![]() ![]() |
2009.12. 02. - 19:13:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem tudom,kivehető-e,de ez Dave törölköző darabja!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.12. 02. - 19:28:06
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.Sajnálom,hogy ma nem volt jó napod. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ildi:az ominózus türcsi darab rajta Davie baby elcsomizott izzadsága. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ugye nem a mostani Alan-ért vagy oda?Hanem régebbi kinézetű jön be neked ennyire. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:35:57
Létrehozva:
|
|
|
Huhh.. Ildi.. nem sok maradt belőle.. elég viharvert... tuti egy pár köröm is beleszakadt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 02. - 19:36:02
Létrehozva:
|
|
|
Ildiii most egy olyan látvánnyal lettem gazdagabb hogy el se tudom mondani (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Vica: Igen, a régi Alan jön be inkább, abból is a 1984-1992-ig terjedő időszakban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor nézett ki szerintem a legjobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:36:51
Létrehozva:
|
|
|
Ti mindig meg tudtok mosolyogtatni, pedig ma aztán tényleg fos napom volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 02. - 19:39:03
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.Sajnálom,hogy ma nem volt jó napod. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ildi:az ominózus türcsi darab rajta Davie baby elcsomizott izzadsága. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ugye nem a mostani Alan-ért vagy oda?Hanem régebbi kinézetű jön be neked ennyire. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elcsomizott izzadság!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ja!!!!!!!!!!!! Ez már az én fejemben is megfordult!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angi! Elküldtem!!!Ott is harmadszorra sikerált.Nem tom mi van ma,minden szarakodik!!! |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:40:37
Létrehozva:
|
|
|
Mode:furcsálltam is volna ha a mostani Alan tetszene neked.Hát ahogy elnéztem rajta nagyon látszik a kora. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Régen tényleg helyes volt de mint már mondottam volt szerintem Dave volt köztük a leghelyesebb. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Edóka:hehe...mondasz valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:42:29
Létrehozva:
|
|
|
Huhh.. Ildi.. nem sok maradt belőle.. elég viharvert... tuti egy pár köröm is beleszakadt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet!!!hehehehehehehe Ildiii most egy olyan látvánnyal lettem gazdagabb hogy el se tudom mondani (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vica: Igen, a régi Alan jön be inkább, abból is a 1984-1992-ig terjedő időszakban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor nézett ki szerintem a legjobban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi!!!! Gondoltam!!!!Egyébbként,az akkori legjobb barátnőmnek is Ő jött be!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:44:20
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:mondtam a múltkor,hogy lehet elkonzerváltad a csomagolással Dave illatát vagy szagát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szimat.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:47:19
Létrehozva:
|
|
|
Ti mindig meg tudtok mosolyogtatni, pedig ma aztán tényleg fos napom volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért ez jó dolog!!!Örülök,hogy jobb kedved lett!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ide már én is úgy jövök,mintha hazamennék!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ildi:mondtam a múltkor,hogy lehet elkonzerváltad a csomagolással Dave illatát vagy szagát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha nyáron összejön az a tali,megígérem elviszem-kicsomizzuk-megszagoljuk.Ok? De csak ha úttörő becsület szavatokat adjátok,hogy vigyázunk rá!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:47:41
Létrehozva:
|
|
|
Azért ez jó dolog!!!Örülök,hogy jobb kedved lett!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ide már én is úgy jövök,mintha hazamennék!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szintén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó kis csapat ez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie látod mindig feldobjuk a kedved. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:50:11
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Sajnos látszik, ez igaz (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Dehát nem olyan nagyon nagyon sokára 51 éves lesz, szóval érthető is. De végülis nem néz ki rosszul, jó alakja van, meg minden, csak ne lenne ilyen koros (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 02. - 19:50:51
Létrehozva:
|
|
|
Ildi lehet jobban jársz ha nem adod annyi Dave-re kiéhezett nő kezébe a türcsi darabját.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 02. - 19:52:11
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Sajnos látszik, ez igaz (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Dehát nem olyan nagyon nagyon sokára 51 éves lesz, szóval érthető is. De végülis nem néz ki rosszul, jó alakja van, meg minden, csak ne lenne ilyen koros (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode! Tudod,hogy nekem aznap van a szülinapom,mint Alan-nek??? |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:52:54
Létrehozva:
|
|
|
Ildi, felvettelek msn-re, lécci lépj be.
|
|
|
|
2009.12. 02. - 19:53:09
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Sajnos látszik, ez igaz (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Dehát nem olyan nagyon nagyon sokára 51 éves lesz, szóval érthető is. De végülis nem néz ki rosszul, jó alakja van, meg minden, csak ne lenne ilyen koros (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát apád meg nemsokára 48 és jobban néz ki mint 20 éves korába. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Alan-nél nem csak a kor látszik hanem valami más is.Hát hozzád koros az biztos. |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:53:28
Létrehozva:
|
|
|
Ildi lehet jobban jársz ha nem adod annyi Dave-re kiéhezett nő kezébe a türcsi darabját.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát IGEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:53:36
Létrehozva:
|
|
|
Szintén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó kis csapat ez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie látod mindig feldobjuk a kedved. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, ti mindig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 19:54:08
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 02. - 19:54:21
Létrehozva:
|
|
|
Hát apád meg nemsokára 48 és jobban néz ki mint 20 éves korába. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Alan-nél nem csak a kor látszik hanem valami más is.Hát hozzád koros az biztos. A kor nem számít. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |