![]() ![]() |
2010.04. 22. - 19:35:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szisztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 22. - 19:36:30
Létrehozva:
|
|
|
cíja Trixx! Mizujs?
|
|
|
|
2010.04. 22. - 19:36:54
Létrehozva:
|
|
|
csövi trixx
|
|
|
|
2010.04. 22. - 19:37:15
Létrehozva:
|
|
|
na jó, emberek, segítség. ki az a Németh Attila? biztos kellene tudnom, mert ott volt a szombathelyi buliban, és többeteknek ismerőse facebookon. szóval valaki homályosítson fel, drágáim, plíííz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő face-x, aszőke DJ |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:39:48
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin a legjobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan szép orra van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=e18o-f9py8E láttátok ezt a koncertet már elejétől a végégig? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola milyen a színed ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:40:36
Létrehozva:
|
|
|
VEEEHEEHEEE XD
Niki új beszólása: láv mi bébi, stand up magnum XDDDDDD |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:41:35
Létrehozva:
|
|
|
talán dave itt mondja először azt, h. mr. martin l. gore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalábbis én ezen a koncertfelvételen hallottam először (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 22. - 19:51:52
Létrehozva:
|
|
|
Elmenteeeeeeem
pápááááá |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:57:13
Létrehozva:
|
|
|
Niki te őrült anyakönyvző nőszemély. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ó igen Jantar a 98-as Martin.... nyami, tényleg olyan husi, milyen nagyokat ugrát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin a legjobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan szép orra van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=e18o-f9py8E láttátok ezt a koncertet már elejétől a végégig? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola milyen a színed ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én még nem..... ó és igen Martin a legjobb. talán dave itt mondja először azt, h. mr. martin l. gore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalábbis én ezen a koncertfelvételen hallottam először (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ezt sem tudtam. Nekem nagyon bejön hogy így mutatja be. Bár ezeket a felvételeket visszanézve, nagyon hiányzik az a huncut kontakt Dave és Martin között. |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:58:04
Létrehozva:
|
|
|
Niki te őrült anyakönyvző nőszemély. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó igen Jantar a 98-as Martin.... nyami, tényleg olyan husi, milyen nagyokat ugrát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én még nem..... ó és igen Martin a legjobb. Na ezt sem tudtam. Nekem nagyon bejön hogy így mutatja be. Bár ezeket a felvételeket visszanézve, nagyon hiányzik az a huncut kontakt Dave és Martin között. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a színpadi martint :Dcsupa izom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a totu-un is az volt nem úgy mint a pta-an (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 19:59:18
Létrehozva:
|
|
|
Stand up Magnum, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:00:35
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen azok tényleg mindig jó főleg mikor dave kinyílvánítja, hogy úgy néz fel martinra mint egy felsőbbrendű lényre szóval látszik mennyire tiszteli őt és szereti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sokszor ölelte és csókolta a totu alatt martot davecske( < anyum hívta mindig így, mert dave az ő favortitja)
|
|
|
|
2010.04. 22. - 20:02:41
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a színpadi martint :Dcsupa izom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a totu-un is az volt nem úgy mint a pta-an (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó jeeeeeeeeeeee A PTA tényleg felejtős. Épp ma nézegettem azokat a képeket, és bakker mekkora pocakja volt. De milyen szépen összeszedte magát. Fú az alkarját figyeltétek már? Anyám tiszta izom, olyan szép formás ......... Nyami. |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:04:03
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=dxByjPAfMSk 98 home (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
itt is látszanak az izmai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:05:14
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen azok tényleg mindig jó főleg mikor dave kinyílvánítja, hogy úgy néz fel martinra mint egy felsőbbrendű lényre szóval látszik mennyire tiszteli őt és szereti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sokszor ölelte és csókolta a totu alatt martot davecske( < anyum hívta mindig így, mert dave az ő favortitja) Ugye? Néha szinte csodálattal nézi. Anyám, milyen kihívó tud lenni Martinnal?! Mart meg csak mosolyog olyankor. Annyira édes. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Rendesen élvezi hogy ezzel megőrjít minden nőt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kis genya, jól felhúz vele mindenkit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:07:45
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=eJ9RWo2SQqU na ez a szám se semmi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) főleg a dave fanoknak edónak, usinak és a többeknek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 22. - 20:08:52
Létrehozva:
|
|
|
cíja Trixx! Mizujs? Cija! Tök jó kedvem van. Holnap szabin leszek. Kaptam egy tálca virágot, vettem szép bádog kaspókat, így meglesz a holnapi programom. Gyönyörű lesz az erkély. Levágtam Zolim haját (csak géppel, többre nincs tehetségem) és olyan szép lett. Utána együtt fürödtünk. Jót beszélgettünk. Szóval jó a kedvem. Veled mi történt ma? A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 22. - 20:09:40 |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:10:26
Létrehozva:
|
|
|
Cija! Tök jó kedvem van. Holnap szabin leszek. Kaptam egy tálca virágot, vettem szép bádog kaspókat, így meglesz a holnapi programom. Gyönyörű lesz az erkély. Levágtam Zolim haját (csak géppel, többre nincs tehetségem) és olyan szép lett. Utána együtt fürödtünk. Jót beszélgettünk. Szóval jó a kedvem. Veled mi történt ma? együtt fürdés a kis perverz.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:14:16
Létrehozva:
|
|
|
együtt fürdés a kis perverz.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem, ne gondolj olyasmira. Direkt odaírtam hogy jót beszélgettünk, hálószobatitkokat nem beszélek ki nyilvánosan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:14:50
Létrehozva:
|
|
|
Jantarr, a színem??
izé... hát leégtem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) sok volt az a 14 perc. úgyhogy most 2-3 nap szoliszünet, aztán visszaveszek 7 percre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kezd színem lenni amúgy, csak a hasam vékony bőre leégett picit. úristen, Trixx, émelyítően szépségesen romantikus napod volt, úgy irigyellek, mindjárt lecsurgok innen a székről (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) elolvadok a férjedtől, én is akarok ilyet! úristen, hajvágás, együtt fürdés - jajj, anyám, a kedvenc fétisem megmosni a szerelmem haját!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nekem ma nothing special napom volt, egyetemen voltam, a csoporttársaimmal ebédeltem, aztán egy barátnőmmel futottunk össze picikét. azután meg délutáni alvást tartottam, mert picikét meg vagyok fázva és húzott az ágyikó. most meg azon matekolok, menjek-e edzeni, vagy maradjak a sex and the city epizódjai mellett... Dave-et akarom. vagy nem is őt. egy igazi, hús-vér férfit, akit érdekel, ki vagyok, felfogja, ki vagyok, értékeli, szereti aki vagyok. van ilyen? |
|
|
|
![]() ![]() |