti! Cupp csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 21. - 06:57:54
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Szép jó reggelt kívánok!
Angie a beszámoló nagyon jó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt találtam: http://dailystar.co.uk/playlist/view/13141...n-as-a-quartet/ |
|
|
|
2010.04. 21. - 07:06:00
Létrehozva:
|
|
|
jajaja, lennék én szívesen szendvicstöltelék is kettejük között... fölött... alatt... izé............ XDDDD na update a könyvről: 6-os fejezet: na ezt le kell írnom mielőtt elfelejteném: itt említik, hogy Dave 1983-84 környékén kezdett el gyúrni meg a fizikumát építeni, mikor az első pár show után szó szerint a roadie-knak kellett becipelni őt az öltözőbe, annyira kimerült. Meg ebben a fejezetben pedzegetik, hogy Martin - hála az Everything counts és egyébb 83-as számok sikerének - kezdett kimászni a csigaházából és eljárkálni partizni meg elkezdte az extrém öltözködését. Dave ezt az egészen úgy látta egy 85-ös interjúban, hogy Mart igazából akkoriban úgy viselkedett, mint ő 16 évesen - klubokba járt, sminket és fura ruhákat viselt. Ehhez képest az író azt írja Dave-ről, hogy ekkoriban lenyugodott kicsit - hiányzott neki Jo mikor nem volt vele és mikor néha hazamehettek, akkor inkább horgászni ment vagy gyúrni. Jó Reggelt! Á pont az ilyen részleteket imádom, kis kulisszatitkok. Még-még. Biztos Vicus is értékeli majd. Köszi. Edóka, gyógyulgassál. Majd megnézem azt a vidit ahol már beszélni sem tudsz.... biztos vicces lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kell ez is néha. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éééééééééés süt a nap! Tök jó a kedvem! |
|
|
|
2010.04. 21. - 08:12:13
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! Á pont az ilyen részleteket imádom, kis kulisszatitkok. Még-még. Biztos Vicus is értékeli majd. Köszi. Edóka, gyógyulgassál. Majd megnézem azt a vidit ahol már beszélni sem tudsz.... biztos vicces lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kell ez is néha. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éééééééééés süt a nap! Tök jó a kedvem! Szép napot mindenkinek. Igen Vicus nagyon értékelte a részleteket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka jobbulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vannak képek a könybveb, biza, van köztük pár ééééédes. csak az a baj hogy kedvencünk, Jen is benne van (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Lola hehe Jen a kedvencünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De még mennyire.... vica: jaja, vannak képek - számomra pár új is volt benne. szerintem nem baj, hogy Jennel is van közös kép róla. jól mutatnak együtt, meg hát az élete része. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, Martinnal is kéne már ilyen. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mondjuk ennél a könyvnél el is van mondva, hogy nem hivatalos kiadvány. Olyan nincs is róluk még. Na majd egyszer csinálunk olyat is! XD Trixx: igen, igen, pihe-puha ágyikó és cicafiú!!! ide nekem! hadd bújjak hozzá! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (közben rájöttem, hogy szexelni bezzeg lenne kedvem - mondjuk vele! XD - de a Szöszit sem dobnám most ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Nem tudnád valahogy megmutatni milyen képek vannak a könyvben? Utolsó mondathoz:azt elhiszem,hogy lenne kedved szexelni a cicafiúval. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Apropó én meg éjszaka 1/2 3 után hallgattam a macskák szerelmi életét....volt ám maúkolás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie igen nem kell a Szombathelyre készített videód.Köszi. Usinak pedig igaza van amikor azt írta,hogy mindenki angyala vagy. Usi köszi a beszámolót arról amit olvastál. |
|
|
|
2010.04. 21. - 08:19:32
Létrehozva:
|
|
|
Angie igen nem kell a Szombathelyre készített videód.Köszi. Usinak pedig igaza van amikor azt írta,hogy mindenki angyala vagy. Szia Vica! Most akkor kell vagy nem kell? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az igen-nem szavak kétséget ébresztettek bennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 21. - 08:50:59
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt kívánok! Angie a beszámoló nagyon jó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt találtam: http://dailystar.co.uk/playlist/view/13141...n-as-a-quartet/ Örülök, hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 21. - 09:27:45
Létrehozva:
|
|
|
jajj csajok mit álmodtam!!!!
albiban vmiért itt aludtak a nagyszüleim (még sosem voltak lenn) és közben kaptam vmi DM-es szöveget (valszeg a Dave-könyv hatása) a srácok életéről vmi szervezettől és miután elolvastam, jött 1 csaj + 2 pasi, akik becsöngettek és megkérdezték, hogy fel fogom-e használni a szöveget, amit adtak - mondtam, hogy igen, az egyik beadandómban egyetemen tutira, mire a szakállas helyes raszta csávó bólogatott (a csajjal beszéltem amúgy) és odatartott nekem először egy tálat, amiben sós kekszek és ropi volt, mert mindenki kapott olyat, akit megkérdeztek a választól függetlenül. elfogadtam, megettem, és kérdezgettek még, és mivel igent válaszoltam, a csávó az orrom alá nyomott egy üvegtálat, amiben pénz és különböző utalványok voltak. húztam egyet és mi jött ki?! hát hogy 2,5 milla értékben nyertem pénzt, amit el kell buliznom a barátaimmal!!!!! XDDDD hú de örültem álmomban, még el is pityeredtem és mindjárt beindultak a fogaskerekek, hogy akkor DM parti lesz, és jön a Sereg meg hogy majd felhívom Kesiket hogy segítsen megszervezni meg ilyenek! XD Nem is akartam felkelni! XD Álmomban már azt terveztem hogy kör e-mailben kiket fogok meghívni még stb. XD Tiszta dili volt! XD Trixx, vica: szívesen! ma befejezem a 7-es fejezetet - tegnap majdnem bealudtam rajta fél 3 körül XD Angie: előre is köszi a vididet!!! Kivi leszek!!! Mindjárt elolvasom a Recoil beszámolód, csak magamhoz kell térni XD hála az álmomnak elaludtam már megint XD Valics: hát, a lehetőség megvan, de majd meglátjuk miként alakul a dolog. Az viszont jó, hogy Alan nyitott a dologra! jah, olvastátok amit belinkeltem agymenést? (vicát látom, hogy olvasta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi csajszi!) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 21. - 09:35:47 |
|
|
|
2010.04. 21. - 11:13:42
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Usi.. olvastam... nem vagytok épek! De itt hol kell regelni? |
|
|
|
2010.04. 21. - 11:41:16
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Most akkor kell vagy nem kell? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az igen-nem szavak kétséget ébresztettek bennem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IGEN kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsánat siettem és nem olvastam el mit írok mielőtt elküldtem a választ. Szerintem a nem helyett nekem-et akartam írni csak kapkodtam. Usi ja olvastam az agymenést.hehehe...láttad volna,hogy vigyorogtam mikor olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az álmod pedig vicces.Jó lenne egy rakás pénzhez hozzájutni igaz ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 21. - 11:45:20 |
|
|
|
2010.04. 21. - 11:58:22
Létrehozva:
|
|
|
Angie most nézetem meg a Hol a krumplit.Nagyon röhögök.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 21. - 12:13:19
Létrehozva:
|
|
|
Edó: anélkül is hozzászólhatsz hogy regelnél - csak be kell jelentkezned mondjuk a gmail-es neveddel - ki lehet a hsz-írásnál választani opcióként.
vica: hehe, örülök, hogy tetszett XD |
|
|
|
2010.04. 21. - 12:23:01
Létrehozva:
|
|
|
Usi nagyon belendültetek Caprival mikor írtátok azt a gyöngyszemet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 21. - 12:27:13
Létrehozva:
|
|
|
a vicces benne az volt, hogy már lefekvés előtti búcsúzkodás volt, mikor egyikünk benyögött vmi hülyeséget és abból alakult ki XD de a "szavannai Arany Puli" elnevezésemre büszke vagyok XD
|
|
|
|
2010.04. 21. - 12:30:30
Létrehozva:
|
|
|
"szavannai Arany Puli"...nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 21. - 12:45:32
Létrehozva:
|
|
|
Angie most nézetem meg a Hol a krumplit.Nagyon röhögök.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem is állati jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki nézte még meg? Sokmindenkinek elküldtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IGEN kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsánat siettem és nem olvastam el mit írok mielőtt elküldtem a választ. Szerintem a nem helyett nekem-et akartam írni csak kapkodtam. Ok, már beborítékoltam, majd remélem ma a postára is eljutok... egész heti céges cucc gyűlt már fel itt, csak listák voltunk elvinni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ma már muszáj lesz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Földházi Józsi kolegámtól meg ezt kaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Borzasztó pihent: A rendőr elhatározza, hogy lékből akar horgászni, neki is kezd a csákánnyal. Egyszer csak felülről megszólal egy égi hang: - Nincs a jég alatt hal. De a rendőr csak csákányoz tovább, mire a hang másodszor is megszólal: - MONDOM, hogy nincs a jég alatt hal! A rendőrt nem érdekli a hang, ő csak szorgalmasan csákányoz tovább. - Hidd már el cimbora, hogy a jég alatt nincsen hal! Mire a rendőr: - Ki vagy te, hogy beleszólsz? Ne szójjábe vazzee, én rendőr vagyok!!!! - Én meg a műjégpálya hangosbemondója! A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 21. - 12:46:13 |
|
|
|
2010.04. 21. - 12:45:49
Létrehozva:
|
|
|
na, cicuk, tudom hogy ma minden Alanről szól, de azért megmutatom, minek örülök ma, mint hülyegyerek az anyjának. figyi milyen überszexuális fehérneműt vettem: [attachment=1766:K__p0139.jpg] sosem volt még ilyen szexis cuccom. fűző, jajj de szép. vigyorgok mint atom Visszaolvasgatás közben mire leltem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez nagyon szexi! Lolácska, esetleg rajtad nem lehetne látni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |