![]() ![]() |
2010.04. 21. - 18:21:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erre a vetítésre emlékszik valaki?? XDDDD
(IMG:http://lh4.ggpht.com/_S4tWbrhUEcA/S8nvW_Or7xI/AAAAAAAADGw/mVz6LYHTwFo/s640/IMG_2988.JPG) |
|
|
|
2010.04. 21. - 18:29:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie: de gáz, hogy lenyúlták!!! (mondjuk azon nem lepődöm meg, hogy Dave-et lenyúlják (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
vica: jaja, én ezekre a képekre gondoltam! Mode: jó kivetítés. melyik szám alatt volt? ja, és végre én is látom az új képedet! cukik vagytok! |
|
|
|
2010.04. 21. - 18:31:35
Létrehozva:
|
|
|
Usi: Nem tudom, nem is rémlik, hogy lett volna ilyen XD de ha volt, valószínűleg a Drifting alatt. Tudod én végig Alant figyeltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja igen a kép, köszi, hát, már várom a mi kettesünket Alannel. Már kérdeztem Faith-et, azt mondta feltölti, csak kér egy kis időt. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 21. - 18:32:41 |
|
|
|
2010.04. 21. - 18:33:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie: de gáz, hogy lenyúlták!!! (mondjuk azon nem lepődöm meg, hogy Dave-et lenyúlják (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) vica: jaja, én ezekre a képekre gondoltam! Mode: jó kivetítés. melyik szám alatt volt? ja, és végre én is látom az új képedet! cukik vagytok! na akkor eltaláltam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi: Nem tudom, nem is rémlik, hogy lett volna ilyen XD de ha volt, valószínűleg a Drifting alatt. Tudod én végig Alant figyeltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja igen a kép, köszi, hát, már várom a mi kettesünket Alannel. Már kérdeztem Faith-et, azt mondta feltölti, csak kér egy kis időt. naná,hogy Alant figyelted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 21. - 18:32:29 |
|
|
|
2010.04. 21. - 18:35:49
Létrehozva:
|
|
|
na akkor eltaláltam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naná,hogy Alant figyelted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe..kérdezd csak meg Angie-t, elvileg látta, hogy bámulom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.04. 21. - 18:42:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie Mode Alant figyelte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megkérdeztem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 21. - 18:46:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie Mode Alant figyelte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkérdeztem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheheheee XD Ez jó volt XD |
|
|
|
2010.04. 21. - 18:59:20
Létrehozva:
|
|
|
Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lányok én elhúzok. Jó éjszakát kívánok mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 21. - 19:01:56
Létrehozva:
|
|
|
pÁpÁ Vica!
|
|
|
|
2010.04. 21. - 19:12:39
Létrehozva:
|
|
|
Angie Mode Alant figyelte? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megkérdeztem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valics is, tátott szájjal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Édesek voltak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: de gáz, hogy lenyúlták!!! (mondjuk azon nem lepődöm meg, hogy Dave-et lenyúlják (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) vica: jaja, én ezekre a képekre gondoltam! Mode: jó kivetítés. melyik szám alatt volt? ja, és végre én is látom az új képedet! cukik vagytok! a postások ezt úgy szokták mondani, hogy eltűnt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szebb szó, mint a lopás ez tény, de az is tény, hogy a könyv nem jött meg. Így rendelhetem meg újra! |
|
|
|
2010.04. 21. - 19:13:41
Létrehozva:
|
|
|
Valics is, tátott szájjal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Édesek voltak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a postások ezt úgy szokták mondani, hogy eltűnt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szebb szó, mint a lopás ez tény, de az is tény, hogy a könyv nem jött meg. Így rendelhetem meg újra! Azért megnéztem volna magunkat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.04. 21. - 19:19:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie: azért még jó, hogy a könyvesek visszaadták a pénzedet és újra megrendelheted ráfizetés nélkül! (nálunk nem tudom ilyet bejátszanának-e)
csajok én olyan éhes vagyok egész nap! csak ennék és ennék és ennék! pedig messze még Kramcsák néni újbóli látogatása! Pár napja intett még csak búcsút. Fene se érti! |
|
|
|
2010.04. 21. - 19:21:20
Létrehozva:
|
|
|
Usi, egyél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) valami jót. lájtosat, amiből lehet sokat. salit.
én meg nyúzott vagyok és nyűgös. arra valami ötlet? |
|
|
|
2010.04. 21. - 19:21:45
Létrehozva:
|
|
|
Na most én is megyek, legyetek jók!
pápá |
|
|
|
2010.04. 21. - 19:53:52
Létrehozva:
|
|
|
lola: edzés? azt mondtad az fel szokott tölteni energyvel. csak rászánni nehéz magad, nem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hát salátám nincs - elég limitált a kajakészletem már megint (krumpli, virsli - ezek holnapra, meg pár szelet kenyér vajjal meg sonkával meg tejjel - ezek fognak most befigyelni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) hjaj de jó, letudtam majdnem a felét a megírandó dolgaimnak. ügyes vagyok! *vállveregetés* (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és most íííírooook!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 21. - 20:03:14
Létrehozva:
|
|
|
JUHUHUHUHUÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!! most ugrott a RAH-os Personal Jesusra a winampom! DIRTY DIRTY DIRTY!!!!!!!!!!!!!!!!!! nyamiiiiiiii!!! de rég hallottam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Már NAGYON várom az új DVD-t!!!!!!!! AKAROMAKAROMAKAROM!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.04. 21. - 20:22:33
Létrehozva:
|
|
|
Nálam most Ákos bácsi üvölt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem értem, Azt hiszem, tévedtem, Rossz helyre érkeztem, Mert itt vagyok! Szárnyatlan angyal egy városban, Tudja, hogy máshol van, És kiszolgáltatott. A kutató fények áldozatra lesnek, Várják a sötétet, engem keresnek. Nem értem, kegyetlen véletlen, Egy idegen testében, ébredtem fel. Figyelem magamat, akár egy másikat, Jót mond, vagy igazat, És mit énekel? Elfojtott dühömet ne lássa más, Csak a falak őrizzék titkomat! Mert bennem őrült láng ragyog, Én idelenn idegen vagyok. Termékeny bánat, a szél üdvözli a fákat, Kiterjesztett szárnyak hiánya fáj! Elfojtott dühömet ne lássa más, Csak a falak őrizzék titkomat! Mert bennem őrült láng ragyog, Én idelenn idegen vagyok. |
|
|
|
2010.04. 21. - 20:30:06
Létrehozva:
|
|
|
Érdekes, ez az Ákos szám sose fogott meg, bár a szövege szuper. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nálam most ez megy: "I see a river It's oceans that I want You have to give me everything Everything's not enough It's my desire to give myself to you Sometimes..." Oh yeah, baby! A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 21. - 20:30:26 |
|
|
|
2010.04. 21. - 20:33:19
Létrehozva:
|
|
|
rátapinttál vala a lényegre rá. lementem kondizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az esetek többségében ehhez nem kell nagy akaraterő, mert imádom, csak tegnap meg ma nyomi kedvem van. :S
nah, megyek tusolni, aztán meg Bödőcs Tibor stand up comedy van a kolinapokon. |
|
|
|
2010.04. 21. - 20:41:24
Létrehozva:
|
|
|
és jobb már?
jó szórakozást! |
|