![]() ![]() |
2010.04. 22. - 19:08:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vica: szívesen beengedném a küszöbről! XD sőt még főznék is neki és engedném hogy lezuhizzon és aludjon az ágyamban - persze csak úgy ha nézhetem közben XD Angie: huh van pár nagyon durva kép a menyasszonyos diavetítésben, amit küldtél!!!! whehehe Usi meg engednéd,hogy az ágyadban mást is csináljon az alváson kívül veled. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja és a zuhany alatt meg mosnád a hátát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:08:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Angie igen nagyon tetszett a videód.Köszi,hogy elküldted és megy neked vissza az üres lemez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem Mode esküvője kapcsán volt erről szó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica! Örülök, hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sok munkám van benne, remélem ma Edó és Usi is megkapta a maga lemezét! Tök jó, hogy céges postával tudok küldeni lemezeket, kutya nem nézi meg csak kifizetik a számlát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kül. még én sem láttam egyben a művemet, így majd valamelyik nap megnézem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy van a mini Móderünk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem hiszem, Usival msn-en beszélgettünk egyszer az esküvőkről és akkor benyögtem hogy milyen lenne már egy fekete ruhás esküvő, de ahogy látom rémlik neki valami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:09:25
Létrehozva:
|
|
|
Hehe jó Usi, nekem tetszik.
Ehhez kell, hogy mindenki partner legyen, na meg ők mégsem átlagemberek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:09:36
Létrehozva:
|
|
|
vica: szívesen beengedném a küszöbről! XD sőt még főznék is neki és engedném hogy lezuhizzon és aludjon az ágyamban - persze csak úgy ha nézhetem közben XD Angie: huh van pár nagyon durva kép a menyasszonyos diavetítésben, amit küldtél!!!! Hogy tudnád csak nézni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem is vannak benne durva képek, az Andi küldte, azt hittem betojok egyiken másikon... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:11:44
Létrehozva:
|
|
|
Szia angyalka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A minirozott móder köszöni szépen jól van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe tegnap mesélte a gondozó,hogy énekel a bölcsibe és úgy tartja a kezét mintha mikrofont fogna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látszik ,hogy sok munkád van a videóba. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 22. - 19:12:53 |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:11:56
Létrehozva:
|
|
|
na jó, emberek, segítség.
ki az a Németh Attila? biztos kellene tudnom, mert ott volt a szombathelyi buliban, és többeteknek ismerőse facebookon. szóval valaki homályosítson fel, drágáim, plíííz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:13:51
Létrehozva:
|
|
|
na jó, emberek, segítség. ki az a Németh Attila? biztos kellene tudnom, mert ott volt a szombathelyi buliban, és többeteknek ismerőse facebookon. szóval valaki homályosítson fel, drágáim, plíííz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a lányom keresztapja Németh Attila de nem ez a pasi akit te kérdezel Lola. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:14:42
Létrehozva:
|
|
|
vica, Angie: persze hogy nem csak nézném (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak az elején pár percig, míg felfogom, hogy ott van - aztán úgyis az a rész jönne, hogy meg kellene tapogatnom, hogy elhiggyem, hogy nem csak egy látomás - ez magával vonná a hát (és egyéb testtájak) mosását, illetve hát a kaja után az ágyikó kipróbálását - és mivel egyszemélyes, eléggé össze kéne bújnunk.... (hú de sajnálnám... XD) aztán valszeg nem bírnék úgyse azzal a tüzes vérével és hagynám, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Niki: persze hogy partnernek kell lennie a vendégseregnek is - de hát látod, össze lehet hozni - főleg ha a baráti társaságodban sok ilyen ember van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg hát persze hogy nem átlagemberek. szerintem az én családomban ezt nem hiszem hogy össze lehetne hozni, ahogy én anyámékat ismerem XD Angie: jaja, asszem msn-en beszéltük és mondtam is, hogy hallottam már ilyen fekete esküvőkről. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem nagyon tetszenek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:15:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 22. - 19:16:33
Létrehozva:
|
|
|
Lola: szerintem a jobb oldali DJ volt a DM buliban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem legalábbis onnan rémlik, azért jelöltem vissza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pápi vica! és husi a mini módered! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látom hasznosítja a tanultakat! XD |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:17:45
Létrehozva:
|
|
|
vica, Angie: persze hogy nem csak nézném (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak az elején pár percig, míg felfogom, hogy ott van - aztán úgyis az a rész jönne, hogy meg kellene tapogatnom, hogy elhiggyem, hogy nem csak egy látomás - ez magával vonná a hát (és egyéb testtájak) mosását, illetve hát a kaja után az ágyikó kipróbálását - és mivel egyszemélyes, eléggé össze kéne bújnunk.... (hú de sajnálnám... XD) aztán valszeg nem bírnék úgyse azzal a tüzes vérével és hagynám, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki: persze hogy partnernek kell lennie a vendégseregnek is - de hát látod, össze lehet hozni - főleg ha a baráti társaságodban sok ilyen ember van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg hát persze hogy nem átlagemberek. szerintem az én családomban ezt nem hiszem hogy össze lehetne hozni, ahogy én anyámékat ismerem XD Angie: jaja, asszem msn-en beszéltük és mondtam is, hogy hallottam már ilyen fekete esküvőkről. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem nagyon tetszenek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi hagynád magad,hogy előbb szabadulj...bár azt hiszem Dave-el kapcsolatban szó sincsen szabadulásról,sőt még,még mondanád neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:18:19
Létrehozva:
|
|
|
na jó, emberek, segítség. ki az a Németh Attila? biztos kellene tudnom, mert ott volt a szombathelyi buliban, és többeteknek ismerőse facebookon. szóval valaki homályosítson fel, drágáim, plíííz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő volt az egyik DJ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Face-x. Küldtem neked Facebookon üzit, nem kaptad meg? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:18:48
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tök jó, ahogy martin nagy elánnal ugrál.. http://www.youtube.com/watch?v=lAP4U397L2A --y itt is olyan szép a színpadon ezüst rucika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:19:20
Létrehozva:
|
|
|
Lola: szerintem a jobb oldali DJ volt a DM buliban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem legalábbis onnan rémlik, azért jelöltem vissza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápi vica! és husi a mini módered! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látom hasznosítja a tanultakat! XD arról nem szólt a fáma,hogy mit énekelt de gondolom a mozdulatokat Dave-től leste el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint a mikrofon fogásos mozdulatot |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:19:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia angyalka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A minirozott móder köszöni szépen jól van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe tegnap mesélte a gondozó,hogy énekel a bölcsibe és úgy tartja a kezét mintha mikrofont fogna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látszik ,hogy sok munkád van a videóba. Szia (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Akkor jó, pusszantom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon édi lehet, ahogy énekel, annyira megnézném a Jongot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon sok melóm van a videóban! Jó8, jó pihit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:20:06
Létrehozva:
|
|
|
vica, Angie: persze hogy nem csak nézném (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak az elején pár percig, míg felfogom, hogy ott van - aztán úgyis az a rész jönne, hogy meg kellene tapogatnom, hogy elhiggyem, hogy nem csak egy látomás - ez magával vonná a hát (és egyéb testtájak) mosását, illetve hát a kaja után az ágyikó kipróbálását - és mivel egyszemélyes, eléggé össze kéne bújnunk.... (hú de sajnálnám... XD) aztán valszeg nem bírnék úgyse azzal a tüzes vérével és hagynám, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki: persze hogy partnernek kell lennie a vendégseregnek is - de hát látod, össze lehet hozni - főleg ha a baráti társaságodban sok ilyen ember van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg hát persze hogy nem átlagemberek. szerintem az én családomban ezt nem hiszem hogy össze lehetne hozni, ahogy én anyámékat ismerem XD Angie: jaja, asszem msn-en beszéltük és mondtam is, hogy hallottam már ilyen fekete esküvőkről. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem nagyon tetszenek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe, na ja! Én sem gondolkodtam ilyenben. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mármint láttam és hallottam előtte is ilyeneket, és tetszettek, de nálunk ez kilőve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nekik ez az életük, szóval... Nálunk meg kardozás volt, meg rendőrautó, sziréna stb., szóval az sem mindennapos...nekünk meg ez az életünk (egy része) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:21:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 22. - 19:22:53
Létrehozva:
|
|
|
vica, Angie: persze hogy nem csak nézném (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak az elején pár percig, míg felfogom, hogy ott van - aztán úgyis az a rész jönne, hogy meg kellene tapogatnom, hogy elhiggyem, hogy nem csak egy látomás - ez magával vonná a hát (és egyéb testtájak) mosását, illetve hát a kaja után az ágyikó kipróbálását - és mivel egyszemélyes, eléggé össze kéne bújnunk.... (hú de sajnálnám... XD) aztán valszeg nem bírnék úgyse azzal a tüzes vérével és hagynám, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki: persze hogy partnernek kell lennie a vendégseregnek is - de hát látod, össze lehet hozni - főleg ha a baráti társaságodban sok ilyen ember van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg hát persze hogy nem átlagemberek. szerintem az én családomban ezt nem hiszem hogy össze lehetne hozni, ahogy én anyámékat ismerem XD Angie: jaja, asszem msn-en beszéltük és mondtam is, hogy hallottam már ilyen fekete esküvőkről. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nekem nagyon tetszenek!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól hangzik!!!! |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:25:00
Létrehozva:
|
|
|
martin felsője olyan mint egy ezüstsodronyozott acél ing (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és a 98as singles tournén andy is milyen pöpec..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:25:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|