2400 Oldal V  « < 1553 1554 1555 1556 1557 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.04. 21. - 12:47:37
Létrehozva: #31081

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.04. 21. - 13:45:49) *
Visszaolvasgatás közben mire leltem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ez nagyon szexi! Lolácska, esetleg rajtad nem lehetne látni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szia Neo!

Éhes disznó... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 12:49:02
Létrehozva: #31082

devotee

Angie: jaj de pihent vicc! XD amúgy én is megnéztem a krumplisat! XD (először röhögtem hogy pont TE küldtél krumplis videót! XD) - jót kuncogtam és tovább is küldtem. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 21. - 12:51:00
Létrehozva: #31083

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 21. - 10:27:45) *
jajj csajok mit álmodtam!!!!

albiban vmiért itt aludtak a nagyszüleim (még sosem voltak lenn) és közben kaptam vmi DM-es szöveget (valszeg a Dave-könyv hatása) a srácok életéről vmi szervezettől és miután elolvastam, jött 1 csaj + 2 pasi, akik becsöngettek és megkérdezték, hogy fel fogom-e használni a szöveget, amit adtak - mondtam, hogy igen, az egyik beadandómban egyetemen tutira, mire a szakállas helyes raszta csávó bólogatott (a csajjal beszéltem amúgy) és odatartott nekem először egy tálat, amiben sós kekszek és ropi volt, mert mindenki kapott olyat, akit megkérdeztek a választól függetlenül. elfogadtam, megettem, és kérdezgettek még, és mivel igent válaszoltam, a csávó az orrom alá nyomott egy üvegtálat, amiben pénz és különböző utalványok voltak. húztam egyet és mi jött ki?! hát hogy 2,5 milla értékben nyertem pénzt, amit el kell buliznom a barátaimmal!!!!! XDDDD hú de örültem álmomban, még el is pityeredtem és mindjárt beindultak a fogaskerekek, hogy akkor DM parti lesz, és jön a Sereg meg hogy majd felhívom Kesiket hogy segítsen megszervezni meg ilyenek! XD Nem is akartam felkelni! XD Álmomban már azt terveztem hogy kör e-mailben kiket fogok meghívni még stb. XD
Tiszta dili volt! XD

Angie: előre is köszi a vididet!!! Kivi leszek!!! Mindjárt elolvasom a Recoil beszámolód, csak magamhoz kell térni XD hála az álmomnak elaludtam már megint XD

Szia Hugi!

Húúú, de zavaros egy álom... én nagyon régen álmodtam utoljára DM-el... valaki mással álmodozom manapság (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ez az álom, ez felért egy kisebb poénnal, csak kár, hogy felébredtél belőle.

Nagyon szívesen, ma megy a Postával (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Láttam, olvastad a Recoil beszámolómat, hát kár, hogy nem jöttél tök jó lett volna, ha ott vagy velünk... majd legközelebb (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mert remélem lesz legközelebb!

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 21. - 13:49:02) *
Angie: jaj de pihent vicc! XD amúgy én is megnéztem a krumplisat! XD (először röhögtem hogy pont TE küldtél krumplis videót! XD) - jót kuncogtam és tovább is küldtem. XD

Hehe, tényleg... vasárnap reggel a buszon, mekis krumpli mekis kávéval... fura egy reggeli volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 13:12:36
Létrehozva: #31084

devotee

jah, talán legközelebb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azért valld be, hogy jó volt rágyújtani azokra a krumplikra! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 21. - 13:43:41
Létrehozva: #31085

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 21. - 14:12:36) *
jah, talán legközelebb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azért valld be, hogy jó volt rágyújtani azokra a krumplikra! XD

Borzasztóan jól esett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 21. - 14:42:59
Létrehozva: #31086

devotee

Neo, kérlek, a szombati buli megmutattam a lányoknak. különben meg meg kell azért dolgozni. nem gondolod hogy csak úgy mutogatom???

Usi, kommenteltem a blogba is, de itt is elmondom: kurva gyorsan vegyétek be a gyógyszereteket, mert ez már a vég!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) állatok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 14:49:32
Létrehozva: #31087

devotee

NEKEM NEM IS MUTATTAD MEG SZOMBATON!!! Shame on you!!!!

hát... ha megtalálom a gyógyszert... XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 21. - 14:51:31
Létrehozva: #31088

devotee

Elgurult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 21. - 14:57:01
Létrehozva: #31089

devotee

Usi, nem is kérted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Melicsnek annyira bejött hogy ki akart állítani stoppolni amíg vártunk a busz mellett. sőt, a buliban nagyban táncolok, erre Melics húzza felfelé rajtam a pólót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dilis a csaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 15:00:30
Létrehozva: #31090

devotee

mert nem is tudtam, hogy az volt rajtad! engem kihagytatok a mókából (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 21. - 15:11:43
Létrehozva: #31091

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 21. - 16:00:30) *
mert nem is tudtam, hogy az volt rajtad! engem kihagytatok a mókából (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

hihi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd legközelebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mutattam előtte napon itt fórumon, hogy vettem. gondoltad hogy nem veszem fel????
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
árnyék
post 2010.04. 21. - 15:48:44
Létrehozva: #31092

Violator

Mellékelt állomány:  dave_pisztoly.jpg ( 40.93K ) Letöltések száma: 7

Mellékelt állomány:  m_uo1hqfq9ktrkrtq_jpg_800x640_q85.jpg ( 34.75K ) Letöltések száma: 6

Idézet (Neo71 @ 2010.04. 21. - 12:45:49) *
Visszaolvasgatás közben mire leltem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ez nagyon szexi! Lolácska, esetleg rajtad nem lehetne látni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

..látom megtaláltad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyes vagy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 15:52:51
Létrehozva: #31093

devotee

Lola: hát honnan tudhattam volna?!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 16:12:13
Létrehozva: #31094

devotee

vica, Trixx: na a 7-es fejezetben a SGR felvételeinek körülményeiről volt szó, meg hogy volt vmi jótékonysági zenei csomag vagy mi, amit vmi zenész pakolt össze és ők is bele kerültek (Band Aid) a megkérdezésük nélkül. Jah, meg az tetszett, hogy mikor a SGR-ot elkezdték felvenni, akkor hogy elkapja Dave az album fura, sötét hangulatát, a sötétben énekelte fel a dalokat és tökre be volt fosva, mert a fülében suttogás szerű hangok mentek meg időnként látta 1-1 technikus árnyékát mozogni meg ilyenek. Na meg volt szó róla megint, hogy mennyire nem szerettek videókat forgatni, illetve hogy eleinte irigyek voltak Vince sikereire a Yazoo-val.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 21. - 16:57:15
Létrehozva: #31095

devotee

Húúú.. jó lesz ez a könyv mucika... csak már kapnám meg én is!
Angie... még mindig semmi hír? most már az asztalra csapok náluk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 17:07:31
Létrehozva: #31096

devotee

jó kis könyv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem lövök le direkt minden poént XD vannak benne ezeken kívül még érdekességek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már Antont is említették az egyik korábbi fejezetben pl., mivel ugye egészen tejfelesszájú korukban is csinált nekik fotókat (A broken frame alatt), és Dave marhára kiakadt, mert örült, hogy ő volt a képen elől, erre mikor meglátta, hogy a háttérben álló csapattársakra fókuszált Anton és ő elmosódott volt, marhára csalódott volt. XD szóval vannak még ilyen kis nyalánkságok benne XD
most házizok, utána hátteret csinálok és majd olvasom tovább. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 21. - 17:21:35
Létrehozva: #31097

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 21. - 17:12:13) *
vica, Trixx: na a 7-es fejezetben a SGR felvételeinek körülményeiről volt szó, meg hogy volt vmi jótékonysági zenei csomag vagy mi, amit vmi zenész pakolt össze és ők is bele kerültek (Band Aid) a megkérdezésük nélkül. Jah, meg az tetszett, hogy mikor a SGR-ot elkezdték felvenni, akkor hogy elkapja Dave az album fura, sötét hangulatát, a sötétben énekelte fel a dalokat és tökre be volt fosva, mert a fülében suttogás szerű hangok mentek meg időnként látta 1-1 technikus árnyékát mozogni meg ilyenek. Na meg volt szó róla megint, hogy mennyire nem szerettek videókat forgatni, illetve hogy eleinte irigyek voltak Vince sikereire a Yazoo-val.

Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát ezt,hogy Dave sötétben énekelte fel az SGR dalait nem tudtam.

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 21. - 18:07:31) *
jó kis könyv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem lövök le direkt minden poént XD vannak benne ezeken kívül még érdekességek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már Antont is említették az egyik korábbi fejezetben pl., mivel ugye egészen tejfelesszájú korukban is csinált nekik fotókat (A broken frame alatt), és Dave marhára kiakadt, mert örült, hogy ő volt a képen elől, erre mikor meglátta, hogy a háttérben álló csapattársakra fókuszált Anton és ő elmosódott volt, marhára csalódott volt. XD szóval vannak még ilyen kis nyalánkságok benne XD
most házizok, utána hátteret csinálok és majd olvasom tovább. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudom is melyik ez a kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt a sztorit mintha olvastam volna a Strippedbe.

Angie neked pedig köszi a borítékolást. A viccen meg vigyorogtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ez az a kép.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 21. - 17:25:56
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  image_nm1981.jpg ( 20.06K ) Letöltések száma: 8

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 17:34:02
Létrehozva: #31098

devotee

igen, ez az a kép! köszi! ez nekem nem tom megvan-e amúgy. biztos, csak már fene se tudja merre XD jah, nekem is új volt hogy a SGR-ot a Hansa stúdióban sötétben énekelte fel. Egyébként azt is suttogták arról a stúdióról, hogy kísértet járta volt az előcsarnoka XD (ezt még az ABF-mel vagy a CTA-nel foglalkozó fejezetekben említette az író).
Amúgy a képes sztori lehet hogy benne volt a Strippedbe is, én már nem emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 21. - 18:07:16
Létrehozva: #31099

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 21. - 18:34:02) *
igen, ez az a kép! köszi! ez nekem nem tom megvan-e amúgy. biztos, csak már fene se tudja merre XD jah, nekem is új volt hogy a SGR-ot a Hansa stúdióban sötétben énekelte fel. Egyébként azt is suttogták arról a stúdióról, hogy kísértet járta volt az előcsarnoka XD (ezt még az ABF-mel vagy a CTA-nel foglalkozó fejezetekben említette az író).
Amúgy a képes sztori lehet hogy benne volt a Strippedbe is, én már nem emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Usi szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezek a képek is szerintem akkor készültek.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  199867.jpg ( 30.93K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  199873.jpg ( 29.52K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 21. - 18:19:30
Létrehozva: #31100

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 21. - 17:57:15) *
Húúú.. jó lesz ez a könyv mucika... csak már kapnám meg én is!
Angie... még mindig semmi hír? most már az asztalra csapok náluk!

Edó drágám, mondtam neked, hogy a pénzem vissza utalta a könyves cég és újra meg kell rendelnem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kérdezted szombaton a buszon asszem, vagy vasárnap reggel? Nem emlékszem pontosan, de az biztos, hogy mondtam, hogy újra meg kell vennem! Nem rajtam múlik... buzi posta, lenyúlta az elsőt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1553 1554 1555 1556 1557 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
150 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (150 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: