2400 Oldal V  « < 1555 1556 1557 1558 1559 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.04. 21. - 20:52:09
Létrehozva: #31121

devotee

Jó éjt nektek, én kidőltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, remélem a stand up comedy majd kellően hangulatjavítólag fog hatni rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi!

Usi, én imádom az Idelenn idegent!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 21:22:21
Létrehozva: #31122

devotee

nah, 8. fejezet!
Dave összeházasodik Jo-val, akivel már 6 éve együtt él (azt mondjuk nem tudtam, hogy így kérte meg a kezét és inkább kényelmi szempontból vette el - de ezt mindjárt kifejtem: Egyik reggel felkelt és megkérdezte simán, hogy nem kéne-e összeházasodniuk. És hogy ez azért is volt jó, mert míg Dave turnén vagy a stúdióban volt, általában Jo intézte az ügyeit a fan club mellett és egyszerűbb volt azt mondania, hogy Mrs. Gahan, mint hogy Dave Gahan barátnője)
ÉÉÉÉÉÉS, jelentem a 71. oldalon jelenünk meg először mi magyar rajongók!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) rázott a hideg ahogy olvastam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk vegyes nyilatkozatok vannak benne rólunk, a varsóiakról és az oroszokról. Ugye 85-öt írunk és először jöttek a Vasfüggöny mögé játszani és meg voltak nagyon döbbenve, hogy itt ennyire kétségbeesetten próbáltak kapaszkodni utánuk (mind a zenéjük, mind a kinézetük utánzásának kérdésében). ja és hadd fordítsak le egy mondatot:
"Magyarországon éppenséggel vannak olyan rajongócsoportok, akiket 'Depeche-eseknek' hívnak!" (angolul így írták a Depeche-est: "Depeches") - ja és ezt Dave mondta.
A másik dolog amin meglepődtem az az volt, hogy Oroszországban a fanok a május 9-ei nemzeti ünnepet (a Győzelem Napja vagy mi) "Dave Napnak" keresztelték át és ilyenkor minden évben a rajongók összegyűltek Moszkvában DM dalokat énekelve és ünnepelve Dave létezését.... (Na ez azért durván meglepett!) A könyv is írja, hogy a világon egy front embernek sincs ennyi követője mint Dave-nek Oroszországban....

Szóval még szó esik az 1985-ös válogatáslemezről, meg hogy akkor kötötték meg a Mute-tal az első szerződésüket, meg hogy akkoriban nagy volt a feszültség a bandában - húztak szétfele. Aztán mivel már eléggé bebiztosították magukat a masszív fan bázissal a hátuk mögött, mertek új kísérletezésekbe kezdeni (--> most jön a Black Celebration felvétele)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 21:37:05
Létrehozva: #31123

devotee

sok-sok-sok-sok Martin kép!
http://www.depechemode-forum.pl/viewtopic....3&start=560

(azért a lap alján lévő kép azért durva! szerintem az már messzemenően beteg!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 21. - 21:58:47
Létrehozva: #31124

devotee

usikám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mennyi Martinóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kismanó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszi csajok, megyek alukálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 22:03:50
Létrehozva: #31125

devotee

jóccakát Edó! (én majd akkor mentegetem le a képeket, ha lesz normális netem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - mondjuk csak párat nincs meg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 21. - 23:01:15
Létrehozva: #31126

devotee

9. fejezet: BC felvételei - egyre nagyobb feszültség a banda tagjai között a személyiségük különbségei miatt. Ugyan nem produkálnak olyan hatalmas slágereket, amik jó helyen is végeznének a listákon, nem esnek kétségbe, mert az album abszolút siker a fanok között és elkezdenek stadionokban is koncertezni. Dave-nek el kell költöznie a basildoni házából, mert a rajongók megtudják a címét és ott alkalmatlankodnak. Kiderül, hogy Jo terhes (juhúú jön baby Jack!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 22. - 05:26:43
Létrehozva: #31127

devotee

Jó reggelt!

Usi, édes vagy, hogy fordítod ezeket a fejezeteket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem majd én is veszek egy ilyen könyvet és nekiugrom, fejlesztendő az angol tudásomat és szókészletemet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 22. - 06:48:26
Létrehozva: #31128

devotee

Jó Reggelt!

Usi, nagyon köszi. Most olvastam a 7-9. fejezeteket. Nagyon érdekes volt.
Én is meglepődtem hogy Dave így kérte meg Jo-t.
Á meg a Depeche-esek... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

És most megyek a linkre Martinból csemegézni..... köszi:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 22. - 07:11:31
Létrehozva: #31129

devotee

Jó reggelt.

Usi köszi szépen a beszámolót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Érdekes dolgokat tudtam meg.
Hihi azon kissé mosolyogtam,hogy kérte meg Dave Jo kezét.

Kül azon vigyorogtam mikor a 8.fejezet leírását olvastam,hogy milyen praktikus indok a házasságra,hogy Jo-nak könnyebb azt mondani,hogy Dave felesége mint a barátnője. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a Dave....

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 22. - 07:36:06
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 22. - 09:44:05
Létrehozva: #31130

devotee

Angie: én nem fordítom a könyvet (azt Lola kezdte el), én csak összefoglalom, hogy miket olvastam 1-1 fejezetben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, vica: szívesen! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 22. - 09:55:35
Létrehozva: #31131

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 22. - 10:44:05) *
Angie: én nem fordítom a könyvet (azt Lola kezdte el), én csak összefoglalom, hogy miket olvastam 1-1 fejezetben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, vica: szívesen! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nekem tetszenek az összefoglalóid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na kivel beszéltem háromnegyed órát? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 22. - 09:59:59
Létrehozva: #31132

devotee

Angie: örülök, hogy tetszenek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk nem lövök le minden poént csak a nagyobbakat XDDDD hehehehehe XD

csak neeeem az Angyalkáddal?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cukorborsó!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 22. - 10:11:44
Létrehozva: #31133

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 22. - 10:59:59) *
Angie: örülök, hogy tetszenek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk nem lövök le minden poént csak a nagyobbakat XDDDD hehehehehe XD

csak neeeem az Angyalkáddal?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cukorborsó!

Semmi baj, majd következő fizetésnél megveszem én is ezt a könyvet, mert érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, vele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jajj, nagyon jó volt... de most én hívtam, mert már csak az ő melóiról hiányzott a létszám. Elvolt kenődve, hát felvidítottam, mindenről beszéltünk, olyan jó volt, és jobb kedve is lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 22. - 10:27:51
Létrehozva: #31134

devotee

Angieeee most nézetem meg a lemezt amit küldtél.Húúúúúú nagyon KIRÁLY.Gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 22. - 10:44:43
Létrehozva: #31135

devotee

Angie: na örülök, hogy te is angyalkodtál az Angyalkádnak és most mindketten angyalok vagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (oké, ezt már én is nehezen tudom követni XD)

szerintem jó kis könyv ez - sokkal jobban emészthető, mint a Stripped - mondjuk rövidebb is és inkább összefoglaló, de annak szerintem szupi. csak ahhoz képest, hogy "Dave-ről szól", eléggé DM orientált még mindig - úgy értem, hogy ha már róla szól, akkor én jobban az ő szemszögéből próbáltam volna megírni - na persze mivel ez nem hivatalos és nem interjúvolta meg Dave-et, ezért ő is csak az interjúkra meg kritikákra hagyatkozhat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 22. - 11:31:09
Létrehozva: #31136

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 22. - 11:27:51) *
Angieeee most nézetem meg a lemezt amit küldtél.Húúúúúú nagyon KIRÁLY.Gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vicusom, örülök, hogy tetszik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 22. - 11:44:43) *
Angie: na örülök, hogy te is angyalkodtál az Angyalkádnak és most mindketten angyalok vagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (oké, ezt már én is nehezen tudom követni XD)

szerintem jó kis könyv ez - sokkal jobban emészthető, mint a Stripped - mondjuk rövidebb is és inkább összefoglaló, de annak szerintem szupi. csak ahhoz képest, hogy "Dave-ről szól", eléggé DM orientált még mindig - úgy értem, hogy ha már róla szól, akkor én jobban az ő szemszögéből próbáltam volna megírni - na persze mivel ez nem hivatalos és nem interjúvolta meg Dave-et, ezért ő is csak az interjúkra meg kritikákra hagyatkozhat.

Nem értem én sem, de megpróbálom kihámozni mit akarsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ennyi Angyalt egy rakáson... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak a sixtusi kápolna mennyezetén van több (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 22. - 11:52:43
Létrehozva: #31137

devotee

hehehehe XD jah XD hát mondjuk azt hogy a két angyal angyalkodott! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 22. - 13:20:20
Létrehozva: #31138

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 22. - 12:52:43) *
hehehehe XD jah XD hát mondjuk azt hogy a két angyal angyalkodott! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Röpködtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Helyesbítek: még most is röpködöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.04. 22. - 13:45:20
Létrehozva: #31139

devotee

Idézet (árnyék @ 2010.04. 21. - 16:48:44) *
..látom megtaláltad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyes vagy!

Meg meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 22. - 13:49:29
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 22. - 17:18:41
Létrehozva: #31140

devotee

Gyerekek, itt van Mode hivatalos papírja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mellékelt állomány:  Magyar_K__zt__rsas__g_______________________________________________H__ZASS__GI_ANYAK__NYVI_KIVONAT.doc ( 21K ) Letöltések száma: 16
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1555 1556 1557 1558 1559 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
109 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (109 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: